Νέα

Να την πάρω ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makis-23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 806
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
τυπε ο μονος λογος για να πας πανεπιστημιο στην ελλαδα ειναι για να γαμησεις πολλες φοιτητριες
αλλιως γιατι να πας :S

ναι από τι βλεπω μουτρο με το πουλι στ χερι είναι ο τυπος

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.789
Πόντοι
3.656
Λοιπον αφου αλλαξαμε 2 - 3 μνμτα την πηρα τηλεφωνο αφου μιλησαμε αρκετη ωρα της προτεινα να βγουμε σημερα και μου ειπε οτι πληρωνεται ο κοσμος αυτην και την επομενη εβδομαδα και πνιγεται στην δουλεια , κλεισαμε ομως ραντευου για να βγουμε το σαββατο το βραδυ μετα τις 10 .

Περιμενω πως και πως το Σαββατο για να δω πως θα παει , παντος στο τηλεφωνο φαινεται πολυ καλο κοριτσι και δεν χρειαζεται να εχω ενδιασμους.

*Βασικα ενα μεγαλο μπραβο διοτι αυτο το σαιτ ειναι παραδεισος , εχει ολα τα αντρικα θεματα ! Και βλεπω οτι ολα τα μελη αποκαλουνται συναγωνιστες η τυποι και γενικα υπαρχει φιλικο κλιμα.

τυπε οταν ειναι μερα πληρωμων δεν θα βγαινετε δηλαδη;ευτυχως που καταργηθηκαν τα δωρα χριστουγεννων και πασχα για να μπορεις να γαμας  :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε ο ιπποτης περιμενει ποτε θα εχουν εξοδο τα στρατοπεδα κι οι στρατιωτικες σχολες για να παει να γαμησει  :S
τυπε ο ιπποτης πρεπει να ειναι ο μοναδικος που στεναχωρηθηκε με την μειωση της θητειας :grin:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.789
Πόντοι
3.656

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
...καλά έιναι δυνατόν να έχει βγάλει πανεπιστήμιο κάποιος που δεν ξέρει ορθογραφία ?  :idiot:

βέβαια στην ουγκάντα που ζούμε , συμφοιτήτρια πήρε το πτυχίο χωρίς να ξέρει προπαίδεια
και ένας άλλος "συνάδελφος" , όταν ήμασταν στρατό , μουτζούρωνα επίτηδες αυτά που έγραφε
στον επίσημο κατάλογο , για να μην ξεφτυλιστούμε τελείως στους αξιωματικούς , απο τα ορθογραφικά του,
μιλάμε τα ρήματα τα έγραφε με "ο" στο τέλος ... :S

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
Αν τον θέλει για να του τρώει λεφτά, γιατί να μην την επισκέπτεται κανονικά στο στούντιο να γλιτώνει και το χοτέλι ?

lastfallen

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
1
τυπε μπορει να ηταν φοιτητης σε στρατιωτικη σχολη που δεν εχει γυναικες   :S
Ολες οι στρατιωτικες σχολες δεχονται γυναικες πλεον... ασε που σε αυτες τις σχολες χαμος γινεται απο γαμησια καθοτι εσωκλειστοι δοκιμοι κ δοκιμες εχουν τρελη στερηση...  :fuck1:  :fuck1:

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
Στις στρατιωτικές σχολές γίνονται χειρότερα πλέον λόγω και της (ας το πούμε) ψυχολογικής πίεσης συν της κλεισούρας που τραβάνε οι πιτσιρικάδες.. :2funny:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.789
Πόντοι
3.656
Ολες οι στρατιωτικες σχολες δεχονται γυναικες πλεον... ασε που σε αυτες τις σχολες χαμος γινεται απο γαμησια καθοτι εσωκλειστοι δοκιμοι κ δοκιμες εχουν τρελη στερηση...  :fuck1:  :fuck1:

δηλαδη τυπε πραγματικα γινεται πιπα κωλο εμπλοκη  :grin:

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
Λοιπον αφου αλλαξαμε 2 - 3 μνμτα την πηρα τηλεφωνο αφου μιλησαμε αρκετη ωρα της προτεινα να βγουμε σημερα και μου ειπε οτι πληρωνεται ο κοσμος αυτην και την επομενη εβδομαδα και πνιγεται στην δουλεια , κλεισαμε ομως ραντευου για να βγουμε το σαββατο το βραδυ μετα τις 10 .

Περιμενω πως και πως το Σαββατο για να δω πως θα παει , παντος στο τηλεφωνο φαινεται πολυ καλο κοριτσι και δεν χρειαζεται να εχω ενδιασμους.

*Βασικα ενα μεγαλο μπραβο διοτι αυτο το σαιτ ειναι παραδεισος , εχει ολα τα αντρικα θεματα ! Και βλεπω οτι ολα τα μελη αποκαλουνται συναγωνιστες η τυποι και γενικα υπαρχει φιλικο κλιμα.

Tυπε αν δεν πινειs τιποτα πολυ ασχημα κανειs , καιροs να το αρχισειs ......ελπιζω αμφοτεροι να κανουμε πλακα ..........!!!! :idiot:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

τυπε εμεις εδω ειμαστε φιλοι σου :grouphug:

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
Makis 23 δεν δηλώνεις παρόν και ανησυχούμε  :-

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16

Μάκη φίλε μου (επέτρεψε μου να σε λέω φίλο γιατί έτσι σε νιώθω) από τα λεγόμενα σου βρήκες μια πολύ αξιόλογη κοπέλα και χαίρομαι για εσένα.
Και εσύ προφανώς αν και άπειρος με τα σεξουαλικά πρέπει να της έκανες πολύ καλή εντύπωση, υποθέτω ότι τα χρόνια των σπουδών σου αν και είχες αποχή από το σεξ πρέπει να προπονιόσουν πολύ μόνος σου! Και η επιμονή σου στην ατομική προπόνηση απέδωσε καρπούς.
Αν σεβαστείς την επιλογή καριέρας που έχει κάνει νομίζω δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα στην σχέση σας, να της συμπαρασταθείς στις δυσκολίες του επαγγέλματος της γιατί όπως σου λέει και η ίδια πνίγεται! Μπορεί και κυριολεκτικά!  :pipa1: :pipa1: :pipa1:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Μάκη φίλε μου (επέτρεψε μου να σε λέω φίλο γιατί έτσι σε νιώθω) από τα λεγόμενα σου βρήκες μια πολύ αξιόλογη κοπέλα και χαίρομαι για εσένα.
Και εσύ προφανώς αν και άπειρος με τα σεξουαλικά πρέπει να της έκανες πολύ καλή εντύπωση, υποθέτω ότι τα χρόνια των σπουδών σου αν και είχες αποχή από το σεξ πρέπει να προπονιόσουν πολύ μόνος σου! Και η επιμονή σου στην ατομική προπόνηση απέδωσε καρπούς.
Αν σεβαστείς την επιλογή καριέρας που έχει κάνει νομίζω δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα στην σχέση σας, να της συμπαρασταθείς στις δυσκολίες του επαγγέλματος της γιατί όπως σου λέει και η ίδια πνίγεται! Μπορεί και κυριολεκτικά!  :pipa1: :pipa1: :pipa1:
:cool2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom