You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Να την πάρω ?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα makis-23
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 806
- Εμφανίσεις 45K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Πράγματι ωραία η ιστορία και να πω την αλήθεια με ψάρωσες μέχρι ένα σημείο...Θα επιχειρήσω κι εγώ μια άλλη:
Η ιστορία δεν είναι αληθινή ούτε στο "και" που έγραψες.Όλα δημιούργημα της φαντασίας σου είναι.Επίσης δεν υπάρχει καμία ομάδα αλλά είσαι εσύ μόνος σου.
Και τώρα στα πιο σοβαρά:
Είσαι κάτω από 25, διανοητικά σίγουρα αλλά εγώ λέω και ηλικιακά, είσαι μορφωμένος, πιθανότατα φοιτητής πολυτεχνείο αφού ξέρεις και σύνταξη, σημεία στίξης κτλ, αλλά και μαθηματικά και έχεις ελάχιστες εμπειρίες με γυναίκες.Πολύ πιθανό να είσαι και παρθένος αν είσαι περίπου στα 20.Σίγουρα ή δε δουλεύεις και δεν είσαι σε ανάγκη προς το παρόν να ψάξεις για δουλειά ή δεν έχεις και πολλούς φίλους.Εγώ προσωπικά καταλήγω ότι είσαι φοιτητής γύρω στα 20 παρθένος.
Η εικόνα που δημιουργείς στο μυαλό σου και προσπάθησες έστω να τη ζήσεις μέσω ιντερνετ είναι η εικόνα του ιδανικού σου εαυτού.Το γεγονός ότι νιώθεις την ανάγκη να παρουσιάσεις τον ιδανικό σου εαυτό κάπου και προσπαθείς με κάθε τρόπο να γίνεις πιστευτός είναι πρώτο στάδιο ψυχολογικής διαταραχής.Δεν τα κατεβάζω από το κεφάλι μου φίλος ψυχίατρος μου το έχει πει.Δεν είσαι για δέσιμο ακόμα αλλά αν παρουσιαστούν οι κατάλληλες συνθήκες στη μετέπειτα ζωή σου θα φτάσεις στο σημείο να μην ξεχωρίζεις το φανταστικό από το αληθινό.
Για να σου δώσω να καταλάβεις αυτό έπαθε η Θώδη και νοσηλεύτηκε κάποια στιγμή.
Ευχαριστούμε για τη λογοτεχνία λοιπόν αλλά μην ξαναγραψεις αλλού ή εδώ τριάρια, για το καλό σου είναι.
συμφωνω απολυτα μαζι σου αγαπητε συναγωνιστη και πολυ πετυχημενο το παραδειγμα της θωδης αλλα τις εννοεις να μην ξαναγραψει τριαρια... :S;;??
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
τα σέβη μας στους δημιουργούς του Μάκη !
παιδιά μια ερώτηση , είστε ηθοποιοί , καλλιτέχνες ή απλά ερασιτέχνες ?
παιδιά μια ερώτηση , είστε ηθοποιοί , καλλιτέχνες ή απλά ερασιτέχνες ?
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Θα το πω πιο απλα και λακωνικά απο σένα! Αρκεί να δείτε την ταινία Psycho του Χίτσκοκ!!!Πράγματι ωραία η ιστορία και να πω την αλήθεια με ψάρωσες μέχρι ένα σημείο...Θα επιχειρήσω κι εγώ μια άλλη:
Η ιστορία δεν είναι αληθινή ούτε στο "και" που έγραψες.Όλα δημιούργημα της φαντασίας σου είναι.Επίσης δεν υπάρχει καμία ομάδα αλλά είσαι εσύ μόνος σου.
Και τώρα στα πιο σοβαρά:
Είσαι κάτω από 25, διανοητικά σίγουρα αλλά εγώ λέω και ηλικιακά, είσαι μορφωμένος, πιθανότατα φοιτητής πολυτεχνείο αφού ξέρεις και σύνταξη, σημεία στίξης κτλ, αλλά και μαθηματικά και έχεις ελάχιστες εμπειρίες με γυναίκες.Πολύ πιθανό να είσαι και παρθένος αν είσαι περίπου στα 20.Σίγουρα ή δε δουλεύεις και δεν είσαι σε ανάγκη προς το παρόν να ψάξεις για δουλειά ή δεν έχεις και πολλούς φίλους.Εγώ προσωπικά καταλήγω ότι είσαι φοιτητής γύρω στα 20 παρθένος.
Η εικόνα που δημιουργείς στο μυαλό σου και προσπάθησες έστω να τη ζήσεις μέσω ιντερνετ είναι η εικόνα του ιδανικού σου εαυτού.Το γεγονός ότι νιώθεις την ανάγκη να παρουσιάσεις τον ιδανικό σου εαυτό κάπου και προσπαθείς με κάθε τρόπο να γίνεις πιστευτός είναι πρώτο στάδιο ψυχολογικής διαταραχής.Δεν τα κατεβάζω από το κεφάλι μου φίλος ψυχίατρος μου το έχει πει.Δεν είσαι για δέσιμο ακόμα αλλά αν παρουσιαστούν οι κατάλληλες συνθήκες στη μετέπειτα ζωή σου θα φτάσεις στο σημείο να μην ξεχωρίζεις το φανταστικό από το αληθινό.
Για να σου δώσω να καταλάβεις αυτό έπαθε η Θώδη και νοσηλεύτηκε κάποια στιγμή.
Ευχαριστούμε για τη λογοτεχνία λοιπόν αλλά μην ξαναγραψεις αλλού ή εδώ τριάρια, για το καλό σου είναι.
captain_harlock
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2010
- Like
- 11
- Πόντοι
- 0
Είμαι πολλά χρόνια χρήστης του bourdela ωστόσο είναι το πρώτο μου post σε foroum.Η ιστορία του συναγωνιστή Μάκη με ιντρίγκαρε πολύ και παρακολουθούσα την συζήτηση φανατίκα για να ενημερωθώ για τα νέα του makis!!Οπώς και να έχει τελικά η ιστορία είτε είναι αληθινή είτε όχι νομίζω ότι λίγο ή πολύ όλοι ταυτιστήκαμε με τον makis παρόλο που ξέραμε ότι η ιστορία πολύ δύσκολα θα έβγαινε αληθινή.Εις το επανιδείν makis
Υ.Γ. Αν όντως είναι αληθινή όπως λέτε πρέπει να μάθουμε αν τελικά έγινε το τηλεφώνημα και τι ειπώθηκε σε αυτό
Υ.Γ. Αν όντως είναι αληθινή όπως λέτε πρέπει να μάθουμε αν τελικά έγινε το τηλεφώνημα και τι ειπώθηκε σε αυτό
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
συμφωνω απολυτα μαζι σου αγαπητε συναγωνιστη και πολυ πετυχημενο το παραδειγμα της θωδης αλλα τις εννοεις να μην ξαναγραψει τριαρια... :S;;??
"Τριάρια"=μούφες,ψέμματα.Αργκό
Ακριβώς έτσι!!Απλά σε περίπτωση που δεν την έχει δει πρέπει να του εξηγήσεις τι εννοείς..Θα το πω πιο απλα και λακωνικά απο σένα! Αρκεί να δείτε την ταινία Psycho του Χίτσκοκ!!!
Επισκέπτης
Μακη τελικα την πηρες..?
Από την αρχή η ιστορία του κάνει μπαμ ότι είναι παραμύθι. Το ίδιο έκανε και η ιστορία του άλλου που και καλά τον έπιασε στα πράσα η ξαδέλφη του να τον παίζει. Το παραμύθι δεν πρέπει να έχει πολλά λόγια. Το τράβηξαν από τα μαλλιά όσο δεν πήγαινε άλλο. Ειδικά ο Μάκης-23 το ξεφτίλισε εντελώς. 52 σελίδες για το τίποτα.
Κανονικά αυτά τα θρεντ πρέπει να σβήνονται προς γνώση και συμμόρφωση προς τους επίδοξους παραμυθάδες. Δεν ξέρω τι πολιτική ισχύει εδώ αλλά σε άλλο σάιτ το έχουν ως πολιτική να σβήνουν διάφορα παραμύθια και αυτό είναι λένε το μεγαλύτερο ξενέρωμα για τον κάθε Μάκη-23, τον ghrory ή όπως αλλιώς λέγεται, κ.α.
Κανονικά αυτά τα θρεντ πρέπει να σβήνονται προς γνώση και συμμόρφωση προς τους επίδοξους παραμυθάδες. Δεν ξέρω τι πολιτική ισχύει εδώ αλλά σε άλλο σάιτ το έχουν ως πολιτική να σβήνουν διάφορα παραμύθια και αυτό είναι λένε το μεγαλύτερο ξενέρωμα για τον κάθε Μάκη-23, τον ghrory ή όπως αλλιώς λέγεται, κ.α.
Επισκέπτης
το θεμα ειναι τυπε οτι νομιζουν οτι οι αλλοι ειναι χαζοι και δεν καταλαβαινουν ..ο συγκεκριμενος απ την αρχη επεφτε σε αντιφασεις και ηταν υπερβολικος ομως οπως αυτος επαιζε το ρολο του στο παραμυθι του ετσι παιζαμε κι εμεις και λεγαμε μαλακιες να περασει η ωρα..προσωπικα συνεχως κοιτουσα μεχρι που θα φτασει η φαντασιωση του κι απο οτι ειδα δεν ειχε ορια...ο Παπακαλιατης ειμαι σιγουρος οτι θα σκισει τα σεναρια του..Από την αρχή η ιστορία του κάνει μπαμ ότι είναι παραμύθι. Το ίδιο έκανε και η ιστορία του άλλου που και καλά τον έπιασε στα πράσα η ξαδέλφη του να τον παίζει. Το παραμύθι δεν πρέπει να έχει πολλά λόγια. Το τράβηξαν από τα μαλλιά όσο δεν πήγαινε άλλο. Ειδικά ο Μάκης-23 το ξεφτίλισε εντελώς. 52 σελίδες για το τίποτα.
Stefanos the grait
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 59
- Like
- 915
- Πόντοι
- 1.061
Όπως και να έχει αληθινή ή ψέυτικη ιστορία την παρακολούθησα απο την αρχή μέχρι το τέλος. Ακόμα και οι απαντήσεις (καλές ή κακές) πολλών εδώ μέσα δώσανε ωραία πλοκή στην ιστορία. Είμαι σίγουρος οτι πολλοί αναγνώστες ταυτίστηκαν έστω και λίγο με την ιστορία του Μάκη. Συγχαρητήρια παιδιά.
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.002
- Πόντοι
- 3.936
Μάκη ζεις?
Τι έγινε στο τέλος?
Τι έγινε στο τέλος?
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Και ζησαν αυτοι και μεις καλα!Μάκη ζεις?
Τι έγινε στο τέλος?
Επισκέπτης
και ο Μακης...Και ζησαν αυτοι και μεις καλα!
Επισκέπτης
τυπε διαβαζεις και Χρυσηιδα φανταζομαι.. δεν ταυτιστηκαν αλλα απορησαν με τα ορια της μαλακιας του συγγραφεαΌπως και να έχει αληθινή ή ψέυτικη ιστορία την παρακολούθησα απο την αρχή μέχρι το τέλος. Ακόμα και οι απαντήσεις (καλές ή κακές) πολλών εδώ μέσα δώσανε ωραία πλοκή στην ιστορία. Είμαι σίγουρος οτι πολλοί αναγνώστες ταυτίστηκαν έστω και λίγο με την ιστορία του Μάκη. Συγχαρητήρια παιδιά.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 215
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις