Νέα

Να την πάρω ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makis-23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 806
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Λοιπον μετα την παραπάνω ευχαριστη νοτα στην ανια της καθημερινότητας
εχω να σας πώ μερικές εξελιξεις για την γυναικα της ζωης μου  :smitten:

Όπως είχα πέι απο την Κυριακή και μετα εχουν αυξηθεί οι κλήσεις και μιλάμε
καθημερίνα, πάρα πολλές φορές. πχ Σημερα πρεπει ηδη να κλείσαμε 2 - 3 ώρες οχι συνεχομενα,
αλλα απο το πρώι με διακόπες και στα ενδιάμεσα οταν δεν ειχε δουλεια το μωράκι μου .

Είχαμε κανονισει να μην βρεθούμε σήμερα διοτι όπως μου είπε δεν ήθελε να εχω το μυαλό μου σε εκείνη αλλα που...
Την ακουω στο τηλέφωνο και η πουτσα μου καρουμπαλιαζει! Λει κάτι και σχεδον χύνω πάνω μου , αστα να πανε. Μετα πολλά πολλά
σημερα μου υποσχεθικε οτι θα βρεθουμε για λίγο σημερα και ζητησε να περάσω απ ευθειας στο σπίτι απόψε , κοντά στις 9 .
Αυτο που μου τόνισε είναι οτι θέλει να συζητήσουμε ενα συμαντικό για εμενα θέμα  :think: ,πιστευω οτι θα γαμισω σημερα, το νιωθω
οτι εχω το Felling, οχι οπως χτες στο κολοστοιχημα που πηρα τα αρχίδια μου.

Εχω κάνει ηδη τα μπανάκια μου , εχω φορτώθει μια 3δα καπότες και περιμένω να παει 8 για να αρχίσω να ανηφορίζω  :dancing: :dancing:
Είμαι περίεργος να μαθω , πάντος ηταν πολύ χαρουμενη σημέρα και μαλιστα μου είπε οτι δεν την ενοιαζε σημερα ποσοι
πελάτες θα περάσουν να την δουν . Φυσικά μου είπε οτι δεν θα τα πουμε για πολύ ωρα διοτι θελει να ειμαι φρεσκος αυριο.
Οπως και να εχει οτι και να μου πει εγω θα της την πέσω και ότι γινει , με εχει τρελάνει  :smitten:

Αντε να πάει 8....
Οταν λεμεε δουλειά εννοείς πόσοι την γάμησαν έτσι;Οχι τίποτα άλλο αλλα να μην μπερδευτούμε!!!
Σημαντικό θέμα για εσένα; :huh:Λεφτά θέλει .Θα σας πήρε "χαμπάρι και καλά " ο νταβάς της και θα σε "κυνηγήσει" .
:2funny: :2funny: :2funny:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.783
Πόντοι
5.595
makis...? Εισαι καλα ??? Πως πηγε η συνεντευξη..??  :o

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα στους ποίο γαμάτους αγνωστους στο Ελληνικο στερέωμα, καλησπέρα συναγωνιστές, καλησπέρα εργαζομενοι και ανεργοι, καλησπέρα στους μπηχτηδες και μη , οπως επισης την καλησπέρα μου στους οικοδόμους, τους βουλευτές, τους τσάτσους, τους προστάτες, τους πυροτεχνουργούς, τους σκουπιδίαριδες, τους πυροσβέστες, τους φουρναρεους , τους καταστηματαρχες , τους υδραβλικους, τις γκαρσόνες, τους εικονοληπτες και πιπατζουδες, τους πτυχιουχους, τους τεμπελιδες, τους ηλεκτρολόγους, τους πλακατζίδες, τους ξυλλουργους, τους πεταλωτές, τους τσαγκάριδες και τους μαρανγκους
... και γενικά σε ολους τους φιλους της ποιο ΤΟΠ παρεας στον ηλεκτρονικο κικεωνα πληροφοριων και γνωσεων στο Μπουρδέλα !!!!

Μετα την υπέρτατη ήττα στο Στοιχήμα η χτεσινη νυχτα και το σημερινο πρωι αποδείχτικε μια μεγαλη υπερτατη κακοτυχία να πω, γκαντεμια να πω, δεν ξερω
απλα σκατα σκατα σκατα , ειμαι πολυ απογοητευμενος  :-

Στο στοιχημα πηγα να βγω νικητης και βγηκα ηττημενος
Στο μωρο μου πηγα να γαμησω και εμεινα με τον πουτσο στο χερι
Στην δουλεια πηγα να την κλεισω και ηταν αεριτζίδες

απο που να αρχισω και που να τελιωσω  :- :- :- :-

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
219
Πόντοι
16
Καλησπέρα στους ποίο γαμάτους αγνωστους στο Ελληνικο στερέωμα, καλησπέρα συναγωνιστές, καλησπέρα εργαζομενοι και ανεργοι, καλησπέρα στους μπηχτηδες και μη , οπως επισης την καλησπέρα μου στους οικοδόμους, τους βουλευτές, τους τσάτσους, τους προστάτες, τους πυροτεχνουργούς, τους σκουπιδίαριδες, τους πυροσβέστες, τους φουρναρεους , τους καταστηματαρχες , τους υδραβλικους, τις γκαρσόνες, τους εικονοληπτες και πιπατζουδες, τους πτυχιουχους, τους τεμπελιδες, τους ηλεκτρολόγους, τους πλακατζίδες, τους ξυλλουργους, τους πεταλωτές, τους τσαγκάριδες και τους μαρανγκους
... και γενικά σε ολους τους φιλους της ποιο ΤΟΠ παρεας στον ηλεκτρονικο κικεωνα πληροφοριων και γνωσεων στο Μπουρδέλα !!!!

Μετα την υπέρτατη ήττα στο Στοιχήμα η χτεσινη νυχτα και το σημερινο πρωι αποδείχτικε μια μεγαλη υπερτατη κακοτυχία να πω, γκαντεμια να πω, δεν ξερω
απλα σκατα σκατα σκατα , ειμαι πολυ απογοητευμενος  :-

Στο στοιχημα πηγα να βγω νικητης και βγηκα ηττημενος
Στο μωρο μου πηγα να γαμησω και εμεινα με τον πουτσο στο χερι
Στην δουλεια πηγα να την κλεισω και ηταν αεριτζίδες

απο που να αρχισω και που να τελιωσω  :- :- :- :-

Πραγματικά δε βαρέθηκες τύπε? :jerking: :jerking: :jerking:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Πες μας τι φαγητο μαγειρεψε η μαμα σημερα

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Να πώ κατι, αυτη η γυναίκα μάλλον είτε με γουστάρει πολύ η τελικά το έχω παρεξηγησει όσο δεν πάει και μάλλoν πρεπει να την δώ φιλικά, ειμαι πολύ μπερδεμένος - ξανά.

Χτές λοιπόν ξεκινησα απο το σπιτι στις 8 και κάτι ψιλά μέχρι να βγώ στην λεωφορο να πάρω ταξι και να φτάσω εκεί εκανα κανενα 30 λεπτο,
καθομαι απο κάτω κανενα μισάωρο και ανεβαίνω πάνω στις 9. Ηθελα να το παιξω κύριος, εννια μου ειπε, εννια πάτησα το κουδούνι.

Ανεβαίνω πάνω , καθομαστε κανένα δεκάλεπτο μεχρι να πουμε τα -τι κανεις κλτ και μεχρι να φτίαξει κάτι να πιουμε.
Βασικά ηταν ντυμένη με ενα κιμονο και μου εκανε εντυπωση το οτι είχε ελαφρα μελανασμενο μαγουλο και τα χειλη ηταν πρισμενα - Αγνωστο το γιατί.
Την ρώτησα και μου είπε οτι είχε περιεργους πελάτες. Ωραια μεχρι εδω;
Μετα το δεκάλεπτο και ενω μιλούσαμε για το αυριανο - σημερινο ραντεβου που είχα για την δουλεία κανω την κίνηση να πάω να την φιλήσω και ....

Εκεί με σταματά απότομα και ενιωσα λίγο σαν τον μαλάκα , δεν επεμενα και γυρίζει και μου λεέι την εξης κουβέντα " Αυτο ηταν το σημαντικό που ηθελα να μιλήσουμε"
Αμέσως καθομαι ποιο ανετα στον γωνιακό καναπέ και τις λέω ειμαι όλος αυτια. Ενω υποτίθεται θα πηγαινα για καμια ώρα να την δώ εφυγα απο εκει γύρω στις 1 , άπραγος
και με άπειρα ερωτήματα.

Για να μήν σας ζαλίσω και φτίαχνω σεντόνι με λεπτομέριες που ίσως κουράσουν θα προσπαθήσω να είμαι περιλιπτικός. Η αγάπη μου
είπε οτι την βάζω στην διαδικασία να με δεί ως αντρα, για αυτο τον λόγο αλλωστε εκανε κίνηση να αλλάξουμε τηλέφωνα, με γουστάρει μου είπε
και λάτρεψε τον τρόπο μου αλλά δεν της αρέσει που με γνώρισε τώρα και φυσικα ο τεράστιος παρανομαστής ειναι οτι κανει δουλεια πουτάνας.

Εγω φυσικά της ειπα οτι δεν με νοιαζει η δουλεια και μπορώ να το δεχτώ αλλα μου είπε οτι δεν εχω κάνει αλλες σχεσεις και δεν ξερω πως λέιτουργούν
αλλα και πόσο επηρρεάζουν οι διαφοροι  παραγοντες. Τονισε οτι αν είχα εμπειρια θα έπρατα διαφορετικά . Πανω στο τελείωμα της ομηρικής συζήτησης
πετάω κουβέντα και της λεω οτι:
και σχέση να μην έχουμε θα ήθελα να κάνουμε ερωτα συνέχεια αλλα εκει μου είπε να μην σκέφτομαι σαν τους πελάτες της
και να μην ειμαι ετσι . -"Πως να μην ειμαι μωρη ετσι , που σε βλεπω και η πουτσα ξεπερνα 3 δακτυλα το πανω κεφάλι μου απο την καβλα και
τις απειρες μαλακιες που εχω ριξει αυτες τις μερες
" (αυτο δεν το ειπα, το σκεφτηκα).

Στην διαρκεια της συζητησης μου ειπε μια - δυο φορές οτι να μην ακολουθω κακους συμβουλάτορες και να της πω οτι νιωθω, αλλα ντρεπομουν παρα μα πάρα πολύ και
αρκεστικα να της πώ οτι μου αρέσει και οτι είναι γυναικάρα ,απλά τα άκουγε.

Δεν μπορώ να κατανοιήσω τι θέλει απο εμένα, μια κρύο μια ζέστη.Εγω θέλω τοσα πολλα. Πάνω στην κουβέντα της καλυνύχτας μου είπε να μην μένω σε όσα βλέπω αλλα
καποιες φορες τα φαινόμενα απατουν. Εφυγα τόσο προβληματισμένος απο εκει που προτίμησα να περπατήσω 1 και 40 λεπτά μεχρι το σπιτι
για να σκεφτώ τι παίζει. (χωρια του οτι δεν ηθελα να δωσω και αλλα λεφτα στο ταξι)

Ακρη δεν βρiσκω  :headbang: :headbang: :huh: :huh: :- :- :- :-

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
makis...? Εισαι καλα ??? Πως πηγε η συνεντευξη..??   :o

Πως να ειμαι σκατα με τριπλή στρώση  :- :- με την δουλεια κοιτα να δεις τι παίχτηκε.

Με πήγε ο πατέρας μου εκεί με το αμάξι , ετσι και αλλίως ανεργος είναι και προσφερθηκε. Φτανω
εκει και τι να δω, ο "ομιλος" δεν ηταν κατι παραπανω απο μια αιθουσα με τηλεφώνα . Τρωω το πρώτο ΣΟΚ.

Κάθομαι να μου πάρει συνεντευξη ενας χαρτογιακάς όλο στίλ και μαγκία και υφάκι λές και ηταν ο μεγαλύτερος
αγγουροπωλης της λαχαναγορας . Τρωω δευτερο ΣΟΚ με το υφάκι.

Αρχίζει ν αμου σκάει το παραμύθι, διοτι μάλλον παραμύθι ηταν, οτι ειναι εταιρία του εξωτερικού και ειδικέυονται
στις πωλήσεις και εμενα με ηθελαν "δοκιμαστικά" να κλείνω παραγγελιες.

Κλαιν μαιν .... εκείνη την ώρα μου πέρασε απο το μυαλο το χτεσινό υφος του πατέρα μου ,τον διακόπτω και του λεω
"να σου πώ κατι ?" αφου είσαι όμιλος γιατι μου κανεις συντευξη εσυ το αφεντικο και δεν μου παρνει συνεντευξη το HR ;
Μου απαντάει οτι λειπουν για καφέ και του λέω και εγω το delivery ειμαι δεν ψαχνω δυλεια , αντε γεια

και τον αφησα ξερο τον μαλακα !!!!

Επισκέπτης
φιλε Μακη  καλησπερα πιθανον η κοπελα να χει κουραστει..ψαχνει κατι σταθερο να ξεκοψει ομως φοβαται κατα βαθος το αγνωστο και τις συνεπειες..σου ειπα εχθες μην πας με τη προοπτικη να γαμησεις..δεν μ ακουσες...βγαλε το γαμησι απ το μυαλο σου κ προχωρα πιο ανθρωπινα..απο γαμικουλες εχει χορτασει..ρωτα την ''πως θα σου φαινοταν αν εκοβες απ τη δουλεια αυτη?'' να δουμε τι θα σου απαντησει.. απο την απαντηση της θα βγαλεις συμπερασματα..ξεκολλα γεματο μουνια ειναι εξω

androklis

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
τύπε-αν δεν τρολάρεις- γράψε την στα τέτοια σου. φαντάσου γυναίκα που είναι του επαγγέλματος, και θέλει 'πλατωνική' σχέση με καποιον.
ας βρεί κανά 80άρη να μιλάνε. όχι 23 χρονών πιτσιρικά και να του το παίζει παρθένα. Τι περιμένει; την πρώτη νύχτα του γάμου για να σου κάτσει;
ήμαρτον με την ψυχασθένεια!

:uglystupid: :headbang: :idiot: :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom