House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ξεμπλόκαρες τον αριθμό της?
Ξεμπλόκαρες τον αριθμό της?
Το επιασα ευχαριστώ, αλλα τι να θελει να κρυψει και απο ποια γεγονοτα, παντρεμενη δεν ειναι, παιδια δεν εχει, υποτιθεται οτι μου τα ελεγε ολα ακομα και ποσους πελάτες ειχε ασχετα που παντα χασκογελουσε οταν αναφεροταν σε αυτο το θεμα (που ποτε ομως δεν το ειχε αναλυσει σε βαθος) εδω μεχρι ταυτοτητα εχω δει, εχω παει σπιτι μεχρι και φωτος απο οταν ηταν μικρη μου εδειχνε μεχρι και σημερα.Ναι φυσικά. Πηγάζει από κάποια γεγονότα. Κάτι θες να κρύψεις κλπ.
Τι έλεγαν τα sms? Τα διάβασες?
Κοίταξε φίλε μου Μάκη υπάρχουν κάποια γεγονότα που μας συμβαίνουν στην ζωή μας ανεξάρτητα αν είναι ευνοϊκά η άσχημα που μας στιγματίζουν. Το θέμα είναι να μαθαίνουμε από αυτά τα γεγονότα, και μη κάνουμε τα ίδια λάθη, το να μην διορθώνει κανείς τα λάθη του είναι μεγάλο λάθος. Έτσι μαθαίνουμε από τα λάθη μας να γινόμαστε πιο σωστοί.Η ζωη θα δειξει την συνεχεια thodiablo , εμενα ηδη μου φαινοταν απιστευτο που επαθα οτι επαθα τις τελευταιες μερες, σε εσενα δεν θα φαινεται ετσι ?
Κοίταξε φίλε μου Μάκη υπάρχουν κάποια γεγονότα που μας συμβαίνουν στην ζωή μας ανεξάρτητα αν είναι ευνοϊκά η άσχημα που μας στιγματίζουν. Το θέμα είναι να μαθαίνουμε από αυτά τα γεγονότα, και μη κάνουμε τα ίδια λάθη, το να μην διορθώνει κανείς τα λάθη του είναι μεγάλο λάθος. Έτσι μαθαίνουμε από τα λάθη μας να γινόμαστε πιο σωστοί.
ελπιζω ο Παπακαλιατης να διαβαζει το θρεντ...πρέπει η ιστορία σου να μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη, τα έχει όλα αίσθημα, πλοκή, ανατροπές της τελευταίας στιγμής και ακόμη δεν έχουμε τελειώσει, αναμένουμε την διήγηση σου με ανυπομονησία.
Στα δύσκολα φαίνεται ο άντρας, και σε εμάς μας αρέσουν τα δύσκολαΜε σεβασμο αυτη την φιλοσοφια με εχουν μαθει . Απλα μου σκασανε ολα μαζι, πηδηξα, ερωτευτικα, απαγοητευτηκα, κυνηγισα, απογοητευτηκα (ξανα), τι να πω, διδαγματα για το μελλον.
Από νεύρα δε τα διάβασες? Αν τα είχες διαβάσει θα είχαμε ένα μπούσουλα.
Μακη ξαναμπλοκαρε το για κανα μηνα..μην ασχοληθεις ξανα μαζι της..φυσικα δεν ηταν αδερφος της σε δουλευε ξεκολα!Ναι και τις εισερχομενες αλλα και τα sms's απο εδω και στο εξης οτι ερθει θα το λάβω, διεγραψα την εφαρμογη . Αν στειλει κατι θα ενημερωσω. Παντως μεχρι χτες τα ξημερωματα ειχε στειλει χαμο, απειρα sms και κλησεις μεχρι που το εκανα switch off.
Στα δύσκολα φαίνεται ο άντρας, και σε εμάς μας αρέσουν τα δύσκολα