Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.002
- Πόντοι
- 3.936
Έχεις μεγάλο ταλέντο τύπε.
Ακομα δεν μπορώ να συνελθω,
κάτι με έτρωγε το πρωι και έχοντας την αποδειξη στο χέρι κάλεσα εκει που δουλευει. Σκεφτηκά να ρισκάρω και να πάνε να γαμηθούν όλα, δεν φοβαμαι τίποτα.
Καλώ στο "studio" ?!?!? και το σηκωσε μια τυπισα και ζητησα να κλεισω ενα ραντεβου με την ΧΧΧΧΧΧΧΧ , στην αρχη μου απάντησε οτι δεν δουλευει κάποια ΧΧΧΧΧΧΧΧ, τις απαντω οτι αυτο
αποκλείεται διοτι πριν απο 20 μέρες ημουν εκέι, μου λεει να περιμένω λίγο για να ρωτησει..... και η απαντηση ηρθε μετα απο λίγο - η οποια με κουφανε-, μου λεει μαλλον την Κα ΧΧΧΧΧΧΧ θέλετε;
Η κα ΧΧΧΧΧΧΧ ήταν συνεργάτης, όχι υπάλληλος και εχει αποχωρισεί πριν απο 15 μέρες. Με ρωτησε εαν εχω κάρτα μέλους ενω μου προτειναν να κάνω μασαζ με κάποια άλλη ακούσια ρωτω τι είδους μασαζ
και ποσο κοστίζει μου ειπαν το ποσό (σχετικά μικρο ανα ώρα) , στα καπάκια ρωτησα μονο μασαζ ή και τιποτα παραπανώ (υπονοoντας εμμεσως πλην σαφως σεξ). Τοτε τα πήρε στην κράνα
η τυπισα και μου είπε οτι αναμβανουν μονο μασαζ,spa,θεραπείες και τιποτα άλλο παραπανω ?!?!!? και προσθεσε οτι αυτα που ψαχνω να τα ζητήσω αλλου διοτι δεν εχουν
καμια σχέση με τετοια! Απο την ντροπη μου το εκλέισα αμέσως.
Τι σκ@τα , ρε πού ειχα μπλέξει , τι σκ@τα συμβαίνει???
Mακη μην αγχωνεσαι μπορει να ειχαν αναδουλειες και το γυρισαν σε spa..μετα απο μερες μπορει να γινουν μπουγατσαδικο..τα αποτελεσματα της κρισης ειναι αυταUpdate , τα φώτα σας και γρηγορα κατι δεν παει κάλα εδω!!!!!
Ακομα δεν μπορώ να συνελθω γιατι
κάτι με έτρωγε το πρωι και έχοντας την αποδειξη στο χέρι γυρω στις 3 παρά , είπα να κάνω την μαλακια και κάλεσα εκει που δουλευει. Σκεφτηκά να ρισκάρω και να πάνε να γαμηθούν όλα, δεν φοβαμαι τίποτα.
Καλώ στο "studio" ?!?!? και το σηκωσε μια τυπισα και ζητησα να κλεισω ενα ραντεβου με την ΧΧΧΧΧΧΧΧ , στην αρχη μου απάντησε οτι δεν δουλευει κάποια ΧΧΧΧΧΧΧΧ, τις απαντω οτι αυτο
αποκλείεται διοτι πριν απο 20 μέρες ημουν εκέι, μου λεει να περιμένω λίγο για να ρωτησει..... και η απαντηση ηρθε μετα απο λίγο - η οποια με "έστειλε"-, μου λεει μαλλον την Κα ΧΧΧΧΧΧΧ θέλετε;
Η κα ΧΧΧΧΧΧΧ ήταν συνεργάτης, όχι υπάλληλος και εχει αποχωρισεί πριν απο 15 μέρες. Με ρωτησε εαν εχω κάρτα μέλους ενω μου προτειναν να κάνω μασαζ με κάποια άλλη ακούσια ρωτω τι είδους μασαζ
και ποσο κοστίζει μου ειπαν το ποσό (σχετικά μικρο ανα ώρα) , στα καπάκια ρωτησα μονο μασαζ ή και τιποτα παραπανώ (υπονοoντας εμμεσος πλην σαφως σεξ). Τοτε τα πήρε στην κράνα
η τυπισα και μου είπε οτι αναμβανουν μονο μασαζ,spa,θεραπείες και τιποτα άλλο παραπανω ?!?!!? και προσθεσε οτι αυτα που ψαχνω να τα ζητήσω αλλου διοτι δεν εχουν
ρε πού ειχα μπλέξει , τι σκ@τα συμβαίνει???
είναι πολύ καλός !Κεντάει....
Μακη φορεσε καλα αθλητικα παπουτσια μονοΑφήστε το , παω απο εκει , τα λέμε μετα.
Μακη φορεσε καλα αθλητικα παπουτσια μονο
μάκη (στην αμυδρά περίπτωση που δεν τρολάρεις)
θυμάσαι το ερώτημά μου για το κάτα ποσο μπορείς να διαχειρισθείς
το γεγονός ότι πηδιέται παράλληλα με εσένα και με έναν λόχο;
μου απάντησες κάτι ποιητικά για εκκλησίες που θές να αφήσεις το στίγμα σου κτλ κτλ
με κωμικό τρόπο (τουλάχιστον όπως το εισπράττω εγώ) διαπίστωσες ότι
η πιρφορία στον πορνικό χώρο έχει ολέθριες συνέπειες , αλλά για τις
εργαζόμενες όμως είναι βούτυρο στο ψωμί τους
που να ναι ο Μακης αρχιζω ν ανησυχω
Ακομα δεν μπορώ να συνελθω,
κάτι με έτρωγε το πρωι και έχοντας την αποδειξη στο χέρι κάλεσα εκει που δουλευει. Σκεφτηκά να ρισκάρω και να πάνε να γαμηθούν όλα, δεν φοβαμαι τίποτα.
αποκλείεται διοτι πριν απο 20 μέρες ημουν εκέι, μου λεει να περιμένω λίγο για να ρωτησει..... και η απαντηση ηρθε μετα απο λίγο - η οποια με κουφανε-, μου λεει μαλλον την Κα ΧΧΧΧΧΧΧ θέλετε;
και ποσο κοστίζει μου ειπαν το ποσό (σχετικά μικρο ανα ώρα) , στα καπάκια ρωτησα μονο μασαζ ή και τιποτα παραπανώ (υπονοoντας εμμεσως πλην σαφως σεξ). Τοτε τα πήρε στην κράνα
Τι σκ@τα , ρε πού ειχα μπλέξει , τι σκ@τα συμβαίνει???
Σε ξαναπήρε Μάκη?
Ρε φιλε μηπως παιρνεις ναρκωτικά;Αν οχι μηπως να τα αρχισεις;Μετά το παρακάτω ατόπημα σας γράφω τι παιχτηκε σημερα .
Λοιπον , εγραψα στο θρέαντ και εκλεισα το Laptop, και πηγα στα καπάκια εκεί με το λεωφόριο, ( που γαμηθικε στην καθυστεριση )
Ανέβηκα πάνω μπαινω μέσα και τι να δω, τίγκα στον κόσμο. Οταν ειχα παει την πρώτη φορά αργα το βράδι γυρω στις 8
ημουν μονο εγω μια κοπελά στο γκισε-γραμματεια και η ΧΧΧΧΧΧΧΧ που ηρθε μετα στο δωμάτιο. Τελος πάντων,
Στην "υποδοχή" ειχε μερικές θείτσες κανα δυο μπαρμπαδες και μια κοπέλα στην ηλικία μου που περιμένανε. Παω στο γκισε
πηγα να μιλήσω ... αλλα τους ειπα "συγνωμη λαθος" και εφυγα οπώς ημουνα. - Ενιωσα ντροπη , τι να τους
ελεγα οτι "γεια σας ηρθα να γαμησω" ή που ειναι η ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ? Καμια σχεση ,πραγματικα δεν ειναι "studio" η οτιδιποτε αλλο πορνοιδες εκει (που ηδη μου εχει περασει απο το μυαλο οτι ισως να μην ηταν και πριν αλλα δεν το πιστευω)
κατεβηκα κατω και αραξα κανενα διωρο (δεν ξερω και εγω γιατι εκατσα) και μετα πηρα τον δρομο της επιστροφης.
Βασικά μαλακία που πηγα, στην τελική δεν ειχα τι να τους πω, παπαριες δλδ.
Μπερδεμα στο Full , πραγματικά δεν ξερω τι να σκεφτω, αλλα ρε γμτ την φορά που πηγα ηταν τόσο διαφορετικα, δεν θα ξεχασω ποτε τη μοναδική εμπειρια που ειχα μαζί της , μακαρι να μπορουσα να σας την περιγράψω
συνελθε Μακη.....