Μην δενεσαι και πολυ πανω τηs γιατι .........αυτεs οι περιπτωσειs δεν κρατανε
Διαβάζω τις λιγόστες λέξεις σου και στάθηκα για μια στίγμη στην γώνια, φευγαλέα για να μπορέσω να μην το δεχτω.
Αναρωτηθικα τελικά για πολόστή φορα πόσο δικιο θα είχε ενας φίλος με τις συμβουλές του. Για να μου δίνει
τετοια συμβούλη θα θέλει το καλό μου . Το μυαλό μου σε απορία φορτίζει την σκεψη και δημουργει ηλεκτρισμό που
ταξιδέυει δυνυτικά μεταξύ καρδίας και μορίου.
Πόσους χρωματιστούς κυκλους να κάνει μεχρι να στροβιλιστεί στο κορμί; κυκλους εγχρωμους , χαρουμενους, κυκλους ασπρομαυρους
και ζωφερους. Σκεψεις σκαμπανευασματα , χαρές, λύπες και ερωτηματικά για πράγματα που δεν εχω ζήσει ακομα, που λαχταρώ να ζήσω
με οποιο κόστος και αν ζητηθει απο τον βαρκάρη της ψυχής ή το παράβολο της τσατσας για να σε προβοδήσει μεχρι την πόρτα των 10 λεπτων ευτιχίας.
Εκεινο τον ταξιδευτη της ψυχης που σε κάθε ε ν ο χ ο συναισθημα θα σε τιμωρίσει
με τις μουσες των τυψεων ή θα σε κανει να νιωσεις τελεια οδηγωντας σε πάνω ψηλά στα τάρταρα.
Ισως να εχει ανοιξει για εμένα ο φελλός απο το μικρό μπουκάλι, για εκεινο το μπουκάλι λεω , αυτο με το κοκκινο χρώμα που θυμίζει κοκκινο κρασί και τραγούδια
αγγέλων. Αναλογίζομαι και τρέμω στην ιδέα να ανοιξε ο φελλός απο τους ασκους του αιολου.
Τετοιο μπέρδεμα μου δημιουργησαν οι λιγοστες ,γεμάτες νοημα λεξεις σου . Μπέρδεμα που ίσως οδηγει στο να μου κόψει τα φτερά αραγε;
Δεν θα το δέχτω τελικά όχι αναδρα και τρομακτικά, θα το δεχτώ ως μια καλή ευχη απο ένα φίλο και θα το κρατώ
ως χάρτη σε αυτο το δύσκολο ταξιδί φορωντας το προσωπιο του οδυσσεα που ψάχνει την "πηνελόπη" του , οποτε και εαν την βρει. Το ταξίδι ειναι συναρπαστικο αλλα
πιο συναρπαστικο θα ειναι να χάσει ο γαυρος για να βγαλω κανενα " ψιλό "