Νέα

Να την πάρω ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makis-23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 806
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Μαγκες ειναι απλα ιδεα μου ή ειναι λιγο περιεργο οτι ΟΛΑ τα ποστ του "φιλου" makis-23 δυο απανωτες μερες κιολας εχουν ΟΛΑ ωρα αποστολης 19:07.... :think: :think: :think: :S :S :S
πως γινεται αυτο ρε παιδες... :huh: :huh: :think: :think: :S :S :S ;;;????

Mακη τι εγινε σε πηρε?
και τον σήκωσε, μη σου πώ  :)

Επισκέπτης
τυπε ανησυχω αποψε που δεν μας εστειλε..

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1

Συγνώμη που χάθηκα σήμερα, ηταν "περιεργη μέρα" αλλα ας τα πάρω απο την άρχη, απο το πρωι μεχρι το μεσημέρι εκανα μερικές κλήσεις , περιπου 15 .
Σε ολες εβγαινε το μηνυμα οτι το κινητό ειναι είναι κλειστό.
Περίμενα το μεσημερι αφου έστειλα ενα μνμ με το παρακάτω περιεχoμενο  :

"Θέλω να μιλήσουμε, πρεπει! πάρε με οταν το δείς"

Μεχρι τις 6 παρά δεν ειχα λάβει καμια απάντηση. Εκανα αλλη μια κλήση που δυστιχος τιποτα. Δεν αντεξα αλλο , ζήτησα τα κλειδια
απο τον πατέρα μου για το αυτοκίνητο  - Για να μην με ζαλιζετε με αρχιδιες αργοτερα , σας πληροφορω οτι το τεποζιτο ειχε βενζινη
και δεν ηθελα να αργησω με λεωφοριο και δεν ηθελα να δωσω λεφτα για ταξι.
Μου τα εδωσε και μαλιστα με ρωτησε εαν συμβαινει τίποτα διοτι με ειδε αλαφιασμενο ,απο οτι μου ειπε. Του ειπα οτι το θέλω για γυναικό
δουλέια. Κορδώθηκε 2 μέτρα ενω μου είπε φέρτο πισω όποτε θελεις.

Πήρα το αυτοκίνητο και πήγα απο εκει , στην αρχη παρκαρα ενα στενο ποιο μακρια για παν-ενδεχομενο και φυσικά για να μην
δει κανεις την πινακίδα και με "σταμπαρει". Βγαινω απο το αμαξι κλειδώνω και πηγα απο εκει, πλησιαζοντας ειδα παρκαρισμένο
το αυτοκινητο του μαλάκα της - "νταβατζη" - "Αδερφου" - "νταβατζογκομενου" - "whatever", φτανοντας εξω ειδα οτι ολα τα παντζουρια ειναι
σφραγισμενα και γενικά φάνηκε οτι δεν υπηρχε καποιο φώς απο μέσα. Σκεφτηκα οτι εαν χτυπήσω κανενα κουδουνι μαλλον θα γινει μακελείο
διοτι θα είναι εκεινος μεσα και εκατσα στα αυγα μου.

Να σας πω την αληθεια , στεναχωρίθηκα παρα πολύ που ειδα το αυτοκινητο αυτο απο εξω . Τέλος πάντων έκατσα κανενα εικοσάλεπτο
απο εξω μπας και την δω να μπαινει - βγαινει, αλλα τίποτα.

Εκανα αλλη μια κλήση αλλα το κινητο ηταν ακομα κλειστό, αμεσως μετά ειδα οτι ξεπάρκαρε κάποιος απο την άλλη μερία του δρόμου και σε καλό σημειο (Σκοτεινο)
και γυρισα πίσω στο αμαξι. Το εφερα εκει που ξεπαρκαρε ο άλλος (με σβηστα φώτα) και περίμενα μέσα στο αμάξι. Κατα τις 8 μισι με εννεα
ειδα να αναβει ενα φώς στην εισοδο και να βγαινει ο τύπος κουναμενος συνάμενος ντυμενος με μια φόρμα απλη και ενα χαζομπουφάν. Μπηκε γρηγορα
στο αμαξι και εφυγε.

Εκείνη την ώρα σκεφτικα να παω και να χτυπίσω το κουδουνι, βγαινω απο το αμαξι, κλειδωνω , τρεχω στην εξωπορτα και χτυπαω 4 - 5 φορές.
Αλλα τίποτα, τζιφος . Εφοσων ειναι με τον "αγνωστης ταυτοτητας μαλακα" στο σπιτι γιατι δεν ανοιξε; μπορει πχ να ειμουν εγω ο μαλακας
και να ειχα ξεχασει κατι , οποτε θα ανοιγε ή τι δουλεια ειχε ο μαλακας της εκει αν υποθεσουμε οτι ελειπε.  τεσπα τετοια πραγματα αναρωτηθικα εκεινη την στιγμή.

Αυτο που με αφοπλισε ηταν το εξης, γυρίζω πίσω στο αμαξι και ειπα να περιμενω λίγο ακομα μπας και την δω, ας μην της μιλουσα απλα να εβλεπα οτι είναι καλά.
Τι το ήθελα... μετα απο ελαχιστα λεπτα επεστρεψε ο μαλάκας με μια σακουλα στο χέρι σαν και αυτες των ψιλικατζιδικων. Οπως ειχα κρυφτει
στο αμαξι απλα προσπαθησα να δω τι ειχε μεσα (μια και ηταν διαφανη) και απο οτι ειδα πρεπει να ειχε τσιγαρα και διαφορα γαριδακια.

Τι δουλεια ειχε να γυρισει πισω ; Εκεινη την ώρα παρα την αγωνια μου με επιασε και η μαλακια μου , τον ειδα να ανεβαινει πάνω, περίμενα
αλλα πεντε λεπτα και αφηνω το αμαξι ξεκλιδωτο και τρεχω στα κουδουνια. Ειπα απο μεσα μου να τους την σπάσω ...χεχε (νταξι το ξερω μαλακια , αλλα ψηνομουνα)

Χτυπησα το κουδούνι της μια φορα, τιποτα, χτυπησα δευτερη, τριτη , τεταρτη, πεμπτη, εκτη,εβδομη,ογδοη ! Τιποτα , καμια αντιδραση! Τι σκατα ? Αν ο μαλάκας
την πηδα με τετοιο σπασιμο που τους εκανα δεν θα ανοιγε το μπατζουρι να δει ποιος ειναι ? Εστω δεν θα ανοιγε την πορτα ? Εστω κατι, καποια αντιδραση.

Μαλάκες τιποτα ! Αρα αν θεωρησω την περίπτωση που αυτη να μην ηταν σπιτι, τοτε ο μαλακας ποιος ειναι , που πηγε ???

Γυρίζω στο αμαξι, κανω αλλη μια κληση , ελαβα την κλασικη απαντηση και περιμενα μεχρι τις 12 παρα μεχρι που γύρισα σπιτι, πολύ προβληματισμένος.

Αυριο το πρωί εχω να ξυπνησω κατα τις 5 και 30 και θα παώ απο εκει,(με συγκινωνια αυτην την φορα), θα στησω καραουλι και θα περιμένω.
Ειμαι Αντρας, θα παρω τις απαντησεις μου ο κοσμος να χαλασει

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Ισως ειναι ενοικος της πολυκατοικιας και μενει σε αλλο διαμερισμα; Περιεργο μου φαινεται παντως...

Η' την φιλοξενουσε εκει κατα καποιον τροπο και δεν ειναι αυτο το σπιτι της.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Παρακολουθώ το thread αραιά και που. Δεν έχω διαβάσει όλα τα post, διαβάζω του Μακη κυρίως που είναι και το ζουμί.

Κανεις κι εσύ κάτι σπασμωδικές κινήσεις βρε αδερφάκι μου... (εκτός κι αν αυτό είναι το αλατοπίπερο μιας φανταστικής ιστορίας).
Τη μια, τη φτύνεις στα μούτρα και τρέχεις σα το Σπύρο Λούη.
Μετά κάνεις format στο κινητό χωρίς να δεις τι σου γραψε και το μετανιώνεις.
Τώρα πας και βαράς τα κουδούνια για να τους τη σπάσεις (στο δημοτικό τα κάναμε αυτά). Αλήθεια, αν σου άνοιγε ο τύπος, ή έβγαινε έξω, τί θα έκανες;

Εύχομαι καλή συνέχεια.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Συνημμένα

• 000.jpg
    000.jpg
    81,6 KB · Εμφανίσεις: 21
  • Masturbation1.jpg
    Masturbation1.jpg
    131 KB · Εμφανίσεις: 49

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Συγνώμη που χάθηκα σήμερα, ηταν "περιεργη μέρα" αλλα ας τα πάρω απο την άρχη, απο το πρωι μεχρι το μεσημέρι εκανα μερικές κλήσεις , περιπου 15 .
Σε ολες εβγαινε το μηνυμα οτι το κινητό ειναι είναι κλειστό.
Περίμενα το μεσημερι αφου έστειλα ενα μνμ με το παρακάτω περιεχoμενο  :

"Θέλω να μιλήσουμε, πρεπει! πάρε με οταν το δείς"

Μεχρι τις 6 παρά δεν ειχα λάβει καμια απάντηση. Εκανα αλλη μια κλήση που δυστιχος τιποτα. Δεν αντεξα αλλο , ζήτησα τα κλειδια
απο τον πατέρα μου για το αυτοκίνητο  - Για να μην με ζαλιζετε με αρχιδιες αργοτερα , σας πληροφορω οτι το τεποζιτο ειχε βενζινη
και δεν ηθελα να αργησω με λεωφοριο και δεν ηθελα να δωσω λεφτα για ταξι.
Μου τα εδωσε και μαλιστα με ρωτησε εαν συμβαινει τίποτα διοτι με ειδε αλαφιασμενο ,απο οτι μου ειπε. Του ειπα οτι το θέλω για γυναικό
δουλέια. Κορδώθηκε 2 μέτρα ενω μου είπε φέρτο πισω όποτε θελεις.

Πήρα το αυτοκίνητο και πήγα απο εκει , στην αρχη παρκαρα ενα στενο ποιο μακρια για παν-ενδεχομενο και φυσικά για να μην
δει κανεις την πινακίδα και με "σταμπαρει". Βγαινω απο το αμαξι κλειδώνω και πηγα απο εκει, πλησιαζοντας ειδα παρκαρισμένο
το αυτοκινητο του μαλάκα της - "νταβατζη" - "Αδερφου" - "νταβατζογκομενου" - "whatever", φτανοντας εξω ειδα οτι ολα τα παντζουρια ειναι
σφραγισμενα και γενικά φάνηκε οτι δεν υπηρχε καποιο φώς απο μέσα. Σκεφτηκα οτι εαν χτυπήσω κανενα κουδουνι μαλλον θα γινει μακελείο
διοτι θα είναι εκεινος μεσα και εκατσα στα αυγα μου.

Να σας πω την αληθεια , στεναχωρίθηκα παρα πολύ που ειδα το αυτοκινητο αυτο απο εξω . Τέλος πάντων έκατσα κανενα εικοσάλεπτο
απο εξω μπας και την δω να μπαινει - βγαινει, αλλα τίποτα.

Εκανα αλλη μια κλήση αλλα το κινητο ηταν ακομα κλειστό, αμεσως μετά ειδα οτι ξεπάρκαρε κάποιος απο την άλλη μερία του δρόμου και σε καλό σημειο (Σκοτεινο)
και γυρισα πίσω στο αμαξι. Το εφερα εκει που ξεπαρκαρε ο άλλος (με σβηστα φώτα) και περίμενα μέσα στο αμάξι. Κατα τις 8 μισι με εννεα
ειδα να αναβει ενα φώς στην εισοδο και να βγαινει ο τύπος κουναμενος συνάμενος ντυμενος με μια φόρμα απλη και ενα χαζομπουφάν. Μπηκε γρηγορα
στο αμαξι και εφυγε.

Εκείνη την ώρα σκεφτικα να παω και να χτυπίσω το κουδουνι, βγαινω απο το αμαξι, κλειδωνω , τρεχω στην εξωπορτα και χτυπαω 4 - 5 φορές.
Αλλα τίποτα, τζιφος . Εφοσων ειναι με τον "αγνωστης ταυτοτητας μαλακα" στο σπιτι γιατι δεν ανοιξε; μπορει πχ να ειμουν εγω ο μαλακας
και να ειχα ξεχασει κατι , οποτε θα ανοιγε ή τι δουλεια ειχε ο μαλακας της εκει αν υποθεσουμε οτι ελειπε.  τεσπα τετοια πραγματα αναρωτηθικα εκεινη την στιγμή.

Αυτο που με αφοπλισε ηταν το εξης, γυρίζω πίσω στο αμαξι και ειπα να περιμενω λίγο ακομα μπας και την δω, ας μην της μιλουσα απλα να εβλεπα οτι είναι καλά.
Τι το ήθελα... μετα απο ελαχιστα λεπτα επεστρεψε ο μαλάκας με μια σακουλα στο χέρι σαν και αυτες των ψιλικατζιδικων. Οπως ειχα κρυφτει
στο αμαξι απλα προσπαθησα να δω τι ειχε μεσα (μια και ηταν διαφανη) και απο οτι ειδα πρεπει να ειχε τσιγαρα και διαφορα γαριδακια.

Τι δουλεια ειχε να γυρισει πισω ; Εκεινη την ώρα παρα την αγωνια μου με επιασε και η μαλακια μου , τον ειδα να ανεβαινει πάνω, περίμενα
αλλα πεντε λεπτα και αφηνω το αμαξι ξεκλιδωτο και τρεχω στα κουδουνια. Ειπα απο μεσα μου να τους την σπάσω ...χεχε (νταξι το ξερω μαλακια , αλλα ψηνομουνα)

Χτυπησα το κουδούνι της μια φορα, τιποτα, χτυπησα δευτερη, τριτη , τεταρτη, πεμπτη, εκτη,εβδομη,ογδοη ! Τιποτα , καμια αντιδραση! Τι σκατα ? Αν ο μαλάκας
την πηδα με τετοιο σπασιμο που τους εκανα δεν θα ανοιγε το μπατζουρι να δει ποιος ειναι ? Εστω δεν θα ανοιγε την πορτα ? Εστω κατι, καποια αντιδραση.

Μαλάκες τιποτα ! Αρα αν θεωρησω την περίπτωση που αυτη να μην ηταν σπιτι, τοτε ο μαλακας ποιος ειναι , που πηγε ???

Γυρίζω στο αμαξι, κανω αλλη μια κληση , ελαβα την κλασικη απαντηση και περιμενα μεχρι τις 12 παρα μεχρι που γύρισα σπιτι, πολύ προβληματισμένος.

Αυριο το πρωί εχω να ξυπνησω κατα τις 5 και 30 και θα παώ απο εκει,(με συγκινωνια αυτην την φορα), θα στησω καραουλι και θα περιμένω.
Ειμαι Αντρας, θα παρω τις απαντησεις μου ο κοσμος να χαλασει

χανεσαι εδω αδικησε ρε μακη πρεπει να τα σμπρωξεις καπου αλλου τα σεναριακια σου... ;) ;) ;) και να παρουμε ως πραγματικοτητα το παραληρημα σου παντως δεν φοβασαι μην φας ενα γερο βρωμοξυλο ειναι γκαραντι στη περιπτωση σου σου δεν θυμασαι που συμφωνα με την ιστορια σου υποτιθεται οτι την ειχες δει με μαυρισμενο ματι και μωλωπες στο χειλος.. :huh: :think: :S;;?? ποιος λες να της το εκανε αυτο ενας ζορικος πελατης οπως σου πε και καλα...αχχχχαχααααααααααααααααααααααααααααααααα  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

απογοητευομαι με σενα μακη δεν σε προβληματιζει ουτε στενοχωρει καθολου που τρωει βρωμοξυλο η αγαπη σου... :- :- :- :- :( :( :( :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Μην μου το χαλας τωρα που σε βριζω!!!!! :2funny: :2funny:

Βρες μια κοπελα ή μαλλον όχι .Παρε 20€ και πηγαινε σε μπουρδελο να γαμησεις.Θα σου περασει αμεσως.Οχι πανω απο 20€ στην τσεπη ομως,μην ερωτευθεις παλι!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
πρέπει η ιστορία σου να μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη, τα έχει όλα αίσθημα, πλοκή, ανατροπές της τελευταίας στιγμής και ακόμη δεν έχουμε τελειώσει, αναμένουμε την διήγηση σου με ανυπομονησία.     

;) :cheesy: :grin: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
ααααα ρε μαλάκες , τι βλεπω
αριστερά και κατω απο το Username makis-23 γραφει "ανώτερος" !!! Αυτο ειμαι ρε κ@ριολες Ελλεινιδες πηρα προαγωγη ειμαι ανωτερός σας ρε!!! :rockon:

αν δεν τρολαρει(1 στις 10000000000) καλπαζει η σχιζοειδης μεγαλομανια... :think: :think: :S :S :humpleg: :humpleg: :humpleg: το παλικαρακι αρχιζει να ανεβαινει τον γολγοθα του πικερ... :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Ακομα δεν μπορώ να συνελθω,
κάτι με έτρωγε το πρωι και έχοντας την αποδειξη στο χέρι κάλεσα εκει που δουλευει. Σκεφτηκά να ρισκάρω και να πάνε να γαμηθούν όλα, δεν φοβαμαι τίποτα.
Καλώ στο "studio" ?!?!? και το σηκωσε μια τυπισα και ζητησα να κλεισω ενα ραντεβου με την ΧΧΧΧΧΧΧΧ , στην αρχη μου απάντησε οτι δεν δουλευει κάποια ΧΧΧΧΧΧΧΧ, τις απαντω οτι αυτο
αποκλείεται διοτι πριν απο 20 μέρες ημουν εκέι, μου λεει να περιμένω λίγο για να ρωτησει..... και η απαντηση ηρθε μετα απο λίγο - η οποια με κουφανε-, μου λεει μαλλον την Κα ΧΧΧΧΧΧΧ θέλετε;
Η κα ΧΧΧΧΧΧΧ ήταν συνεργάτης, όχι υπάλληλος και εχει αποχωρισεί πριν απο 15 μέρες. Με ρωτησε εαν εχω κάρτα μέλους ενω μου προτειναν να κάνω μασαζ με κάποια άλλη ακούσια ρωτω τι είδους μασαζ
και ποσο κοστίζει μου ειπαν το ποσό (σχετικά μικρο ανα ώρα) , στα καπάκια ρωτησα μονο μασαζ ή και τιποτα παραπανώ (υπονοoντας εμμεσως πλην σαφως σεξ). Τοτε τα πήρε στην κράνα
η τυπισα και μου είπε οτι αναμβανουν μονο μασαζ,spa,θεραπείες και τιποτα άλλο παραπανω ?!?!!? και προσθεσε οτι αυτα που ψαχνω να τα ζητήσω αλλου διοτι δεν εχουν
καμια σχέση με τετοια! Απο την ντροπη μου το εκλέισα αμέσως.

Τι σκ@τα , ρε πού ειχα μπλέξει , τι σκ@τα συμβαίνει???

αποδειξη... :huh: :huh: :think: :think: :S :S :S;;??? κοβουν και αποδειξη τα μπουρδελα τωρα... :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny:;;;?? εχει πανω κανονικα δηλαδη ονομα ιδιοκτητη ΑΦΜ κτλ... :huh: :think: :S :2funny: :2funny: :2funny:;;;?????

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Η ιστορια του μακη μου θυμιζει τον εαυτο μου πριν ακριβως 10 χρονια

εγω τοτε προτοετης φοιτητης,ο μακης πτυχιουχος..

και εγω τοτε χαμενος απο τα διαβασματα ειχα χασει τους φιλους μου,το ιδιο και ο μακης..

δεν ειχα εμπειριες καθολου τοτε με κοπελες της ηλικια μου,οπως και ο μακης..

αυτο ειναι το βασικο ιστορικο και των δυο περιπτωσεων, με την διαφορα οτι ο μακης την

συναντησε εκτος χωρου πολυ πιο γρηγορα απο εμενα...

η αληθεια ειναι οτι εαν ειναι αληθινη η ιστορια του (που το πιστευω) μπορω να καταλαβω την

σημαντικοτητα που μπορει να εχει στην ζωη του η συναναστροφη με εναν ανθρωπο που εχει

εμπειρια ετη φωτος μεγαλυτερη απο αυτη την οποια εχει ο ιδιος, οπως μπορω και να καταλαβω

την αξια που εχει για εκεινον να την χαρακτηρισει (ο ερωτας μου, η αγαπη μου κλπ)

Η αληθεια ειναι οτι αναπολησα μαζι του της στιγμες εκεινες που ειχα ζησει και εγω τοτε

ασχετα που το ειχα χειρειστει τελειως διαφορετικα..

θα σου κανει καλο να κατεβασεις ταχυτητα και να απολαυσεις χωρις πολλες αναλυσεις και οπου

σε παει..

βεβαια πρεπει να αναρωτηθεις εαν αντεχει το στομαχι σου σαν πτυχιουχος πλεον και φτανοντας

στο πικ σου χρηματηστηριακα
... :huh: :think: ;;;????, να βρεθεις να εχεις για καποιο διαστημα τουλαχιστον την

καταληξη του ελληνικου χρηματηστηριου..

ποιο πικ ρε φιλε μολις τελειωσε το παιντι με μηδεν εμπειρια και στη δουλεια και στο σεξ τωρα αρχιζει να ουμε... :huh: :think: :S :S :S
ωραιο το νικ σου φιλε καβαλαρης χωρις σαΐτα... :huh: :think: :S;;???

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Ρε φιλε μηπως παιρνεις ναρκωτικά;Αν οχι μηπως να τα αρχισεις;
Τι μαλακιες μας λες;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πραγματικα φιλε ντουντ εχει αρχισει να ξεφευγει τελειως το σεναριακι του μακις ουτε ντειβιντ λιντς να ηταν σουρεαλ εντελως mind fuck... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom