Νέα

Να την πάρω ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makis-23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 806
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Μάκη παιδί μου, ή μας δουλεύεις όλους ψιλό γαζί - ότι δήθεν δηλαδή πέρασεςτα καλύτερα χρόνια της ζωής σου ως φοιτητής, χωρίς να χαρείς την μεγαλύτερη χαρά της φύσης (95% δίνω), ή όντως υπερισχύει το 5% και είσαι σπάνιο πουλί του παραδείσου, ανάμεσα σε κοράκια της συμφοράς  :grin:

Αν ισχύει το δεύτερο (χλωμό το κόβω), και είσαι και εμφανίσημος (το 5% πέφτει στο 1%), και η κοπελίτσα πήρε μαζεμένο το ευκολότερο 350άρι της ζωής της για να σου μάθει την αλφάβητο....τότε πιστεύει ότι βρήκε κελεπούρι... ;) Προχώρα και μη φοβάσαι, αλλά μη το πείς στη μαμά σου :sunglasses:

παιζεις ποκερ φιλε τζορτζ...;;;???!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Πως θα το καταλαβω αυτο ? της εχω πει οτι δεν εχω φραγκο αλλα απο που θα     ξερω εαν θελει λεφτα ?

δυο ερωτησεις φιλε μακη καθως ως καλοπιστος προς το παρων σε πιστευω...πρωτον ποσω χρονων εισαι τωρα πραγματικα 23 οσο γραφεις και δευτερον που βρηκες τα 350 αφου οπως λες δεν εχεις φραγκο... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S;;;???

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Γεια σου φιλε. Απο εμπειρια φιλου μου εχω να πω οτι του συνεβη παρομοιο σκηνικο απλα με κωλομπαρου. Και αυτος δεν εδωσε 350 οπως εσυ πηρε εναν απλο χορο στα 20 ευρω. Η τυπισσα του ζητησε η ιδια το τηλ του και για κανα 2μηνο γαμιοντουσαν σε χοτελια. Απλα μετα αυτος φοβηθηκε γιατι η γκομενα του ζητησε να πανε σπιτι του (εμενε μονος-φοιτητης) και φοβηθηκε μην εχει κανα μπλεξιμο με τα αφεντικα της και την εστειλε. Αλλα αυτη η περιπτση δειχνει οτι οντως παιζουν τετοια σκηνικα.
Οποτε προχωρα σου κατσε καλη περιπτωση. Και αφου ειχες 350 για 3 ωρες σιγουρα θα διαθετεις και επιπλεον χρηματα για να πηγαινεις μαζι της σε χοτελια να κανετε τη δουλεια σας.
Ενας αλλος παλι απο την παρεα μου που σνομπαρε τις επαγγελματιες μεχρι και τωρα που πλησιαζει τα 30 ειναι παρθενος!!  :S
Αμα δε γαμησεις οπως και να'χει ωστε να απομυθοποιησει ο οργανισμος σου το μουνι αυτα παθαινεις οποτε καλα εκανες και εσκασες τα 350 για να μαθεις

αν και μαλαμα μηπως μας τρολαρεις εσυ ρε σκιερε πως το ξερεις οτι 1000% το 30χρονος φιλος σου ειναι ακομα παρθενος του εχεις ελεγξει την παρθενοραφη εξ'ιδιοις ομασι... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: ;;;???!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Εσύ διάβαζες και δεν είδες τι χρώμα έχει το μουνί , ο Χριστόδουλος διάβαζε και δεν πήρε χαμπάρι τη χούντα.....
Πολύ κουλτούρα ......
Γάμα νέε μου και εμείς κουμπάροι.

ποιος υπογραφει την θεικη ατακα σου φιλε Χερκουλα... :huh: :think: :S ;;;???

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Καλησπέρα συναγονιστές και τύποι ,

Καποιοι εχουν απορία για το 350αρι , λοιπον ειναι χρηματα που μαζευα πολλύ καιρο ,για αυτον το σκοπό και ειχα ζητησει κατι special απο το studio , ετσι και αλλιως λεφτα δεν υπαρχουν και μαλιστα ετσι οπως παει η τραπεζα θα μας παρει το σπιτι σε κανενα χρονο διοτι ο πατερας μου ειναι ανεργος πολύ καιρο.

Στο δια ταυτα , εκατσα σημερα και διάβασα παρα πολλά topic στο bourdela και μπορω να πώ οτι μορφώθικα κατα πώς θα της το "παιξω".
Θα πρέπει να παω εξυπνος στο ραντευου και οχι σαν κανενας βλακας διοτι διαβασα οτι αυτο το γουσταρουν πολύ.

βασικά ελεγα να της παρω τιποτα λουλουδια , θα κάνω καλά?
Περα οτι δουλευει ως πουτανα ειναι και γυναίκα αλλα ( για μενα ειναι το πρώτο ραντευου
που θα εχω με γυναικα  !!!! Αλλές 24 ώρες για το ραντευου ,θα περάσουν ολε ολε ολε :dancing: :dancing: )

αυτο το ποστ πρεπει να μεινει στην ιστορια απο μονο του ειναι ρεσιταλ Υπαρκτου Σουρεαλισμου που λεει και ο Τζιμακος... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny:!!!
του παιρνουν το σπιτι σε λιγο θα ειναι αστεγος σκαει 350 γιουρια σε πουτανα την ερωτευεται και περιμενει σαν τρελος το ραντεβου τους την μερα που αυτη δεν θα γαμιεται στη δουλεια κυριολεκτικα το οποιο παρεπιμπτοντως θα ειναι το πρωτο που θα εχει με γυναικα στην ζωη του.... :huh: :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Τα 350 ευρω για ενα πηδημα μαζευτηκαν εωs τα 23....Αρα το επομενο θα γινει οταν....
Απλουs υπολογισμουs κανω

ρε μαγκες βρειτε ποιο στουντιο στη πιατσα χρεωνει 350 ευρω για 3 ωρες και την βρηκατε την αγαπητικια του... ;) ;) ;) :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Καλημερα συναγωνιστες.

Με λύπη διαβαζω τα σχολια σας και απορω , μα καλά νομίζεται οτι άλλη όρεξη δεν ειχα πεμπτη βράδυ να κάθομαι να ψαχνω
στο google για να σας βρω για να κάτσω να τρολλάρω;

To θεμα το ξεκίνησα οχι για να περάσει η ώρα αλλα ουτε και για να μου "χαιδεψουν" τα αυτια. Εαν ήθελα χαιδεμα
θα εγραφα σε ενα αλλο φορουμ με σχεσεις που βρήκα αλλά εκει ειναι όλα εμετικα γεμάτο με καρδούλες και μπαλονακια.

Το θέμα το ξεκίνησα για να με συμβουλεψουν οι πραγματικοι μπερμπαντιδες και οι πραγματικά "περπατημένοι" γιατι
γενικά μου φάνηκε, και ακομα μου φαινεται, υποπτο το γεγονός για πουτανα να μου ζητα επαφες. Για ποιο λογο το θέτω
με αυτον τον τρόπο; γιατι διαβασα ιστοριες απιστευτες. Ο άλλος γνωρισε μια σε μπαρ και την αλλη μερα ξυπνησε στην μπανέρα
γεματη παγo με ένα νεφρο , ο άλλος εγινε "τροπετο" , ο άλλος εβγαινε με την αλλη που ηταν ντιλερ και τους τσιμπησανε και τους δυο
ενω ο άλλος βγηκε εφαγε ξυλο και του κλεψανε αμαξι , πορτοφολι και κινητα κτλ κτλ κτλ.

Οι συμβουλές απο τύπους που περιμένουν το Σαββατο πρώι για να πανε να γαμισουν με δεκα ευρω εκει που γαμανε οι πακιστανοι να μου λειπουν!

Και αφου για κάποιους τρολλάρω να σας πω τα εξης :

Τα 350Ευρω :   Κατα αρχας ο πατέρας μου δεν εχει δουλεια και καθε μηνα "ζω" με το χαρτζιλικι της γιαγιας μου και των θειων μου το οποιο
ειναι 100 ευρω το μηνα, για καποιον που εχει να βγει για καφε απο τον μαιο και δεν χαλα λεφτα σε PC games τοτε τα 350 μαζευονται !

Το "studio" : Αφου αποφασισα να γαμησω πηρα μια εφημερίδα και κάλεσα νουμερα στα οποια ο κωδικός περιοχης ειναι κοντινός σε εμενα, στο πρωτο
τηλεφωνο , οταν τους εξηγισα οτι θελω να γαμισω πρωτη φορα και θελω κατι special μου απαντησαν οτι δεν κάνουν τετοια και κανουν μονο μασαζ.
Στο δευτερο τηλεφωνο ομως ηταν πολύ θετικοι σε αυτο και μαλιστα ηταν ευγενεστατοι.
Οπως καταλαβατε δεν ειχα καμια οραξη να τρεχω στα πατησια να γαμισω αλβανεζες και γυφτισες , κυκλοφορουν αρωστιες !

To διαβασμα : Οταν μπαινεις στο πανεπιστημιο την πρώτη χρονια της κρίσης και εαν σου "κοβει" λιγο παραπανω τοτε πρεπει να τελιωσεις με αριστα
διοτι μετα δεν θα βρεις δουλεια με καμια δυναμη ! Ολοι στην ηλικια μου ειναι ανεργοι διοτι ολοι ζητουν την μανα τους και τον πατερα τους.
οπότε ΝΑΙ εκατσα και ελιωσα στο μαθημα και τους εγραψα ολους στα αρχιδια μου .

Tο πρώτο Γαμησι : Τι να κάνουμε ρε συναγωνιστες, δεν γαμησαμε όλοι την νοσοκομα μας στο μαιευτίριο την πρώτη εβδομαδα της ζωης μας,
καποιοι διαλέξαμενα απεχουμε απο την τρέλα της ηλίκιας για να παρουμε ενα κολόχαρτο και να γίνουμε ανθρωποι για να μπορουμε να γαμάμε
στα 40 μας οποιο μουνι θελουμε και οχι μουνια του δεκαευρου και μετα να γραφουμε σχολια του στιλ : Ηταν επιπλο, δεν φυλαγε στο στομα,
δεν με πιπονε σωστα.
ΑΜΑ εισαι ΧΑΛΙΑΣ ρε τυπε με την μπυροκοιλια πως να σε γουσταρει η πουτανα ?? Εσυ που κράζεις θα γαμουσες ενα Μπαζο !!!!!
Ρε τυπε θα πας να γαμήσεις μια γαμοτσιχλα μασας για να μην βρωμας ?? Σόβρακο άλλαξες για να μην βρωμα η πουτσα σου ΤΥΡΙ ??
... μετα φταιει η καθε πουτανα "επιπλο" η ο καθε πιτσιρίκος που "τρολλάρει" .

Για την ορθογραφία : λοιπον μαλάκες , μου ειχαν πριξει τα αρχιδια 15 χρόνια σε σχολειο και πανεπιστιμιο για την ορθογραφια, το μουνι να γράφεται με γιωτα
και ο πουτσος με ομικρον . Να πατε να γαμηθειτε ΡΕ ! Εαν θελετε να το παιξετε καθηγητες της Ελληνικης γλωσσας να πατε στο "cosmopolit@n" που κοροιδευτε.

Μικρός ειμαι ....μαλάκας δεν είμαι (ακομα)

οπως εγραψε και καποιος ποιο πάνω μακαρι να ψοφισω , στο γαμισι .12 ώρες για το ραντευου  :rockon: :rockon:

σε καναμε τσακωτο φιλε τα χουμε πει 1000000000 φορες η ορολογια προδιδει παντα τα τρολλ... ;) ;) ;) :rockon: :rockon: :rockon: κανενας νεος στα 20 την σημερον ημερα δεν χρησιμοποιει την λεξη μπερμπαντιδες ουτε καν την εχει ακουσει οποτε εισαι ακομα ενα γερο τρολι το ιδιο ισως που γαμαει τις πρωτοετης φοιτητριες ξαδερφες του και πληρωνει πεντακοσαρια σε αλλες φοιτητριες για ματι με τα λεφτα του μπαμπα που ζει τα τελευταια 10 χρονια με 1000 ευρω χαρτζιλικι το μηνα και μετα που το αποκαλυψα δια του συλλογισμου της ορολογιας που χρησιμοποιει και αλλων χαρακτηριστικων του δεν τολμησε να ξαναεμφανιστει ποτε... :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
όμως έχει την ικανότητα να δημιουργεί φαντασία , να την καταγράφει
και να  κεντρίζει το ενδιαφέρον απο 10-15 μαλάκες που τον παρακολουθούμε

προσωπικά αναγνωρίζω το ταλέντο του  ;)

;) ;) ;) :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Συναγωνιστές και τύποι

Εμεινα με το πουλι στο χέρι , σχεδον χωρις υπνο και hangover πονοκέφαλο. Τι συνέβει :

Χτες λοιπόν παω με τα λουλουδια στο χέρι στο καφέ, η τυπισά αγνώριστη φορουσε ενα απλο τζιν ,γυαλια και χαλαρό βαψιμο.
Εμφανισιακά δεν ειχε καμία σχεση με την εντυπωσιακη καρακάβλα 5 μεγατόνων και 8 ρίχτερ που είδα στο πορνείο.Ηταν μια απλη κοπέλα
που βλέπουμε στον δρόμο και χάρηκε πολύ για τα λουλουδια - Ηταν καλή ιδέα τελικά .

Αφου ειπαμε μια δυο βλακείες για να σπάσει ο πάγος , (καθοτι πολύ τρακ ) την αφησα να μιλα συνέχεια διοτι διαβασα
στο φορουμ οτι ,για να σε γουσταρουν οι γυναικες πρεπει να τις αφηνεις να μιλάνε. Τελος παντών ο καφές εγινε μετα
2 - 3 ποτά . Μου ειπε ποια ειναι , απο που ειναι, οι στοχοι της ζωης της κλτ κλτ κλτ.

Κατά τις 1 μου είπε να πάμε στο σπίτι της για να συνεχίσουμε εκει, διοτι το καφέ εκλεινε (σημειώστε οτι τα πληρωσε ολα αυτη). Ειπα απο μεσα μου
να ρισκάρω, διοτι ο πουτσος μου απο την καβλα κοντεψε να βγει εξω ,να αρχισει να βαράει τα τραπέζια, τις καρέκλες, την τζαμαρία,
μεχρι να βγει εξω στην λεωφορο βουλιαγμενης και να τον πατανε φορτηγα κορνάροντας.
Οταν φτασαμε με το αμαξι της , εξω απο την  εισοδο κανω και ενα checking στο facebook , για κάθε ενδεχομενο. Εχω 20 - 30
ατομα γνωστους εκει οποτε εαν γινει κάτι τουλαχιστον ηθελα να ηξεραν που ημουν .

Στο σπίτι της μιλουσα συνεχεια για εμενα, διοτι με ρωτουσε, τις ειπα οτι δεν υπαρχει φραγκο και μου
ειπε οτι δεν ειχε κανενα προβλημα σε αυτο, μετα μου εδειξε κατι φωτογραφίες απο το χωρίο της κλτ .
Αφου κατεβάσαμε 3 - 4 ποτά ακομα κατα τις 4 μου ειπε
οτι νυσταζει και με συνοδευσε μεχρι την πόρτα αφου μου εδωσε ενα φιλι στο μαγουλο !?!? και συμπλήρωσε οτι
θα γινουμε καλά φιλαράκια .
Μου δωσε την υποσχεση οτι θα με παρει τηλεφωνο αλλα την ειδα γενικά χλιαρή* .

Πηρα ενα ταξι , γυρισα σπιτι μισομεθυσμενος σχεδον , πανω στην ζαλη μου θεωρησα σωστο να βαλω τις
καποτες στο ψυγειο διοτι καπου διαβασα οτι για να μη χαλάσουν και σπάσουν ηθελαν δροσερο μερος.
Τις εβαλα κατω απο ενα ταπερ με κάτι φασολάκια. Και τρελαμένος απο την καυλα τον επαιξα 2 - 3 φορές
και τα εκανα ολα σκ@τα, αλλα φλοκια στην κουβέρτα , αλλα στο καλοριφερ μεχρι και ο τοιχος την πλήρωσε .
Μετα απο αυτο της εστειλα μνμ οτι την σκεφτομαι αλλα ουτε φωνη ουτε ακρόαση.

Το ευτράπελο της υποθεσης ειναι οτι η μανα μου βρηκε τις καποτες στο ψυγείο το πρωι και εγινε της πουτάνας, αρχισε
να τσακώνεται με τον πατερα μου και με ξυπνησαν οι στριγκλιες της . Στην αρχη δεν ειπα κουβεντα διοτι ντρεπόμουν.
Οταν ομως ειδα οτι αρχιζε να του μαζευει τα πραγματα σε βαλίτσα της ειπα οτι εγω τις εβαλα εκει διοτι εκανα
ενα πειραμα και ηθελα ειδικα λαστιχενια σακουλάκια για τα δάκτυλα (εκει τους ειδα ηρεμους).

* Ισως αρχίζω να καταλαβαίνω γιατι αρκετοι τύποι και συναγωνιστες λενε οτι καλλίτερα να γαμανε πουτάνες
παρα να μπλεκουν με γυναικες καφεδες ραντευου κλτ. Φαινεται οτι αυτο το παιχνιδι τραβαει καιρο μεχρι να
γαμησεις και θελεις και ενα κουβα λεφτα ,με το ενδεχομενο να μην γαμησεις στο τέλος και να στο πηδιξει
καποιος αλλος αγωνιστης απο χαρακώματα και απο το πουθενά.

Εκανα καπου καμια μαλακια και δεν έκατσε η φάση ;

νεο ειδος τρολ αστειοιστοριοτρολ χωρις γαμησι αλλα με απιστευτα τρελα ευτραπελα.... ;) ;) ;) :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
Συναγωνιστές και τύποι

Εμεινα με το πουλι στο χέρι , σχεδον χωρις υπνο και hangover πονοκέφαλο. Τι συνέβει :

Χτες λοιπόν παω με τα λουλουδια στο χέρι στο καφέ, η τυπισά αγνώριστη φορουσε ενα απλο τζιν ,γυαλια και χαλαρό βαψιμο.
Εμφανισιακά δεν ειχε καμία σχεση με την εντυπωσιακη καρακάβλα 5 μεγατόνων και 8 ρίχτερ που είδα στο πορνείο.Ηταν μια απλη κοπέλα
που βλέπουμε στον δρόμο και χάρηκε πολύ για τα λουλουδια - Ηταν καλή ιδέα τελικά .

Αφου ειπαμε μια δυο βλακείες για να σπάσει ο πάγος , (καθοτι πολύ τρακ ) την αφησα να μιλα συνέχεια διοτι διαβασα
στο φορουμ οτι ,για να σε γουσταρουν οι γυναικες πρεπει να τις αφηνεις να μιλάνε. Τελος παντών ο καφές εγινε μετα
2 - 3 ποτά . Μου ειπε ποια ειναι , απο που ειναι, οι στοχοι της ζωης της κλτ κλτ κλτ.

Κατά τις 1 μου είπε να πάμε στο σπίτι της για να συνεχίσουμε εκει, διοτι το καφέ εκλεινε (σημειώστε οτι τα πληρωσε ολα αυτη). Ειπα απο μεσα μου
να ρισκάρω, διοτι ο πουτσος μου απο την καβλα κοντεψε να βγει εξω ,να αρχισει να βαράει τα τραπέζια, τις καρέκλες, την τζαμαρία,
μεχρι να βγει εξω στην λεωφορο βουλιαγμενης και να τον πατανε φορτηγα κορνάροντας.
Οταν φτασαμε με το αμαξι της , εξω απο την  εισοδο κανω και ενα checking στο facebook , για κάθε ενδεχομενο. Εχω 20 - 30
ατομα γνωστους εκει οποτε εαν γινει κάτι τουλαχιστον ηθελα να ηξεραν που ημουν .

Στο σπίτι της μιλουσα συνεχεια για εμενα, διοτι με ρωτουσε, τις ειπα οτι δεν υπαρχει φραγκο και μου
ειπε οτι δεν ειχε κανενα προβλημα σε αυτο, μετα μου εδειξε κατι φωτογραφίες απο το χωρίο της κλτ .
Αφου κατεβάσαμε 3 - 4 ποτά ακομα κατα τις 4 μου ειπε
οτι νυσταζει και με συνοδευσε μεχρι την πόρτα αφου μου εδωσε ενα φιλι στο μαγουλο !?!? και συμπλήρωσε οτι
θα γινουμε καλά φιλαράκια .
Μου δωσε την υποσχεση οτι θα με παρει τηλεφωνο αλλα την ειδα γενικά χλιαρή* .

Πηρα ενα ταξι , γυρισα σπιτι μισομεθυσμενος σχεδον , πανω στην ζαλη μου θεωρησα σωστο να βαλω τις
καποτες στο ψυγειο διοτι καπου διαβασα οτι για να μη χαλάσουν και σπάσουν ηθελαν δροσερο μερος.
Τις εβαλα κατω απο ενα ταπερ με κάτι φασολάκια. Και τρελαμένος απο την καυλα τον επαιξα 2 - 3 φορές
και τα εκανα ολα σκ@τα, αλλα φλοκια στην κουβέρτα , αλλα στο καλοριφερ μεχρι και ο τοιχος την πλήρωσε .

Το ευτράπελο της υποθεσης ειναι οτι η μανα μου βρηκε τις καποτες στο ψυγείο το πρωι και εγινε της πουτάνας, αρχισε
να τσακώνεται με τον πατερα μου και με ξυπνησαν οι στριγκλιες της . Στην αρχη δεν ειπα κουβεντα διοτι ντρεπόμουν.
Οταν ομως ειδα οτι αρχιζε να του μαζευει τα πραγματα σε βαλίτσα της ειπα οτι εγω τις εβαλα εκει διοτι εκανα
ενα πειραμα και ηθελα ειδικα λαστιχενια σακουλάκια για τα δάκτυλα (εκει τους ειδα ηρεμους).

* Ισως αρχίζω να καταλαβαίνω γιατι αρκετοι τύποι και συναγωνιστες λενε οτι καλλίτερα να γαμανε πουτάνες
παρα να μπλεκουν με γυναικες καφεδες ραντευου κλτ. Φαινεται οτι αυτο το παιχνιδι τραβαει καιρο μεχρι να
γαμησεις και θελεις και ενα κουβα λεφτα ,με το ενδεχομενο να μην γαμησεις στο τέλος και να στο πηδιξει
καποιος αλλος αγωνιστης απο χαρακώματα και απο το πουθενά.

Εκανα καπου καμια μαλακια και δεν έκατσε η φάση ;

Τύπε θα σου πω ένα πράγμα φιλικά,

Εαν κάνεις πλάκα είσαι βλαμμένος,αλλά εαν είναι αλήθεια αυτά που γράφεις είσαι ακόμα πιο βλεμμένος!sorry κιόλας! ;)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

Ηρεμησαν γιατί τουλαχιστον κατάλαβαν οτι λαμβανεις προφυλαξεις.Ειχαν την ανησυχία τους επειδή εισαι πούστης τώρα ησυχασαν οτι δεν θα κολλησεις κάτι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τύπε θα σου πω ένα πράγμα φιλικά,

Εαν κάνεις πλάκα είσαι βλαμμένος,αλλά εαν είναι αλήθεια αυτά που γράφεις είσαι ακόμα πιο βλεμμένος!sorry κιόλας! ;)
έλα ρε μην τον από παίρνετε....ωραια τα γραφει

Τυπε θα πας καθόλου απο το μπουρδέλο με σοκολατάκια νουαζετα ωσονουπω;

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Μάκη παιδί μου μην στεναχωριέσαι...Όλοι οι μεγάλοι έρωτες κάποια στιγμή χτυπάνε σε έναν μεγαλύτερο ;)

Μάζεψε πάλι χρηματάκια από την φαμέλια, και κάτι καλό θα σου ξανατύχει στην πορεία...Μην τα βάζεις κάτω για την πρώτη ξενέρωτη που δεν αντιλαμβάνεται τα μαθηματικά ολοκληρώματα και συναρτήσεις στην πρώτη μεταμεσονύκτια έξοδο... ;)

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Στο μπουρδελο παμε για να πηδηξουμε οχι για να κανουμε ερωτα , οχι για να αγαπησουμε.

Γνωμη μου μην προχωρας καθολου.

Κανεις λαθος αγαπητε συναγωνιστη εδώ ο άλλος πηγε να γαμησει στην Λεωνιδου ειδε την πουτανα την ερωτευθηκε και τωρα είναι παντρεμένοι και η κοπελλα δεν δουλευει πλεον. Ασε το παιδι να ζησει τον ερωτα του :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom