skatharozoumhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13
- Πόντοι
- 1
ποιος ειναι ο πικερ? πες μου πληροφοριεςΈχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να ενταχθείς στον πικερισμό;
ποιος ειναι ο πικερ? πες μου πληροφοριεςΈχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να ενταχθείς στον πικερισμό;
Είναι δυνατόν να μη γνωρίζεις τον Picker, την ανυπέρβλητη μορφή του σάη;;; :o :o :oποιος ειναι ο πικερ? πες μου πληροφοριες
ειμαι καινουριος στο σαιτ.ευχαριστωΕίναι δυνατόν να μη γνωρίζεις τον Picker, την ανυπέρβλητη μορφή του σάη;;; :o :o :o
Ρίξε μια ματιά στο θέμα του και θα καταλάβεις ότι μπορεί να έχετε κοινά σημεία...
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=144885.0]https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=144885.0[/url]
ΣωστόςΕκεί που μας έχωσαν το σημείο G πως να μην μας αρέσει; Μεγαλύτερη απόλαυση από το να σου παίρνει τσιμπούκι και να έχει το δάχτυλο μέσα σου στο σωστό σημείο δεν υπάρχει!
Εκεί που μας έχωσαν το σημείο G πως να μην μας αρέσει; Μεγαλύτερη απόλαυση από το να σου παίρνει τσιμπούκι και να έχει το δάχτυλο μέσα σου στο σωστό σημείο δεν υπάρχει!
Έχετε σκεφτεί την ένταξή σας στον πικερισμό;Σωστός
δεν υπαρχει καλυτερη πιπα απο το να βαζει και δαχτυλο. η δικια μ το εκανα μονη της χωρις να της το ζητησω και της αρεσει να με δαχτυλωνει
ετσι ειναιΓια εμένα μεταξύ άντρα και γυναίκας επιτρέπονται τα πάντα.Στο κρεβάτι του ο καθένας κάτι ότι γουστάρει και μαγκιά του.
etsiη πιο ωραία αίσθηση είναι να γλύφεις εναλλασσόμενα κώλο,αρχίδια,καυλί....με τις ωρες..![]()
η πιο ωραία αίσθηση είναι να γλύφεις εναλλασσόμενα κώλο,αρχίδια,καυλί....με τις ωρες..![]()
ετσι ειναι![]()
![]()
![]()
πολυ καυλωτικο ισχυει και πριν το χυσιμο ενα δαχτυλο για δυνατη εκτοξευση ?η πιο ωραία αίσθηση είναι να γλύφεις εναλλασσόμενα κώλο,αρχίδια,καυλί....με τις ωρες..![]()