Νέα

Να την πάρω ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makis-23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 806
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
αλλα μου είπε οτι δεν εχω κάνει αλλες σχεσεις και δεν ξερω πως λέιτουργούν
αλλα και πόσο επηρρεάζουν οι διαφοροι  παραγοντες. Τονισε οτι αν είχα εμπειρια θα έπρατα διαφορετικά .
δεν καταλαβαίνω το συντακτικό σου:

σου είπε ότι εσύ ή αυτή δεν έχει κάνει άλλες σχέσεις ? (μάλλον εσύ)

και σχέση να μην έχουμε θα ήθελα να κάνουμε ερωτα συνέχεια αλλα εκει μου είπε να μην σκέφτομαι σαν τους πελάτες της
και να μην ειμαι ετσι .. Πάνω στην κουβέντα της καλυνύχτας μου είπε να μην μένω σε όσα βλέπω αλλα
καποιες φορες τα φαινόμενα απατουν.
αυτό θα ήταν ένα πολύ ωραίο σενάριο για βιβλίο αφενός και μετά για θέατρο ή σινεμά
που το κύριο θέμα θα είναι η καύλα του πορνηδονισμού και στον αντίποδα ο μη σαρκικός πνευματικός ερωτισμός

τι να  :badair: ο ζολά μπροστά σου ;!

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
φιλε Μακη  καλησπερα πιθανον η κοπελα να χει κουραστει..ψαχνει κατι σταθερο να ξεκοψει ομως φοβαται κατα βαθος το αγνωστο και τις συνεπειες..σου ειπα εχθες μην πας με τη προοπτικη να γαμησεις..δεν μ ακουσες...βγαλε το γαμησι απ το μυαλο σου κ προχωρα πιο ανθρωπινα..απο γαμικουλες εχει χορτασει..ρωτα την ''πως θα σου φαινοταν αν εκοβες απ τη δουλεια αυτη?'' να δουμε τι θα σου απαντησει.. απο την απαντηση της θα βγαλεις συμπερασματα..ξεκολλα γεματο μουνια ειναι εξω

Καλησπέρα δάσκαλε  :cool2: δεν σε άκουσα δυστιχός  :- θα σου απαντησω με ειλικρίνια διοτι μαλλον εισαι απο τους λιγους που με εχουν "πιασει" και σε ευχαριστώ για αυτο.

Βασικά δεν το έγραψα πριν διοτι το θεώρησα λιγο, αλλα την ξανα ρώτησα χτες ,διοτι  μου ειχε απαντησει μέρες πριν οτι θα τελιωνε κοντά στα χριστουγεννα, χτες λοιπον μου είπε οτι θα τελιωσει συντομα. Το περιεργο της υπόθεσης ειναι οτι όσες φορες την κάλεσα τις τελευταιες ημερες το σήκωνε άμεσα πλην απο μια φορα η δυο.

Προσπαθώ να συμεριφερθώ ανθρωπινα, αλλα οταν εχω ερωτικό Mood μενω με τις καπότες στο χέρι ενω οταν παω να το "παιξω" ιστορια φερεται ποιο θυληκα και
αυτο ειναι το χειροτερο απο όλα. Σαν να μην υπάρχει συγχρονισμός.
Κατανοώ οτι δεν εχω εμπειρια και δεν "πιανω" οτι μου πεταει αμεσα αλλα ειναι πολύ μπερδεμα η φασή.

Οσο για το γεματο μουνια να σου πω τι εχω παρατηρίσει και δεν μου ειχε περάσει απο το μυαλο, μια μερα πριν γαμησω πρωτη φορα, εμπαινα σε λεωφορία και
ημουν κυρίλα. Απο την στιγμη που γαμησα και μετα το ματι μου παει ασυναισθητα σε γυναικειους κολους, στο μουνι τους και μετα στο προσωπο.
Αλλες φορές τις φαντάζομαι γυμνες η ακόμα και τι βρακι μπορεί να φορούν.
Θα Ηθελα να ρωτησω  εαν ειναι φυσιολογικό αυτο διοτι μου θυμίζω σαν τους κολογερους που κοροιδευαμε ποιο παλια.

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
δεν καταλαβαίνω το συντακτικό σου:

σου είπε ότι εσύ ή αυτή δεν έχει κάνει άλλες σχέσεις ? (μάλλον εσύ)
αυτό θα ήταν ένα πολύ ωραίο σενάριο για βιβλίο αφενός και μετά για θέατρο ή σινεμά
που το κύριο θέμα θα είναι η καύλα του πορνηδονισμού και στον αντίποδα ο μη σαρκικός πνευματικός ερωτισμός

τι να  :badair: ο ζολά μπροστά σου ;!

Ναι μου ειπε οτι εγω δεν εχω κανει αλλη σχεση . Εχει δικιο εγραψα χαλια την πρόταση. sorry man .
Βιβλιο ξεβιβλιο ειναι η πραγματικότητα  :-

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
τύπε-αν δεν τρολάρεις- γράψε την στα τέτοια σου. φαντάσου γυναίκα που είναι του επαγγέλματος, και θέλει 'πλατωνική' σχέση με καποιον.
ας βρεί κανά 80άρη να μιλάνε. όχι 23 χρονών πιτσιρικά και να του το παίζει παρθένα. Τι περιμένει; την πρώτη νύχτα του γάμου για να σου κάτσει;
ήμαρτον με την ψυχασθένεια!

:uglystupid: :headbang: :idiot: :S

Δυσκολη ηταν η ώρα του γυρισμού χτές αργά , είχε παει μια το πρώι και ένιωθα σαν το σαπιοκάραβο που γυρισε απο την μάχη λαβωμένο.
Το κατάρτι ήταν χωρίς πάνια , λυσασμένος άνεμος το χτύπησε και ξεσκισε σχεδον κάθε ελπιδα για να βγεί νικητης.
Βλέπεις, ειχε ξεκινήσει απο το λίμανι λαμπέρο , ασπρο , γυαλιστερό. Ειχε πεταχτεί όλη η σαβουρα απο την προηγουμενη μάχη. Στρωθηκαν
νεα χαλία στην καμπινα και ειχε σχεδιαστεί νεα πλωρη για το ταξιδι πανω στον χάρτη.

Στο ταξίδι επάνω, και μετά τις ηλιολουστες μερες , σαν αυτες τις μέρες που ο ηλιος θέλει να σε κάνει να νιωσεις 5 χρόνων και
να κουτρουβαλιαστεις πανω στο γρασίδι με τους φίλους σου. Ξεκινά απο το πουθενα το μπουρίνι , ο άνεμος και καταιγίδες, την ιδια
στιγμη που ξεκινά η μάχη. Μια μικρη φράση σηματοδοτησε την αρχη των κανονιοβολισμων. Δεν υπήρχε σωτηρια, ηταν γραμμένο.

Οπως ο γερο καπετάνιος καθεται στο τιμόνι και βλέπει τα φωτα απο απεναντι , ετσι σάστισα και εγω . Σκεψη στην σκέψη ξέχασα οτι
ειχε ξεκινησει ενα ψιλόβροχο και περπατουσα στην ακρη του δρόμου ωσπου ένα αυτοκινητο επαιξε τα φώτα του και με προσγειωσε
αγαρμπα στην πραγματικότητα κορναρώντας και βρίζοντας σε μια ακαταλλαβήστικη γλωσσα. Ειχε πάει ηδη 2 και τέταρτο.

Με μια δρασκέλια ανεβηκα παλι στο πεζοδρομιο , κάθε σταλα της βροχής μου θύμιζε τα λάθη μου ενω καποιες άλλες με φώναζαν για
να προφυλαχτώ. Δεν με νοιάζει . Κατεβασα το κεφάλι και κάτω απο το χαμηλό, ζεστό φωτισμο μια λάμπας χάζευα μια γάτα να παιχνιδίζει
με τον γάτο της. Εγω ομώς μόνος.

Πρεπει να συνεχίσω τον δρόμο της πρόκλησης για να κερδίσω την δικία μου γατουλα. Αναρωτήθικα εαν παιζει εκείνη μαζι μου . Απάντηση δεν πηρα
απο κανενα , βλεπεις ο γάτος ειχε να απασχολήσει την ντάμα του, τουλαχιστον αυτο εκανε μεχρι που χαθηκε μαζι της σε μέσα σε μία τρύπα
γλυώδης και βρωμικη.

Στην συνεχεια της επιστρόφης συνεπαρμένος απο τις ατέρμωνες σκεψεις και το κρυο που αρχισε να τρυπά το κόκκαλο, ενιωσα μια δυναμη
να με πιέζει στο στήθος. Δεν ήταν το βάρος της ψυχής που περιμένει αγαλίαση με ενα ενχρωμο κ ο κ κ ι ν ο φιλί. Ηταν η δυναμη
που που θύμιζε για ποίο λογο ξεκίνησα και που πρεπει να φτάσω , εστω και 'πλατωνικα' πρεπει να αποδείξω στον εαυτο μου οτι την θελω πολύ
και οτι δεν πρεπει να τα παρατήσω στα μισά.

Οταν εισαι ερωτευμενος πραγματικά δεν εχεις αισθηση του χρονου, σηκωσα το κεφάλι ψηλα, αναγνωρισα στο βαθος του δρόμου την ασφάλεια μου,
το λιμάνι μου , το σπιτι μου.
Ανεβαινω γοργα τα σκαλία της εισόδου και ριχνω μια φευγαλαια ματια στο ρολοι, πήγε 3 το πρώι ... ηδη μια νεα ημερα ξεκίνησε.

Νομιζω οτι σου απαντησα με τον ποιο σεβαστο τροπο συναγωνιστη  :cool2:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
μάκη αν είσαι όντως κατά 80% καυλωμένος όπως είπες
γιατί βασανίζεις έτσι την ζωή σου , και δεν πάς πρώτα
να κάνεις μια καλή και φτηνή παρτούζα κάπου στην πιάτσα να απεμπλακείς και μετά για
φαλάφελ ή λουκουμάδες ?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
σοβαρά το είπα  :S

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Mακα άσε τις μαλακιες με καπετανιους και καταρτια γιατί θα μενεις με το πουλι στο χερι μια ζωή.Φερσου σαν κανονικος ανθρωπος και οχι σαν βλαμμενος.
Βρες μια κοπελα και κανε σχεση και ασε την πουτανα στην ησυχια της,πηγαινε σε αυτην μονο για να γαμησεις οταν θα εχεις λεφτα.
ΞΥΠΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
σοβαρά το είπα  :S

Sorry ρε man. Το παρεξηγισα λοιπον, το έχω σκεφτει αυτο το ενδεχομενο αλλα να σου πω οτι καυλώνω μονο με αυτην  :sperm:
δεν ξερω τι εχει συμβει αλλα βλεπω τσόντα και δεν κανει κουκου (πολύ) , οταν σκεφτομαι εκεινη τοτε πηδα η πουτσα απο το παραθυρο και κανει Parkοur στην ταρατσα.
Ελπιζω να ειναι κατι παροδικο διοτι δεν μου εχει συμβει ξανα.

Πολυ φοβαμαι οτι εαν παω με αλλη θα γινω ρομπα λογο του παραπανω. Αλλα απο την αλλη μερια θα εχω λεφτα τις επομενες μερες λογο xmas. οποτε θα αργησει λιγο
η υλοποιηση του παραπανω PLAN B.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Sorry ρε man. Το παρεξηγισα λοιπον, το έχω σκεφτει αυτο το ενδεχομενο αλλα να σου πω οτι καυλώνω μονο με αυτην  :sperm:
δεν ξερω τι εχει συμβει αλλα βλεπω τσόντα και δεν κανει κουκου (πολύ) , οταν σκεφτομαι εκεινη τοτε πηδα η πουτσα απο το παραθυρο και κανει Parkοur στην ταρατσα.
Ελπιζω να ειναι κατι παροδικο διοτι δεν μου εχει συμβει ξανα.

Πολυ φοβαμαι οτι εαν παω με αλλη θα γινω ρομπα λογο του παραπανω. Αλλα απο την αλλη μερια θα εχω λεφτα τις επομενες μερες λογο xmas. οποτε θα αργησει λιγο
η υλοποιηση του παραπανω PLAN B.

ωραία ,αυτό δε λέγεται κατά 80% καυλωμένος λοιπόν.
λέγεται κατά 95% ερωτευμένος , και με λάθος πρόσωπο.

...μέχρι που είσαι διατεθειμένος να φτάσεις για πάρτη της?

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
ωραία ,αυτό δε λέγεται κατά 80% καυλωμένος λοιπόν.
λέγεται κατά 95% ερωτευμένος , και με λάθος πρόσωπο.

...μέχρι που είσαι διατεθειμένος να φτάσεις για πάρτη της?

Για παρτη της θα ηθελα να φτάσω μεχρι τον ουρανο, απλα ελπιζω να ειμαστε μαζί . Εαν οχι τοτε ηττα.

androklis

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Δυσκολη ηταν η ώρα του γυρισμού χτές αργά , είχε παει μια το πρώι και ένιωθα σαν το σαπιοκάραβο....

... ηδη μια νεα ημερα ξεκίνησε.

Νομιζω οτι σου απαντησα με τον ποιο σεβαστο τροπο συναγωνιστη  :cool2:

Τύπε Μάκη, ωραίοι οι λυρισμοί σου, αλλά για να μην κοπανάς το κεφάλι σου να τους χρησιμοποιήσεις σε κάνα κοριτσάκι που να το αξίζει και όχι σε μια τάνα που πάει να σου ψήσει το ψαρι στα χείλη....
Να καψουρευτείς την πρώτη σου γκόμενα να το καταλάβω.. είσαι ευάλωτος... το ξέρει κι αυτή και προβλέπεται να σε χωρεύει στο ταψί, είναι και τάνα, δεν σε βλέπω καλά αν δεν κόψεις λάσπη άμεσα. Και σκέψου: είσαι ερωτευμένος με αυτήν ή απλά γουστάρεις τον εαυτό σου όπως είναι σε αυτή την φάση, όπως την έχεις δημιουργήσει στο κεφάλι σου;

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936

Έγραψες!

Μην ακούς κανένα. Αν η γκόμενα γουστάρει θα στο δείξει.

Να είσαι ο εαυτός σου και μην το παίζεις γιατί εσένα διάλεξε και έβαλε σπίτι της.

Κόψε τη ποίηση και τα μαθηματικά.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

ΝΤΟΥ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom