Νέα

Να σου βάζει κωλοδάχτυλο η γυναίκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eki10
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 370K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Σας αρέσει το... δάχτυλο ?

• ΟΧΙ!

Ψήφοι: 454 32,2%
  • Αν ξέρει πως να το κάνει η γκόμενα... ΝΑΙ!

Ψήφοι: 690 48,9%
  • Μόνο δάχτυλο? Και κανένα δονητή αν έχει...

Ψήφοι: 267 18,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.411

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Μην λετε τετοια γιατι ο μαλακας ο Εντουρο θα ελθει και θα σας βαλει καμια δεκαρια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :gay: :gay: :gay: :boobies:

wild horse

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2017
Like
0
Πόντοι
0
Αμε!!Αν η γκόμενά γνωρίζει πως να το κάνει.. Είναι super!!!

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.266
Πόντοι
2.306
  η απολυτη  καυλα  καυλωνω  τρελα  με  γλυφοκωλι
Και εγώ τύπε. Γλυφοκωλαδα ειναι η επιτομή της ηδονής.
Χωρίς δάκτυλο ομως. Προσωπικά με ξενερώνει τελειώς.
Εχει τύχει Γλυφοκωλαδα να μου κάνουν πανω μισή ωρα. Η γκομενα είχε γλωσσάρα και την άφηνα να σπατουλαρει για πολλή ωρα.

dimitris69696969

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2014
Like
20
Πόντοι
0
γεια σας μαγκες προσωπικα το γουσταρω το γλυψιματακι φουλ !!

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Και πως το ζητάτε ρε μάγκες από γκομενες? Αν η γκομενα ξενερώσει γίνεσαι ρεζιλι ειδικα αν το πει σε φιλες. Συν ότι σε ένα τσακωμο μπορεί και να στο χτυπήσει...

dimitris69696969

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2014
Like
20
Πόντοι
0
Και πως το ζητάτε ρε μάγκες από γκομενες? Αν η γκομενα ξενερώσει γίνεσαι ρεζιλι ειδικα αν το πει σε φιλες. Συν ότι σε ένα τσακωμο μπορεί και να στο χτυπήσει...
της εξηγεις τι ακριβως κανει ο προστατης και πως ερεθιζεται ! αν ειναι δεκτικη θα κατσει να ακουσει και να πειραματιστειτε μαζι! αρχικα της λες να σου γλυψει κωλο και μετα της λες πιο εντονα με τη γλωσσα και να δοκιμασει δαχτυλο σιγα σιγα

προσωπικα εμενα μ το ειχε κανει μια 45αρα δικηγορος , μ λεει ξαπλωσε, αφου την ειχα εκτελεσει 2 φορες! και αρχισει πιπα και παιξιμο μαζι, χαιδευε φουλ και αρχιδομπαλες και ολα! κωλο ομως δεν μ ειχε πειραξει. λιγο πριν τελειωσω μ λεει πριν χυσεις να μου το πεις, χωρις να ξερω εγω λεω οκ! και πριν χυσω της το λεω και με γεμιζει παντου λαδι, και παει το δαχτυλο της προς τα πισω.. και κανει μια απαλη κινηση και το χωνει ολο μεσα !! το χυσιμο που εκανα ηταν ενα απο τα καλυτερα μου !!!!! το συστηνω ανεπιφύλακτα μαγκες!

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
της εξηγεις τι ακριβως κανει ο προστατης και πως ερεθιζεται ! αν ειναι δεκτικη θα κατσει να ακουσει και να πειραματιστειτε μαζι! αρχικα της λες να σου γλυψει κωλο και μετα της λες πιο εντονα με τη γλωσσα και να δοκιμασει δαχτυλο σιγα σιγα

προσωπικα εμενα μ το ειχε κανει μια 45αρα δικηγορος , μ λεει ξαπλωσε, αφου την ειχα εκτελεσει 2 φορες! και αρχισει πιπα και παιξιμο μαζι, χαιδευε φουλ και αρχιδομπαλες και ολα! κωλο ομως δεν μ ειχε πειραξει. λιγο πριν τελειωσω μ λεει πριν χυσεις να μου το πεις, χωρις να ξερω εγω λεω οκ! και πριν χυσω της το λεω και με γεμιζει παντου λαδι, και παει το δαχτυλο της προς τα πισω.. και κανει μια απαλη κινηση και το χωνει ολο μεσα !! το χυσιμο που εκανα ηταν ενα απο τα καλυτερα μου !!!!! το συστηνω ανεπιφύλακτα μαγκες!
έχεις το τηλ της δικηγόρου? Χαχαχ η δικια μ με χαιδευει ανάμεσα κωλο και αρχιδια μέχρι εκεί το έχουμε πάει

dimitris69696969

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2014
Like
20
Πόντοι
0
έχεις το τηλ της δικηγόρου? Χαχαχ η δικια μ με χαιδευει ανάμεσα κωλο και αρχιδια μέχρι εκεί το έχουμε πάει
Σε καλο δρόμο ειςαι παίχτη!

δυστυχως εφυγε εξωτερικο το μωρακι! ερχεται σπανια ελλαδα πλεον και οποτε ερθει βρισκομαστε για μια επαναληψη!

lefthand

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2016
Like
14
Πόντοι
0

καυλα ειναι μου το εχουν κανει κ εμενα κ  τρελαθηκα απο καυλα..

2deepMK

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Όντως τόσο απήχηση ρε τύποι το δάχτυλο;;; Γι'αυτό τώρα με αυτή που τραβιέμαι πήγε προς την περιοχή στην πρώτη πίπα που μου πήρε.... Την τσίμπησα από τα μαλλιά και την άρχισα στον πούτσο να αποφύγω την φάση. Την 2η φορά πήγε ξανά και απλά της πήρα το χέρι από εκεί. Τι φάση;; Τι τους έχετε κάνει;

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
ειναι ποιο μεγαλη η ηδονη οταν βαζει η γυναικα δαχτυλο στον ανδρα απο το να το κανουμε μονοι μας?? :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom