akhs3pgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τίτλος : Το αναπόφευκτο χάος
(παιδια απο εδω και στο εξης καθε φορα που θα εχω καποιο Update με το κορίτσι θα βάζω και ενα τιτλο, ετσι για τον χαβαλε και θα βάζω οπως το νιωθω. Ρε πουστη μου τοσες μερες προσπαθω να πηδηξω, εχουν γραφτει ηδη 40 σελιδες στο θρεαντ και εγω ειμαι ακομα με το πουλι στο χέρι , Σιριαλ καταντησε και εχω γινει ρεζιλι :- )
Αυτοπεποιθηση στα Full. Εγινε τηλεφωνικό μακελείο σημερα .
Χτες αφου γυρισα απο την συνεντευξη για την δουλεια - η οποια αποδειχτηκε οτι είναι του κόλου η XXXXXXX μου εστειλε μηνυμα πως πήγε.
Εγω επηρρεασμένος απο την προχτεσινη νυχτα λόγο τις απόρριψης δεν τις απάντησα καθόλου.
Αργοτέρα το βράδυ γυρώ στις 11 με τρέλανε στα τηλέφωνα , με κάλεσε μεχρι τις 12 περίπου 4 φορες αλλα την γείωσα.
Σήμερα ειχε γαμηθεί να μου στελνει μνμ όλη την ημέρα μαζι με δίασπαρτες κλήσεις.
Μερικά απο τα μνμ ηταν :
"Σε πλήγωσα πολύ, συγνωμη"
"Παρε με σε παρακαλώ και θα στα εξηγησω όλα"
"Δεν ειναι οπως νομίζεις"
και γενικα ελαβα μονο σημερα περι τα 12 μνμ με παρομοιο περιεχομένο,
πριν απο μερικά λεπτα την κάλεσα γιατι σκεφτηκα οτι ισως τραβαω το σχοινι χωρίς λόγο.
Στο τηλέφωνο αρχισε να μου ζητα συγνώμη, να ΚΛΑΙΕΙ !?!?!?* να μου λεει οτι με θέλει πολύ, οτι της εχω κάνει κλικ.
Της είπα οτι δεν μπορω να δεχτώ τετοια πράγματα και επισης
της είπα :" οτι ενω προχτες αλλα μου ελεγες** τωρα μου ζητας να βρεθουμε κτλ ?, εγω δεν έχω καμια σχεση με τους τυπους που σε πηδάνε" Και αρχισε να κλαιει παλι.
Την ρωτησα ξανα τι ειναι αυτο που την εκανε να συμπεριφερθει ετσι και μου ζητησε να βρεθουμε
εστω μια τελευταια φορα για να μου εξηγισει τα πάντα!. Με παρακαλουσε να συναντηθουμε, μου εκανε εντυπωση.
Εχουμε δωσει ραντεβου να περάσω απο εκει σημερα κατα τις 10 . Θα πηγαινα νωριτερα διοτι δεν ειχε να κανει τιποτα το απογευμα και απο οτι μου ειπε θα ηταν μονη.Αλλα δεν. Αυτην την φορά δεν εχει ουτε προετιμασιες,ουτε μπανιο,ουτε καποτες, ουτε λουλουδι,ουτε τιποτα! θα παω απλα ετσι χωρις σενάριο και προϋποθέσεις , θα ειμαι ο ευατος μου αλλα με φοβερη αυτοπεποιθηση .
Το κάστρο επεσε... απορώ τι εχει να μου πει, υπάρχουν πολλά πραγματα που δεν μου κολλανε αλλα δυστιχός δεν μπορω να αναφερθω στο θρεαντ για αυτα.
* Επεσα απο τα συνεφα οταν αρχισε να κλαιει αλλα δεν της το εδειξα
** Ειπαμε και μερικα αλλα πραγματα που δεν ηθελα να τα γραψω διοτι δεν θελω να φωτογραφισω ανθρωπους και καταστασεις.
Μην ανησυχεις αν φωτογραφισεις καποιον ο Δαλιανιδης απο εκει που ειναι δε νομιζω να παρεξηγηθει... (δεν ξερω ποιοι εχουν τα πνευματικα του δικαιωματα τωρα κοιτα αυτοι μη σου κανουν καμια ιστορια )