- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
εσύ έχεις κάποιο θέμα με την ομοφυλοφιλία?
Κανένα, εσύ που είσαι αριστερός τι θίγεσαι όταν αναφέρουμε την στενότατατη σε βαθμο παρεξηγήσεως σχέση σας?
εσύ έχεις κάποιο θέμα με την ομοφυλοφιλία?
εγω προσωπικα οχι,ουτε το γυναικακι μου,το εχεις δει;εσύ έχεις κάποιο θέμα με την ομοφυλοφιλία?
πλακα πλακα με τις παπαριες που ψηφιζετε τοσα χρονια εκει εχουμε καταντησει.... ;)δεν έχει.. να πληρώσει...
Κανένα, εσύ που είσαι αριστερός τι θίγεσαι όταν αναφέρουμε την στενότατατη σε βαθμο παρεξηγήσεως σχέση σας?
εγώ να θιχτώ από αναφορές φασιστοπουστρακίων ?????
που είναι
κομπλεξικά ομοφοβικά και τζάμπα μαγκάκια?
εγώ να θιχτώ από αναφορές φασιστοπουστρακίων ?????
που είναι
κομπλεξικά ομοφοβικά και τζάμπα μαγκάκια?
στο El laberinto del fauno δεν ειναι η σκηνη που χαραζει νεο χαμογελο στον φασιστα μια τυπισα??Κανένα, εσύ που είσαι αριστερός τι θίγεσαι όταν αναφέρουμε την στενότατατη σε βαθμο παρεξηγήσεως σχέση σας?
Αγαπη παμε?αχ τι ωραιες εκδηλωσεις
ρε αμπαλε πρεπει να σαι ομοφυλοφιλος για να μην τραβας ζορι με τις πουστριτες????ενώ εσύ είσαι ακομπλεξάριστος ομοφυλόφιλος και μάγκας επί πληρωμή ???
δικε μου θα πας;γαμησε τα και το εχω χ ημιχρονο χ τελικοΜαθαμε πότε είναι η πορεια?
Πότε καιμε την Αθήνα?
Υ.Γ. Εβαλε γκολ η Ισπανία
Aφού δεν έχεις θέμα γιατί το χρησιμοποιείς υποτιμητικά το "πουστράκια"?
στο El laberinto del fauno δεν ειναι η σκηνη που χαραζει νεο χαμογελο στον φασιστα μια τυπισα??
δικε μου φορα 12ποντα και περναω με το παπι να σε παρωΑγαπη παμε?
όλα τα φασιστοπουστράκια μαζευτήκατε?
για πείτε ρε φασιστοπουστράκια,
για ποιους άλλους κοινούς εγκληματίες ενδιαφερθήκατε για την πολιτικοκοινωνική τους τοποθέτηση???
και το γυναικωτος δικε μου"πουστράκι" δεν έχει να κάνει με την ομοφυλοφιλία, αλλα με την "πουστιά"...
η λέξη πουστιά δεν σημαίνει τίποτε άλλο πέραν των: υπουλία, δόλος, παρασπονδία. Δεν σημαίνει, ας πούμε, την θηλυπρεπή συμπεριφορά - γι' αυτό υπάρχει η λέξη πουστιρλίκι ή πουστριλίκι. Και δεν σημαίνει επίσης την κοινότητα των ομοφυλοφίλων (σε αντίθεση, π.χ. με τη λέξη γυφτιά που εννοεί και μια συμπεριφορά και ένα σύνολο ανθρώπων)
Ναι ρε.Ισπανια τα εχω χωσει!δικε μου θα πας;γαμησε τα και το εχω χ ημιχρονο χ τελικο
ενώ εσύ είσαι ακομπλεξάριστος ομοφυλόφιλος και μάγκας επί πληρωμή ???
η λέξη πουστιά δεν σημαίνει τίποτε άλλο πέραν των: υπουλία, δόλος, παρασπονδία. Δεν σημαίνει, ας πούμε, την θηλυπρεπή συμπεριφορά - γι' αυτό υπάρχει η λέξη πουστιρλίκι ή πουστριλίκι. Και δεν σημαίνει επίσης την κοινότητα των ομοφυλοφίλων (σε αντίθεση, π.χ. με τη λέξη γυφτιά που εννοεί και μια συμπεριφορά και ένα σύνολο ανθρώπων)
Οκ. Εσυ θα φορέσεις τα φλατ σου?δικε μου φορα 12ποντα και περναω με το παπι να σε παρω