Νέα

Να την πάρω ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makis-23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 806
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

akhs3pgr

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Δυσκολη ηταν η ώρα του γυρισμού χτές αργά , είχε παει μια το πρώι και ένιωθα σαν το σαπιοκάραβο που γυρισε απο την μάχη λαβωμένο.
Το κατάρτι ήταν χωρίς πάνια , λυσασμένος άνεμος το χτύπησε και ξεσκισε σχεδον κάθε ελπιδα για να βγεί νικητης.
Βλέπεις, ειχε ξεκινήσει απο το λίμανι λαμπέρο , ασπρο , γυαλιστερό. Ειχε πεταχτεί όλη η σαβουρα απο την προηγουμενη μάχη. Στρωθηκαν
νεα χαλία στην καμπινα και ειχε σχεδιαστεί νεα πλωρη για το ταξιδι πανω στον χάρτη.

Στο ταξίδι επάνω, και μετά τις ηλιολουστες μερες , σαν αυτες τις μέρες που ο ηλιος θέλει να σε κάνει να νιωσεις 5 χρόνων και
να κουτρουβαλιαστεις πανω στο γρασίδι με τους φίλους σου. Ξεκινά απο το πουθενα το μπουρίνι , ο άνεμος και καταιγίδες, την ιδια
στιγμη που ξεκινά η μάχη. Μια μικρη φράση σηματοδοτησε την αρχη των κανονιοβολισμων. Δεν υπήρχε σωτηρια, ηταν γραμμένο.

Οπως ο γερο καπετάνιος καθεται στο τιμόνι και βλέπει τα φωτα απο απεναντι , ετσι σάστισα και εγω . Σκεψη στην σκέψη ξέχασα οτι
ειχε ξεκινησει ενα ψιλόβροχο και περπατουσα στην ακρη του δρόμου ωσπου ένα αυτοκινητο επαιξε τα φώτα του και με προσγειωσε
αγαρμπα στην πραγματικότητα κορναρώντας και βρίζοντας σε μια ακαταλλαβήστικη γλωσσα. Ειχε πάει ηδη 2 και τέταρτο.

Με μια δρασκέλια ανεβηκα παλι στο πεζοδρομιο , κάθε σταλα της βροχής μου θύμιζε τα λάθη μου ενω καποιες άλλες με φώναζαν για
να προφυλαχτώ. Δεν με νοιάζει . Κατεβασα το κεφάλι και κάτω απο το χαμηλό, ζεστό φωτισμο μια λάμπας χάζευα μια γάτα να παιχνιδίζει
με τον γάτο της. Εγω ομώς μόνος.

Πρεπει να συνεχίσω τον δρόμο της πρόκλησης για να κερδίσω την δικία μου γατουλα. Αναρωτήθικα εαν παιζει εκείνη μαζι μου . Απάντηση δεν πηρα
απο κανενα , βλεπεις ο γάτος ειχε να απασχολήσει την ντάμα του, τουλαχιστον αυτο εκανε μεχρι που χαθηκε μαζι της σε μέσα σε μία τρύπα
γλυώδης και βρωμικη.

Στην συνεχεια της επιστρόφης συνεπαρμένος απο τις ατέρμωνες σκεψεις και το κρυο που αρχισε να τρυπά το κόκκαλο, ενιωσα μια δυναμη
να με πιέζει στο στήθος. Δεν ήταν το βάρος της ψυχής που περιμένει αγαλίαση με ενα ενχρωμο κ ο κ κ ι ν ο φιλί. Ηταν η δυναμη
που που θύμιζε για ποίο λογο ξεκίνησα και που πρεπει να φτάσω , εστω και 'πλατωνικα' πρεπει να αποδείξω στον εαυτο μου οτι την θελω πολύ
και οτι δεν πρεπει να τα παρατήσω στα μισά.

Οταν εισαι ερωτευμενος πραγματικά δεν εχεις αισθηση του χρονου, σηκωσα το κεφάλι ψηλα, αναγνωρισα στο βαθος του δρόμου την ασφάλεια μου,
το λιμάνι μου , το σπιτι μου.
Ανεβαινω γοργα τα σκαλία της εισόδου και ριχνω μια φευγαλαια ματια στο ρολοι, πήγε 3 το πρώι ... ηδη μια νεα ημερα ξεκίνησε.

Νομιζω οτι σου απαντησα με τον ποιο σεβαστο τροπο συναγωνιστη  :cool2:

Φιλε Μακη ή Πανο ή Φανη (ή οπως αλλιως σε λεν τελος παντων)  ψαχνουν σεναριογραφους στον Αντ1 για  σηριαλ με συμβολαιο πενταετιας minimum πηγαινε να τους αφηγηθεις τα κλεμμενα ονειρα του Μακη , τη ζωη της αλλης τανας....το εχεις trust me  :dancing:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Στην διαρκεια της συζητησης μου ειπε μια - δυο φορές οτι να μην ακολουθω κακους συμβουλάτορες και να της πω οτι νιωθω, αλλα ντρεπομουν παρα μα πάρα πολύ και
αρκεστικα να της πώ οτι μου αρέσει και οτι είναι γυναικάρα ,απλά τα άκουγε.

Δεν μπορώ να κατανοιήσω τι θέλει απο εμένα
Ακρη δεν βρiσκω  :headbang: :headbang: :huh: :huh: :- :- :- :-

Να στρέψει το παιδί εναντίον μας θέλει η πουτάνα  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

panos96

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
μάκη αν είσαι όντως κατά 80% καυλωμένος όπως είπες
γιατί βασανίζεις έτσι την ζωή σου , και δεν πάς πρώτα
να κάνεις μια καλή και φτηνή παρτούζα κάπου στην πιάτσα να απεμπλακείς και μετά για
φαλάφελ ή λουκουμάδες ?
εχει δικιο ο φιλος ριγομορτης.πανε να γαμησεις να ισιωσεις πρωτα.ο ερωτας ο αληθινος δεν εχει προβληματα,τα πραγματα κυλανε μονα τους σχεδον τελεια.απο αυτο ξεχωριζεις τον αληθινο ερωτα απο τις καυλες κ τον ναρκισισμο...

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Φιλε Μακης, νομιζω οτι εχεις καταλαβει οτι ΗΔΗ φερεσαι ανθρωπινα με το να ζητας απο αυτην την γυναικα αυτο που χρειαζεσαι. Εννοειται οτι και οι αναγκες της ειναι εξισου σημαντικες αλλα εδω η φαση ειναι οτι και οι δυο πλευρες πρεπει να νοιωθουν ικανοποιημενες (λεγεται εν δυναμει σχεση).

Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αν μια γυναικα σε θελει, δεν θα διακυνδυνεψει να σε χασει με το να σε αποφευγει για πολυ. Το τελευταιο περιστατικο μαζι της ηταν, κατ' εμε, λαθος αφου τουλαχιστον δεν σε φιλησε. Απο το φιλι θα καταλαβαινες τι παιζει και δεν σημαινει οτι επρεπε να την ξεκολιασεις (εκεινη τη στιγμη) επειδη φιληθηκατε. Οσο κουρασμενη και να ειναι το χαμουρεμα ειναι χαλαρωτικο και ερωτικο.

Προσωπικα, θα εκοβα επικοινωνια μαζι της τελειως μεχρι να συνελθει. Α, και κατι αλλο. Εισαι 23 χρονων και εννοειται οτι σκεφτεσαι με τεραστιο γνωμονα το σεξ. Οτιδηποτε διαφορετικο, θα σε ριξει σε καταθλιψη. Οταν χτυπησεις τα 30, αυτο αλλαζει μορφη, ομως τωρα το σεξ ειναι το νουμερο 1 με διαφορα απο τα υπολοιπα.

Τωρα, κατι που ισως θα επρεπε να σε κανει να σκεφτεις ειναι οτι η κοπελα εχει δικιο σε ενα πραγμα. Ειναι ιεροδουλη. Πως θα την κυκλοφορησεις? Τι νομιζεις οτι θα την εχεις μεσα σε ενα δωματιο να την πηδας? Η' οτι θα ειστε μονο οι δυο σας ολη την ωρα? Μια γυναικα θελει και αλλα πραγματα, που γνωριζει οτι δεν προκειται να τα βρει αν συνεχισει αυτη τη δουλεια, τουλαχιστον οχι απο εσενα. Εσυ πας με γνωμονα την καυλα.

Για να μακρυγορησω λιγο (εχω οιστρο σημερα), πριν χρονια, ειχα γνωρισει μια κωλ-γκερλ με τον ιδιο τροπο οπως εσυ. Ανταλλαξαμε τηλεφωνα, αλλα της ειπα οτι δεν θελω σεξ κλπ, απλα την θεωρω καλο ατομο και φαινεται να ειναι καλη παρεα (το σεξ μαζι της μια-δυο φορες που την ειχα παρει, επι πληρωμη, ηταν πολυ καλο). Της εκανε εντυπωση αυτο και κρατησαμε επαφη. Παρολο που ειχα ξεκαθαρισει οτι δεν θελω κατι σεξουαλικο (διοτι δεν μου αρεσει να μοιραζομαι) προσπαθησε να με ριξει αλλα ηξερα οτι δεν θα εβγαζε πουθενα. Σου τονιζω οτι ημουν 31 οταν αυτο εγινε. Αμα ημουν 23, θα νομιζα οτι ειχα χτυπησει τζακ-ποτ και θα αντιδρουσα διαφορετικα. Η κοπελα αυτη, μετα απο λιγο καιρο, εκοψε τη δουλεια και τωρα ειναι σε σχεση για αρκετα χρονια και φαινεται να το πανε για σοβαρα. Υπηρχε μια μεταβατικη περιοδος που εβγαινε μαζι του και ηθελε να συνεχισει να ειναι κωλ-γκερλ (διοτι εχει καλα λεφτα). Απ'οτι καταλαβα, ο τυπος εχει λεφτα για να την συντηρησει η' τελοσπαντων να την κανει να νοιωθει ασφαλεια, στον οικονομικο τομεα. δεν εννοω ακριβα δωρα, αλλα οτι υπαρχει μια προοπτικη (ταξιδια κλπ.)

Η περιπτωση σου δεν ειναι ουτε η πρωτη μα ουτε και η τελευταια. Η κοπελα αυτη δεν εχει σημασια αν σε γουσταρει η' οχι, και δεν θα επρεπε να σε αφορα. Ετσι κι αλλιως οι γυναικες συνηθως γουσταρουν εναν αντρα εφ'οσον τον γνωρισουν. Σε γνωρισε σε λαθος στιγμη. Εχει δικιο σε αυτο που σου λεει. Αλλα δεν εννοει μονο επειδη ειναι ιεροδουλη. Εννοει οτι και εσυ δεν εισαι εδραιωμενος οικονομικα και ισως και κοινωνικα (λογω ηλικιας, λογω Ελλαδισταν κλπ.)

Οποτε, αν θες μια συμβουλη, δεξου το γεγονος οτι εισαι 23 και εχεις τρελες καυλες (λογικο) και καλα κανεις και της το δειχνεις. Απο την αλλη πλευρα, αμα βρεθειτε παλι, μιλησε της για το μελλον και τα σχεδια σου, οχι για να την ριξεις αλλα για να μιλησεις με ενα ατομο που εχει φαει σκατα αρκετα και ειναι λιγο-πολυ πιο ψημενη απο 'σενα 'στη πιατσα.

Π

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.267
Πόντοι
5.595
...πετάω κουβέντα και της λεω οτι:
και σχέση να μην έχουμε θα ήθελα να κάνουμε ερωτα συνέχεια αλλα εκει μου είπε να μην σκέφτομαι σαν τους πελάτες της
και να μην ειμαι ετσι . -"Πως να μην ειμαι μωρη ετσι , που σε βλεπω και η πουτσα ξεπερνα 3 δακτυλα το πανω κεφάλι μου απο την καβλα και
τις απειρες μαλακιες που εχω ριξει αυτες τις μερες
" (αυτο δεν το ειπα, το σκεφτηκα).
.
.
H λυση ειναι απλη...
αφου κ εσυ δεν καιγεσαι κ πολυ για σχεση μαζι της... μονο για  :knockinb:... οπως ειπες..
πηγαινε εκει που δουλευει.. κ πηδα την!!!  ..όποτε.. κ οσες φορες θελεις!
Πιστεψε με.. πιο λιγα θα χαλας απο το να ειχατε σχεση.... ;)

Επισκέπτης
Καλησπέρα δάσκαλε  :cool2: δεν σε άκουσα δυστιχός  :- θα σου απαντησω με ειλικρίνια διοτι μαλλον εισαι απο τους λιγους που με εχουν "πιασει" και σε ευχαριστώ για αυτο.

Βασικά δεν το έγραψα πριν διοτι το θεώρησα λιγο, αλλα την ξανα ρώτησα χτες ,διοτι  μου ειχε απαντησει μέρες πριν οτι θα τελιωνε κοντά στα χριστουγεννα, χτες λοιπον μου είπε οτι θα τελιωσει συντομα. Το περιεργο της υπόθεσης ειναι οτι όσες φορες την κάλεσα τις τελευταιες ημερες το σήκωνε άμεσα πλην απο μια φορα η δυο.

Προσπαθώ να συμεριφερθώ ανθρωπινα, αλλα οταν εχω ερωτικό Mood μενω με τις καπότες στο χέρι ενω οταν παω να το "παιξω" ιστορια φερεται ποιο θυληκα και
αυτο ειναι το χειροτερο απο όλα. Σαν να μην υπάρχει συγχρονισμός.
Κατανοώ οτι δεν εχω εμπειρια και δεν "πιανω" οτι μου πεταει αμεσα αλλα ειναι πολύ μπερδεμα η φασή.

Οσο για το γεματο μουνια να σου πω τι εχω παρατηρίσει και δεν μου ειχε περάσει απο το μυαλο, μια μερα πριν γαμησω πρωτη φορα, εμπαινα σε λεωφορία και
ημουν κυρίλα. Απο την στιγμη που γαμησα και μετα το ματι μου παει ασυναισθητα σε γυναικειους κολους, στο μουνι τους και μετα στο προσωπο.
Αλλες φορές τις φαντάζομαι γυμνες η ακόμα και τι βρακι μπορεί να φορούν.
Θα Ηθελα να ρωτησω  εαν ειναι φυσιολογικό αυτο διοτι μου θυμίζω σαν τους κολογερους που κοροιδευαμε ποιο παλια.
καλησπερα  Μακη μην ευχαριστεις..δεν ειπα να το παιξεις ιστορια αλλα να σαι ο εαυτος σου χωρις ρητορικες αφηγησεις και χωρις μαθηματικες εξισωσεις...το γαμησι θα ρθει μονο του..οσο αφορα  το αλλο ειναι φυσιολογικο

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Εμείς να γινόμαστε θυσία και να βγαίνει η κάθε πουτάνα να μας κακολογεί.... κατάλαβες φιλε μου?
Πουτανες φιλε μου στην ψυχη και στο σωμα. Αφου τον αφησε να γευτει το κορμι της και να το παρασυρει τωρα μας δειχνει  και την ψυχη της διαβαλοντας μας στα ματια του!

Επισκέπτης
παρεμπιπτόντως Μακη που δουλευει? δωσε καμμια πληροφορια να σου πουμε αν εγκρινεται και ενδεικνυται για σενα...23 χρονων παληκαρι μη το δωσουμε σε οποια και οποια

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Πουτανες φιλε μου στην ψυχη και στο σωμα. Αφου τον αφησε να γευτει το κορμι της και να το παρασυρει τωρα μας δειχνει  και την ψυχη της διαβαλοντας μας στα ματια του!

Ελλεινιδες οπως λεεί και ενα αλλο κοντινο θρεαντ , να σε καλα βρε παντρεμενος διασκεδασα πολύ τον διαλογό σου με τον Κυρ μεντιο  :thumbsup:

Καλησπερα τύποι και συναγωνιστές , σηκωθειτε απο τα ντιβανια, απο τις καρέκλες,απο τους σουμίεδες , απο την πόρνη που μόλις πηδηξατε και γενικά οπου καινα είστε
Για κοπίαστε εδω στην ποιο ζεστη ερωτική και κόκκινη γωνιτσα του Ελληνικου Internet στο Μποοουυυρδεεεελλλλααααααα The Ultimate Fucking Guide !

Makis-23 is HERE  :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε Μακης, νομιζω οτι εχεις καταλαβει οτι ΗΔΗ φερεσαι ανθρωπινα με το να ζητας απο αυτην την γυναικα αυτο που χρειαζεσαι. Εννοειται οτι και οι αναγκες της ειναι εξισου σημαντικες αλλα εδω η φαση ειναι οτι και οι δυο πλευρες πρεπει να νοιωθουν ικανοποιημενες (λεγεται εν δυναμει σχεση).

Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αν μια γυναικα σε θελει, δεν θα διακυνδυνεψει να σε χασει με το να σε αποφευγει για πολυ. Το τελευταιο περιστατικο μαζι της ηταν, κατ' εμε, λαθος αφου τουλαχιστον δεν σε φιλησε. Απο το φιλι θα καταλαβαινες τι παιζει και δεν σημαινει οτι επρεπε να την ξεκολιασεις (εκεινη τη στιγμη) επειδη φιληθηκατε. Οσο κουρασμενη και να ειναι το χαμουρεμα ειναι χαλαρωτικο και ερωτικο.

Προσωπικα, θα εκοβα επικοινωνια μαζι της τελειως μεχρι να συνελθει. Α, και κατι αλλο. Εισαι 23 χρονων και εννοειται οτι σκεφτεσαι με τεραστιο γνωμονα το σεξ. Οτιδηποτε διαφορετικο, θα σε ριξει σε καταθλιψη. Οταν χτυπησεις τα 30, αυτο αλλαζει μορφη, ομως τωρα το σεξ ειναι το νουμερο 1 με διαφορα απο τα υπολοιπα.

Τωρα, κατι που ισως θα επρεπε να σε κανει να σκεφτεις ειναι οτι η κοπελα εχει δικιο σε ενα πραγμα. Ειναι ιεροδουλη. Πως θα την κυκλοφορησεις? Τι νομιζεις οτι θα την εχεις μεσα σε ενα δωματιο να την πηδας? Η' οτι θα ειστε μονο οι δυο σας ολη την ωρα? Μια γυναικα θελει και αλλα πραγματα, που γνωριζει οτι δεν προκειται να τα βρει αν συνεχισει αυτη τη δουλεια, τουλαχιστον οχι απο εσενα. Εσυ πας με γνωμονα την καυλα.

Για να μακρυγορησω λιγο (εχω οιστρο σημερα), πριν χρονια, ειχα γνωρισει μια κωλ-γκερλ με τον ιδιο τροπο οπως εσυ. Ανταλλαξαμε τηλεφωνα, αλλα της ειπα οτι δεν θελω σεξ κλπ, απλα την θεωρω καλο ατομο και φαινεται να ειναι καλη παρεα (το σεξ μαζι της μια-δυο φορες που την ειχα παρει, επι πληρωμη, ηταν πολυ καλο). Της εκανε εντυπωση αυτο και κρατησαμε επαφη. Παρολο που ειχα ξεκαθαρισει οτι δεν θελω κατι σεξουαλικο (διοτι δεν μου αρεσει να μοιραζομαι) προσπαθησε να με ριξει αλλα ηξερα οτι δεν θα εβγαζε πουθενα. Σου τονιζω οτι ημουν 31 οταν αυτο εγινε. Αμα ημουν 23, θα νομιζα οτι ειχα χτυπησει τζακ-ποτ και θα αντιδρουσα διαφορετικα. Η κοπελα αυτη, μετα απο λιγο καιρο, εκοψε τη δουλεια και τωρα ειναι σε σχεση για αρκετα χρονια και φαινεται να το πανε για σοβαρα. Υπηρχε μια μεταβατικη περιοδος που εβγαινε μαζι του και ηθελε να συνεχισει να ειναι κωλ-γκερλ (διοτι εχει καλα λεφτα). Απ'οτι καταλαβα, ο τυπος εχει λεφτα για να την συντηρησει η' τελοσπαντων να την κανει να νοιωθει ασφαλεια, στον οικονομικο τομεα. δεν εννοω ακριβα δωρα, αλλα οτι υπαρχει μια προοπτικη (ταξιδια κλπ.)

Η περιπτωση σου δεν ειναι ουτε η πρωτη μα ουτε και η τελευταια. Η κοπελα αυτη δεν εχει σημασια αν σε γουσταρει η' οχι, και δεν θα επρεπε να σε αφορα. Ετσι κι αλλιως οι γυναικες συνηθως γουσταρουν εναν αντρα εφ'οσον τον γνωρισουν. Σε γνωρισε σε λαθος στιγμη. Εχει δικιο σε αυτο που σου λεει. Αλλα δεν εννοει μονο επειδη ειναι ιεροδουλη. Εννοει οτι και εσυ δεν εισαι εδραιωμενος οικονομικα και ισως και κοινωνικα (λογω ηλικιας, λογω Ελλαδισταν κλπ.)

Οποτε, αν θες μια συμβουλη, δεξου το γεγονος οτι εισαι 23 και εχεις τρελες καυλες (λογικο) και καλα κανεις και της το δειχνεις. Απο την αλλη πλευρα, αμα βρεθειτε παλι, μιλησε της για το μελλον και τα σχεδια σου, οχι για να την ριξεις αλλα για να μιλησεις με ενα ατομο που εχει φαει σκατα αρκετα και ειναι λιγο-πολυ πιο ψημενη απο 'σενα 'στη πιατσα.

Π

Φίλε σε ευχαριστώ πολύ για τα παραπάνω εχω πολλά να σχολίασω πανω σε αυτα, νομιζω οτι εσυ και ο φιλος μου ο Takis Modinos εχετε καλαβει το πρόβλημα . Σε ευχαριστώ θερμα ! :cool2:

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
παρεμπιπτόντως Μακη που δουλευει? δωσε καμμια πληροφορια να σου πουμε αν εγκρινεται και ενδεικνυται για σενα...23 χρονων παληκαρι μη το δωσουμε σε οποια και οποια

Καλησπέρα δάσκαλε  :cool2: να με συγχωρείς , πραγματικά λυπάμαι αλλα δεν μπορώ να δωσω τετοια πληροφόρια, το εχω γράψει ηδη  2 - 3 σε άλλους συναγωνιστες. Σε παρακαλώ μην κρατήσεις κακια για αυτο αλλα δεν θέλω και δεν ειναι πρέπων .

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Ελλεινιδες οπως λεεί και ενα αλλο κοντινο θρεαντ , να σε καλα βρε παντρεμενος διασκεδασα πολύ τον διαλογό σου με τον Κυρ μεντιο  :thumbsup:

Καλησπερα τύποι και συναγωνιστές , σηκωθειτε απο τα ντιβανια, απο τις καρέκλες,απο τους σουμίεδες , απο την πόρνη που μόλις πηδηξατε και γενικά οπου καινα είστε
Για κοπίαστε εδω στην ποιο ζεστη ερωτική και κόκκινη γωνιτσα του Ελληνικου Internet στο Μποοουυυρδεεεελλλλααααααα The Ultimate Fucking Guide !

Makis-23 is HERE  :rockon: :rockon: :rockon:
Εμεις εσενα αγαπαμε οχι την αλλη. Πρεπει να μας προστατεψεις απο το να μας διαβαλει στα ματια σου και στην ψυχη σου.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Φίλε σε ευχαριστώ πολύ για τα παραπάνω εχω πολλά να σχολίασω πανω σε αυτα, νομιζω οτι εσυ και ο φιλος μου ο Takis Modinos εχετε καλαβει το πρόβλημα . Σε ευχαριστώ θερμα ! :cool2:
Έτσι φίλε? Μονο αυτοί είναι φίλοι σου?
Εγώ φταίω που νοιάζομαι για να μην σε τυλίξει η πουτάνα ....

Επισκέπτης
Καλησπέρα δάσκαλε  :cool2: να με συγχωρείς , πραγματικά λυπάμαι αλλα δεν μπορώ να δωσω τετοια πληροφόρια, το εχω γράψει ηδη  2 - 3 σε άλλους συναγωνιστες. Σε παρακαλώ μην κρατήσεις κακια για αυτο αλλα δεν θέλω και δεν ειναι πρέπων .
Kαλησπερα Μακη δεν πειραζει πολυ καλα κανεις γιατι υπαρχουν και κακοπροαιρετοι..ζητα απο το κοριτσι να πατε για φαγητο αν εχεις τη δυνατοτητα θα παει καλα η δουλεια ειμαι σιγουρος

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Τίτλος : Το αναπόφευκτο χάος

(παιδια απο εδω και στο εξης καθε φορα που θα εχω καποιο Update με το κορίτσι θα βάζω και ενα τιτλο, ετσι για τον χαβαλε και θα βάζω οπως το νιωθω. Ρε πουστη μου τοσες μερες προσπαθω να πηδηξω, εχουν γραφτει ηδη 40 σελιδες στο θρεαντ και εγω ειμαι ακομα με το πουλι στο χέρι , Σιριαλ καταντησε και εχω γινει ρεζιλι  :- :s&m_1:)

Αυτοπεποιθηση στα Full. Εγινε τηλεφωνικό μακελείο σημερα .
Χτες αφου γυρισα απο την συνεντευξη για την δουλεια - η οποια αποδειχτηκε οτι είναι του κόλου η XXXXXXX μου εστειλε μηνυμα πως πήγε.
Εγω επηρρεασμένος απο την προχτεσινη νυχτα λόγο τις απόρριψης δεν τις απάντησα καθόλου.
Αργοτέρα το βράδυ γυρώ στις 11 με τρέλανε στα τηλέφωνα , με κάλεσε μεχρι τις 12 περίπου 4 φορες αλλα την γείωσα.
Σήμερα ειχε γαμηθεί να μου στελνει μνμ όλη την ημέρα μαζι με δίασπαρτες κλήσεις.
Μερικά απο τα μνμ ηταν :

"Σε πλήγωσα πολύ, συγνωμη"
"Παρε με σε παρακαλώ και θα στα εξηγησω όλα"
"Δεν ειναι οπως νομίζεις"
και γενικα ελαβα μονο σημερα περι τα 12 μνμ με παρομοιο περιεχομένο,

πριν απο μερικά λεπτα την κάλεσα γιατι σκεφτηκα οτι ισως τραβαω το σχοινι χωρίς λόγο.
Στο τηλέφωνο αρχισε να μου ζητα συγνώμη, να ΚΛΑΙΕΙ !?!?!?* να μου λεει οτι με θέλει πολύ, οτι της εχω κάνει κλικ.
Της είπα οτι δεν μπορω να δεχτώ τετοια πράγματα και επισης
της είπα :" οτι ενω προχτες αλλα μου ελεγες** τωρα μου ζητας να βρεθουμε κτλ ?, εγω δεν έχω καμια σχεση με τους τυπους που σε πηδάνε" Και αρχισε να κλαιει παλι.
Την ρωτησα ξανα τι ειναι αυτο που την εκανε να συμπεριφερθει ετσι και μου ζητησε να βρεθουμε
εστω μια τελευταια φορα για να μου εξηγισει τα πάντα!. Με παρακαλουσε να συναντηθουμε, μου εκανε εντυπωση.
Εχουμε δωσει ραντεβου να περάσω απο εκει σημερα κατα τις 10 . Θα πηγαινα νωριτερα διοτι δεν ειχε να κανει τιποτα το απογευμα και απο οτι μου ειπε θα ηταν μονη.Αλλα δεν. Αυτην την φορά δεν εχει ουτε προετιμασιες,ουτε μπανιο,ουτε καποτες, ουτε λουλουδι,ουτε τιποτα! θα παω απλα ετσι χωρις σενάριο και προϋποθέσεις , θα ειμαι ο ευατος μου αλλα με φοβερη αυτοπεποιθηση .
Το κάστρο επεσε... απορώ τι εχει να μου πει, υπάρχουν πολλά πραγματα που δεν μου κολλανε αλλα δυστιχός δεν μπορω να αναφερθω στο θρεαντ για αυτα.

* Επεσα απο τα συνεφα οταν αρχισε να κλαιει αλλα δεν της το εδειξα
** Ειπαμε και  μερικα αλλα πραγματα που δεν ηθελα να τα γραψω διοτι δεν θελω να φωτογραφισω ανθρωπους και καταστασεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom