Νέα

Να την πάρω ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makis-23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 806
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλημέρα Δασκαλε  :cool2: Μπορώ να πώ οτι έμαθα αρκετά απο αυτο και πήρα πολλά "μαθηματα" γενικα. Οπως εγραψα εκανα ενα format στο κινητο και εβαλα app που κανει block . Και εγω αυτο φοβαμαι οτι μπορει να μου την στησουν και απο πανω .
Το καλό ειναι οτι θα ερθει ενας ξαδερφος μου στην αθηνα σε λίγες μέρες και θα εχω παρεα , ολο βολτες και αλητεια θα ειμαστε  :dancing:

Βασικά και εγω θα ηθέλα να πηγαιναν καλα τα πραγματα, αλλα δεν τα ζυγισα σωστα, αργησα που αργησα να μπλεχτω με γυναικες , λιγο η στεριση λιγο οτι
παρασυρθικα ( η με παρεσυρε) δεν ηθελα και παραπανω για να την πατησω.
καλημερα Μακη χαιρομαι που καταλαβες καποια πραγματα εστω με ανορθοδοξο τροπο..το καλο που σου θελω τωρα ειναι να μη κανονισεις συναντηση μαζι της για κανενα λογο..θα ναι παγιδα.

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
ναι ρε παπαρα θα το χειριζομουν διαφορετικά.Τι την εβρισες και την κοπανησες μετα σαν πουστακος;Αλλα τα θελει ο κωλος σου.Σου είπαμε μην μπλεκεις αλλα εσύ εκει,καρδουλες τραγουδακια σοκολατακια και λουλουδια!!!Αν ηθελες να το παιξεις εξυπνος επρεπε να μην κανεις καμια κινηση,να φυγει ο αγαπητικός και μετα να το παιζεις κινεζος.Να ριξεις και κανα πουτσο και να εξαφανιστεις.Μαλακα ποιον χορό;Εσύ χορευες σαν αρκουδα στο ντεφι που χτυπαγε η πουτανα αλλα δεν το καταλαβαινεις.Τα παθηματα να σου γινουν μαθημα.

Εγω παντως θα ανοιγα το κινητο και θα ακουγα τι θελει να πει αλλά θα το επαιζα βαρυς και ασηκωτος.Θα της ελεγα οτι θελω να την πηδηξω ,θα εβγαζα το αχτι μου και θα  ξεκοβα.350€ εδωσες και πηδηξες μια φορά μονο ρε βλάκα.

Ετσι που το θετεις εχεις δικιο σε όλα  :cool2: . Με σεβασμο λοιπον και ΑΝΑΚΑΛΩ αυτα που εγραψα για τον Dude33. Να με συγχωρειτε που εγραψα το παραπανω σχολιο αλλα ειναι "περιεργη" μερα ψυχολογικα. Sorry ρε Man .

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
καλημερα Μακη χαιρομαι που καταλαβες καποια πραγματα εστω με ανορθοδοξο τροπο..το καλο που σου θελω τωρα ειναι να μη κανονισεις συναντηση μαζι της για κανενα λογο..θα ναι παγιδα.
Τι να του κλασουν του Μακη ρε φιλε!!!Τον εχεις δει πως τρεχει; :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Σιγά μην είναι παγίδα ρε συ. Πελάτο-γκόμενος ήταν ο τύπος.
Πολλές έχουν τέτοιους πελάτες για έξω.
Ο dude 33 σωστά σου μίλησε, πας, γαμάς τζάμπα , ΦΕΥΓΕΙΣ.

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1

No Contact- Καμια επαφη

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ετσι που το θετεις εχεις δικιο σε όλα  :cool2: . Με σεβασμο λοιπον και ΑΝΑΚΑΛΩ αυτα που εγραψα για τον Dude33. Να με συγχωρειτε που εγραψα το παραπανω σχολιο αλλα ειναι "περιεργη" μερα ψυχολογικα. Sorry ρε Man .
Μην μου το χαλας τωρα που σε βριζω!!!!! :2funny: :2funny:

Βρες μια κοπελα ή μαλλον όχι .Παρε 20€ και πηγαινε σε μπουρδελο να γαμησεις.Θα σου περασει αμεσως.Οχι πανω απο 20€ στην τσεπη ομως,μην ερωτευθεις παλι!!!!

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Τι να του κλασουν του Μακη ρε φιλε!!!Τον εχεις δει πως τρεχει; :2funny: :2funny:

Μεταξυ σοβαρου και αστειου , δεν πρεπει να ειχα τρεξει ξανα ετσι . Χεστηκα πανω μου .Λαγος !!!! ( Ξανα συγνωμη που σου την ειπα ποιο πανω)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τι εννοεις με αυτο  :think:
Κάποιες του χώρου έχοντας μια οικειότητα παραπάνω με κάποιους πελάτες τους "βλέπουν" κι εκτός μαγαζιού.
Είτε σε χοτέλ είτε μετά από κάποιο διάστημα και σπίτι τους.

Επισκέπτης
Σιγά μην είναι παγίδα ρε συ. Πελάτο-γκόμενος ήταν ο τύπος.
Πολλές έχουν τέτοιους πελάτες για έξω.
Ο dude 33 σωστά σου μίλησε, πας, γαμάς τζάμπα , ΦΕΥΓΕΙΣ.
o πελατογκομενος της τωρα ομως θα θελει να το παιξει προστατης της κι αυτη αθωα περιστερα..για αυτο ειπα να μην ασχοληθει..

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Σάββατο βράδυ? Σιγά μην ασχοληθεί.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Αστο παιχτη δεν τοχεις. Πες τα καλαντα και οτι μαζεψεις φατα στα κοριτσια της ηδονης μπας και στανιαρεις!!!
Μακρια απο σχεσεις με γυναικες δεν το χεις!!!!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
πελατογκόμενος ? !  :huh: :grin:

παρακαλείται ο συναγωνιστής που εισήγαγε τον όρο
να μας τον εξηγήσει γιατί μας κέντρισε το ενδιαφέρον  :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το έγραψα παραπάνω τι σημαίνει.
Είτε καλός πελάτης είτε πελάτης που τον γουστάρει και τον "βλέπει" κι εκτός.
Με άλλα ωράρια, προγράμματα,τιμές, εξόδους κλπ.

Ψήνεσαι?  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom