Οταν λεμεε δουλειά εννοείς πόσοι την γάμησαν έτσι;Οχι τίποτα άλλο αλλα να μην μπερδευτούμε!!!Λοιπον μετα την παραπάνω ευχαριστη νοτα στην ανια της καθημερινότητας
εχω να σας πώ μερικές εξελιξεις για την γυναικα της ζωης μου
Όπως είχα πέι απο την Κυριακή και μετα εχουν αυξηθεί οι κλήσεις και μιλάμε
καθημερίνα, πάρα πολλές φορές. πχ Σημερα πρεπει ηδη να κλείσαμε 2 - 3 ώρες οχι συνεχομενα,
αλλα απο το πρώι με διακόπες και στα ενδιάμεσα οταν δεν ειχε δουλεια το μωράκι μου .
Είχαμε κανονισει να μην βρεθούμε σήμερα διοτι όπως μου είπε δεν ήθελε να εχω το μυαλό μου σε εκείνη αλλα που...
Την ακουω στο τηλέφωνο και η πουτσα μου καρουμπαλιαζει! Λει κάτι και σχεδον χύνω πάνω μου , αστα να πανε. Μετα πολλά πολλά
σημερα μου υποσχεθικε οτι θα βρεθουμε για λίγο σημερα και ζητησε να περάσω απ ευθειας στο σπίτι απόψε , κοντά στις 9 .
Αυτο που μου τόνισε είναι οτι θέλει να συζητήσουμε ενα συμαντικό για εμενα θέμα,πιστευω οτι θα γαμισω σημερα, το νιωθω
οτι εχω το Felling, οχι οπως χτες στο κολοστοιχημα που πηρα τα αρχίδια μου.
Εχω κάνει ηδη τα μπανάκια μου , εχω φορτώθει μια 3δα καπότες και περιμένω να παει 8 για να αρχίσω να ανηφορίζω![]()
Είμαι περίεργος να μαθω , πάντος ηταν πολύ χαρουμενη σημέρα και μαλιστα μου είπε οτι δεν την ενοιαζε σημερα ποσοι
πελάτες θα περάσουν να την δουν . Φυσικά μου είπε οτι δεν θα τα πουμε για πολύ ωρα διοτι θελει να ειμαι φρεσκος αυριο.
Οπως και να εχει οτι και να μου πει εγω θα της την πέσω και ότι γινει , με εχει τρελάνει
Αντε να πάει 8....
Σημαντικό θέμα για εσένα;
![Huh :huh: :huh:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/huh.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)