skatharozoumhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13
- Πόντοι
- 1
ποιος ειναι ο πικερ? πες μου πληροφοριεςΈχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να ενταχθείς στον πικερισμό;
ποιος ειναι ο πικερ? πες μου πληροφοριεςΈχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να ενταχθείς στον πικερισμό;
Είναι δυνατόν να μη γνωρίζεις τον Picker, την ανυπέρβλητη μορφή του σάη;;; :o :o :oποιος ειναι ο πικερ? πες μου πληροφοριες
ειμαι καινουριος στο σαιτ.ευχαριστωΕίναι δυνατόν να μη γνωρίζεις τον Picker, την ανυπέρβλητη μορφή του σάη;;; :o :o :o
Ρίξε μια ματιά στο θέμα του και θα καταλάβεις ότι μπορεί να έχετε κοινά σημεία...
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=144885.0]https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=144885.0[/url]
ΣωστόςΕκεί που μας έχωσαν το σημείο G πως να μην μας αρέσει; Μεγαλύτερη απόλαυση από το να σου παίρνει τσιμπούκι και να έχει το δάχτυλο μέσα σου στο σωστό σημείο δεν υπάρχει!
Εκεί που μας έχωσαν το σημείο G πως να μην μας αρέσει; Μεγαλύτερη απόλαυση από το να σου παίρνει τσιμπούκι και να έχει το δάχτυλο μέσα σου στο σωστό σημείο δεν υπάρχει!
Έχετε σκεφτεί την ένταξή σας στον πικερισμό;Σωστός
δεν υπαρχει καλυτερη πιπα απο το να βαζει και δαχτυλο. η δικια μ το εκανα μονη της χωρις να της το ζητησω και της αρεσει να με δαχτυλωνει
ετσι ειναιΓια εμένα μεταξύ άντρα και γυναίκας επιτρέπονται τα πάντα.Στο κρεβάτι του ο καθένας κάτι ότι γουστάρει και μαγκιά του.
etsiη πιο ωραία αίσθηση είναι να γλύφεις εναλλασσόμενα κώλο,αρχίδια,καυλί....με τις ωρες..
η πιο ωραία αίσθηση είναι να γλύφεις εναλλασσόμενα κώλο,αρχίδια,καυλί....με τις ωρες..
ετσι ειναι
πολυ καυλωτικο ισχυει και πριν το χυσιμο ενα δαχτυλο για δυνατη εκτοξευση ?η πιο ωραία αίσθηση είναι να γλύφεις εναλλασσόμενα κώλο,αρχίδια,καυλί....με τις ωρες..