Νέα

Να την πάρω ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makis-23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 806
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ετσι....Pay day.....Ημερα πληρωμων για συνταξιουχουs και ημερα γαμησιων για τουs υπολοιπουs  :2funny:

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Γεια σου φιλε. Απο εμπειρια φιλου μου εχω να πω οτι του συνεβη παρομοιο σκηνικο απλα με κωλομπαρου. Και αυτος δεν εδωσε 350 οπως εσυ πηρε εναν απλο χορο στα 20 ευρω. Η τυπισσα του ζητησε η ιδια το τηλ του και για κανα 2μηνο γαμιοντουσαν σε χοτελια. Απλα μετα αυτος φοβηθηκε γιατι η γκομενα του ζητησε να πανε σπιτι του (εμενε μονος-φοιτητης) και φοβηθηκε μην εχει κανα μπλεξιμο με τα αφεντικα της και την εστειλε. Αλλα αυτη η περιπτση δειχνει οτι οντως παιζουν τετοια σκηνικα.
Οποτε προχωρα σου κατσε καλη περιπτωση. Και αφου ειχες 350 για 3 ωρες σιγουρα θα διαθετεις και επιπλεον χρηματα για να πηγαινεις μαζι της σε χοτελια να κανετε τη δουλεια σας.
Ενας αλλος παλι απο την παρεα μου που σνομπαρε τις επαγγελματιες μεχρι και τωρα που πλησιαζει τα 30 ειναι παρθενος!!  :S
Αμα δε γαμησεις οπως και να'χει ωστε να απομυθοποιησει ο οργανισμος σου το μουνι αυτα παθαινεις οποτε καλα εκανες και εσκασες τα 350 για να μαθεις

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
νονο ψάχνεις????θ ρθω εγω...

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
18
Like
1.230
Πόντοι
6.765
Εσύ διάβαζες και δεν είδες τι χρώμα έχει το μουνί , ο Χριστόδουλος διάβαζε και δεν πήρε χαμπάρι τη χούντα.....
Πολύ κουλτούρα ......
Γάμα νέε μου και εμείς κουμπάροι.

lastfallen

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
1
Προχωρα παικτη μου! Αν ψαχνει κατι υποπτο θα ναι μονο τα λεφτα! Απλα για αρχη πηγαινε την μονο σε χοτελι για να εχεις τον κωλο σου φυλαγμενο.. Κι αν σου κατσει... :fuck1:  :fuck1: Αντε καλα βολια!!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
Προχωρα παικτη μου! Αν ψαχνει κατι υποπτο θα ναι μονο τα λεφτα! Απλα για αρχη πηγαινε την μονο σε χοτελι για να εχεις τον κωλο σου φυλαγμενο.. Κι αν σου κατσει... :fuck1:  :fuck1: Αντε καλα βολια!!

εγω λεω ν τ παει στο παρκο να γλιτώσει κτο 20αρι εχετε γαμησει σε παρκο?????γαμαει εχω πολλα χρονια ν το κανω......

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
καλησπερα σε ολους

θελω γνωμη διοτι πριν απο 2 - 3 μερες αποφασισα να παω σε στουντιο για να μαθω και να κανω σεξ με γυναικα
διοτι τοσο καιρο ειχα το πανεπιστιμιο δεν ειχα χρονο και μυαλο να ασχολιθω με αυτα .

Βρηκα ενα στουντιο κοντά στο σπιτι μου και εκλεισα ενα ραντεβου με την πουτανα για 3 ωρες, εδωσα 350 ευρω
ολα καλα και τελεια μου τα εδειξε και τα εκανε ολα. Το θέμα ειναι οτι πιασαμε κουβεντα
και της ειπα οτι δεν ειχα ξαναπαει με γυναικα γιατι ντρεπομουν και λογο σχολής - διαβασματος δεν εχω κανει φιλους
και παρεες για να γνωρισω καποια κτλ.
Για να μην τα πόλυλογω αυτη μου ειπε να μην ξαναπαρω τηλεφωνο, να μην ξαναπατησω εκει  και μου εδωσε το κινητο της
και μου ειπε να την παρω τηλεφωνο διοτι μου ειπε οτι θελει να τα πούμε και οτι ειμαι πολυ εμφανισιμος και
κακος τοσα χρονια δεν εκανα σχεση με καποια κοπελα.

Το ερωτημα μου ειναι να την παρω τηλ η θα μπλεξω πουθενα ? Μου εστειλε μυνημα πριν απο λιγο
αλλα δεν ξερω τι να κανω. Απο οτι διαβαζω γενικα οι πορνες
ειναι μπερδεμα και μπορει να σε μπλεξουν σε πολλα πραγματα που μπορει να τρεχεις και δεν θα φτανεις
Με τέτοια ορθογραφία και σύνταξη, να μου συστήσεις τους πανεπιστημιακούς σου δασκάλους. Εκτός εάν, πλέον, στα πανεπιστήμια γράφουν greeklish....

18919791891979

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Νομίζω πλάκα κάνεις. εμφανίσιμος και παρθένος στα 23. Αν ειναι αληθινη η ιστορια εισαι ανώριμος συναισθηματικά. Οπότε μάθε να γαμάς και συνέχισε. Θα μπλέξεις συναισθηματικά όμως. Παρθενος φυτουκλας εξυπνος αλλα οχι ξυπνιος η μας κανεις πλακα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
καλησπερα σε ολους

θελω γνωμη διοτι πριν απο 2 - 3 μερες αποφασισα να παω σε στουντιο για να μαθω και να κανω σεξ με γυναικα
διοτι τοσο καιρο ειχα το πανεπιστιμιο δεν ειχα χρονο και μυαλο να ασχολιθω με αυτα .

Βρηκα ενα στουντιο κοντά στο σπιτι μου και εκλεισα ενα ραντεβου με την πουτανα για 3 ωρες, εδωσα 350 ευρω
ολα καλα και τελεια μου τα εδειξε και τα εκανε ολα. Το θέμα ειναι οτι πιασαμε κουβεντα
και της ειπα οτι δεν ειχα ξαναπαει με γυναικα γιατι ντρεπομουν και λογο σχολής - διαβασματος δεν εχω κανει φιλους
Για να μην τα πόλυλογω αυτη μου ειπε να μην ξαναπαρω τηλεφωνο, να μην ξαναπατησω εκει  και μου εδωσε το κινητο της
και μου ειπε να την παρω τηλεφωνο διοτι μου ειπε οτι θελει να τα πούμε και οτι ειμαι πολυ εμφανισιμος και

Το ερωτημα μου ειναι να την παρω τηλ η θα μπλεξω πουθενα ? Μου εστειλε μυνημα πριν απο λιγο
ειναι μπερδεμα και μπορει να σε μπλεξουν σε πολλα πραγματα που μπορει να τρεχεις και δεν θα φτανεις

εμένα σ'αυτό το περιστατικό κάτι δεν μου κάθεται καλά
δλδ πρωτάρης παρθένος και να κλείνει δια τηλεφώνου 3ώρακι με εργαζόμενη studio
και εκείνη (όπως παρουσιάζεται) να τον ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά και να θέλει
να τον συναντήσει εκτός  ?
μάλλον μας δουλεύει ο νέοπας  :-

Peacful_Warrior

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
238
Πόντοι
36
καλησπερα σε ολους

Ζησε την μερα τυπε... μην χανεις  ευκαιριες  :woldman:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καλησπερα σε ολους

και με τι ασχοληθηκες στο πανεπιστημιο τυπε? :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.789
Πόντοι
3.656
Ο Usain Bolt είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής στα 100 , στα 200 και στα 1χ400 μέτρα στο τρέξιμο..
Στο έγραψα χαριτολογόντας θέλοντας να σου υποδείξω τι να κάνεις στην περίπτωση σου δηλαδή να το πάρεις τρεχάλα και να το αφήσεις ως έχει..
Όπως και να χει αν δεν μας δουλεύεις , τότε κάνε μία προσπάθεια και δεν χάνεις κάτι..
Το πιθανότερο είναι ότι ίσως ψάχνει κάτι "εκτός δουλειάς" σε κάτι πιο ρομαντικό το μωρό και της γυάλισες  :sunglasses:
Αλλά ρε μεγάλε , φοιτητής και δεν τα είχες γαμήσει όλα? Εσύ χαλας την πιάτσα ρε  :2funny:

τυπε μπορει να ηταν φοιτητης σε στρατιωτικη σχολη που δεν εχει γυναικες  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom