Νέα

Να την πάρω ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makis-23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 806
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ξεμπλόκαρες τον αριθμό της?

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ξεμπλόκαρες τον αριθμό της?

Ναι και τις εισερχομενες αλλα και τα sms's απο εδω και στο εξης οτι ερθει θα το λάβω, διεγραψα την εφαρμογη . Αν στειλει κατι θα ενημερωσω. Παντως μεχρι χτες τα ξημερωματα ειχε στειλει χαμο, απειρα sms και κλησεις μεχρι που το εκανα switch off.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τι έλεγαν τα sms? Τα διάβασες?

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ναι φυσικά. Πηγάζει από κάποια γεγονότα. Κάτι θες να κρύψεις κλπ.
Το επιασα ευχαριστώ, αλλα τι να θελει να κρυψει και απο ποια γεγονοτα, παντρεμενη δεν ειναι, παιδια δεν εχει, υποτιθεται οτι μου τα ελεγε ολα ακομα και ποσους πελάτες ειχε ασχετα που παντα χασκογελουσε οταν αναφεροταν σε αυτο το θεμα (που ποτε ομως δεν το ειχε αναλυσει σε βαθος) εδω μεχρι ταυτοτητα εχω δει, εχω παει σπιτι μεχρι και φωτος απο οταν ηταν μικρη μου εδειχνε μεχρι και σημερα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πουτάνα και ψέμμα είναι "αδερφάκια". ΤΕΛΟΣ.
Αναμένουμε εξελίξεις, θα τα πούμε.

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Τι έλεγαν τα sms? Τα διάβασες?

Τα mnm που εστελνε χτες το βράδι μεχρι τα ξημερωματα δεν τα διαβασα ποτε, εκλεισα το κινητο γυρω στις 5:00 πμ και οταν ξυπνησα μπηκα στο φορουμ να γραψω και μετα επιασα το κινητο και του τραβηξα format, μετα εβαλα το app το οποιο υποτιθεται οτι τα λαμβανει και τα διαγραφει αμεσα. Οποτε δεν εχω κατι ακομα.

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.656
Πόντοι
31.558
Η ζωη θα δειξει την συνεχεια thodiablo , εμενα ηδη μου φαινοταν απιστευτο που επαθα οτι επαθα τις τελευταιες μερες, σε εσενα δεν θα φαινεται ετσι ?
Κοίταξε φίλε μου Μάκη υπάρχουν κάποια γεγονότα που μας συμβαίνουν στην ζωή μας ανεξάρτητα αν είναι ευνοϊκά η άσχημα που μας στιγματίζουν. Το θέμα είναι να μαθαίνουμε από αυτά τα γεγονότα, και  μη κάνουμε τα ίδια λάθη, το να μην διορθώνει κανείς τα λάθη του είναι μεγάλο λάθος. Έτσι μαθαίνουμε από τα λάθη μας να γινόμαστε πιο σωστοί.  

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Από νεύρα δε τα διάβασες? Αν τα είχες διαβάσει θα είχαμε ένα μπούσουλα.

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Κοίταξε φίλε μου Μάκη υπάρχουν κάποια γεγονότα που μας συμβαίνουν στην ζωή μας ανεξάρτητα αν είναι ευνοϊκά η άσχημα που μας στιγματίζουν. Το θέμα είναι να μαθαίνουμε από αυτά τα γεγονότα, και  μη κάνουμε τα ίδια λάθη, το να μην διορθώνει κανείς τα λάθη του είναι μεγάλο λάθος. Έτσι μαθαίνουμε από τα λάθη μας να γινόμαστε πιο σωστοί.  

Με σεβασμο  :thumbsup: αυτη την φιλοσοφια με εχουν μαθει . Απλα μου σκασανε ολα μαζι, πηδηξα, ερωτευτικα, απαγοητευτηκα, κυνηγισα, απογοητευτηκα (ξανα), τι να πω, διδαγματα για το μελλον.

Επισκέπτης
πρέπει η ιστορία σου να μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη, τα έχει όλα αίσθημα, πλοκή, ανατροπές της τελευταίας στιγμής και ακόμη δεν έχουμε τελειώσει, αναμένουμε την διήγηση σου με ανυπομονησία.     
ελπιζω ο Παπακαλιατης να διαβαζει το  θρεντ...

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.656
Πόντοι
31.558
Με σεβασμο  :thumbsup: αυτη την φιλοσοφια με εχουν μαθει . Απλα μου σκασανε ολα μαζι, πηδηξα, ερωτευτικα, απαγοητευτηκα, κυνηγισα, απογοητευτηκα (ξανα), τι να πω, διδαγματα για το μελλον.
Στα δύσκολα φαίνεται ο άντρας, και σε εμάς μας αρέσουν τα  :rockon:  δύσκολα  :rockon:

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Από νεύρα δε τα διάβασες? Αν τα είχες διαβάσει θα είχαμε ένα μπούσουλα.

Δεν τα διαβασα γιατι εκνευριστικα με τα παρακατω :
-με τον μαλακα που ειδα -"τον αδερφο της"
- εκνευριστικα με τον εαυτο μου που πιστευα οτι αν ειμασταν μαζι δεν θα με πειραζε να πηγαινε με πελάτες - που δεν ισχυει
- εκνευριστικα με τον εαυτο μου γιατι πιστευα οτι εαν ειμασταν μαζι θα σταματουσε σε λιγες μερες να κανει κατι δικο της - ετσι μου ειχε πει
- εκνευριστικα με τον εαυτο μου γιατι εννιωσα λιγο κατωτερος, σαν κοροιδο λες και ημουν 10 χρονων.

Χωρις βεβαια να κρατω καμια κακια για αυτην . απλα ειμαι με το Mood ας το παρει το ποταμι, τι ειχα - τι εχασα.

Επισκέπτης
Ναι και τις εισερχομενες αλλα και τα sms's απο εδω και στο εξης οτι ερθει θα το λάβω, διεγραψα την εφαρμογη . Αν στειλει κατι θα ενημερωσω. Παντως μεχρι χτες τα ξημερωματα ειχε στειλει χαμο, απειρα sms και κλησεις μεχρι που το εκανα switch off.
Μακη ξαναμπλοκαρε το για κανα μηνα..μην ασχοληθεις ξανα μαζι της..φυσικα δεν ηταν αδερφος της σε δουλευε ξεκολα!

Επισκέπτης
καλησπερα Μακη και σε σενα εδω ειμαστε τυπε να βοηθαμε εγω εβλεπα το The Equalizer ωραια ταινιουλα

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Life Goes on ρε Κ@ριολες Ελλεινιδες !!!!! Καριολες ειστε  :pipa3: οι πουτανες ειναι πολυ καλλιτερες σας ρε . Αυτες πλενoνται και πανε σπιτι , εσεις ρε κ@ριολες τι να πλυνετε την ψυχη σας ; :rockon:

Θα γινω μπουρδελάκιας και να πατε να γαμηθητε κ@ριολες Ελλεινιδες :rockon:

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
ααααα ρε μαλάκες , τι βλεπω
αριστερά και κατω απο το Username makis-23 γραφει "ανώτερος" !!! Αυτο ειμαι ρε κ@ριολες Ελλεινιδες πηρα προαγωγη ειμαι ανωτερός σας ρε!!! :rockon:

Επισκέπτης
Μπραβο Μακη και ετσι πρεπει να νοιωθεις  τυπε :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom