Νέα

Να την πάρω ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makis-23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 806
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

akhs3pgr

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Τίτλος : Το αναπόφευκτο χάος

(παιδια απο εδω και στο εξης καθε φορα που θα εχω καποιο Update με το κορίτσι θα βάζω και ενα τιτλο, ετσι για τον χαβαλε και θα βάζω οπως το νιωθω. Ρε πουστη μου τοσες μερες προσπαθω να πηδηξω, εχουν γραφτει ηδη 40 σελιδες στο θρεαντ και εγω ειμαι ακομα με το πουλι στο χέρι , Σιριαλ καταντησε και εχω γινει ρεζιλι  :- :s&m_1:)

Αυτοπεποιθηση στα Full. Εγινε τηλεφωνικό μακελείο σημερα .
Χτες αφου γυρισα απο την συνεντευξη για την δουλεια - η οποια αποδειχτηκε οτι είναι του κόλου η XXXXXXX μου εστειλε μηνυμα πως πήγε.
Εγω επηρρεασμένος απο την προχτεσινη νυχτα λόγο τις απόρριψης δεν τις απάντησα καθόλου.
Αργοτέρα το βράδυ γυρώ στις 11 με τρέλανε στα τηλέφωνα , με κάλεσε μεχρι τις 12 περίπου 4 φορες αλλα την γείωσα.
Σήμερα ειχε γαμηθεί να μου στελνει μνμ όλη την ημέρα μαζι με δίασπαρτες κλήσεις.
Μερικά απο τα μνμ ηταν :

"Σε πλήγωσα πολύ, συγνωμη"
"Παρε με σε παρακαλώ και θα στα εξηγησω όλα"
"Δεν ειναι οπως νομίζεις"
και γενικα ελαβα μονο σημερα περι τα 12 μνμ με παρομοιο περιεχομένο,

πριν απο μερικά λεπτα την κάλεσα γιατι σκεφτηκα οτι ισως τραβαω το σχοινι χωρίς λόγο.
Στο τηλέφωνο αρχισε να μου ζητα συγνώμη, να ΚΛΑΙΕΙ !?!?!?* να μου λεει οτι με θέλει πολύ, οτι της εχω κάνει κλικ.
Της είπα οτι δεν μπορω να δεχτώ τετοια πράγματα και επισης
της είπα :" οτι ενω προχτες αλλα μου ελεγες** τωρα μου ζητας να βρεθουμε κτλ ?, εγω δεν έχω καμια σχεση με τους τυπους που σε πηδάνε" Και αρχισε να κλαιει παλι.
Την ρωτησα ξανα τι ειναι αυτο που την εκανε να συμπεριφερθει ετσι και μου ζητησε να βρεθουμε
εστω μια τελευταια φορα για να μου εξηγισει τα πάντα!. Με παρακαλουσε να συναντηθουμε, μου εκανε εντυπωση.
Εχουμε δωσει ραντεβου να περάσω απο εκει σημερα κατα τις 10 . Θα πηγαινα νωριτερα διοτι δεν ειχε να κανει τιποτα το απογευμα και απο οτι μου ειπε θα ηταν μονη.Αλλα δεν. Αυτην την φορά δεν εχει ουτε προετιμασιες,ουτε μπανιο,ουτε καποτες, ουτε λουλουδι,ουτε τιποτα! θα παω απλα ετσι χωρις σενάριο και προϋποθέσεις , θα ειμαι ο ευατος μου αλλα με φοβερη αυτοπεποιθηση .
Το κάστρο επεσε... απορώ τι εχει να μου πει, υπάρχουν πολλά πραγματα που δεν μου κολλανε αλλα δυστιχός δεν μπορω να αναφερθω στο θρεαντ για αυτα.

* Επεσα απο τα συνεφα οταν αρχισε να κλαιει αλλα δεν της το εδειξα
** Ειπαμε και  μερικα αλλα πραγματα που δεν ηθελα να τα γραψω διοτι δεν θελω να φωτογραφισω ανθρωπους και καταστασεις.

Μην ανησυχεις αν φωτογραφισεις καποιον ο Δαλιανιδης απο εκει που ειναι δε νομιζω να παρεξηγηθει... (δεν ξερω ποιοι εχουν τα πνευματικα του δικαιωματα τωρα κοιτα αυτοι μη σου κανουν καμια ιστορια )

bart attack

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
20
Like
93
Πόντοι
11
φιλε παρακολουθω εξ αρχης το θεμα και θα σου δωσω μια σθμβουλη ......παλαιοτερα ειχα δεσμο μια τετοια κοπελα,ο χωρισμος απο ενα τετοιο ατομο εχει πολλα μπερδεματα,καταλαβαινω οτι εσθ να γαμησεις θελεις ,αλλα λογο της απειριας σου πολυ πιθανον να το μπερδεψεις λιγο παραπανο!!!!
για αυτο και σοθ τονιζω οτι αθτα τα κοριτσια ΚΑΠΟΥ ανηκουν(νταβατζη,προστατη,πρωιν συζηγο) και να ξερεις οτι θα χωρτασειςγαμιση αλλα και πολυ ψεμα κοροιδεια....και στο τελος φοβο!!!!!επειδη εισαι μικρος σαν αδερφος σου σοθ μιλαω......πανε πιες κανα ποτο και καλα να ειναι!!!!!

Επισκέπτης
για αυτο και σοθ τονιζω οτι αθτα τα κοριτσια ΚΑΠΟΥ ανηκουν(νταβατζη,προστατη,πρωιν συζηγο) και να ξερεις οτι θα χωρτασειςγαμιση αλλα και πολυ ψεμα κοροιδεια....και στο τελος φοβο
εχεις απολυτο δικιο..η πλειοψηφια για να μη πω ολες εχουν καποιον απο πισω και σε μια στραβη ο μικρος να τη πατησει...επισης το ψεμμα ειναι βεβαιο απο πολλες...ελπιζουμε να μην ισχυουν αυτα στη περιπτωση αυτη.

bart attack

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
20
Like
93
Πόντοι
11
δεν ελπιζω σε τιποτα...ειμαι βεβαιως οτι θα εχει θεμα το παλικαρι!!!!καικαλο ειναι και ο ιδιος να καταλαβει το οτι τις διμιουργει το αισθημα οτι καποιος την βλειπει σαν ανθρωπο ειναι πολυ για εκεινη....οταν του τελοιωσει ομως...??????φυγε ρε μικρε και ασε το κοριτσι στα δικα του....και προχωρα!!!

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Τιτλος : Αντε και Γ...εια π@λιοκαριολα !!!

Λοιπον θα ειμαι οσο τον δυνατον ποιο περιγραφικος και δεν θα κουράσω με λεπτομέριες . Χτές ξεκίνησα απο το σπίτι λίγο νωρίτερα
διοτι όπως είχα πει δεν ηθελα να σπαταλίσω λεφτα σε ταξί και "ευτυχως" το λεωφοριο ηρθε μεσα σε 5 λέπτά.

Η διαδρομη ηταν - δεν ηταν 20 λεπτά και ημουν εξω απο το σπιτι γύρω στις 9 και 25 , ειχαμε ραντεβου στις 10 και αποφάσισα να περιμένω
απο εξω αλλα λίγο ποιο μακρια απο το σπίτι . Κατα τις 9 και 35 την βλέπω να βγάινει απο την είσοδο κρατώντας μια σακουλα σκουπιδιών
και μαζι της ηταν ενας μαλάκας με hippster στιλάκι αλλα ντερέκι! θα ορκιζώμουν οτι καπου τον εχω ξαναδει αλλα δεν θυμάμαι που, Εγω ειμαι 1.87
και φανταστειτε πως μου φάνηκε. :S

Μαζί του ολο γέλια, πηγαν μαζι πετάξανε τα σκουπίδια στον κάδο , ψιλο-αγγιζοντουσαν και όλο με γέλια και χαρές
απο τον κάδο επιστρέψανε στο αμαξι του που ηταν παρκαρισμένο ακριβώς εξω απο το σπιτι . - Αρχισα να φορτώνω...

(Μου περασε απο το μυαλο αυτο που λέγατε, οτι δηλαδη αντε και ειμαστε μαζί , θα πρεπει να
να ανέχομαι και τον καθε μαλακα που την πηδαει . Σκατα . Μπορει να ελεγα η να φανταζομουν οτι δεν θα με ενοιαζε
αλλα μαγκες, αρχιδια !!!! Δεν υποφέρεται!!!! Ουτε κάν !!!!! Εξαλου εκει που διπλο-φορτωσα ηταν γιατι
μου ειχε πει οτι θα ηταν μονη ολο το απογευμα - το ειχα γραψει χτες- και μου ειχε πει οτι δεν βαζει πελάτες
στο σπιτι της.)

Αυτος ο μαλακας λοιπον μπηκε στην θέση του οδηγου και ανοιξε το παραθυρο απο την μερια του συνοδηγου οπου εκεινη πανω απο στο
πεζοδρομιο συνεχισε να του μιλα και να γελάνε. Μεχρι που βυθιστηκε η μιση μεσα απο το παράθυρο και προφανώς τον φίλησε.
Δεν καταλαβα τι κάνανε αλλα ηταν νυχτα ,το αμαξι ειχε και φιμε τζαμι, δεν ξερω με βεβαιοτητα αλλα στα αρχίδια μου πλεων.

Εκεί ΕΣΚΑΣΑ! Παω γοργά εκει και την ωρα που βγαινει απο το παράθυρο με βλέπει μπροστά της και της λέω ¨Αντε και γαμήσου"
την φτυνω στα μουτρα και παω να φύγω . Με το που παει να ανοιξει η πορτα να βγει το ντερέκι εξω αρχίζω να τρέχω. Ενω
αυτη με φωναζε με το ονομά μου - οπως απομακρυνομουν τρέχοντας, ο μαλακας φωναζε "Σταμάτα ρε μαλακα" και διαφορα τετοια.

Εριξα ενα τρέξιμο -απιστευτο- αλλα οπως γυρίζω πίσω βλεπω τον μαλακα να κανει επιτοπου με το αμαξι και αρχιζει να ερχεται
προς τα εμένα . Λεω μαλακα Μακη τωρα εκανες μαλακια και θα φας το ξυλο της ζωης σου, την γάμησες , run μαλακα, run .

Αρχίζω να τρέχω και ο μαλακας αρχισε να πλησιαζει πολύ και δοξα τον θεο βλεπω να ερχεται ενα ταξι απο το αντιθετο ρευμα,
πετάγομαι στην μέση του δρόμου , του κανω νοημα , σταματει, μπαινω μεσα και λεω του ταριφα - εξαφανίσου.
Ταυτοχρονα φτανει και ο μαλακας με το αμαξι διπλα μου φωνάζει "Βγες εξω ρε" αλλα εγινα καπνός !!!

Με ρώτησε ο ταξιτζης τι συμβαινει , του ειπα φυγε , φυγε, θα σου πω μετά. Φυγαμε Σφαιρα ( και να ειναι καλα ο ανθρωπος) ,
λιγο αργοτερα του ειπα του ταρίφα οτι οταν γράψει ελαχιστη να σταματίσει και μετά απο μερικα χιλιομετρα με αφηνει και γυρισα σπιτι .

Να παει να Γ@μιθει ουτε κάν θελω να την ξέρω την κ@ριολα. Μου αρέσει που εχτες εκλαιγε στα τηλέφωνα , ουστ ρεεεεεε . Καθομουν
και φανταζομουνα μαλακειες, οτι θα ειμασταν μαζι, θα καναμε βολτες, σινεμα , clubbing και τετοιες παπαριες. Αρχίδια!

Απο την ωρα που εγινε αυτο με ειχε βομβαρδισει στα μνμ sms και στις κλήσεις μεχρι που εκλεισα το κινητο τα ξημερώματα, να παει να γαμηθει και αυτο.

* Μου αρεσει που πριν από λιγες μερες της αφιερωνα και τραγουδια, ουστ ρεεεεεεεεε δεν αξιζεις τίποτα τελικα !!!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Λοιπον θα ειμαι οσο τον δυνατον ποιο περιγραφικος και δεν θα κουράσω με λεπτομέριες . Χτές ξεκίνησα απο το σπίτι λίγο νωρίτερα
διοτι όπως είχα πει δεν ηθελα να σπαταλίσω λεφτα σε ταξί και "ευτυχως" το λεωφοριο ηρθε μεσα σε 5 λέπτά.

Η διαδρομη ηταν - δεν ηταν 20 λεπτά και ημουν εξω απο το σπιτι γύρω στις 9 και 25 , ειχαμε ραντεβου στις 10 και αποφάσισα να περιμένω
απο εξω αλλα λίγο ποιο μακρια απο το σπίτι . Κατα τις 9 και 35 την βλέπω να βγάινει απο την είσοδο κρατώντας μια σακουλα σκουπιδιών
και μαζι της ηταν ενας μαλάκας με hippster στιλάκι αλλα ντερέκι! θα ορκιζώμουν οτι καπου τον εχω ξαναδει αλλα δεν θυμάμαι που, Εγω ειμαι 1.87

Μαζί του ολο γέλια, πηγαν μαζι πετάξανε τα σκουπίδια στον κάδο , ψιλο-αγγιζοντουσαν και όλο με γέλια και χαρές
απο τον κάδο επιστρέψανε στο αμαξι του που ηταν παρκαρισμένο ακριβώς εξω απο το σπιτι . - Αρχισα να φορτώνω...

(Μου περασε απο το μυαλο αυτο που λέγατε, οτι δηλαδη αντε και ειμαστε μαζί , θα πρεπει να
να ανέχομαι και τον καθε μαλακα που την πηδαει . Σκατα . Μπορει να ελεγα η να φανταζομουν οτι δεν θα με ενοιαζε
αλλα μαγκες, αρχιδια !!!! Δεν υποφέρεται!!!! Ουτε κάν !!!!! Εξαλου εκει που διπλο-φορτωσα ηταν γιατι
μου ειχε πει οτι θα ηταν μονη ολο το απογευμα - το ειχα γραψει χτες- και μου ειχε πει οτι δεν βαζει πελάτες
στο σπιτι της.)

Αυτος ο μαλακας λοιπον μπηκε στην θέση του οδηγου και ανοιξε το παραθυρο απο την μερια του συνοδηγου οπου εκεινη πανω απο στο
πεζοδρομιο συνεχισε να του μιλα και να γελάνε. Μεχρι που βυθιστηκε η μιση μεσα απο το παράθυρο και προφανώς τον φίλησε.
Δεν καταλαβα τι κάνανε αλλα ηταν νυχτα ,το αμαξι ειχε και φιμε τζαμι, δεν ξερω με βαβαιοτητα αλλα στα αρχίδια μου πλεων.

Εκεί ΕΣΚΑΣΑ! Παω γοργά εκει και την ωρα που βγαινει απο το παράθυρο με βλέπει μπροστά της και της λέω ¨Αντε και γαμήσου"
την φτυνω στα μουτρα και παω να φύγω . Με το που παει να ανοιξει η πορτα να βγει το ντερέκι εξω αρχίζω να τρέχω. Ενω
αυτη με φωναζε με το ονομά μου - οπως απομακρυνομουν τρέχοντας, ο μαλακας φωναζε "Σταμάτα ρε μαλακα" και διαφορα τετοια.

Εριξα ενα τρέξιμο -απιστευτο- αλλα οπως γυρίζω πίσω βλεπω τον μαλακα να κανει επιτοπου με το αμαξι και αρχιζει να ερχεται
προς τα εμένα . Λεω μαλακα Μακη τωρα εκανες μαλακια και θα φας το ξυλο της ζωης σου, την γάμησες , run μαλακα, run .

Αρχίζω να τρέχω και ο μαλακας αρχισε να πλησιαζει πολύ και δοξα τον θεο βλεπω να ερχεται ενα ταξι απο το αντιθετο ρευμα,
πετάγομαι στην μέση του δρόμου , του κανω νοημα , σταματει, μπαινω μεσα και λεω του ταριφα - εξαφανίσου.
Ταυτοχρονα φτανει και ο μαλακας με το αμαξι διπλα μου φωνάζει "Βγες εξω ρε" αλλα εγινα καπνός !!!

Με ρώτησε ο ταξιτζης τι συμβαινει , του ειπα φυγε , φυγε, θα σου πω μετά. Φυγαμε Σφαιρα ( και να ειναι καλα ο ανθρωπος) ,
λιγο αργοτερα του ειπα του ταρίφα οτι οταν γράψει ελαχιστη να σταματίσει και μετά απο μερικα χιλιομετρα με αφηνει και γυρισα σπιτι .

Να παει να Γ@μιθει ουτε κάν θελω να την ξέρω την κ@ριολα. Μου αρέσει που εχτες εκλαιγε στα τηλέφωνα , ουστ ρεεεεεε . Καθομουν
και φανταζομουνα μαλακειες, οτι θα ειμασταν μαζι, θα καναμε βολτες, σινεμα , clubbing και τετοιες παπαριες. Αρχίδια!

Απο την ωρα που εγινε αυτο με ειχε βομβαρδισει στα μνμ sms και στις κλήσεις μεχρι που εκλεισα το κινητο τα ξημερώματα, να παει να γαμηθει και αυτο.

* Μου αρεσει που πριν από λιγες μερες της αφιερωνα και τραγουδια, ουστ ρεεεεεεεεε δεν αξιζεις τίποτα τελικα !!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μάκη, άνοιξε το κινητό. Θα σε ξαναπάρει. Άκου τη χωρίς να ρωτήσεις πολλά, απλά άκου.
Μπορεί να σου πει ήταν ο "ξάδερφός" μου ή καμιά ανάλογη παπαριά.
Δείξε πως την πιστεύεις μετά από λίγο, όχι αμέσως. Να καταλάβει πως σε έπεισε. Θα σου πει να βρεθείτε.
Πήγαινε. Άστη να κλάψει χωρίς να λες πολλά. Πήδα, φύγε and welcome to the real world.

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Μάκη, άνοιξε το κινητό. Θα σε ξαναπάρει. Άκου τη χωρίς να ρωτήσεις πολλά, απλά άκου.
Μπορεί να σου πει ήταν ο "ξάδερφός" μου ή καμιά ανάλογη παπαριά.
Δείξε πως την πιστεύεις μετά από λίγο, όχι αμέσως. Να καταλάβει πως σε έπεισε. Θα σου πει να βρεθείτε.
Πήγαινε. Άστη να κλάψει χωρίς να λες πολλά. Πήδα, φύγε and welcome to the real world.

Θα σου πώ οτι ειχα φτίαξει μια φραπεδια , βγηκα στο μπαλκονι - διοτι εχει γαμω τους ηλιους σημερα, μπηκα στο μπουρδελα
εγραψα τι συνεβει και ηδη εκανα format στο κινητο, ουτε καν διαβασα την μηνυματα, βαζω τωρα ενα app που μπλοκαρει
της κλησεις της και τα Sms. Τοσο στα αρχιδια μου.

Ειναι αυτο που έλεγε καποιος στο φορουμ , εαν ηταν κατι να γινει θα γινοταν ομαλα, οχι με τετοιες παπαριες και τετοια
καραγκιοζιλικια .Μακρια απο τετοιες. Απλα να παει να Γ@μηθει.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

στο σπιτι της.)

Δεν καταλαβα τι κάνανε αλλα ηταν νυχτα ,το αμαξι ειχε και φιμε τζαμι, δεν ξερω με βεβαιοτητα αλλα στα αρχίδια μου πλεων.

Πιο ηλιθιος πεθαινεις!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μάκη, όλο αυτό σε παπαριά θα εξελισσόταν έτσι κι αλλιώς.
Πάρτο αλλιώς, άνοιξε το κινητό κι άστη να πάρει, διάβασε τι έγραψε, μιλήστε.
Απόψε θα γαμήσεις, για μετά δεν έχω ιδέα.

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Μάκη, όλο αυτό σε παπαριά θα εξελισσόταν έτσι κι αλλιώς.
Πάρτο αλλιώς, άνοιξε το κινητό κι άστη να πάρει, διάβασε τι έγραψε, μιλήστε.
Απόψε θα γαμήσεις, για μετά δεν έχω ιδέα.

Σε ευχαριστώ θερμά για την συμβουλή αλλα αυτην την φορά δεν θα ηθελα "να σε ακουσω"  , σε παρακαλω μην το πραεξηγισεις.
Πραγματικά δεν θελω καμια επαφη . Δεκα τοσες μερες που τραβηξε ολο αυτο ηδη εφερε τα πανω κατω στην ζωη μου. Δεν ειμαι να τρωω και ξυλο
στα 23 μου. Μια χαρα κορίτσια εχει εξω  :rockon:

Επισκέπτης
Μακη μην ασχολεισαι...το παθημα θα σου γινει μαθημα..ολοι την εχουμε πατησει με τετοιες..οποτε ξεκολλα..μη σηκωνεις τηλεφωνα..πιθανον να ειναι και ο ιδιος ο τυπος για να σε βρισει-απειλησει .. ενα σωρο κοπελες μονες υπαρχουν ορμα και ασε αυτα τα σπορ...κριμα  γιατι πιστευα οτι θα πανε καλα τα πραγματα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μάκη, στο τελευταίο έχεις δίκιο.
Στα πιο πάνω σου είπα, ανοιξε κινητό, άκου, πήγαινε, πήδα και ΦΥΓΕ ΜΑΚΡΙΑ.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μπραβο ρε , νιωθεις ανωτερος; θα χειριζοσουν διαφορετικα το θέμα; "Εξω απο τον χορο πολλά τραγουδια λένε"!
Μην κρίνεις τους υπόλοιπους, θα υπάρξει και η καζούρα, λογικό είναι.
Άλλοι σε θεωρούν τρολ κι άλλοι μαλάκα. Επίσης λογικό λόγω της "παράξενης" ιστορίας σου.
Ξαναλέω, άνοιξε κινητό.

Επισκέπτης
στις καλες φασεις και στον ερωτα Μακη ολα κυλουν ομορφα απ την αρχη οπως ειχε πει και ενας συναγωνιστης πιο πριν...διεγραψε την εντελως..

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Μακη μην ασχολεισαι...το παθημα θα σου γινει μαθημα..ολοι την εχουμε πατησει με τετοιες..οποτε ξεκολλα..μη σηκωνεις τηλεφωνα..πιθανον να ειναι και ο ιδιος ο τυπος για να σε βρισει-απειλησει .. ενα σωρο κοπελες μονες υπαρχουν ορμα και ασε αυτα τα σπορ...κριμα  γιατι πιστευα οτι θα πανε καλα τα πραγματα

Καλημέρα Δασκαλε  :cool2: Μπορώ να πώ οτι έμαθα αρκετά απο αυτο και πήρα πολλά "μαθηματα" γενικα. Οπως εγραψα εκανα ενα format στο κινητο και εβαλα app που κανει block . Και εγω αυτο φοβαμαι οτι μπορει να μου την στησουν και απο πανω .
Το καλό ειναι οτι θα ερθει ενας ξαδερφος μου στην αθηνα σε λίγες μέρες και θα εχω παρεα , ολο βολτες και αλητεια θα ειμαστε  :dancing:

Βασικά και εγω θα ηθέλα να πηγαιναν καλα τα πραγματα, αλλα δεν τα ζυγισα σωστα, αργησα που αργησα να μπλεχτω με γυναικες , λιγο η στεριση λιγο οτι
παρασυρθικα ( η με παρεσυρε) δεν ηθελα και παραπανω για να την πατησω.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μπραβο ρε , νιωθεις ανωτερος; θα χειριζοσουν διαφορετικα το θέμα; "Εξω απο τον χορο πολλά τραγουδια λένε"!
ναι ρε παπαρα θα το χειριζομουν διαφορετικά.Τι την εβρισες και την κοπανησες μετα σαν πουστακος;Αλλα τα θελει ο κωλος σου.Σου είπαμε μην μπλεκεις αλλα εσύ εκει,καρδουλες τραγουδακια σοκολατακια και λουλουδια!!!Αν ηθελες να το παιξεις εξυπνος επρεπε να μην κανεις καμια κινηση,να φυγει ο αγαπητικός και μετα να το παιζεις κινεζος.Να ριξεις και κανα πουτσο και να εξαφανιστεις.Μαλακα ποιον χορό;Εσύ χορευες σαν αρκουδα στο ντεφι που χτυπαγε η πουτανα αλλα δεν το καταλαβαινεις.Τα παθηματα να σου γινουν μαθημα.

Εγω παντως θα ανοιγα το κινητο και θα ακουγα τι θελει να πει αλλά θα το επαιζα βαρυς και ασηκωτος.Θα της ελεγα οτι θελω να την πηδηξω ,θα εβγαζα το αχτι μου και θα  ξεκοβα.350€ εδωσες και πηδηξες μια φορά μονο ρε βλάκα.

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Μην κρίνεις τους υπόλοιπους, θα υπάρξει και η καζούρα, λογικό είναι.
Άλλοι σε θεωρούν τρολ κι άλλοι μαλάκα. Επίσης λογικό λόγω της "παράξενης" ιστορίας σου.
Ξαναλέω, άνοιξε κινητό.

Οπως εγραψα ποιο παλια , φιλους δεν εχω διοτι διαβαζα λογο πανεπιστημιου, απο ποιον θα επαιρνα συμβουλες; απο τον πατερα μου και απο την μανα μου;
Για το κινητο θελω να το σκεφτω πρωτα . Εξαλλου να κερδισω τι ; Ενα γαμησι, σιγα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom