Νέα

Να σου βάζει κωλοδάχτυλο η γυναίκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eki10
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 367K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρέσει το... δάχτυλο ?

• ΟΧΙ!

Ψήφοι: 452 32,2%
  • Αν ξέρει πως να το κάνει η γκόμενα... ΝΑΙ!

Ψήφοι: 684 48,8%
  • Μόνο δάχτυλο? Και κανένα δονητή αν έχει...

Ψήφοι: 266 19,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.402

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
Κάπου θα έχει κι εδώ! Σε άλλο thread μιλάνε για τα μασατζίδικα.

Ψάχνοντας στο google βρίσκεις μια αδερφή που ψάχνεται και λέει tantric massage, ένας Διαμαντής.

Πάντως λείπουν οι γυναίκες και οι αντίστοιχες αγγελίες!

Όσοι γνωρίζετε κάποια, δεν είναι κακό να τη μοιραστείτε!

δοκίμασες τον Διαμαντή και δεν σου άρεσε τύπε ?  :grin:

bou_asd

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Κριτικές
11
Like
49
Πόντοι
1.992
Φυσικά δεν τον δοκίμασα. Είπαμε για γυναίκα!

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
ωραιο πραγμα να σε τσιμπουκωνει η γκομενα και να ξερει να σου χαιδευει τον προστατη βαζωντας το δαχτυλο της μεσα...κι εγω το κοροιδευα μεχρι που το δοκιμασα κι αμα τυχει και δω οτι καποια το γυροφερνει σηκωνεις λιγο τα ποδια παραπανω και χραπ στο χωνει και χυνει ασταματητα μολις σου πιασει τον προστατη...αρκει να ξερει αλλα και να μην ξερει το δαχτυλο ειναι καυλωτικο περιφερεται γυρω απο τον προστατη και καυλωνεις...μονο δαχτυλο ομως...αν θες αλλα παει αλλου το πραγμα...και να ξερετε πουστης ειναι αυτος που δοκιμασε και του αρεσε και ξαναδοκιμασε και ξανα και ξανα...το λεω γιατι θα τρεξουν να πουν ορισμενοι οτι το δαχτυλο σε κανει πισωγλεντι...αν ομως θες αντρικο πουλακι πισω τοτε μιλαμε για αλλο θρεντ κι οχι για εδω...

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.678
Πόντοι
3.656
ωραιο πραγμα να σε τσιμπουκωνει η γκομενα και να ξερει να σου χαιδευει τον προστατη βαζωντας το δαχτυλο της μεσα...κι εγω το κοροιδευα μεχρι που το δοκιμασα κι αμα τυχει και δω οτι καποια το γυροφερνει σηκωνεις λιγο τα ποδια παραπανω και χραπ στο χωνει και χυνει ασταματητα μολις σου πιασει τον προστατη...αρκει να ξερει αλλα και να μην ξερει το δαχτυλο ειναι καυλωτικο περιφερεται γυρω απο τον προστατη και καυλωνεις...μονο δαχτυλο ομως...αν θες αλλα παει αλλου το πραγμα...και να ξερετε πουστης ειναι αυτος που δοκιμασε και του αρεσε και ξαναδοκιμασε και ξανα και ξανα...το λεω γιατι θα τρεξουν να πουν ορισμενοι οτι το δαχτυλο σε κανει πισωγλεντι...αν ομως θες αντρικο πουλακι πισω τοτε μιλαμε για αλλο θρεντ κι οχι για εδω...

τυπε κι ο λιλας αντρακλας ειναι.δεν βαζει πουτσες στη σουφρα του,μονο κωνους και κουτσουρα  :grin:

SexyScorpio

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2015
Like
3
Πόντοι
0
Στην πίπα, ασυναίσθητα έβαλα εκεί κάτω το χέρι της κοπέλας μου , μπορώ να πω ήταν αρκετά καυλωτικό αν και σαν αρχάρια δεν το προχώρησε πολύ μεσα. Στην πρώτη ευκαιρία θα το ξανα επιδιώξω μιας και σε συνδυασμό οτι τα καταπίνει, μπορώ να πω η στιγμη της κορύφωσης είναι ολα τα λεφτά !    ;) ;)

LanciaRallye037

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Κριτικές
42
Like
2.609
Πόντοι
5.196
Λοιπόν, το έχω δοκιμάσει και μάλιστα όταν η γυναίκα ξέρει και το κάνει, είναι πραγματικά απίστευτη η καύλα που βγάζεις.
Το θέμα είναι πως δεν βρίσκεις εύκολα γυναίκες που να ξέρουν.
Η Μαριάννα απο Αγκύρας είναι σίγουρα μια απο τις 3/4 της λίστας.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
στο φ 104 ηταν παλια μια που εκανε και νταμπλ φιστινγκ...καποιοι απο δω μεσα ειχαν δοκιμασει και τους εμεινε αξεχαστο!

LanciaRallye037

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Κριτικές
42
Like
2.609
Πόντοι
5.196
Δεν το θυμάμαι αυτό. Η Δέσποινα μήπως;

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
οχι
εχω ξεχασει τ ονομα της
λειπει και το παιδι που ειχε την "εμπειρια"  :S

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Mια φορα, σε ταιλανδεζικο μασαζ στη Στοκχολμη. Happy ending κ ετσι. Λιγο κουρασμενος, λιγο η γκομενα που δεν ελεγε, δεν εχυνα.. Πριν καταλαβω, η ρουφιανα βαζει δακτυλο. Πού ακουμπησε, τί νευρο χτυπησε, ουτε που ξερω. Σε 2 δευτερολεπτα της τα φερα στη μαπα. Οποτε στο poll: Αν ξερει τι κανει, βουρ!

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Χαχα! Ακριβως τυπε μου!

Taranis

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Κριτικές
1
Like
28
Πόντοι
0
Mια φορα, σε ταιλανδεζικο μασαζ στη Στοκχολμη. Happy ending κ ετσι. Λιγο κουρασμενος, λιγο η γκομενα που δεν ελεγε, δεν εχυνα.. Πριν καταλαβω, η ρουφιανα βαζει δακτυλο. Πού ακουμπησε, τί νευρο χτυπησε, ουτε που ξερω. Σε 2 δευτερολεπτα της τα φερα στη μαπα. Οποτε στο poll: Αν ξερει τι κανει, βουρ!
Και ο Λίλας από κωλοδάχτυλο άρχισε  :2funny:

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Τυπε μου, ειναι περιεργη φαση. Δε το ζητας αυτο, ουτε παιζει να το ζητησω. Αμα τυχεις σε γκομενα που το κατεχει ομως, δοκιμαστε το.

Taranis

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Κριτικές
1
Like
28
Πόντοι
0
Τυπε μου, ειναι περιεργη φαση. Δε το ζητας αυτο, ουτε παιζει να το ζητησω. Αμα τυχεις σε γκομενα που το κατεχει ομως, δοκιμαστε το.
Και η κόκα και η πρέζα λένε ότι είναι ωραίες τυπε αλλά δεν θέλω να δοκιμάσω  :hi:

LanciaRallye037

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Κριτικές
42
Like
2.609
Πόντοι
5.196
Παιδες, όταν μου το έκαναν τη πρώτη φορά, δεν το ζήτησα. Ήμουν 23 και μου έπαιρναν πίπα στο αμάξι. Η τύπισα ήταν 32 και πολύ αστέρι.
Δεν πρόλαβα να αντιδράσω, αλλά ήταν μοναδικό.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Και η κόκα και η πρέζα λένε ότι είναι ωραίες τυπε αλλά δεν θέλω να δοκιμάσω  :hi:

Μάγκα μου, αν στο είπε φίλος σου πως η κόκα και η πρέζα είναι ωραίες, μη τους κάνεις παρέα. Αυτό που λέμε, ουτε σε πουστριλικια αναφέρεται (bou είναι εδώ όμως, εννοείται πως θα πεταχτεί μαλακας να πει την αντρικλα του), ουτε πως σου σπάει παρθενια και γίνεσαι γκει μετά από αυτό. Εκεί υπάρχουν πολλές νευρικες αποληξεις των οποίων τις θέσεις γνωρίζουν κάποιες εμπειρες.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
57
Πόντοι
16
Μου κάνει εντύπωση πόσο διαδεδομένο είναι στους άντρες και πόσο εξοικειωμένες είναι οι γυναίκες, εκτός αν εγώ έχω μείνει τόσο πίσω..
Σε κουβέντα με φίλες ηλικίας 35+ σε όλες είχαν τύχει γκόμενοι και σχέσεις που τους το ζητούσαν και μάλιστα μου το ανέφεραν ως κάτι το εντελώς φυσιολογικό δηλαδή δεν τις παραξένεψε καθόλου  :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom