life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Οι συμπολεμιστεs.......σκοτωνουν ...Εμειs αγκομαχαμε και ιδρωνουμε μονοΑυτο λεγεται συμπολεμιστες
Οι συμπολεμιστεs.......σκοτωνουν ...Εμειs αγκομαχαμε και ιδρωνουμε μονοΑυτο λεγεται συμπολεμιστες
Πήγενε να γαμήσεις ρε ψυχάκια παρθένε! Άκου έμεινε παρθένος γιατί διάβαζε! χαχαχα!
της προτεινα να βγουμε σημερα και μου ειπε οτι πληρωνεται ο κοσμος αυτην και την επομενη εβδομαδα και πνιγεται στην δουλεια
Προχωρα παικτη μου! Αν ψαχνει κατι υποπτο θα ναι μονο τα λεφτα! Απλα για αρχη πηγαινε την μονο σε χοτελι για να εχεις τον κωλο σου φυλαγμενο.. Κι αν σου κατσει... Αντε καλα βολια!!
Με τέτοια ορθογραφία και σύνταξη, να μου συστήσεις τους πανεπιστημιακούς σου δασκάλους. Εκτός εάν, πλέον, στα πανεπιστήμια γράφουν greeklish....καλησπερα σε ολους
θελω γνωμη διοτι πριν απο 2 - 3 μερες αποφασισα να παω σε στουντιο για να μαθω και να κανω σεξ με γυναικα
διοτι τοσο καιρο ειχα το πανεπιστιμιο δεν ειχα χρονο και μυαλο να ασχολιθω με αυτα .
Βρηκα ενα στουντιο κοντά στο σπιτι μου και εκλεισα ενα ραντεβου με την πουτανα για 3 ωρες, εδωσα 350 ευρω
ολα καλα και τελεια μου τα εδειξε και τα εκανε ολα. Το θέμα ειναι οτι πιασαμε κουβεντα
και της ειπα οτι δεν ειχα ξαναπαει με γυναικα γιατι ντρεπομουν και λογο σχολής - διαβασματος δεν εχω κανει φιλους
και παρεες για να γνωρισω καποια κτλ.
Για να μην τα πόλυλογω αυτη μου ειπε να μην ξαναπαρω τηλεφωνο, να μην ξαναπατησω εκει και μου εδωσε το κινητο της
και μου ειπε να την παρω τηλεφωνο διοτι μου ειπε οτι θελει να τα πούμε και οτι ειμαι πολυ εμφανισιμος και
κακος τοσα χρονια δεν εκανα σχεση με καποια κοπελα.
Το ερωτημα μου ειναι να την παρω τηλ η θα μπλεξω πουθενα ? Μου εστειλε μυνημα πριν απο λιγο
αλλα δεν ξερω τι να κανω. Απο οτι διαβαζω γενικα οι πορνες
ειναι μπερδεμα και μπορει να σε μπλεξουν σε πολλα πραγματα που μπορει να τρεχεις και δεν θα φτανεις
καλησπερα σε ολους
θελω γνωμη διοτι πριν απο 2 - 3 μερες αποφασισα να παω σε στουντιο για να μαθω και να κανω σεξ με γυναικα
διοτι τοσο καιρο ειχα το πανεπιστιμιο δεν ειχα χρονο και μυαλο να ασχολιθω με αυτα .
Βρηκα ενα στουντιο κοντά στο σπιτι μου και εκλεισα ενα ραντεβου με την πουτανα για 3 ωρες, εδωσα 350 ευρω
ολα καλα και τελεια μου τα εδειξε και τα εκανε ολα. Το θέμα ειναι οτι πιασαμε κουβεντα
και της ειπα οτι δεν ειχα ξαναπαει με γυναικα γιατι ντρεπομουν και λογο σχολής - διαβασματος δεν εχω κανει φιλους
Για να μην τα πόλυλογω αυτη μου ειπε να μην ξαναπαρω τηλεφωνο, να μην ξαναπατησω εκει και μου εδωσε το κινητο της
και μου ειπε να την παρω τηλεφωνο διοτι μου ειπε οτι θελει να τα πούμε και οτι ειμαι πολυ εμφανισιμος και
Το ερωτημα μου ειναι να την παρω τηλ η θα μπλεξω πουθενα ? Μου εστειλε μυνημα πριν απο λιγο
ειναι μπερδεμα και μπορει να σε μπλεξουν σε πολλα πραγματα που μπορει να τρεχεις και δεν θα φτανεις
καλησπερα σε ολους
και με τι ασχοληθηκες στο πανεπιστημιο τυπε?καλησπερα σε ολους
και με τι ασχοληθηκες στο πανεπιστημιο τυπε?
τυπε ο μονος λογος για να πας πανεπιστημιο στην ελλαδα ειναι για να γαμησεις πολλες φοιτητριεςφαντασιωνονταν πουτανες είναι ξεκαθαρο....
και με τι ασχοληθηκες στο πανεπιστημιο τυπε?
ολα τα χρονια τυπε?Διαβαζε :S
Έλα Troll είναι ...
Ο Usain Bolt είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής στα 100 , στα 200 και στα 1χ400 μέτρα στο τρέξιμο..
Στο έγραψα χαριτολογόντας θέλοντας να σου υποδείξω τι να κάνεις στην περίπτωση σου δηλαδή να το πάρεις τρεχάλα και να το αφήσεις ως έχει..
Όπως και να χει αν δεν μας δουλεύεις , τότε κάνε μία προσπάθεια και δεν χάνεις κάτι..
Το πιθανότερο είναι ότι ίσως ψάχνει κάτι "εκτός δουλειάς" σε κάτι πιο ρομαντικό το μωρό και της γυάλισες
Αλλά ρε μεγάλε , φοιτητής και δεν τα είχες γαμήσει όλα? Εσύ χαλας την πιάτσα ρε