Νέα

Να την πάρω ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makis-23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 806
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Μην δενεσαι και πολυ πανω τηs γιατι .........αυτεs οι περιπτωσειs δεν κρατανε

Διαβάζω τις λιγόστες λέξεις σου και στάθηκα για μια στίγμη στην γώνια, φευγαλέα για να μπορέσω να μην το δεχτω.
Αναρωτηθικα τελικά για πολόστή φορα πόσο δικιο θα είχε ενας φίλος με τις συμβουλές του. Για να μου δίνει
τετοια συμβούλη θα θέλει το καλό μου . Το μυαλό μου σε απορία φορτίζει την σκεψη και δημουργει ηλεκτρισμό που
ταξιδέυει δυνυτικά μεταξύ καρδίας και μορίου.

Πόσους χρωματιστούς κυκλους να κάνει μεχρι να στροβιλιστεί στο κορμί; κυκλους εγχρωμους , χαρουμενους, κυκλους ασπρομαυρους
και ζωφερους. Σκεψεις σκαμπανευασματα , χαρές, λύπες και ερωτηματικά για πράγματα που δεν εχω ζήσει ακομα, που λαχταρώ να ζήσω
με οποιο κόστος και αν ζητηθει απο τον βαρκάρη της ψυχής ή το παράβολο της τσατσας για να σε προβοδήσει μεχρι την πόρτα των 10 λεπτων ευτιχίας.
Εκεινο τον ταξιδευτη της ψυχης που σε κάθε ε ν ο χ ο συναισθημα θα σε τιμωρίσει
με τις μουσες των τυψεων ή θα σε κανει να νιωσεις τελεια οδηγωντας σε πάνω ψηλά στα τάρταρα.

Ισως να εχει ανοιξει για εμένα ο φελλός απο το μικρό μπουκάλι, για εκεινο το μπουκάλι λεω , αυτο με το κοκκινο χρώμα που θυμίζει κοκκινο κρασί και τραγούδια
αγγέλων. Αναλογίζομαι και τρέμω στην ιδέα να ανοιξε ο φελλός απο τους ασκους του αιολου.
Τετοιο μπέρδεμα μου δημιουργησαν οι λιγοστες ,γεμάτες νοημα λεξεις σου . Μπέρδεμα που ίσως οδηγει στο να μου κόψει τα φτερά αραγε;

Δεν θα το δέχτω τελικά όχι αναδρα και τρομακτικά, θα το δεχτώ ως μια καλή ευχη απο ένα φίλο και θα το κρατώ
ως χάρτη σε αυτο το δύσκολο ταξιδί φορωντας το προσωπιο του οδυσσεα που ψάχνει την "πηνελόπη" του , οποτε και εαν την βρει. Το ταξίδι ειναι συναρπαστικο αλλα
πιο συναρπαστικο θα ειναι να χάσει ο γαυρος για να βγαλω κανενα " ψιλό "  :cool2:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Διαβάζω τις λιγόστες λέξεις σου και στάθηκα για μια στίγμη στην γώνια, φευγαλέα για να μπορέσω να μην το δεχτω.
Αναρωτηθικα τελικά για πολόστή φορα πόσο δικιο θα είχε ενας φίλος με τις συμβουλές του. Για να μου δίνει
τετοια συμβούλη θα θέλει το καλό μου . Το μυαλό μου σε απορία φορτίζει την σκεψη και δημουργει ηλεκτρισμό που

Πόσους χρωματιστούς κυκλους να κάνει μεχρι να στροβιλιστεί στο κορμί; κυκλους εγχρωμους , χαρουμενους, κυκλους ασπρομαυρους
και ζωφερους. Σκεψεις σκαμπανευασματα , χαρές, λύπες και ερωτηματικά για πράγματα που δεν εχω ζήσει ακομα, που λαχταρώ να ζήσω
με οποιο κόστος και αν ζητηθει απο τον βαρκάρη της ψυχής ή το παράβολο της τσατσας για να σε προβοδήσει μεχρι την πόρτα των 10 λεπτων ευτιχίας.
με τις μουσες των τυψεων ή θα σε κανει να νιωσεις τελεια οδηγωντας σε πάνω ψηλά στα τάρταρα.

Ισως να εχει ανοιξει για εμένα ο φελλός απο το μικρό μπουκάλι, για εκεινο το μπουκάλι λεω , αυτο με το κοκκινο χρώμα που θυμίζει κοκκινο κρασί και τραγούδια
αγγέλων. Αναλογίζομαι και τρέμω στην ιδέα να ανοιξε ο φελλός απο τους ασκους του αιολου.
Τετοιο μπέρδεμα μου δημιουργησαν οι λιγοστες ,γεμάτες νοημα λεξεις σου . Μπέρδεμα που ίσως οδηγει στο να μου κόψει τα φτερά αραγε;

Δεν θα το δέχτω τελικά όχι αναδρα και τρομακτικά, θα το δεχτώ ως μια καλή ευχη απο ένα φίλο και θα το κρατώ
ως χάρτη σε αυτο το δύσκολο ταξιδί φορωντας το προσωπιο του οδυσσεα που ψάχνει την "πηνελόπη" του , οποτε και εαν την βρει. Το ταξίδι ειναι συναρπαστικο αλλα
πιο συναρπαστικο θα ειναι να χάσει ο γαυρος για να βγαλω κανενα " ψιλό "  :cool2:
φιλε κοψε λιγο γιατι σε πειραζει  :2funny: :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

τι γράφει ο ποιητής ? !

respect-051.gif

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
18
Like
1.222
Πόντοι
6.765
Μάκη από ξυλογλυπτική πως πας ?

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
σας δουλεύει ψιλό-γαζί ο μάκης , εγώ πιστεύω ότι είναι κανάς 45άρης πιθανόν αλβανός που περνάει τον καιρό του εδώ...

το 45+αρης Plus minimum ειναι σιγουρο rigor αλλα γιατι πιστευεις και αλβανος.. :huh: :think: :S;;?? την χειριζεται καλα την ελληνικη παντως στα λογοτεχνικα δημουλιδικα του... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Παρα την παραπάνω σφηνα - απαντηση στον φίλτατο συναγωνιστή, θέλω να μεταφέρω τις καλησπερες μου
σε όλους τους βιοπαλεστές της καθημερινότητας  :fuck2: μα συνναμα φιλαράκια μου.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΥΠΟΙ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΑ ΚΑΡΙΟΦΥΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΑΡΔΙΑ ΜΑΣ

Ας αφήσω το μουνι για λίγο στην ακρη . Σημερα εγινε κατι αναπάντεχο.

ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ για δουλεία :thumbsup: , εχω συνεντευξη την πεμπτη ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ  :rockon: :rockon: :rockon:

Εστειλα μερικά βιογραφικά την προηγουμενη εβδομαδα αλλα δεν περίμενα οτι θα με καλέσουν τόσο γρήγορα.

απο τι δουλεια σε πηραν μακη καλη επιτυχια στην συνεντευξη ενημερωσε μας για το τι εγινε...

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
17
Πόντοι
1
το μουνι και τα ματια σου!!!! μην αφηνεις το μουνι γιατι δεν ξαναγυριζει!!!!

nikko77gr

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Διαβάζω πολλά χρόνια το forum (χωρίς να συμμετέχω, απλά lurking) και αυτό είναι σίγουρα από τα κορυφαία threads.
Αλήθεια ή φαντασία δεν έχει σημασία, είναι φοβερό ψυχογράφημα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
Σημερα ειπα να παιξω στοιχημα τα παρακάτω , ετσι για πλάκα :

102 γιουβεντους - ατλεκικο  1   (2.00)
103 λιβερπουλ - βασιλεια    2   (4.35)
104 Μονακο - ζενιτ          Χ   (3.25)
105 Μπενφικα - Λεβερκουζεν  1   (3.35)
107 Ολυμπιακος - Μαλμε      2   (7.00)

Συστημα 3,4,5 με κοστος 4,80 και κερδος εως 660,21

Ως κάλυψη :
107 Ολυμπιακος - Μαλμε      2   (7.00) ΜΟΝΟ στα 6 Ευρω
107 Ολυμπιακος - Μαλμε      Χ   (4.35) ΜΟΝΟ στα 6 Ευρω

Καλη Κολοφαρδια να εχουμε
τυπε τρομερες οι προβλεψεις σου....
να παιξεις και τζοκερ τωρα που σε θελει... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
το 45+αρης Plus minimum ειναι σιγουρο rigor αλλα γιατι πιστευεις και αλβανος.. :huh: :think: :S;;?? την χειριζεται καλα την ελληνικη παντως στα λογοτεχνικα δημουλιδικα του... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αλβανός γιατί δεν ξέρει ορθογραφία και μάλλον στα 45 του δύσκολο να μαθει  :)

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
αλβανός γιατί δεν ξέρει ορθογραφία και μάλλον στα 45 του δύσκολο να μαθει  :)

Δες πρώτα τα δικά σου τα λάθη και μετα βάλε ταμπελές ,τα παρακάτω ειναι καποια απο τα μαργαριταρια του λεβεντη μας, του πεοκρουστη rigormortis

Απολάυστε τον μαλακα :

Ειμαι ο rigormortis , μου αραίσει να με γαμάνε οι πακιστανοί

Πήγα να γκαμισω πουτανα και απο το συνήθιο εκατσα τα τέσερρα και με κητουσε με απορία

Τα χυσια απο τους αντρακλες ειναι πωλύ γευστικα ρε μαλακες, δοκιμάστε το

Λατρευω να μου ξεσκήζουν την κολοτρυπίδα αραπάδες με γαιδουρουπουτσες

Το καλλίτερο γαμίση που πραγματικά πηρα την κολοτρυπίδα μου στο χερι ηταν απο τον Λίλα

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
απο τι δουλεια σε πηραν μακη καλη επιτυχια στην συνεντευξη ενημερωσε μας για το τι εγινε...

Καλησπέρα συναγωνιστη ,καλησπέρα στους απανταχου ψωλαραίους του καλλίτερου ανδρικού φορουμ του πλανίτη ΓΗ ! :fuck2:

Ναι, με πήραν τηλέφωνο μια τύπισα και κλείσαμε ραντευου για αυριο, να είμαι ειληκρινής εχω τεράστια αγωνια
για το τι θα γίνει. Τους εντυπωσίασε μου είπαν τα μαθηματικά μου και το βιογραφικό μου.
Απορίας αξιο για το βιογραφικό διοτι εχει μονο τα περι πανεπιστιμίου, απορω και εγω τι είδαν.

Το καλό της υπόθεσης ειναι οτι μου είπαν οτι ειναι ενας τεράστιος όμιλος καπου στο κεντρο, οταν τους ρωτησα
ποιοι ειναι μου απαντησαν οτι θα τα πουμε απο εκει. Βασικά στο google που εψαξα το τηλεφωνο τους δεν βρηκα κατι
αλλα μπορει να ηταν καποιος εσωτερικός αριθμός. Ποιος ξερει .

Αυριο θα με παει εκει ο πατέρας μου , αν και οταν του ειπα οτι με πηραν τηλεφωνο κορδώθικε, ομως οταν του ειπα ολα τα παραπανω
τον ειδα οτι ανασκουμπωθηκε σαστισμενος, ποιος ξερει . Με απογοητευσε λιγο να πω την αληθεια :-

Αναμονη μεχρι αυριο dudes  :dancing:

Επισκέπτης
Καλησπέρα συναγωνιστη ,καλησπέρα στους απανταχου ψωλαραίους του καλλίτερου ανδρικού φορουμ του πλανίτη ΓΗ ! :fuck2:

Ναι, με πήραν τηλέφωνο μια τύπισα και κλείσαμε ραντευου για αυριο, να είμαι ειληκρινής εχω τεράστια αγωνια
για το τι θα γίνει. Τους εντυπωσίασε μου είπαν τα μαθηματικά μου και το βιογραφικό μου.
Απορίας αξιο για το βιογραφικό διοτι εχει μονο τα περι πανεπιστιμίου, απορω και εγω τι είδαν.

Το καλό της υπόθεσης ειναι οτι μου είπαν οτι ειναι ενας τεράστιος όμιλος καπου στο κεντρο, οταν τους ρωτησα
ποιοι ειναι μου απαντησαν οτι θα τα πουμε απο εκει. Βασικά στο google που εψαξα το τηλεφωνο τους δεν βρηκα κατι

Αυριο θα με παει εκει ο πατέρας μου , αν και οταν του ειπα οτι με πηραν τηλεφωνο κορδώθικε, ομως οταν του ειπα ολα τα παραπανω
τον ειδα οτι ανασκουμπωθηκε σαστισμενος, ποιος ξερει . Με απογοητευσε λιγο να πω την αληθεια :-

Αναμονη μεχρι αυριο dudes  :dancing:
καλησπερα Μακη ...κατι δεν μ αρεσει..ελπιζω να κανω λαθος..καλη επιτυχια ευχομαι

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον μετα την παραπάνω ευχαριστη νοτα στην ανια της καθημερινότητας
εχω να σας πώ μερικές εξελιξεις για την γυναικα της ζωης μου  :smitten:

Όπως είχα πέι απο την Κυριακή και μετα εχουν αυξηθεί οι κλήσεις και μιλάμε
καθημερίνα, πάρα πολλές φορές. πχ Σημερα πρεπει ηδη να κλείσαμε 2 - 3 ώρες οχι συνεχομενα,
αλλα απο το πρώι με διακόπες και στα ενδιάμεσα οταν δεν ειχε δουλεια το μωράκι μου .

Είχαμε κανονισει να μην βρεθούμε σήμερα διοτι όπως μου είπε δεν ήθελε να εχω το μυαλό μου σε εκείνη αλλα που...
Την ακουω στο τηλέφωνο και η πουτσα μου καρουμπαλιαζει! Λει κάτι και σχεδον χύνω πάνω μου , αστα να πανε. Μετα πολλά πολλά
σημερα μου υποσχεθικε οτι θα βρεθουμε για λίγο σημερα και ζητησε να περάσω απ ευθειας στο σπίτι απόψε , κοντά στις 9 .
Αυτο που μου τόνισε είναι οτι θέλει να συζητήσουμε ενα συμαντικό για εμενα θέμα  :think: ,πιστευω οτι θα γαμισω σημερα, το νιωθω
οτι εχω το Felling, οχι οπως χτες στο κολοστοιχημα που πηρα τα αρχίδια μου.

Εχω κάνει ηδη τα μπανάκια μου , εχω φορτώθει μια 3δα καπότες και περιμένω να παει 8 για να αρχίσω να ανηφορίζω  :dancing: :dancing:
Είμαι περίεργος να μαθω , πάντος ηταν πολύ χαρουμενη σημέρα και μαλιστα μου είπε οτι δεν την ενοιαζε σημερα ποσοι
πελάτες θα περάσουν να την δουν . Φυσικά μου είπε οτι δεν θα τα πουμε για πολύ ωρα διοτι θελει να ειμαι φρεσκος αυριο.
Οπως και να εχει οτι και να μου πει εγω θα της την πέσω και ότι γινει , με εχει τρελάνει  :smitten:

Αντε να πάει 8....

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Προσεχε τυπε μην σου λειπει τιποτα σημερα μετα το ραντεβου με την κοπελα!!

Επισκέπτης

μονος εδωσες την απαντηση Μακη...μην περιμενεις πολλα και μην ενθουσιαζεσαι.

Επισκέπτης
Λοιπον μετα την παραπάνω ευχαριστη νοτα στην ανια της καθημερινότητας
εχω να σας πώ μερικές εξελιξεις για την γυναικα της ζωης μου  :smitten:

Όπως είχα πέι απο την Κυριακή και μετα εχουν αυξηθεί οι κλήσεις και μιλάμε
καθημερίνα, πάρα πολλές φορές. πχ Σημερα πρεπει ηδη να κλείσαμε 2 - 3 ώρες οχι συνεχομενα,
αλλα απο το πρώι με διακόπες και στα ενδιάμεσα οταν δεν ειχε δουλεια το μωράκι μου .

Είχαμε κανονισει να μην βρεθούμε σήμερα διοτι όπως μου είπε δεν ήθελε να εχω το μυαλό μου σε εκείνη αλλα που...
Την ακουω στο τηλέφωνο και η πουτσα μου καρουμπαλιαζει! Λει κάτι και σχεδον χύνω πάνω μου , αστα να πανε. Μετα πολλά πολλά
σημερα μου υποσχεθικε οτι θα βρεθουμε για λίγο σημερα και ζητησε να περάσω απ ευθειας στο σπίτι απόψε , κοντά στις 9 .
Αυτο που μου τόνισε είναι οτι θέλει να συζητήσουμε ενα συμαντικό για εμενα θέμα  :think: ,πιστευω οτι θα γαμισω σημερα, το νιωθω
οτι εχω το Felling, οχι οπως χτες στο κολοστοιχημα που πηρα τα αρχίδια μου.

Εχω κάνει ηδη τα μπανάκια μου , εχω φορτώθει μια 3δα καπότες και περιμένω να παει 8 για να αρχίσω να ανηφορίζω  :dancing: :dancing:
Είμαι περίεργος να μαθω , πάντος ηταν πολύ χαρουμενη σημέρα και μαλιστα μου είπε οτι δεν την ενοιαζε σημερα ποσοι
πελάτες θα περάσουν να την δουν . Φυσικά μου είπε οτι δεν θα τα πουμε για πολύ ωρα διοτι θελει να ειμαι φρεσκος αυριο.
Οπως και να εχει οτι και να μου πει εγω θα της την πέσω και ότι γινει , με εχει τρελάνει  :smitten:

Αντε να πάει 8....
μην πας με τη προοπτικη να γαμησεις..προσωπικα οποτε το εκανα επαιρνα  τ αρχιδια μου ..δειξε το ενδιαφερον σου παντως και πανω απ ολα μη τη λες φιλεναδα γιατι στο τελος βλεπω να σου εξιστορει με λεπτομερειες τα γαμησια  που κανει...προσεχε και ευχομαι καλη επιτυχια!

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
το μουνι και τα ματια σου!!!! μην αφηνεις το μουνι γιατι δεν ξαναγυριζει!!!!

Ξεκινώ να σου γράψω μια βιαστική απάντηση , η ώρα που ξεκινώ να σου αραδίαζω τις παρακάτω γραμμές είναι 19:38 και
σε είκοσι λεπτά θα πρέπει να πάρω μια μικρή ανηφόρα , μια ανηφόρα που οδηγεί σε μια κεντρική λεωφορο όπου θα επιλέξω
το τυχερό ταξί που θα με οδηγισει σε μία ονειρική νύχτα. Θα είναι όμως;Θα είναι γλυκεια γεμάτη παθος ή θα ειναι
μια άδεια νυχτα με γεμάτο μυαλό απο σκέψεις;

Kατι με έκανε να σπαταλήσω τα υπόληπα λέπτα αγωνίας στο σχολιό σου, μπορέι αυτο το κατι να είναι πολλά , μπορεί και τίποτα . Δικαιολογουμαι οτι απλά μαγνήτισες την ματία μου και μοχλέυωντας την  ροη της σκέψης μου βυθίστικά σε ένα βούρκο γεμάτο βδέλες και δυσωδία. ολες οι βδέλες εχουν ενα κοινό παρανομαστή "μην αφηνεις το μουνι γιατι δεν ξαναγυριζει".

Γιατί μου το είπε ο "XRISTOS"; Προσπάθησα σαν μικρός κλέφτης να γλυστρίσω για λίγο στην χαραμάδα του χρόνου και να δώ τον Χρήστο να μετανοιώνει, πολλά πολλά χρονια πριν όταν έκανε το λάθος που του στοίχισε κατι που μονο ο φίλος μας ξερει και το κρατά καλά κρυφο για αυτον.
Ηθελε κάτι αλλα το αφησε να φύγει δεν είχε κάποιον απο "μ η χ α ν η ς  θ ε ο" να του δειξει με το μαγικό ραβδι του φωτος τον δρόμο
που επρεπε να ακολουθησει .

Οχί , δεν θα πεσω στην ίδια παγιδα διοτι έκανα λυκόφιλους, απόκτησα τους δικούς μου θεους , ειναι οι δικοί μου θεοι στο ταξίδι μου.
Με οδηγο αυτους και το φωτινό ραβδί γνωσης απο την χαραμάδα του χρονου και του παρελθοντος θα αρπάξω το αλογό μου και θα πορευτώ εις γνωση.

Κοιτώ την ώρα γοργα , αναρωτίεμαι πως ειναι δυνατόν η στιγμαια σκέψη να χρειάζεται 23 λεπτά για να αποτυπωθεί σε μολις 5 παραγράφους. Αγνωστο διοτι μαλλον ενας άγνωστος , ο δικός μου " απο μηχανης θεος" μου εγναιψε με την σοφία του. Ωρα να ξεκινήσω συναγώνιστες ... καλή μας τύχη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom