Νέα

Να την πάρω ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makis-23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 806
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ρε Μάκη δε μας τα λες καλά.
Την πρώτη φορά πήγες στις 8 στο μασατζίδικο κ έφυγες 11?
Αυτά ως 9 δουλευουν συνήθως. Έκλεισες τηλεφωνικό ραντεβού για σεξ χωρίς να σε ξέρουν?
Γιατί απ ότι κατάλαβα είναι πριβέ ή ντεμί έστω.
Για να στο παίζουν τώρα Κινέζοι.

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ρε Μάκη δε μας τα λες καλά.
Την πρώτη φορά πήγες στις 8 στο μασατζίδικο κ έφυγες 11?
Αυτά ως 9 δουλευουν συνήθως. Έκλεισες τηλεφωνικό ραντεβού για σεξ χωρίς να σε ξέρουν?
Γιατί απ ότι κατάλαβα είναι πριβέ ή ντεμί έστω.
Για να στο παίζουν τώρα Κινέζοι.

Δωσε μου μερικα λεπτα και γραφω ακριβως τι ειχε συμβει εκεινη την βραδια ( απλα ειναι πολλα και θα παρει ωρα)
Σε ευχαριστώ.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Δωσε μου μερικα λεπτα και γραφω ακριβως τι ειχε συμβει εκεινη την βραδια ( απλα ειναι πολλα και θα παρει ωρα)
Σε ευχαριστώ.
ναι ,διαβασε τι εχεις γραψει πριν γιατί τα εκανες σαλατα.

Στουντιο εγραφες μασατζιδικο μας βγηκε.Κοντα στο σπιτι σου μας ελεγες μια ωρα με το λεωφορειο μας λες  :huh:

Επισκέπτης
Mακη μηπως μπερδεψες τα μαγαζια?διπλα απο το σπιτι σου δεν ελεγες οτι ηταν το studio?

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
ναι ,διαβασε τι εχεις γραψει πριν γιατί τα εκανες σαλατα.

Στουντιο εγραφες μασατζιδικο μας βγηκε.Κοντα στο σπιτι σου μας ελεγες μια ωρα με το λεωφορειο μας λες  :huh:

Κοιτα , την διαφορα μεταξι στουντιο , μασατζιδικο κτλ δεν την γνωριζα, μην ξεχνας οτι δεν ηξερα την υπαρξη του μπουρδελα φορουμ για να γνωριζω τις διαφορές. Οσο για το λεωφοριο σε ενημερώνω οτι ειναι 10 στασεις απο το σπιτι ( αρα κοντα) και ποτε δεν εχω πει οτι ειναι μια ωρα. Γιατι οντως ΔΕΝ ειναι μια ωρα.

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Να και τι εγινε :

Πήρα την εφημερίδα εκεινο το πρωι και αρχισα να ψαχνω στις αγγελιες με τα studio μασαζ,spa κτλ . Αφου εκανα το πρώτο τηλεφωνημα και τους ειπα οτι δεν θελω μασαζ αλλα
σεξ τοτε με βρισανε και εφαγα πορτα, στο δευτερο τηλεφωνημα ημουν ποιο τυχερός αλλά πιο διακριτικός. Το σηκωσε μια απιστευτη ευγενεστατη φωνη και τους ειπα
οτι ηθελα τους τους επισκεφτω. Η απιστευτη φωνη που απαντησε ηταν της ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ, (μου το ειπε την ημερα της πρώτης συνατησης).

Μου εξηγησαν τα προγράμματα και το κόστος , και μετα τους ειπα οτι ηθελα κατι σπεσιαλ. Μου εδωσαν μια τιμή στα 350. Τους απαντησα
οτι δέχομαι. Μου ζητησαν τα στοιχεία όπως ονομα , επιθετο και ηλικία για να μου βγάλουν μια καρτα μελους όταν παω εκει
και με ενημερωσαν για την ωρα που μπορώ να περάσω. Στο τηλεφωνο μου είπαν οτι το προγραμμα Full ειχε μασαζ, χαλαρωση, spa  και κατι αλλες αρχιδιες με κατι γαμώπετρες
ενω μετα καναμε κατι αστεια στο τηλεφωνο για κανενα δεκάλεπτο και μου είπαν να περάσω στις 6 το απογευμα.Το κλείνω.

Μετα με κάλεσε πίσω διοτι δεν περάσανε τα στοιχεία σωστα, πιασαμε παλι κουβεντα και αναρωτηθικα εαν καταλάβανε για ποιο λογο ηθελα να παω εκει
και της είπα αυτολεξη :
"Κοιτα, μην το παρεξηγισεις αυτο που θα σου πω διοτι ντρεπομαι και εαν προσβληθεις τοτε κλειστο και ακυρωσε το ραντεβου, ειμαι παρθένος και θέλω να κάνω
ερωτα με μια όμορφη γυναικα. Σκεφτηκα να καλέσω εσας διοτι το σκέτο μασάζ δεν με ενδιαφερει αλλα θέλω κατι πιο special" αρχισε να γελά και μου είπε
οτι δεν υπάρχει πρόβλημα αλλα να αλλάξει η ωρα του ραντεβου για τις 8 και τεταρτο . Συμφώνησα .

8 Ακρίβως ημουν εκεί , και ειχα τρελή αγωνια. Μπαινω μέσα τους λεω για το ραντεβου με βάλανε σε μια πολύ γαμάτη αιθουσα-δωμάτιο να περιμενω.

Αραξα στον υπερ-καναπε και μετα απο κανένα 20λεπτο ηρθε η ΧΧΧΧΧΧΧ, περιτο να πω οτι ελαμπε, μουναρος. Μπορω να πω οτι εκεινη
των ώρα επαιξε τρελη χημεια μεσα μου.Anyway. Λοιπον συστηθηκαμε με χαμόγελο και με ρωτα "πρωτη φορα για μασαζ;" λεω ναι
πρωτη , μου απαντησε κατσε να χαλάρωσουμε πρώτα να γνωριστούμε λιγο πριν ξεκινήσουμε .

Κατσαμε λοιπόν στον καναπε και τα λέγαμε μεχρι τις 9 και κάτι ψιλά, χαλαρη κουβεντα . Θυμαμαι χαρακτηριστηκα οτι ηταν 9 το βράδυ
διοτι χτυπησε τη πορτα μια συναδελφος της και ειπε οτι πρεπει να κλείσουν διοτι πηγε εννεα και οτι ηταν η τελευταια, αυτη της απαντησε οτι θα κάτσει
λίγο παραπανω με τον πελάτη (με εμενα δηλαδη) και οτι φευγοντας θα εκανε κατι , νομιζω θα κλείδωνε.

Για να μην σας ζαλίζω με λεπτομέριες μετα αρχισε να με ρωτά εαν ημουν μονος, εαν ειχα σχεση κτλ, της απαντησα ανετα οτι δεν ειχα κανει
ποτε κατι κτλ , σε μια φαση καπως το εφερε η κουβέντα και με ρωτησε εαν ημουν ετοιμος να ξεκινήσει και της απαντησα οτι ειναι η ποιο
ομορφη γυναικα στον πλανητη και οτι ημουν ετοιμος απο την πρωτη στιγμη που την ειδα, με βουτηξε και με αρχισε σε κατι γλωσσοφιλα
που δεν περιγραφονται με λέξεις. Με φυλαγε , με εγλυφε αστα να πανε , μακελειο!

Αφου φιλίομασταν κανενα 20 λεπτο και ενω λεγοντας ο ενας στον αλλο λογια και κοπλιμεντα, με ριχνει στον καναπέ και ορμησε στην πουτσα μου,
με πλακωσε σε μια απιστευτη πιπα και μετα ηρθε απο πανω μου . Δεν ξερω ποση ωρα γαμιωμασταν αλλα αυτην την αισθηση του να μπαινεις
σε μουνι απλα δεν υπάρχει ! Μετα εχυσα και μου εβγαλε την καποτα γλυφοντας τον πουτσο μου .

Μετα αραξαμε λιγο και πηγαμε για ντουζ με την σειρα , έστειλε πρώτα εμενα και μετά αυτη .Ηρθε πισω στον καναπε , και χαμουρευομασταν ολη την ωρα
ενω με ρωταγε εαν μου αρεσε και πως μου φάνηκε που το έκανα με πουτάνα κτλ. Δεν χρειαστηκαν παρα 5 λεπτα να μου σηκωθει ξανα και πλακωθηκαμε
παλι στο γαμησι. Αυτην την φορά ημουν εγω απο πανω ( αφου πρωτα την εγλυψα απο την κορυφη μεχρι τα νυχια) ξεσκιστηκαμε πάλι , αλλαξαμε 3 στάσεις και τελιωσα παλι.

Παλι ντουζ , παλι 10 λεπτα κουβέντα, παλι γαμησι, ειχα τρελάθει, το οποιο επαναληφθηκε αλλη μια φορα!Δηλαδη πηδιχτηκαμε 4 φορές οπως ειχα γραψει ποιο παλια.
Μετα πιασαμε παλι κουβέντα περι πορνίας, πουτανων κτλ  μεχρι που η ώρα ειχε πάει 11μισι (μπορεί και δωδεκα)και μου ειπε οτι πρεπει
να φυγω διοτι επρεπε να κλείσει κτλ.Της εδωσα τα λεφτα και μου δωσε αποδειξη, Μετα ακολουθησαν αυτα που ηδη ξερετε ,δηλαδη μου ζητησε κινητο
γιατι της άρεσα, μου ειπε να μην ξαναπαω εκει κτλ και φτασαμε εδω που φτάσαμε

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μάκη
Το πιο πιθανό σενάριο.
Το κατάστημα που πήγες ΔΕΝ προσφέρει sex παρά μόνο μασάζ, θεραπείες κλπ.
Η "δικιά" σου γλυκάθηκε όταν άκουσε για τα 350 γι αυτό και σε έβαλε 2 ώρες μετά κοντά στο
κλείσιμο για είναι μόνη μαζί σου χωρίς την υπεύθυνη του χώρου ή το αφεντικό.
Σκοπός της να καρπωθεί κανένα 200άρι -  250άρι τσεπάτο για πάρτη της εν αγνοία της "επιχείρησης"
Σε βρήκε "εύκαιρο" και της βγήκε το σενάριο. Μόνο εσύ κι αυτή ξέρατε για 350.
Δε νομίζω να σου έδωσε απόδειξη για 350 αλλά για κανένα 100-150 το πολύ.
Θα σου ειπε προφανώς "ε δεν μπορούμε να κόψουμε και απόδειξη για σεξ".
Επίσης λογικό κάποια στιγμή μετά απ την συνεύρεσή σας είτε να την κατάλαβαν είτε να την έκανε μόνη της απ το
φόβο της αποκάλυψης. Δεν ειναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που κάνει κάτι ανάλογο.
Κι απ ότι κατάλαβα μοίραζε αβέρτα το κινητό της σε πελάτες του στυλ "εδώ μόνο μασάζ αλλά αν θες σεξ πάρε με να βρεθούμε εκτός".
Πιθανότητα ύπαρξης "νταβατζογκόμενου", μεγάλη.
Αυτά για την ώρα ως πρώτη "ανάγνωση".

Επισκέπτης
Μάκη
Το πιο πιθανό σενάριο.
Η "δικιά" σου γλυκάθηκε όταν άκουσε για τα 350 γι αυτό και σε έβαλε 2 ώρες μετά κοντά στο
Σκοπός της να καρπωθεί κανένα 200άρι -  250άρι τσεπάτο για πάρτη της αν αγνοία της "επιχείρησης"
Επίσης λογικό κάποια στιγμή μετά απ την συνεύρεσή σας είτε να την κατάλαβαν είτε να την έκανε μόνη της απ το
φόβο της αποκάλυψης. Δεν ειναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που κάνει κάτι ανάλογο.
Κι απ ότι κατάλαβα μοίραζε αβέρτα το κινητό της σε πελάτες του στυλ "εδώ μόνο μασάζ αλλά αν θες σεξ πάρε με να βρεθούμε εκτός".
:thumbsup: :thumbsup:

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Μάκη
Το πιο πιθανό σενάριο.
Σκοπός της να καρπωθεί κανένα 200άρι -  250άρι τσεπάτο για πάρτη της εν αγνοία της "επιχείρησης"

Με σεβασμό  :cool2: συμφωνω σε κάποια αλλα οχι σε όλα , στα χρήματα η αποδειξη εχει το κανονικό ποσο και τα εβαλε στο ταμειο ( ηξερε και η συναδελφος - περαστικε και στην καρτα μελους), αλλα χεστηκα για αυτο , δεν ειναι το θέμα.
Να σου δωσω μια λεπτομέρια ακομα, απο την μέρα που κάναμε σεξ και μετα την εβδομάδα της περιοδου της ,οι επαφές και οι κλησεις
που εχαμε ηταν σε πολύ τυχαιες ώρες και δεν δικαιολογουσε το οτι "πνιγεται στην δουλεια" . Αρα αυτη η απορια που ειχα λυθηκε, προφανως εφυγε/παρατηθηκε whatever και σε εμενα το "επαιζε" (οταν βρισκομασταν απο κοντα)οτι ειχε πολύ δουλεια και μάλιστα οταν μου ελεγε για τους πελάτες χασκογελουσε λες και ελεγε ανεκδοτο.

Αυτο που θα μου εμοιαζε ποιο πιθανο στο μικρό απειρο φτωχο μυαλο ειναι να δουλευε κανονικα αλλα σαν εξτρα να πηδιεται οπως περιγραφεις
εξω απο εκει κτλ κτλ.

Για τον "νταβατζογκόμενο - αδερφο - whatever" , θα σου πω οτι την ειχα ρωτησει στο πρωτο ραντευου εαν εχει προστατες και τετοια και μου απαντησε οτι οχι δεν εχει κανενα και γενικα δεν υπαρχουν προστάτες, μαλιστα μου το "περασε" και σαν αστειο οτι αυτα υπηρχαν πριν 50 χρονια οχι τωρα. Αλλα γενικα το θεμα το ειχε περασει πολυ στο ντουκου και δεν φανικε να γνωριζει πολλες λεπτομεριες γενικα. Ενω τοτε δεν ειχα δωσει σημασια αλλα μετα που διαβασα 20 - 30 θρεαντς στο μπουρδελα εχω πλεον αποψη.

Προσθετω οτι, μου φάνηκε οτι εγω  ξερω ποιο πολλα για νταβατζιδες και πουτανες (με οποια μορφωση πηρα απο το μπουρδελα φορουμ) παρα αυτη που ειναι και της "πιατσας"  - Αυτο αυτο ηταν αλλο ενα κομματι που δεν μου κολαγε στην μακαροναδα των προβληματισμων που ειχα/εχω

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το μαγαζί τελικά προσφέρει σεξ στο μενού απ όσα είδες-κατάλαβες τις δυο φορές?
Πως ήταν ντυμένη αυτή κι η άλλη μέσα στο χώρο?
Σου είπαν να διαλέξεις με ποια θες να περάσεις?

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Το μαγαζί τελικά προσφέρει σεξ στο μενού απ όσα είδες-κατάλαβες τις δυο φορές?
Πως ήταν ντυμένη αυτή κι η άλλη μέσα στο χώρο?
Σου είπαν να διαλέξεις με ποια θες να περάσεις?

Την δευτερη φορα - ΣΙΓΟΥΡΑ οχι.
Η ΧΧΧΧΧΧΧ με κανονικά ρουχα αλλα ψιλο επισημα, η αλλη παλι με κανονικα ρουχα.
Οχι σε καμια απο τις δυο φορες. Την δευτερη εφυγα δεν εκατσα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Την δευτερη φορα - ΣΙΓΟΥΡΑ οχι.
Η ΧΧΧΧΧΧΧ με κανονικά ρουχα αλλα ψιλο επισημα, η αλλη παλι με κανονικα ρουχα.
Οχι σε καμια απο τις δυο φορες.
Οκ δυο κουβέντες γιατί πρέπει να φύγω.
Ασε το μασατζίδικο και τι έγινε εκεί.
Πάρτη τηλέφωνο και πεστης να βρεθείτε να μιλήσετε.
Χωρίς εξηγήσεις.
Να δεις αντιδράσεος.

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Οκ δυο κουβέντες γιατί πρέπει να φύγω.
Ασε το μασατζίδικο και τι έγινε εκεί.
Πάρτη τηλέφωνο και πεστης να βρεθείτε να μιλήσετε.
Χωρίς εξηγήσεις.
Να δεις αντιδράσεος.

ΟΚ θα πάρω, να της πω οτι πηγα απο την δουλεια της ? Η να το παιξω "αλεκος" ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom