Νέα

Να την πάρω ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makis-23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 806
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

akhs3pgr

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Κεντάει....

main-troll.jpg

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ακομα δεν μπορώ να συνελθω,
κάτι με έτρωγε το πρωι και έχοντας την αποδειξη στο χέρι κάλεσα εκει που δουλευει. Σκεφτηκά να ρισκάρω και να πάνε να γαμηθούν όλα, δεν φοβαμαι τίποτα.
Καλώ στο "studio" ?!?!? και το σηκωσε μια τυπισα και ζητησα να κλεισω ενα ραντεβου με την ΧΧΧΧΧΧΧΧ , στην αρχη μου απάντησε οτι δεν δουλευει κάποια ΧΧΧΧΧΧΧΧ, τις απαντω οτι αυτο
αποκλείεται διοτι πριν απο 20 μέρες ημουν εκέι, μου λεει να περιμένω λίγο για να ρωτησει..... και η απαντηση ηρθε μετα απο λίγο - η οποια με κουφανε-, μου λεει μαλλον την Κα ΧΧΧΧΧΧΧ θέλετε;
Η κα ΧΧΧΧΧΧΧ ήταν συνεργάτης, όχι υπάλληλος και εχει αποχωρισεί πριν απο 15 μέρες. Με ρωτησε εαν εχω κάρτα μέλους ενω μου προτειναν να κάνω μασαζ με κάποια άλλη ακούσια ρωτω τι είδους μασαζ
και ποσο κοστίζει μου ειπαν το ποσό (σχετικά μικρο ανα ώρα) , στα καπάκια ρωτησα μονο μασαζ ή και τιποτα παραπανώ (υπονοoντας εμμεσως πλην σαφως σεξ). Τοτε τα πήρε στην κράνα
η τυπισα και μου είπε οτι αναμβανουν μονο μασαζ,spa,θεραπείες και τιποτα άλλο παραπανω ?!?!!? και προσθεσε οτι αυτα που ψαχνω να τα ζητήσω αλλου διοτι δεν εχουν
καμια σχέση με τετοια! Απο την ντροπη μου το εκλέισα αμέσως.

Τι σκ@τα , ρε πού ειχα μπλέξει , τι σκ@τα συμβαίνει???

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
κάτι με έτρωγε το πρωι και έχοντας την αποδειξη στο χέρι κάλεσα εκει που δουλευει. Σκεφτηκά να ρισκάρω και να πάνε να γαμηθούν όλα, δεν φοβαμαι τίποτα.
Καλώ στο "studio" ?!?!? και το σηκωσε μια τυπισα και ζητησα να κλεισω ενα ραντεβου με την ΧΧΧΧΧΧΧΧ , στην αρχη μου απάντησε οτι δεν δουλευει κάποια ΧΧΧΧΧΧΧΧ, τις απαντω οτι αυτο
αποκλείεται διοτι πριν απο 20 μέρες ημουν εκέι, μου λεει να περιμένω λίγο για να ρωτησει..... και η απαντηση ηρθε μετα απο λίγο - η οποια με κουφανε-, μου λεει μαλλον την Κα ΧΧΧΧΧΧΧ θέλετε;
Η κα ΧΧΧΧΧΧΧ ήταν συνεργάτης, όχι υπάλληλος και εχει αποχωρισεί πριν απο 15 μέρες. Με ρωτησε εαν εχω κάρτα μέλους ενω μου προτειναν να κάνω μασαζ με κάποια άλλη ακούσια ρωτω τι είδους μασαζ
και ποσο κοστίζει μου ειπαν το ποσό (σχετικά μικρο ανα ώρα) , στα καπάκια ρωτησα μονο μασαζ ή και τιποτα παραπανώ (υπονοoντας εμμεσως πλην σαφως σεξ). Τοτε τα πήρε στην κράνα
η τυπισα και μου είπε οτι αναμβανουν μονο μασαζ,spa,θεραπείες και τιποτα άλλο παραπανω ?!?!!? και προσθεσε οτι αυτα που ψαχνω να τα ζητήσω αλλου διοτι δεν εχουν

Αφήστε το , παω απο εκει , τα λέμε μετα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
μάκη (στην αμυδρά περίπτωση που δεν τρολάρεις)
θυμάσαι το ερώτημά μου για το κάτα ποσο μπορείς να διαχειρισθείς
το γεγονός ότι πηδιέται παράλληλα με εσένα και με έναν λόχο;
μου απάντησες κάτι ποιητικά για εκκλησίες που θές να αφήσεις το στίγμα σου κτλ κτλ
με κωμικό τρόπο (τουλάχιστον όπως το εισπράττω εγώ) διαπίστωσες ότι
η πιρφορία στον πορνικό χώρο έχει ολέθριες συνέπειες , αλλά για τις
εργαζόμενες όμως είναι βούτυρο στο ψωμί τους  :)  :s&m_1:

Επισκέπτης
Update , τα φώτα σας και γρηγορα κατι δεν παει κάλα εδω!!!!!

Ακομα δεν μπορώ να συνελθω γιατι
κάτι με έτρωγε το πρωι και έχοντας την αποδειξη στο χέρι γυρω στις 3 παρά , είπα να κάνω την μαλακια και κάλεσα εκει που δουλευει. Σκεφτηκά να ρισκάρω και να πάνε να γαμηθούν όλα, δεν φοβαμαι τίποτα.
αποκλείεται διοτι πριν απο 20 μέρες ημουν εκέι, μου λεει να περιμένω λίγο για να ρωτησει..... και η απαντηση ηρθε μετα απο λίγο - η οποια με "έστειλε"-, μου λεει μαλλον την Κα ΧΧΧΧΧΧΧ θέλετε;
και ποσο κοστίζει μου ειπαν το ποσό (σχετικά μικρο ανα ώρα) , στα καπάκια ρωτησα μονο μασαζ ή και τιποτα παραπανώ (υπονοoντας εμμεσος πλην σαφως σεξ). Τοτε τα πήρε στην κράνα

ρε πού ειχα μπλέξει , τι σκ@τα συμβαίνει???  :think:
Mακη μην αγχωνεσαι μπορει να ειχαν αναδουλειες και το γυρισαν σε spa..μετα απο μερες μπορει να γινουν μπουγατσαδικο..τα αποτελεσματα της κρισης ειναι αυτα

asaitos kavalaris

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
1
Η ιστορια του μακη μου θυμιζει τον εαυτο μου πριν ακριβως 10 χρονια

εγω τοτε προτοετης φοιτητης,ο μακης πτυχιουχος..

και εγω τοτε χαμενος απο τα διαβασματα ειχα χασει τους φιλους μου,το ιδιο και ο μακης..

δεν ειχα εμπειριες καθολου τοτε με κοπελες της ηλικια μου,οπως και ο μακης..

αυτο ειναι το βασικο ιστορικο και των δυο περιπτωσεων, με την διαφορα οτι ο μακης την

συναντησε εκτος χωρου πολυ πιο γρηγορα απο εμενα...

η αληθεια ειναι οτι εαν ειναι αληθινη η ιστορια του (που το πιστευω) μπορω να καταλαβω την

σημαντικοτητα που μπορει να εχει στην ζωη του η συναναστροφη με εναν ανθρωπο που εχει

εμπειρια ετη φωτος μεγαλυτερη απο αυτη την οποια εχει ο ιδιος, οπως μπορω και να καταλαβω

την αξια που εχει για εκεινον να την χαρακτηρισει (ο ερωτας μου, η αγαπη μου κλπ)

Η αληθεια ειναι οτι αναπολησα μαζι του της στιγμες εκεινες που ειχα ζησει και εγω τοτε

ασχετα που το ειχα χειρειστει τελειως διαφορετικα..

θα σου κανει καλο να κατεβασεις ταχυτητα και να απολαυσεις χωρις πολλες αναλυσεις και οπου

σε παει..

βεβαια πρεπει να αναρωτηθεις εαν αντεχει το στομαχι σου σαν πτυχιουχος πλεον και φτανοντας

στο πικ σου χρηματηστηριακα, να βρεθεις να εχεις για καποιο διαστημα τουλαχιστον την

καταληξη του ελληνικου χρηματηστηριου..

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
μάκη (στην αμυδρά περίπτωση που δεν τρολάρεις)
θυμάσαι το ερώτημά μου για το κάτα ποσο μπορείς να διαχειρισθείς
το γεγονός ότι πηδιέται παράλληλα με εσένα και με έναν λόχο;
μου απάντησες κάτι ποιητικά για εκκλησίες που θές να αφήσεις το στίγμα σου κτλ κτλ
με κωμικό τρόπο (τουλάχιστον όπως το εισπράττω εγώ) διαπίστωσες ότι
η πιρφορία στον πορνικό χώρο έχει ολέθριες συνέπειες , αλλά για τις
εργαζόμενες όμως είναι βούτυρο στο ψωμί τους  :)  :s&m_1:

Καλησπέρα rigormortis , Σου μιλώ μεσα απο τα βάθη της ψυχής μου οτι δυστυχως δεν τρολάρω  :( ,
απεναντίας μάλιστα που όταν συμβαινει κάτι με αυτη, προσπαθώ να τα γράψω
αμεσα στο θρεαντ για να πάρω μια σιοβαρή απάντηση απο τους εμπειρους
και να αποφυγω την κακοτοπία αλλα και να κάνω μαλακια  :-

Οπως εγραψε ο φίλος ποιο πάνω όντως για μενα αυτη ειναι ετη φωτος μπροστα, εαν ψαξεις στο θρεαντ το ειχα γράψει.
Ξερεις ρε rigormortis πως μου φαινεται να εχω πηδηξει γυναικα, και να νιωθω ερωτευμενος, μεγαλη υποθεση ! Αναλογισου οτι μεχρι πριν ενα μηνα ελιωνα στο xbox και δεν με ενδιεφερε τιποτα αλλο - πλην του να βρω δουλεια.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Σε ξαναπήρε Μάκη?

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Μετά το παρακάτω ατόπημα σας γράφω τι παιχτηκε σημερα .

Λοιπον , εγραψα στο θρέαντ και εκλεισα το Laptop, και πηγα στα καπάκια εκεί με το λεωφόριο, ( που γαμηθικε στην καθυστεριση  :cussing: :cussing: )

Ανέβηκα πάνω μπαινω μέσα και τι να δω, τίγκα στον κόσμο. Οταν ειχα παει την πρώτη φορά αργα το βράδι γυρω στις 8
ημουν μονο εγω μια κοπελά στο γκισε-γραμματεια και η ΧΧΧΧΧΧΧΧ που ηρθε μετα στο δωμάτιο. Τελος πάντων,
Στην "υποδοχή" ειχε μερικές θείτσες κανα δυο μπαρμπαδες και μια κοπέλα στην ηλικία μου που περιμένανε. Παω στο γκισε
πηγα να μιλήσω ... αλλα τους ειπα "συγνωμη λαθος" και εφυγα οπώς ημουνα. - Ενιωσα ντροπη :dunno:, τι να τους
ελεγα οτι "γεια σας ηρθα να γαμησω" ή που ειναι η ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ? Καμια σχεση ,πραγματικα δεν ειναι "studio" η οτιδιποτε αλλο πορνοιδες εκει (που ηδη μου εχει περασει απο το μυαλο οτι ισως να μην ηταν και πριν αλλα δεν το πιστευω)
κατεβηκα κατω και αραξα κανενα διωρο (δεν ξερω και εγω γιατι εκατσα) και μετα πηρα τον δρομο της επιστροφης.

Βασικά μαλακία που πηγα, στην τελική δεν ειχα τι να τους πω, παπαριες δλδ.

:huh: :huh: :huh: Μπερδεμα στο Full , πραγματικά δεν ξερω τι να σκεφτω, αλλα ρε γμτ την φορά που πηγα ηταν τόσο διαφορετικα, δεν θα ξεχασω ποτε τη μοναδική εμπειρια που ειχα μαζί της , μακαρι να μπορουσα να σας την περιγράψω

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.028
Πόντοι
3.425
συνελθε Μακη.....

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μετά το παρακάτω ατόπημα σας γράφω τι παιχτηκε σημερα .

Λοιπον , εγραψα στο θρέαντ και εκλεισα το Laptop, και πηγα στα καπάκια εκεί με το λεωφόριο, ( που γαμηθικε στην καθυστεριση  :cussing: :cussing: )

Ανέβηκα πάνω μπαινω μέσα και τι να δω, τίγκα στον κόσμο. Οταν ειχα παει την πρώτη φορά αργα το βράδι γυρω στις 8
ημουν μονο εγω μια κοπελά στο γκισε-γραμματεια και η ΧΧΧΧΧΧΧΧ που ηρθε μετα στο δωμάτιο. Τελος πάντων,
Στην "υποδοχή" ειχε μερικές θείτσες κανα δυο μπαρμπαδες και μια κοπέλα στην ηλικία μου που περιμένανε. Παω στο γκισε
πηγα να μιλήσω ... αλλα τους ειπα "συγνωμη λαθος" και εφυγα οπώς ημουνα. - Ενιωσα ντροπη :dunno:, τι να τους
ελεγα οτι "γεια σας ηρθα να γαμησω" ή που ειναι η ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ? Καμια σχεση ,πραγματικα δεν ειναι "studio" η οτιδιποτε αλλο πορνοιδες εκει (που ηδη μου εχει περασει απο το μυαλο οτι ισως να μην ηταν και πριν αλλα δεν το πιστευω)
κατεβηκα κατω και αραξα κανενα διωρο (δεν ξερω και εγω γιατι εκατσα) και μετα πηρα τον δρομο της επιστροφης.

Βασικά μαλακία που πηγα, στην τελική δεν ειχα τι να τους πω, παπαριες δλδ.

:huh: :huh: :huh: Μπερδεμα στο Full , πραγματικά δεν ξερω τι να σκεφτω, αλλα ρε γμτ την φορά που πηγα ηταν τόσο διαφορετικα, δεν θα ξεχασω ποτε τη μοναδική εμπειρια που ειχα μαζί της , μακαρι να μπορουσα να σας την περιγράψω
Ρε φιλε μηπως παιρνεις ναρκωτικά;Αν οχι μηπως να τα αρχισεις;
Τι μαλακιες μας λες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom