Νέα

Να την πάρω ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makis-23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 806
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε θα σου πω ότι είπε και αυτή απο μέσα της μόλις είδε τα €€€€
Καλώς τον μαλάκα της εβδομάδας!!!!!!!!!!

βασικα τα λεφτα δεν τα ειδε ποτε, στο στουντιο τα εδωσα οταν μπηκα, με περιμενανε.
Μετα ομως απο οτι μου ειπε στην κουβεντα, καποια απο αυτα τα κραταει το στουντιο (νομιζω τα 100)
και τα αλλα ειναι δικα της.

* Σαφως και δεν προκειτε να δωσω τα στοιχια της, ονομα , στουντιο κτλ . ετσι και διαβαζει αυτο το νημα θα γινω ρομπα και εχει και τα στοιχια μου

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Φιλε θα σου πω ότι είπε και αυτή απο μέσα της μόλις είδε τα €€€€
Καλώς τον μαλάκα της εβδομάδας!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Μια <<δωρεάν>> δοκιμή θα τον πείσει αν η γκόμενα <<ερωτεύτηκε>> αυτόν ή το πορτοφόλι του! :rockon:

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
Τι σου έγραψε φιλαράκι αυτή στο μήνυμα της;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
βασικα τα λεφτα δεν τα ειδε ποτε, στο στουντιο τα εδωσα οταν μπηκα, με περιμενανε.
Μετα ομως απο οτι μου ειπε στην κουβεντα, καποια απο αυτα τα κραταει το στουντιο (νομιζω τα 100)
και τα αλλα ειναι δικα της.

* Σαφως και δεν προκειτε να δωσω τα στοιχια της, ονομα , στουντιο κτλ . ετσι και διαβαζει αυτο το νημα θα γινω ρομπα και εχει και τα στοιχια μου
Φιλε δεν ειναι και πολλοι οι μαλακες που εδωσαν 350€ σε στουντιο οπότε ηδη ξερει οτι γραφεις εδω.

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Μια <<δωρεάν>> δοκιμή θα τον πείσει αν η γκόμενα <<ερωτεύτηκε>> αυτόν ή το πορτοφόλι του! :rockon:

Πως θα το καταλαβω αυτο ? της εχω πει οτι δεν εχω φραγκο αλλα απο που θα     ξερω εαν θελει λεφτα ?

Επισκέπτης
Κατα αρχας σε ευχαριστω που μου απαντας διοτι απο οτι βλεπω οι αλλοι βαζουν φωτογραφιες με φιδια, λες και δεν υπαρχει κοσμος που μπορει να διαβαζε 4 χρόνια και να ηθελε να παρει πτυχιο πρωτα και μετα να γυριζει με γυναικες. Φανταζομαι οτι ολοι εσεις που με κοροιδευετε πηγατε με γυναικα απο τα δεκα ???. Τεσπα εσας απλα σας αγνοω.

Και εγω αυτο φανταζωμαι αλλα ψαξε ψαξε στο ιντερνετ διαβασα για απιστευτα συμβαντα με πουτανες και απλα θελω να κρατησω "πισινη"
της απαντησα στο μνμ της .
προχωρα και μην ρωτας κανεναν , οι πιο πολλες πιθανοτητες ειναι να ειναι φολα αλλα τι ειχες και τι εχασες
μια ακομα εμπειρια  :rockon:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.874
Πόντοι
216
καλησπερα σε ολους

θελω γνωμη διοτι πριν απο 2 - 3 μερες αποφασισα να παω σε στουντιο για να μαθω και να κανω σεξ με γυναικα
διοτι τοσο καιρο ειχα το πανεπιστιμιο δεν ειχα χρονο και μυαλο να ασχολιθω με αυτα .

Βρηκα ενα στουντιο κοντά στο σπιτι μου και εκλεισα ενα ραντεβου με την πουτανα για 3 ωρες, εδωσα 350 ευρω
ολα καλα και τελεια μου τα εδειξε και τα εκανε ολα. Το θέμα ειναι οτι πιασαμε κουβεντα
και της ειπα οτι δεν ειχα ξαναπαει με γυναικα γιατι ντρεπομουν και λογο σχολής - διαβασματος δεν εχω κανει φιλους
και παρεες για να γνωρισω καποια κτλ.
Για να μην τα πόλυλογω αυτη μου ειπε να μην ξαναπαρω τηλεφωνο, να μην ξαναπατησω εκει  και μου εδωσε το κινητο της
και μου ειπε να την παρω τηλεφωνο διοτι μου ειπε οτι θελει να τα πούμε και οτι ειμαι πολυ εμφανισιμος και
κακος τοσα χρονια δεν εκανα σχεση με καποια κοπελα.

Το ερωτημα μου ειναι να την παρω τηλ η θα μπλεξω πουθενα ? Μου εστειλε μυνημα πριν απο λιγο
αλλα δεν ξερω τι να κανω. Απο οτι διαβαζω γενικα οι πορνες
ειναι μπερδεμα και μπορει να σε μπλεξουν σε πολλα πραγματα που μπορει να τρεχεις και δεν θα φτανεις

Ρε φίλε ρώτα τους δικούς σου ανθρώπους στο κατηχητικό, που τους ξέρεις και σε ξέρουνε τι να σου πούνε οι ανώνυμοι μπουρδελιάρηδες ???

Που πας να παίξεις μπάλα τώρα εσύ από τα Αμπελάκια Ηλείας με την Ρεάλ Μαδρίτης ...

URL]]

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
Χώσου στεγνά μικρέ...
Πες της ότι θέλεις να βρεθείτε άμεσα..
Δεν χάνεις τίποτε.. ;)

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
23 χρονών έφτασες για να αποφασίσεις ότι πρέπει να πας σε στούντιο αφού δεν το έχεις το άθλημα να ρίχνεις γκόμενες. Άργησες χαρακτηριστικά τύπε. Αν η ιστορία είναι αληθινή και έχεις λεφτά για ξόδεμα και καθαρό μυαλό προχώρα!

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Ρε προχωραααααα,φθανει σου ειπαμε αρκετα,φυγε γρηγορα να πας να καψεις την τουλουμπα σου στην τοστιερα της,ΘΕΛΕΙ ΡΙΣΚΟ Η ΖΩΗ....ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙς,στειλε μυνημα τωρα και βγητε γαμω το κερατο μου... :rockon: :rockon: :rockon:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
καλησπερα σε ολους

θελω γνωμη διοτι πριν απο 2 - 3 μερες αποφασισα να παω σε στουντιο για να μαθω και να κανω σεξ με γυναικα
διοτι τοσο καιρο ειχα το πανεπιστιμιο δεν ειχα χρονο και μυαλο να ασχολιθω με αυτα .

Βρηκα ενα στουντιο κοντά στο σπιτι μου και εκλεισα ενα ραντεβου με την πουτανα για 3 ωρες, εδωσα 350 ευρω
ολα καλα και τελεια μου τα εδειξε και τα εκανε ολα. Το θέμα ειναι οτι πιασαμε κουβεντα
και της ειπα οτι δεν ειχα ξαναπαει με γυναικα γιατι ντρεπομουν και λογο σχολής - διαβασματος δεν εχω κανει φιλους
και παρεες για να γνωρισω καποια κτλ.
Για να μην τα πόλυλογω αυτη μου ειπε να μην ξαναπαρω τηλεφωνο, να μην ξαναπατησω εκει  και μου εδωσε το κινητο της
και μου ειπε να την παρω τηλεφωνο διοτι μου ειπε οτι θελει να τα πούμε και οτι ειμαι πολυ εμφανισιμος και
κακος τοσα χρονια δεν εκανα σχεση με καποια κοπελα.

Το ερωτημα μου ειναι να την παρω τηλ η θα μπλεξω πουθενα ? Μου εστειλε μυνημα πριν απο λιγο
αλλα δεν ξερω τι να κανω. Απο οτι διαβαζω γενικα οι πορνες
ειναι μπερδεμα και μπορει να σε μπλεξουν σε πολλα πραγματα που μπορει να τρεχεις και δεν θα φτανεις

Τύπε κακώς τόσα χρόνια δεν γαμούσες λόγω σχολής!
Έτσι κι αλλιώς γράμματα δεν έμαθες! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom