ρε γκρινιάρη την μια παραπονιέσαι γιατί δεν σου απαντάνε στις 10.00 το πρωί, την άλλη σου φαίνεται η γκόμενα κοντή (ή για να ακριβολογώ όχι ψηλή) με ανοιχτή λεκάνη που δεν αντέχει το σφυροκόπημα, και η άλλη η Αννα που είδες στην πόρτα 2-3 πόντους κοντήτερη απότι λέει με κυταρρίτιδα.
Εγω προτιμώ να τα λέμε εδω ανοιχτα έτσι ώστε στις ανακρίβιες να μπορούν να δώσουν και οι υπόλοιποι τα φώτα τους ,απο το να σχολιαζω με pm αρνητικά τις κοπέλες χωρίς να έχει κανεις την δυνατότητα αντίλογου
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να δημοσιοποιήσεις ολόκληρη την τηλεφωνική μας συνομιλία!!!!
Αλλά όχι επιλεκτικά.....
Δηλ. τι ακριβώς να πούμε ανοιχτά?
Θα αφήσω τους συναγωνιστές να πουν την γνώμη τους πρώτα, πριν πω την δική μου!!!
Δεν έχω το αλάθητο όσον αφορά το σέρβις, αλλά όσον αφορά την εμφάνιση δεν χωράνε υποκειμενικότητες!!!
Οι γκόμενες και τα στοιχεία στο προφίλ τους είναι κοντά στην πραγματικότητα και σε καμία περίπτωση καλύτερες από αυτές!!!!
Η Σασένκα δε, έχει βυζί 2,5-3άρι στην καλύτερη, φυσικό, που ξαπλώνει και απλώνει και σε καμία περίπτωση στητό!!!!
Κοιλιά που σε συνδιασμό με την μεγάλη λεκάνη την κάνει σφιχτή!!!!
Λεκάνη μεγάλη με ύψος 1,70-1,74 στην καλύτερη και με κορμό μεγαλύτερο από τα πόδια...
Κώλος χαλαρός και μεγάλος σε πλάτος, σε καμία περίπτωση τουρλωτός( δεν γίνεται με την λεκάνη που έχει έτσι και αλλιώς), που όταν στήνεται στα 4 χωράει αρκετά πράγματα επάνω....
Μουνάκι καθαρό, "κλειστού" τύπου με σχεδόν ανύπαρκτα μουνόχειλα και τουλάχιστον σε μένα είχε βάλει λιπαντικό!!!!
Περιττά κιλά στους γοφούς και στα 4 θα έχετε "χερούλια" σαν βοηθητικά για να σπρώχνετε περισσότερο!!!!
Πρόσωπο ημιστρογγυλό με μακριά μαύρα μαλλιά, μελαμψό δέρμα, μάτια συνηθισμένα κατάμαυρα και μάγουλα για τσίμπημα!!!
Πίρσινγκ στην γλώσσα και στον αφαλό!!!
Ευαίσθητη κλειτορίδα, αλλά μην σας ξεγελάει...έχει εμπειρία και προϋπηρεσία η κοπέλα!!!!
Επιδερμίδα καθαρή, άτριχη και περιποιημένη αλλά με πόρους όπως και στο μεγαλύτερο ποσοστό των Ελληνίδων.....δεν είναι δα και Ρωσσίδα!!!!
Ξέχασα τίποτα?
Και σε ποια ΠΜ αναφέρεσαι?
Προκαλώ τον οποιοδήποτε έλαβε ΠΜ από εμένα, χωρίς πρώτα αυτός να μου στείλει, να βγει να το πει!!!!
Δεν μιλάω σε πρόβατα, τους έχεις γνωρίσει τους περισσότερους....
Σου φάνηκαν για πρόβατα?
Παίχτες με πολύ μεγαλύτερη "συλλογή" από την δική μου, όπως και η δική σου "συλλογή" που είναι απλησίαστη από εμένα τουλάχιστον!!!!