Νέα

Να την πάρω ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makis-23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 806
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
καλησπερα σε ολους

θελω γνωμη διοτι πριν απο 2 - 3 μερες αποφασισα να παω σε στουντιο για να μαθω και να κανω σεξ με γυναικα
διοτι τοσο καιρο ειχα το πανεπιστιμιο δεν ειχα χρονο και μυαλο να ασχολιθω με αυτα .

Βρηκα ενα στουντιο κοντά στο σπιτι μου και εκλεισα ενα ραντεβου με την πουτανα για 3 ωρες, εδωσα 350 ευρω
ολα καλα και τελεια μου τα εδειξε και τα εκανε ολα. Το θέμα ειναι οτι πιασαμε κουβεντα
και της ειπα οτι δεν ειχα ξαναπαει με γυναικα γιατι ντρεπομουν και λογο σχολής - διαβασματος δεν εχω κανει φιλους
και παρεες για να γνωρισω καποια κτλ.
Για να μην τα πόλυλογω αυτη μου ειπε να μην ξαναπαρω τηλεφωνο, να μην ξαναπατησω εκει  και μου εδωσε το κινητο της
και μου ειπε να την παρω τηλεφωνο διοτι μου ειπε οτι θελει να τα πούμε και οτι ειμαι πολυ εμφανισιμος και
κακος τοσα χρονια δεν εκανα σχεση με καποια κοπελα.

Το ερωτημα μου ειναι να την παρω τηλ η θα μπλεξω πουθενα ? Μου εστειλε μυνημα πριν απο λιγο
αλλα δεν ξερω τι να κανω. Απο οτι διαβαζω γενικα οι πορνες
ειναι μπερδεμα και μπορει να σε μπλεξουν σε πολλα πραγματα που μπορει να τρεχεις και δεν θα φτανεις

ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ... ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.866
Πόντοι
216
Μάκη φίλε μου (επέτρεψε μου να σε λέω φίλο γιατί έτσι σε νιώθω) από τα λεγόμενα σου βρήκες μια πολύ αξιόλογη κοπέλα και χαίρομαι για εσένα.
Και εσύ προφανώς αν και άπειρος με τα σεξουαλικά πρέπει να της έκανες πολύ καλή εντύπωση, υποθέτω ότι τα χρόνια των σπουδών σου αν και είχες αποχή από το σεξ πρέπει να προπονιόσουν πολύ μόνος σου! Και η επιμονή σου στην ατομική προπόνηση απέδωσε καρπούς.
Αν σεβαστείς την επιλογή καριέρας που έχει κάνει νομίζω δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα στην σχέση σας, να της συμπαρασταθείς στις δυσκολίες του επαγγέλματος της γιατί όπως σου λέει και η ίδια πνίγεται! Μπορεί και κυριολεκτικά!  :pipa1: :pipa1: :pipa1:

Διακρινω μια ελαφρια δοση ειρωνιας ??  :grin:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Eφοσον δηλωνεις μπατιρης-ανεργος-παρθενος η κατασταση δε γινεται να χειροτερεψει.
Παρε τηλεφωνο,δεν εχεις τιποτε να χασεις.

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα συναγονιστές και τύποι ,

Καποιοι εχουν απορία για το 350αρι , λοιπον ειναι χρηματα που μαζευα πολλύ καιρο ,για αυτον το σκοπό και ειχα ζητησει κατι special απο το studio , ετσι και αλλιως λεφτα δεν υπαρχουν και μαλιστα ετσι οπως παει η τραπεζα θα μας παρει το σπιτι σε κανενα χρονο διοτι ο πατερας μου ειναι ανεργος πολύ καιρο.

Στο δια ταυτα , εκατσα σημερα και διάβασα παρα πολλά topic στο bourdela και μπορω να πώ οτι μορφώθικα κατα πώς θα της το "παιξω".
Θα πρέπει να παω εξυπνος στο ραντευου και οχι σαν κανενας βλακας διοτι διαβασα οτι αυτο το γουσταρουν πολύ.

βασικά ελεγα να της παρω τιποτα λουλουδια , θα κάνω καλά?
Περα οτι δουλευει ως πουτανα ειναι και γυναίκα αλλα ( για μενα ειναι το πρώτο ραντευου
που θα εχω με γυναικα  !!!! Αλλές 24 ώρες για το ραντευου ,θα περάσουν ολε ολε ολε :dancing: :dancing: )

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66

Καποιοι εχουν απορία για το 350αρι , λοιπον ειναι χρηματα που μαζευα πολλύ καιρο ,για αυτον το σκοπό και ειχα ζητησει κατι special απο το studio , ετσι και αλλιως λεφτα δεν υπαρχουν και μαλιστα ετσι οπως παει η τραπεζα θα μας παρει το σπιτι σε κανενα χρονο διοτι ο πατερας μου ειναι ανεργος πολύ καιρο.

Στο δια ταυτα , εκατσα σημερα και διάβασα παρα πολλά topic στο bourdela και μπορω να πώ οτι μορφώθικα κατα πώς θα της το "παιξω".
Θα πρέπει να παω εξυπνος στο ραντευου και οχι σαν κανενας βλακας διοτι διαβασα οτι αυτο το γουσταρουν πολύ.

Περα οτι δουλευει ως πουτανα ειναι και γυναίκα αλλα ( για μενα ειναι το πρώτο ραντευου
που θα εχω με γυναικα  !!!! Αλλές 24 ώρες για το ραντευου ,θα περάσουν ολε ολε ολε :dancing: :dancing: )
Τι να το παιξεις εξυπνος ρε παικτη? Για βλακα σε γουσταρει!
:cheesy:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606

μουτρο τα λουλούδια είναι για τις πρωταρες κρατα καμια δωροεπιταγη από τα αττηκα και κανα 1000Ε στην τσεπη κολα καλαθα παν

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Συνολικα λοιπον εχουμε ενα φιλο που:

Πρωτον. Ενω εβγαλε πανεπιστημιο και ηταν και ιδιαιτερα μελετηρος ειναι ανορθογραφος.

Δευτερον. Ενω ειναι νεος και εμφανισημος ειναι παρθενος στα 23 του.

Τριτον ενω τοσο ο ιδιος οσο και η οικογενεια του ειναι σχετικα φτωχοι δινει 350 ευρω για ιδιαιτερο μαθημα σε στουντιο.

Τεταρτον η καθηγητρια του στο στουντιο μαλλον τον καψουρευεται απο το πρωτο ιδιαιτερο μαθημα.

Πεμπτον.Παρολο που δεν εχει ξαναδει μουνι στη ζωή του η συγκεκριμενη πουτανα/καθηγητρια του φαινεται αξιολογη γυναικα

Περιπτωση τρολιας ?? Τα συμπερασματα δικα σας.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Συμπτωσειs  :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Συνολικα λοιπον εχουμε ενα φιλο που

Πρωτον. Ενω εβγαλε πανεπιστημιο και ηταν και ιδιαιτερα μελετηρος ειναι ανορθογραφος.

Τριτον ενω τοσο ο ιδιος οδο και η οικογενεια του ειναι σχετικα φτωχοι δινει 350 ευρω για ιδιαιτερα μαθηματα σε στουντιο.

Τεταρτον η καθηγητρια του στο στουντιο μαλλον τον καψουρευεται απο το πρωτο ιδιαιτερο μαθημα.

Πεμπτον.Παρολο που δεν εχει ξαναδει μουνι στη ζω ή του η συγκεκριμενη γυναικα του φαινεται αξιολογη.

πρόσθεσε ότι έκλεισε και δια τηλεφώνου special πρόγραμμα στο studio , ενώ ήταν άπειρος στον πορνικό χώρο  :)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ασημαντες λεπτομερειες !!

εμένα μου κάνει εντύπωση , ότι ακόμα και ως τρόλ , ονειρεύεται να τον ερωτευτεί η πουτάνα και να παντρευτούνε
αυτό τον απασχολεί !
τελικά οι πιρφόροι έχουν καταστρέψει την ελλάδα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Απλα παρακολουθουσε το σαιτ απο μακρυα....(πολλοι το κανουν αυτο) και τωρα με αφορμη το σπασιμο του κουμπαρα του, θα περασει απο το διαβασμα στην πραξη....Ολα εξηγουνται με καλη διαθεση  :cheesy:

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26

Τριτον ενω τοσο ο ιδιος οσο και η οικογενεια του ειναι σχετικα φτωχοι δινει 350 ευρω για ιδιαιτερο μαθημα σε στουντιο.

Πεμπτον.Παρολο που δεν εχει ξαναδει μουνι στη ζωή του η συγκεκριμενη πουτανα/καθηγητρια του φαινεται αξιολογη γυναικα

1)Μπορεί να σπούδασε θετικές επιστήμες όπως π.χ μαθηματικά...όπου το 99% αυτών είναι ανορθόγραφοι..στο λέω από προσωπική εμπειρία
2)Μπορεί να είναι ντροπαλός με τις γυναίκες και να μην μπορεί να είναι ο εαυτός του μαζί τους
3)Μπορεί να έφτασε η μαλακία στον εγκέφαλο οπότε να είπε δεν γαμιέται θέλω να ζήσω αυτήν την εμπειρία θα δώσω τα φράγκα και τέλος
4)Μπορεί να σου λέει εδώ βρήκαμε κορόιδο...θα με γαμάει ίσα ίσα για ένα λεπτουδάκι(τι εμπειρια να εχει) και θα τσιμπάω 300αρια
5)Η πρώτη που γαμάς πάντα έχει ιδιαίτερη θέση για εσένα

Μαλακίες λέω?

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
1)Μπορεί να σπούδασε θετικές επιστήμες όπως π.χ μαθηματικά...όπου το 99% αυτών είναι ανορθόγραφοι..στο λέω από προσωπική εμπειρία
2)Μπορεί να είναι ντροπαλός με τις γυναίκες και να μην μπορεί να είναι ο εαυτός του μαζί τους
3)Μπορεί να έφτασε η μαλακία στον εγκέφαλο οπότε να είπε δεν γαμιέται θέλω να ζήσω αυτήν την εμπειρία θα δώσω τα φράγκα και τέλος
4)Μπορεί να σου λέει εδώ βρήκαμε κορόιδο...θα με γαμάει ίσα ίσα για ένα λεπτουδάκι(τι εμπειρια να εχει) και θα τσιμπάω 300αρια
5)Η πρώτη που γαμάς πάντα έχει ιδιαίτερη θέση για εσένα

Μαλακίες λέω?

Μπορει το πρωτο.Μπορει το πρωτο κσι το δευτερο. Μπορει το πρωτο και το δευτερο και το τριτο. Στο πρωτο και το δευτερο και το τριτο κσι το τετσρτο καιγεσαι.Στο δε πεμπτο μπορει μετα τα πρωτα 4 μπορει το γαμησες και μπορει να ψοφησε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Δεν τα θεωρω απιθανα παντως όλα αυτά.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Καποιος φλεγματικος ευφυης αγγλος ελεγε:

Μπορει καποιος να κοροιδεψει πολλους για λιγο χρονο, η λιγους για πολυ χρονο.

Αλλα κανεις δεν μπορει να κοροιδεψει πολλους για πολυ χρονο.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τα 350 ευρω για ενα πηδημα μαζευτηκαν εωs τα 23....Αρα το επομενο θα γινει οταν....
Απλουs υπολογισμουs κανω

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
εμένα μου κάνει εντύπωση , ότι ακόμα και ως τρόλ , ονειρεύεται να τον ερωτευτεί η πουτάνα και να παντρευτούνε
αυτό τον απασχολεί !
τελικά οι πιρφόροι έχουν καταστρέψει την ελλάδα

Δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι η περιπτωση που περιγραφεις. Πιθανον και να ειναι.

Ενα ειναι σιγουρο:

Αβυσσος η ψυχη του πυρφορου !! :2funny: :2funny:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τα 350 ευρω για ενα πηδημα μαζευτηκαν εωs τα 23....Αρα το επομενο θα γινει οταν....
Απλουs υπολογισμουs κανω

Η απαντηση στο ερωτημα για τους γνωστες μαθηματικων μονο.

Με γραμμικη συναρτηση υπαρχει ελπις.

Με εκθετικη συναρτηση γαμα τα. Η μαλλον για την ακριβεια ποτε δε θα ξαναγαμα τα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom