Kαλησπερα Μακη δεν πειραζει πολυ καλα κανεις γιατι υπαρχουν και κακοπροαιρετοι..ζητα απο το κοριτσι να πατε για φαγητο αν εχεις τη δυνατοτητα θα παει καλα η δουλεια ειμαι σιγουρος
Το εκτιμώ πολύ αυτο, μακάρι να ειμασταν φιλοι στην real life man !
Kαλησπερα Μακη δεν πειραζει πολυ καλα κανεις γιατι υπαρχουν και κακοπροαιρετοι..ζητα απο το κοριτσι να πατε για φαγητο αν εχεις τη δυνατοτητα θα παει καλα η δουλεια ειμαι σιγουρος
Καλού κακού ένα μπάνιο κάνε ( συν καπότες), ποτέ δεν ξέρεις.
Μη πας βαρύμαγκας, άκουσέ τη. Και μετά σκέψου τι θες ή ενήργησε όπως σου βγει.
Follow your heart but keep your feet on the ground.
Άκου τον House, έχει εμπειρία. ;)Σε ευχαριστώ θερμά, ετσι θελω να πράξω, σε ευχαριστώ φίλε για την συμβουλη, εισαι φιλος οπως και ο "παραπονιαρης" Κυρ Μεντιος
καποτες λες να πάρω ? προχειρες τις εχω θα τις πάρω αλλα δεν θα εχω στο μυαλο μου τιποτα, οτι βρεξει ας κατεβάσει
δεν υπαρχει real life...τιμη μου Μακη παντως..αν πανε ολα καλα θα χαρουμε..να χεις χιουμορ κ να σαι ο εαυτος σου.Το εκτιμώ πολύ αυτο, μακάρι να ειμασταν φιλοι στην real life man !
"Φίλος" δεν είμαι, απλά, αν δεν τρολάρεις που το ελπίζω, ακούω κάποιον με τα μισά μου χρόνια κι ειπα να πω μια κουβέντα.
Οι κοπέλα αυτή έχει "θέματα". ΠΟΤΕ δε θα στα πει ΟΛΑ. Να το θυμάσαι. +1
Αν εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω δε θα είναι καθόλου εύκολο για κανέναν σας. <== Αυτο δεν το ειχα σκεφτει
Καπότες φυσικά και να πάρεις. Κι άσε το ύφος του γαμάω και δέρνω. +1
Πιτσιρικάς είσαι κι άπειρος, μη το πάιζεις κάτι που δεν είσαι. Δε θέλει την εμπειρία σου και το νταηλίκι. +1+1
Απ αυτά είναι "χορτασμένη" καλώς ή, κυρίως, κακώς. <= Αρχίζω να το συνηδιτοποιω!
δεν υπαρχει real life...τιμη μου Μακη παντως..αν πανε ολα καλα θα χαρουμε..να χεις χιουμορ κ να σαι ο εαυτος σου.
αστα αυτα και σενιαρισου για το μωρο..παρεμπιπτοντως καποτε ειχα γνωρισει κι εγω ενα κοριτσι τετοιο και ειχα κανει καλη φαση μαζι της μονο που απο ενα σημειο και μετα ηθελε να μου γνωρισει ολο το σοι της απ το Καζακσταν και εκοψα με ελαφρα..προσεχε επισης τα ψεμματα πολλες τετοιες κοπελες τα συνηθιζουν...Βασικά εκφραση ειναι που την λεμε συνεχεια εμεις , αυτος που ειναι στο internet συνεχεια και μιλά για κάτι εξω απο αυτο το λεμε real life σαν εκφραση.
αστα αυτα και σενιαρισου για το μωρο..παρεμπιπτοντως καποτε ειχα γνωρισει κι εγω ενα κοριτσι τετοιο και ειχα κανει καλη φαση μαζι της μονο που απο ενα σημειο και μετα ηθελε να μου γνωρισει ολο το σοι της απ το Καζακσταν και εκοψα με ελαφρα..προσεχε επισης τα ψεμματα πολλες τετοιες κοπελες τα συνηθιζουν...
αστα αυτα και σενιαρισου για το μωρο..παρεμπιπτοντως καποτε ειχα γνωρισει κι εγω ενα κοριτσι τετοιο και ειχα κανει καλη φαση μαζι της μονο που απο ενα σημειο και μετα ηθελε να μου γνωρισει ολο το σοι της απ το Καζακσταν και εκοψα με ελαφρα..προσεχε επισης τα ψεμματα πολλες τετοιες κοπελες τα συνηθιζουν...
3 μηνες και ηθελε να γνωρισω την οικογενεια της.. ηταν Ρωσοποντια.. ;) λοιπον ακουσε με μην της το παιζεις σκληρος να σαι κυριος και ο εαυτος σου οκ?αν δεν ενδιαφεροταν δεν θα σου στελνε ουτε ενα μηνυμα..θα τσουλησει καλα η κατασταση αρκει να μη κανεις μαλακιες.Ποσο καιρο εισασταν μαζι ?
Μάκη σ αυτή τη "σχέση" πάντα κάτι δε θα σου κάθεται καλά, αυτό είναι νόμος.
Δεν είναι κι ότι πιο εύκολο για πρώτη σχέση στη ζωή σου. Πέφτεις στα βαθειά με το καλημέρα.
Μη δίνεις και πολύ σημασία σ ότι σου γράφουμε. Θα μάθεις καλύτερα αν πάθεις.
Δυστυχώς αλλά έτσι είναι ΠΑΝΤΑ.
Κράτα μια μικρή πισινή αλλά μην είσαι κι απόμακρος. Αρχικά φέρσου σα να είσαι μ οποιαδήποτε κοπέλα.
Όσο κι αν διαφέρει λόγω συνθηκών κι αυτή κατά βάθος μια κοπέλα 20 χρονών είναι.
Εύχομαι τα καλύτερα γι απόψε.
3 μηνες και ηθελε να γνωρισω την οικογενεια της.. ηταν Ρωσοποντια.. ;) λοιπον ακουσε με μην της το παιζεις σκληρος να σαι κυριος και ο εαυτος σου οκ?αν δεν ενδιαφεροταν δεν θα σου στελνε ουτε ενα μηνυμα..θα τσουλησει καλα η κατασταση αρκει να μη κανεις μαλακιες.
σου εξηγησα..εχει δικιο ο House..καλα να περασεις και περιμενουμε τα ευχαριστα..Γιατι χωρισατε ? τρεις μηνες ειναι πολύ νομιζω.
Εχω κανει μπανακι, εβαλα κολωνια, καποτες στην τσεπη (χωρις ομως να πονταρω σε γαμισι) και φευγω.
Θα φυγω απο τωρα να περιμενω το λεοφοριο, εχουν μεινει μολις 56 ευρω να περάσω τον μηνα,δεν
θελω να δωσω λεφτα για ταξι και ας περιμενω απο εξω μεχρι τις 10 .
Χαιρετω , καλη μας τυχη . Να περασουν καλα οσοι συναγωνιστες κατηφορίσουν στα κοκκινα στενα της αμαρτιας.
Καλο βολι παιχτη!Γιατι χωρισατε ? τρεις μηνες ειναι πολύ νομιζω.
Εχω κανει μπανακι, εβαλα κολωνια, καποτες στην τσεπη (χωρις ομως να πονταρω σε γαμισι) και φευγω.
Θα φυγω απο τωρα να περιμενω το λεοφοριο, εχουν μεινει μολις 56 ευρω να περάσω τον μηνα,δεν
θελω να δωσω λεφτα για ταξι και ας περιμενω απο εξω μεχρι τις 10 .
Χαιρετω , καλη μας τυχη . Να περασουν καλα οσοι συναγωνιστες κατηφορίσουν στα κοκκινα στενα της αμαρτιας.