Νέα

Να την πάρω ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makis-23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 806
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
ναι ,διαβασε τι εχεις γραψει πριν γιατί τα εκανες σαλατα.

Στουντιο εγραφες μασατζιδικο μας βγηκε.Κοντα στο σπιτι σου μας ελεγες μια ωρα με το λεωφορειο μας λες  :huh:

η πιο ευκολη αποκαλυψη τρολ στην ιστορια του μπουρδελα.κομ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Να και τι εγινε :

Πήρα την εφημερίδα εκεινο το πρωι και αρχισα να ψαχνω στις αγγελιες με τα studio μασαζ,spa κτλ . Αφου εκανα το πρώτο τηλεφωνημα και τους ειπα οτι δεν θελω μασαζ αλλα
σεξ τοτε με βρισανε και εφαγα πορτα, στο δευτερο τηλεφωνημα ημουν ποιο τυχερός αλλά πιο διακριτικός. Το σηκωσε μια απιστευτη ευγενεστατη φωνη και τους ειπα
οτι ηθελα τους τους επισκεφτω. Η απιστευτη φωνη που απαντησε ηταν της ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ, (μου το ειπε την ημερα της πρώτης συνατησης).

Μου εξηγησαν τα προγράμματα και το κόστος , και μετα τους ειπα οτι ηθελα κατι σπεσιαλ. Μου εδωσαν μια τιμή στα 350. Τους απαντησα
οτι δέχομαι. Μου ζητησαν τα στοιχεία όπως ονομα , επιθετο και ηλικία για να μου βγάλουν μια καρτα μελους όταν παω εκει
και με ενημερωσαν για την ωρα που μπορώ να περάσω. Στο τηλεφωνο μου είπαν οτι το προγραμμα Full ειχε μασαζ, χαλαρωση, spa  και κατι αλλες αρχιδιες με κατι γαμώπετρες
ενω μετα καναμε κατι αστεια στο τηλεφωνο για κανενα δεκάλεπτο και μου είπαν να περάσω στις 6 το απογευμα.Το κλείνω.

Μετα με κάλεσε πίσω διοτι δεν περάσανε τα στοιχεία σωστα, πιασαμε παλι κουβεντα και αναρωτηθικα εαν καταλάβανε για ποιο λογο ηθελα να παω εκει
και της είπα αυτολεξη :
"Κοιτα, μην το παρεξηγισεις αυτο που θα σου πω διοτι ντρεπομαι και εαν προσβληθεις τοτε κλειστο και ακυρωσε το ραντεβου, ειμαι παρθένος και θέλω να κάνω
ερωτα με μια όμορφη γυναικα. Σκεφτηκα να καλέσω εσας διοτι το σκέτο μασάζ δεν με ενδιαφερει αλλα θέλω κατι πιο special" αρχισε να γελά και μου είπε
οτι δεν υπάρχει πρόβλημα αλλα να αλλάξει η ωρα του ραντεβου για τις 8 και τεταρτο . Συμφώνησα .

8 Ακρίβως ημουν εκεί , και ειχα τρελή αγωνια. Μπαινω μέσα τους λεω για το ραντεβου με βάλανε σε μια πολύ γαμάτη αιθουσα-δωμάτιο να περιμενω.

Αραξα στον υπερ-καναπε και μετα απο κανένα 20λεπτο ηρθε η ΧΧΧΧΧΧΧ, περιτο να πω οτι ελαμπε, μουναρος. Μπορω να πω οτι εκεινη
των ώρα επαιξε τρελη χημεια μεσα μου.Anyway. Λοιπον συστηθηκαμε με χαμόγελο και με ρωτα "πρωτη φορα για μασαζ;" λεω ναι
πρωτη , μου απαντησε κατσε να χαλάρωσουμε πρώτα να γνωριστούμε λιγο πριν ξεκινήσουμε .

Κατσαμε λοιπόν στον καναπε και τα λέγαμε μεχρι τις 9 και κάτι ψιλά, χαλαρη κουβεντα . Θυμαμαι χαρακτηριστηκα οτι ηταν 9 το βράδυ
διοτι χτυπησε τη πορτα μια συναδελφος της και ειπε οτι πρεπει να κλείσουν διοτι πηγε εννεα και οτι ηταν η τελευταια, αυτη της απαντησε οτι θα κάτσει
λίγο παραπανω με τον πελάτη (με εμενα δηλαδη) και οτι φευγοντας θα εκανε κατι , νομιζω θα κλείδωνε.

Για να μην σας ζαλίζω με λεπτομέριες μετα αρχισε να με ρωτά εαν ημουν μονος, εαν ειχα σχεση κτλ, της απαντησα ανετα οτι δεν ειχα κανει
ποτε κατι κτλ , σε μια φαση καπως το εφερε η κουβέντα και με ρωτησε εαν ημουν ετοιμος να ξεκινήσει και της απαντησα οτι ειναι η ποιο
ομορφη γυναικα στον πλανητη και οτι ημουν ετοιμος απο την πρωτη στιγμη που την ειδα, με βουτηξε και με αρχισε σε κατι γλωσσοφιλα
που δεν περιγραφονται με λέξεις. Με φυλαγε , με εγλυφε αστα να πανε , μακελειο!

Αφου φιλίομασταν κανενα 20 λεπτο και ενω λεγοντας ο ενας στον αλλο λογια και κοπλιμεντα, με ριχνει στον καναπέ και ορμησε στην πουτσα μου,
με πλακωσε σε μια απιστευτη πιπα και μετα ηρθε απο πανω μου . Δεν ξερω ποση ωρα γαμιωμασταν αλλα αυτην την αισθηση του να μπαινεις
σε μουνι απλα δεν υπάρχει ! Μετα εχυσα και μου εβγαλε την καποτα γλυφοντας τον πουτσο μου .

Μετα αραξαμε λιγο και πηγαμε για ντουζ με την σειρα , έστειλε πρώτα εμενα και μετά αυτη .Ηρθε πισω στον καναπε , και χαμουρευομασταν ολη την ωρα
ενω με ρωταγε εαν μου αρεσε και πως μου φάνηκε που το έκανα με πουτάνα κτλ. Δεν χρειαστηκαν παρα 5 λεπτα να μου σηκωθει ξανα και πλακωθηκαμε
παλι στο γαμησι. Αυτην την φορά ημουν εγω απο πανω ( αφου πρωτα την εγλυψα απο την κορυφη μεχρι τα νυχια) ξεσκιστηκαμε πάλι , αλλαξαμε 3 στάσεις και τελιωσα παλι.

Παλι ντουζ , παλι 10 λεπτα κουβέντα, παλι γαμησι, ειχα τρελάθει, το οποιο επαναληφθηκε αλλη μια φορα!Δηλαδη πηδιχτηκαμε 4 φορές οπως ειχα γραψει ποιο παλια.
Μετα πιασαμε παλι κουβέντα περι πορνίας, πουτανων κτλ  μεχρι που η ώρα ειχε πάει 11μισι (μπορεί και δωδεκα)και μου ειπε οτι πρεπει
να φυγω διοτι επρεπε να κλείσει κτλ.Της εδωσα τα λεφτα και μου δωσε αποδειξη, Μετα ακολουθησαν αυτα που ηδη ξερετε ,δηλαδη μου ζητησε κινητο
γιατι της άρεσα, μου ειπε να μην ξαναπαω εκει κτλ και φτασαμε εδω που φτάσαμε

τρελο γελιο η τρολοιστορια μαγκες μαντεψτε ποιο ειναι το μεγαλυτερο φιδι απο ολα του φιλου μακις...;;???!!! δεν ειναι δυσκολο ρε παιδες δεν σχολιαζω ουτε την περιτεχνη πιπα που αντεξε ο παρθενος μας και δεν εχυσε μολις η μουναρα του αγγιξε την πουτσα αλλα την ξεσκιζε κιολας μετα ελεγχοντας το χυσιμο αλλα ρε παιδες ελεος ρε σεις τι μας λεει οτι του εκοψε η αλλη αποδειξη 350 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ................. :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕ ΛΙΓΟ ΕΛΕΟΣ ρε μακις τα λες και σε πιστευουν μερικοι μερικοι εδω μεσα που τους καλοπιανεις με τα φιλε μου καλε, δασκαλε μου, κολλητε μου,κτλ..... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :headbang: :headbang: :headbang: ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ............. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Μάκη
Το πιο πιθανό σενάριο.
Το κατάστημα που πήγες ΔΕΝ προσφέρει sex παρά μόνο μασάζ, θεραπείες κλπ.
Η "δικιά" σου γλυκάθηκε όταν άκουσε για τα 350 γι αυτό και σε έβαλε 2 ώρες μετά κοντά στο
κλείσιμο για είναι μόνη μαζί σου χωρίς την υπεύθυνη του χώρου ή το αφεντικό.
Σκοπός της να καρπωθεί κανένα 200άρι -  250άρι τσεπάτο για πάρτη της εν αγνοία της "επιχείρησης"
Σε βρήκε "εύκαιρο" και της βγήκε το σενάριο. Μόνο εσύ κι αυτή ξέρατε για 350.
Δε νομίζω να σου έδωσε απόδειξη για 350 αλλά για κανένα 100-150 το πολύ.
Θα σου ειπε προφανώς "ε δεν μπορούμε να κόψουμε και απόδειξη για σεξ".
Επίσης λογικό κάποια στιγμή μετά απ την συνεύρεσή σας είτε να την κατάλαβαν είτε να την έκανε μόνη της απ το
φόβο της αποκάλυψης. Δεν ειναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που κάνει κάτι ανάλογο.
Κι απ ότι κατάλαβα μοίραζε αβέρτα το κινητό της σε πελάτες του στυλ "εδώ μόνο μασάζ αλλά αν θες σεξ πάρε με να βρεθούμε εκτός".
Πιθανότητα ύπαρξης "νταβατζογκόμενου", μεγάλη.
Αυτά για την ώρα ως πρώτη "ανάγνωση".

Εισαι θεος ρε χαουζ κανεις οτι μπορεις να δικαιολογησεις τα αδυνατα δυνατα...!!! επρεπε να γραφεις πρικουελς στο χολυγουντ φιλε εισαι ικανος να εξηγησεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Με σεβασμό  :cool2: συμφωνω σε κάποια αλλα οχι σε όλα , στα χρήματα η αποδειξη εχει το κανονικό ποσο και τα εβαλε στο ταμειο ( ηξερε και η συναδελφος - περαστικε και στην καρτα μελους), αλλα χεστηκα για αυτο , δεν ειναι το θέμα.
Να σου δωσω μια λεπτομέρια ακομα, απο την μέρα που κάναμε σεξ και μετα την εβδομάδα της περιοδου της ,οι επαφές και οι κλησεις
που εχαμε ηταν σε πολύ τυχαιες ώρες και δεν δικαιολογουσε το οτι "πνιγεται στην δουλεια" . Αρα αυτη η απορια που ειχα λυθηκε, προφανως εφυγε/παρατηθηκε whatever και σε εμενα το "επαιζε" (οταν βρισκομασταν απο κοντα)οτι ειχε πολύ δουλεια και μάλιστα οταν μου ελεγε για τους πελάτες χασκογελουσε λες και ελεγε ανεκδοτο.

Αυτο που θα μου εμοιαζε ποιο πιθανο στο μικρό απειρο φτωχο μυαλο ειναι να δουλευε κανονικα αλλα σαν εξτρα να πηδιεται οπως περιγραφεις
εξω απο εκει κτλ κτλ.

Για τον "νταβατζογκόμενο - αδερφο - whatever" , θα σου πω οτι την ειχα ρωτησει στο πρωτο ραντευου εαν εχει προστατες και τετοια και μου απαντησε οτι οχι δεν εχει κανενα και γενικα δεν υπαρχουν προστάτες, μαλιστα μου το "περασε" και σαν αστειο οτι αυτα υπηρχαν πριν 50 χρονια οχι τωρα. Αλλα γενικα το θεμα το ειχε περασει πολυ στο ντουκου και δεν φανικε να γνωριζει πολλες λεπτομεριες γενικα. Ενω τοτε δεν ειχα δωσει σημασια αλλα μετα που διαβασα 20 - 30 θρεαντς στο μπουρδελα εχω πλεον αποψη.

Προσθετω οτι, μου φάνηκε οτι εγω  ξερω ποιο πολλα για νταβατζιδες και πουτανες (με οποια μορφωση πηρα απο το μπουρδελα φορουμ) παρα αυτη που ειναι και της "πιατσας"  - Αυτο αυτο ηταν αλλο ενα κομματι που δεν μου κολαγε στην μακαροναδα των προβληματισμων που ειχα/εχω

εδω απλα γελαμε ή κλαιμε που τα πιστευουν ακομα τοσα μελη δυστυχως καταρεει και η θεωρια του χαουζ... :- :- :- :( :( :( :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

nikko77gr

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Μην χαλάτε το σενάριο ρε παιδιά !
Εγώ πιστεύω ότι η πολυκατοικία είναι οικογενειακή, στον ένα όροφο μένει η κοπέλλα και στον άλλον ο αδερφός της. Ναι, είναι αδερφός της !
Διαφορετικά διαμερίσματα, διαφορετικά κουδούνια, η κοπέλλα έλειπε, άρα πως να απαντήσει το κουδούνι της ο αδερφός της ;
Όλα έχουν μια λογική εξήγηση !

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
καλά έχω λυθεί στα γέλια με όλα πόστ , αλλά αυτό δεν παίζεται :
Γιατι ο τυπος τι θα  εκανε αν εβλεπε ενα αρκουδοτρολι να χτυπα  το κουδουνι νυχτιατικα ?   :badair:
tumblr_m7286crFqN1r93jyvo2_1280.jpg

:2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μάκη είμαστε μαζί σου , συμπαραστάτες συμβουλάτορες ως το τέλος της ιστορίας

Ειμαι Αντρας, θα παρω τις απαντησεις μου ο κοσμος να χαλασει

URL]]

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
αν δεν τρολαρει(1 στις 10000000000) καλπαζει η σχιζοειδης μεγαλομανια... :think: :think: :S :S :humpleg: :humpleg: :humpleg: το παλικαρακι αρχιζει να ανεβαινει τον γολγοθα του πικερ... :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

λές ο μάκης να ναι ο Picker και η αγάπη του η Κορίνα ?  :think:  :think:

για να το χουμε υπόψιν μας αυτό το ενδεχόμενο  :)

Επισκέπτης
Συγνώμη που χάθηκα σήμερα, ηταν "περιεργη μέρα" αλλα ας τα πάρω απο την άρχη, απο το πρωι μεχρι το μεσημέρι εκανα μερικές κλήσεις , περιπου 15 .
Σε ολες εβγαινε το μηνυμα οτι το κινητό ειναι είναι κλειστό.
Περίμενα το μεσημερι αφου έστειλα ενα μνμ με το παρακάτω περιεχoμενο  :

"Θέλω να μιλήσουμε, πρεπει! πάρε με οταν το δείς"

Μεχρι τις 6 παρά δεν ειχα λάβει καμια απάντηση. Εκανα αλλη μια κλήση που δυστιχος τιποτα. Δεν αντεξα αλλο , ζήτησα τα κλειδια
απο τον πατέρα μου για το αυτοκίνητο  - Για να μην με ζαλιζετε με αρχιδιες αργοτερα , σας πληροφορω οτι το τεποζιτο ειχε βενζινη
και δεν ηθελα να αργησω με λεωφοριο και δεν ηθελα να δωσω λεφτα για ταξι.
Μου τα εδωσε και μαλιστα με ρωτησε εαν συμβαινει τίποτα διοτι με ειδε αλαφιασμενο ,απο οτι μου ειπε. Του ειπα οτι το θέλω για γυναικό
δουλέια. Κορδώθηκε 2 μέτρα ενω μου είπε φέρτο πισω όποτε θελεις.

Πήρα το αυτοκίνητο και πήγα απο εκει , στην αρχη παρκαρα ενα στενο ποιο μακρια για παν-ενδεχομενο και φυσικά για να μην
δει κανεις την πινακίδα και με "σταμπαρει". Βγαινω απο το αμαξι κλειδώνω και πηγα απο εκει, πλησιαζοντας ειδα παρκαρισμένο
το αυτοκινητο του μαλάκα της - "νταβατζη" - "Αδερφου" - "νταβατζογκομενου" - "whatever", φτανοντας εξω ειδα οτι ολα τα παντζουρια ειναι
σφραγισμενα και γενικά φάνηκε οτι δεν υπηρχε καποιο φώς απο μέσα. Σκεφτηκα οτι εαν χτυπήσω κανενα κουδουνι μαλλον θα γινει μακελείο
διοτι θα είναι εκεινος μεσα και εκατσα στα αυγα μου.

Να σας πω την αληθεια , στεναχωρίθηκα παρα πολύ που ειδα το αυτοκινητο αυτο απο εξω . Τέλος πάντων έκατσα κανενα εικοσάλεπτο
απο εξω μπας και την δω να μπαινει - βγαινει, αλλα τίποτα.

Εκανα αλλη μια κλήση αλλα το κινητο ηταν ακομα κλειστό, αμεσως μετά ειδα οτι ξεπάρκαρε κάποιος απο την άλλη μερία του δρόμου και σε καλό σημειο (Σκοτεινο)
και γυρισα πίσω στο αμαξι. Το εφερα εκει που ξεπαρκαρε ο άλλος (με σβηστα φώτα) και περίμενα μέσα στο αμάξι. Κατα τις 8 μισι με εννεα
ειδα να αναβει ενα φώς στην εισοδο και να βγαινει ο τύπος κουναμενος συνάμενος ντυμενος με μια φόρμα απλη και ενα χαζομπουφάν. Μπηκε γρηγορα
στο αμαξι και εφυγε.

Εκείνη την ώρα σκεφτικα να παω και να χτυπίσω το κουδουνι, βγαινω απο το αμαξι, κλειδωνω , τρεχω στην εξωπορτα και χτυπαω 4 - 5 φορές.
Αλλα τίποτα, τζιφος . Εφοσων ειναι με τον "αγνωστης ταυτοτητας μαλακα" στο σπιτι γιατι δεν ανοιξε; μπορει πχ να ειμουν εγω ο μαλακας
και να ειχα ξεχασει κατι , οποτε θα ανοιγε ή τι δουλεια ειχε ο μαλακας της εκει αν υποθεσουμε οτι ελειπε.  τεσπα τετοια πραγματα αναρωτηθικα εκεινη την στιγμή.

Αυτο που με αφοπλισε ηταν το εξης, γυρίζω πίσω στο αμαξι και ειπα να περιμενω λίγο ακομα μπας και την δω, ας μην της μιλουσα απλα να εβλεπα οτι είναι καλά.
Τι το ήθελα... μετα απο ελαχιστα λεπτα επεστρεψε ο μαλάκας με μια σακουλα στο χέρι σαν και αυτες των ψιλικατζιδικων. Οπως ειχα κρυφτει
στο αμαξι απλα προσπαθησα να δω τι ειχε μεσα (μια και ηταν διαφανη) και απο οτι ειδα πρεπει να ειχε τσιγαρα και διαφορα γαριδακια.

Τι δουλεια ειχε να γυρισει πισω ; Εκεινη την ώρα παρα την αγωνια μου με επιασε και η μαλακια μου , τον ειδα να ανεβαινει πάνω, περίμενα
αλλα πεντε λεπτα και αφηνω το αμαξι ξεκλιδωτο και τρεχω στα κουδουνια. Ειπα απο μεσα μου να τους την σπάσω ...χεχε (νταξι το ξερω μαλακια , αλλα ψηνομουνα)

Χτυπησα το κουδούνι της μια φορα, τιποτα, χτυπησα δευτερη, τριτη , τεταρτη, πεμπτη, εκτη,εβδομη,ογδοη ! Τιποτα , καμια αντιδραση! Τι σκατα ? Αν ο μαλάκας
την πηδα με τετοιο σπασιμο που τους εκανα δεν θα ανοιγε το μπατζουρι να δει ποιος ειναι ? Εστω δεν θα ανοιγε την πορτα ? Εστω κατι, καποια αντιδραση.

Μαλάκες τιποτα ! Αρα αν θεωρησω την περίπτωση που αυτη να μην ηταν σπιτι, τοτε ο μαλακας ποιος ειναι , που πηγε ???

Γυρίζω στο αμαξι, κανω αλλη μια κληση , ελαβα την κλασικη απαντηση και περιμενα μεχρι τις 12 παρα μεχρι που γύρισα σπιτι, πολύ προβληματισμένος.

Αυριο το πρωί εχω να ξυπνησω κατα τις 5 και 30 και θα παώ απο εκει,(με συγκινωνια αυτην την φορα), θα στησω καραουλι και θα περιμένω.
Μακη ετσι οπως κανεις ο πελατογκομενος-''αδερφος'' θα εξακολουθει να τρωει πακοτινια μαζι της κι εσυ θα τρελενεσαι..μην ασχολεισαι θα σε παρει αν οντως ενδιαφερεται...επισης μπορει να ναι κανας γειτονας της κ να πηγαινει σπιτι του να τρωνε γαριδακια και να βλεπουν ταινιες..μην παιρνεις τηλεφωνα συνεχεια

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.007
Πόντοι
3.936
Μην χαλάτε το σενάριο ρε παιδιά !
Εγώ πιστεύω ότι η πολυκατοικία είναι οικογενειακή, στον ένα όροφο μένει η κοπέλλα και στον άλλον ο αδερφός της. Ναι, είναι αδερφός της !
Διαφορετικά διαμερίσματα, διαφορετικά κουδούνια, η κοπέλλα έλειπε, άρα πως να απαντήσει το κουδούνι της ο αδερφός της ;
Όλα έχουν μια λογική εξήγηση !

[size=10pt]ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILER [/size]

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Συγνώμη που χάθηκα σήμερα, ηταν "περιεργη μέρα" αλλα ας τα πάρω απο την άρχη, απο το πρωι μεχρι το μεσημέρι εκανα μερικές κλήσεις , περιπου 15 .
Σε ολες εβγαινε το μηνυμα οτι το κινητό ειναι είναι κλειστό.
Περίμενα το μεσημερι αφου έστειλα ενα μνμ με το παρακάτω περιεχoμενο  :

"Θέλω να μιλήσουμε, πρεπει! πάρε με οταν το δείς"

Αντρα για να μαθαίνεις:όταν θες να δεις πότε άνοιξε το κινητό θα στέλνεις ένα μήνυμα και θα βάζεις  να σου έρχεται αναφορά παράδοσης.Έτσι μόλις ανοίξει το κινητο το μήνυμα θα της εμφανιστεί και θα το ξέρεις και εσύ.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.137
Πόντοι
2.356
Αντρα για να μαθαίνεις:όταν θες να δεις πότε άνοιξε το κινητό θα στέλνεις ένα μήνυμα και θα βάζεις  να σου έρχεται αναφορά παράδοσης.Έτσι μόλις ανοίξει το κινητο το μήνυμα θα της εμφανιστεί και θα το ξέρεις και εσύ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γελάω με το άντρας.

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Είχε πει " Τα πράγματα δεν είναι ετσι όπως φαινονται" Είναι στιγμές.... Που η αλήθεια μοιάζει ψέμα...

Καλησπέρα για τελευταια φορα αγαπημενοι μου συναγωνιστές και τυποι,

Εχω πάρει το Laptop μου , ειμαι αραχτός στο μπαλκονι και εχω κλέψει ενα Malrb@ro απο τα τσιγάρα του πατερα μου
για να μου κρατήσει συντροφια σε αυτες τις τελευταιες γραμμές.

Χάραματα κατεβηκα στην λεωφορο να παρω το λεωφοριο των απαντήσεων. Εφτασέ γρηγορα στον προορισμό του
και σχεδων τρέχωντας, πηγα και στηθικα εξω στο σπίτι της - τα πατζουρια σφραγισμένα.
Δεν χρειαστηκε να περιμενω πολύ - μέχρι τις 7:05 πμ, ο "αγνωστος τυπος" ανοιξε την πόρτα , σημερα ντυμένος κυριλε κρατώντας ενα μικρό χαρτοφυλακα.
Οταν εφτασε στο αμαξι απλα με είδε απέναντι, ξεχασα οτι σιγα σιγα αρχισε να χαράζει.

Με το που με είδε σάστισε και ήρθε προς το μέρος μου , με ρωτα "τι θέλεις εδω" , του απάντησα "θελω να μου πεις που ειναι η ΧΧΧΧΧΧΧ"
με διακόπτει αποτομα και μου λεει, "εισαι τυχερός που δεν σε κρέμασα στο συνταγμα με το μνμ που μου εστειλες"
ρωτω ξανα "που ειναι η ΧΧΧΧΧΧΧ, είναι καλα;"
- "Καλά ειναι, αφού ηρθες περιμενε 2 λεπτα" , ανεβαινει στο σπίτι και κατεβαινοντας μου δινει ενα φάκελο συμπληρωνοντας : "αυτο ειναι για εσενα ,
μου εδωσε εντολή η ΧΧΧΧΧΧ οτι αν ποτε ερχοσουν εδω να σου τον εδινα, ορίστε δικός σου ειναι
"

Πιανω τον φάκελο στο χέρι, ηταν λίγο φουσκωμένος και οπως τον ψηλάφισα κατάλαβα οτι είχε χαρτια-σελίδες, αναρωτηθικα
τι θα γράφουν και με επιασε ριγος και ζάλη.

Δεν αντεξα και τον ρώτησα ποιος ειναι , μου απαντησε ο ειναι ο αδερφός της, με τα πολλά πολλά καταληξαμε να μου δειχνει το κουδόυνι
με το ονομα του για το επάνω διαμέρισμα. Επαθα σοκ , το πρώτο μυστήριο λύθηκε. Και η ΧΧΧΧΧΧΧ που ειναι ;

Ξεκιναμε την κουβέντα και αρχίζει ενα μεγάλο μονολογο οπου τον ακουγα αποσβολομένος : " H ΧΧΧΧΧΧΧ είναι πολύ δυσκολος χαρακτηρας και
στους ανδρες ειναι ακομα δυσκολότερη, αλλα αν βάλει κατι στο μυαλό της θα το κανει δικό της. Μετα το προσβλητικο μηνυμα που μου εστειλες
ζητησα μερικες εξηγησεις για να μην σου σπασω τα μουτρα. Μου είπε οτι, οταν την κάλεσες πρώτη φόρα Μακη ,χωρίς να ειναι η δουλεια της,
σηκωσε το τηλεφωνο και της αρεσες. Μετα σου ζητησε τα στοιχεια και το κλεισατε απο οτι μου ειπε , σωστα;"

Απαντώ μονολεκτικά  "Σωστα, ετσι ακριβως"

-"Αμεσως μετά συζητησε το τηλεφωνο με την υπαλληλο-φίλη της, που επρεπε να σηκωσει το τηλεφωνο, και κανανε σαν τις μαλακισμενες, μπηκε στο facebook
και σε βρήκε, με τετοιο επίθετο που εχεις ρε μακής δεν ηταν δυσκολο να σε βρεί" είπε χαμογελοντας.

Χαμογέλασα και συνέχισε :" Σε εκεινο το σημείο έπαθε κατι, Αμέσως μετά σε κάλεσε πίσω με το πρόσχημα
να περάσει σωστα τα στοιχεία σου για να σιγουρευτει οτι δεν  κοιτά λαθος άτομο στο FB και περιμενε τουλάχιστον κάτι απο εσενα, μια προταση για γνωριμία,
μια προταση για ενα καφέ,εστω κατι,
αλλα την αφοπλισες με αυτο που της ειπες, ειναι δυνατον ρε μακη να καλέις σε SPA για σεξ, ελεος ρε φίλε που βρίσκεσαι", με αγρικοιτάζει.

Αρχισε να γινεται ποιο σοβαρος και μου ειπε :" Την ημέρα που τα ειπατε τηλεφωνικα η ΧΧΧΧΧΧ γυρισε σπίτι αλλος ανθρωπος ηταν χαρούμενη και ανέβηκε
πανω σε εμενα να μου πει καποιες λεπτομέριες, φυσικα κρυβοντας και απο εμενα την πραγματικότητα.Μου ειπε οτι ξετρελάθηκε μαζί σου και  βεβαιώνω
οτι ηταν μόνη τουλάχιστον τρια χρόνια.
"

Εκει κατεβασα το κεφαλι και ενιωσα ντροπη , παρακαλουσα να πέσει κομητης και να με καταπιει η γη,
τον ακουσα ύστερα να συμπληρώνει : " Κοιτα, δεν ξέρω τι κάνατε και τι ειπατε εκεινο το βράδι, οταν πήγες απο εκεί στο SPA της αλλα αυτο που κατάλαβα
ηταν οτι στο επαιζε "πουτάνα" γιατι δεν μπορουσε να γινει διαφορετικά αυτη η γνωριμία και φοβόταν μην την παρατήσεις για αυτο το ψέμα"
-"και οτι την είδα με πρησμενο μαγουλο και χειλη, τι ηταν αυτο;" ρωτησα, αλεργία σε τροφη μου είπε μονολεκτικά.

Συνέχισε λεγοντας μου οτι η ΧΧΧΧΧΧ πηγέ στο χωρίο εδω και δυο μέρες περιπου διοτι ειχε τρελαθει με αυτην την κατάσταση και να ξεχάστει
ενω τον ρώτησα πως μπορω να την βρώ .  Δυστιχως δεν τα ειδα καλα η τουλαχιστων να συμφωνει, απλα μου αφησε να πλανιεται στον αερα οτι
"θα την καλέσει" στο χωριο στο σπιτι και "θα της πει" να με πάρει τηλεφωνο. Αλλα δεν τον είδα να το πιστευει οτι θα το κάνει. Φανηκε εξαιρετικα
αδιαφορος.Κλαιν-μαιν δηλάδη.

Μου είπε οτι άργησε να παει στην δουλεια και είπε φευγωντας, "αντε Μακη χάρηκα". Εφτασα στην στάση με τον φάκελο στο χέρι,
μπηκα στο λεωφοριο , και σκεφτηκα πόσο λάθος το χειρίστηκα, άπειρος.

Πανευκολα βρηκα μια καρεκλα που "κοιτουσε" προς την γαλαρία. Βυθιστηκα, κατάλαβα οτι έβλεπα αυτο που ηθελα να πιστέψω
και όχι την πραγματικότητα, εαν ειχα περισσότερη εμπειρια με τις γυναικες θα το  ειχα χειριστεί διαφορετικα.
Εκει μου περασαν απο το μυαλο οι θαυμάσιες συμβουλες απο τους "εικονικους μου φίλους" τον Takis Modinos, τον dude33,rigomortis και των αλλων τυπών και
συναγωνιστών, βλεπεις τους παρέσυρα και αυτους , τους εκανα να πιστέψουν όπως ηθελα εγω να την δω.
Το χείροτερο απο όλα , δεν τους άκουγα!

Ξαφνικά θυμηθηκα τον φάκελο , τον βγάζω απο την τσεπη μου, όταν τον επιασα πρώτη φορα τον ένιωθα βαρύ, αμήχανος, οπως ακριβως ενιωσα
οταν πηγα εκεινο το βραδυ στο μαγαζί για να ξεπαρθενιαστω -τρομάρα μου. Tωρα όμως που εμαθα ο φάκελος φαινεται ελαφρύτερος,"ισως ετσι θα νιώθω στην επόμενη
γυναικα που θα γνωρίσω ,πιο ελαφρυς
".

Μπήκα στο τρυπακι να τον ανοιξω, αν όμως τον διαβάσω και το περιεχόμενο με πληγώσει, μηπως ειναι καλλίτερα να τον πετάξω στον δρόμο
και να κοιτάξω μπροστα. Ανοιγω το παραθυρο αποφασιστικά αλλα τελευταια στιγμη σκεφτηκα οτι πρέπει να ρισκάρω, ας τον ανοιξω είπα.
Σκρατσ-σκρατς. Μένω λίγες στιγμές ακινητος,δεν ειχε σελίδες ... παρα μόνο 350 ευρω. Βουρκωσα.

Νομίζω οτι έκλαιγα βουβα, σκεφτομουν πόσο την θέλω , οτι τώρα δεν μου χρωστα και εκανα ενα φτηνό απολογισμό.Φτηνοτερο απο εμενα τον ίδιο.
Μέχρι πριν 15-20 μέρες δεν ηξερα που πανε τα 4 , δεν ηξερα καν τι ειναι γυναικα και τι ,το μουνι. Μονο XBOX και βιογραφικα.
Γνωρισα κάποια με τον ποιο αναποδο τρόπο, καναμε ερωτα ενω νομιζα οτι πηγαινα με πουτανα ,μου το επαιζε "πουτανακι" αλλα
το έκανε για να με πειράζει αλλά και να με κάνει να νιωθω ποιο αρσενικο. Δεν ηξερα να όμως ξεχωρίσω το πονηρο χαμογελο μετα
απο καθε παροιμια.

Οι σκέψεις μου διεκόπησαν απο τα γέλια μιας παρέας με δυο κοπελές , μουνάρια θα ελεγα, μπηκαν και εκατσαν στην γαλαρία.
Μου χαμογέλασε η μελαχροινή, της χαμογελώ και εγω , " Ωραια, ευκολο είναι το καμάκι" σκεφτηκα αλλά ποιο το νοημα; Νιώθω αδειος χωρίς εκεινη.
Ειχε παει 8:15 πμ ο ήλιος αρχισε να με ενοχλει ενω εντοπισα γυρω μου γνωριμες εικόνες. Το παλιο μου σχολείο, το πρωτο ουφάδικο,
ααα να και ο αγαπημενος φουρνος με εκεινες τις ωραιες τυροπιτες που επαιρνα καθε πρωι πηγαινοντας στο πανεπιστημιο. Τι υπεροχα χρόνια
ηταν εκεινα.Αλησμόνητα.

Κόντευω στην στάση, πατω το κουμπι, κατεβαινω και μέτα απο λίγες στιγμές ξαφνίαζομαι απο τον γνωριμο χτυπο του κινητου, -"ποιος να ειναι πρωι πρωι".
Το βουταω στο χερι μου και αναγνωρίζω στο καντραν το ονομα της ΧΧΧΧΧΧΧ, απογειώθηκα,έτρεμα! Πατω με λαχτάρα το κουμπί και
πλησιαζω το ακουστικο στο αυτι μου για να την ακουσω και μου λέει : " ........

chrisnmm96

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
831
Πόντοι
81
Ηταν μια ομορφη ιστορια που με ταξιδεψε λιγακι στα χρονια της αθωοτητας.. :)

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.303
Πόντοι
2.586
Θεϊκό post... Κρίμα που τελείωσε γιατί δεν έχω με τί να χαζεύω τώρα...

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Πράγματι ωραία η ιστορία και να πω την αλήθεια με ψάρωσες μέχρι ένα σημείο...Θα επιχειρήσω κι εγώ μια άλλη:

Η ιστορία δεν είναι αληθινή ούτε στο "και" που έγραψες.Όλα δημιούργημα της φαντασίας σου είναι.Επίσης δεν υπάρχει καμία ομάδα αλλά είσαι εσύ μόνος σου.
Και τώρα στα πιο σοβαρά:
Είσαι κάτω από 25, διανοητικά σίγουρα αλλά εγώ λέω και ηλικιακά, είσαι μορφωμένος, πιθανότατα φοιτητής πολυτεχνείο αφού ξέρεις και σύνταξη, σημεία στίξης κτλ, αλλά και μαθηματικά και έχεις ελάχιστες εμπειρίες με γυναίκες.Πολύ πιθανό να είσαι και παρθένος αν είσαι περίπου στα 20.Σίγουρα ή δε δουλεύεις και δεν είσαι σε ανάγκη προς το παρόν να ψάξεις για δουλειά ή δεν έχεις και πολλούς φίλους.Εγώ προσωπικά καταλήγω ότι είσαι φοιτητής γύρω στα 20 παρθένος.

Η εικόνα που δημιουργείς στο μυαλό σου και προσπάθησες έστω να τη ζήσεις μέσω ιντερνετ είναι η εικόνα του ιδανικού σου εαυτού.Το γεγονός ότι νιώθεις την ανάγκη να παρουσιάσεις τον ιδανικό σου εαυτό κάπου και προσπαθείς με κάθε τρόπο να γίνεις πιστευτός είναι πρώτο στάδιο ψυχολογικής διαταραχής.Δεν τα κατεβάζω από το κεφάλι μου φίλος ψυχίατρος μου το έχει πει.Δεν είσαι για δέσιμο ακόμα αλλά αν παρουσιαστούν οι κατάλληλες συνθήκες στη μετέπειτα ζωή σου θα φτάσεις στο σημείο να μην ξεχωρίζεις το φανταστικό από το αληθινό.
Για να σου δώσω να καταλάβεις αυτό έπαθε η Θώδη και νοσηλεύτηκε κάποια στιγμή.
Ευχαριστούμε για τη λογοτεχνία λοιπόν αλλά μην ξαναγραψεις αλλού ή εδώ τριάρια, για το καλό σου είναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom