You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Να σου βάζει κωλοδάχτυλο η γυναίκα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα eki10
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 367K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
LanciaRallye037
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 2.609
- Πόντοι
- 5.196
Σε λογικά πλαίσια, είναι πολύ όμορφη κατάσταση σε σημείο, να λες τι έχανα τόσο καιρό. Ναι δυστυχώς άργησα να το δεχτώ (ήμουν κάθετος) αλλά η πρώτη φορά ήταν πραγματικά κάτι μοναδικό.
dimitris69696969
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2014
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
δοκιμασε και δονηση θα σου αρεσει πολυ και θα δεις τι χυσιμο θα κανεις!Σε λογικά πλαίσια, είναι πολύ όμορφη κατάσταση σε σημείο, να λες τι έχανα τόσο καιρό. Ναι δυστυχώς άργησα να το δεχτώ (ήμουν κάθετος) αλλά η πρώτη φορά ήταν πραγματικά κάτι μοναδικό.
takhs andr
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2017
- Like
- 333
- Πόντοι
- 21
Με γυναικαρες σαν την τανια κελυ οχι μονο δαχτυλο να σου βαλη
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
πισωγλεντιδες ολου του κοσμου ενωθειτε
fantezii80
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η απολυτη ηδονή να σε δακτυλιαζει και να σε τσιμπουκωνει ταυτόχρονα .Απίθανη εμπεειρια
Συμφωνω!
Ο άντρας βάζει δεν του βάζουν.αμα δεχεσαι απο γυναικα δαχτυλο θα δεχεσαι απο αντρα επισης
και ο αντρας και η γυναικα εχουν δαχτυλα
ποια η διαφορα να δεχεσαι απο γυναικα μονο και οχι απο αντρα???
μεχρι να φτασει στον αγκωνα δεν εισαι πουστηςΕίμαι πρωτάρης το έχω δοκιμάσει μόνο με την κοπέλα μου και μου άρεσε
Διαγραμμένο μέλος 187411
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2019
- Like
- 619
- Πόντοι
- 81
Ο ομοφυλοφιλος οριζεται απο την ελξη που εχει για το ιδιο φυλο. Απο εκει και περα αμα ο αλλος τη βρισκει να τρωει δαχτυλα, στραπον ή να του γλειφει την κωλοτρυπιδα γυναικα δεν ειναι ομοφυλοφιλος. Η ερωτικη πραξη και η εκσταση προερχεται απο τα ετεροφυλα στοιχεια και οχι απο τα ομοφυλοφιλα. Οποισδηποτε θεωρει την κωλοτρυπιδα το οριο του αντρισμου μπορει να το πιστευει και να περιμενει το ξεμαρμαρωμα του παλαιολογου για να παρει την Πολη. Οπως καταλαβαινετε λοιπον μπορειτε να πιστευετε σε αυταπατες για να θεωρειτε πως ειστε τα μονα ετεροφυλα αρσενικα αλλα δεν αντιστοιχει με την πραγματικοτητα.
ομοφυλοφιλο δεν τον λεςΟ ομοφυλοφιλος οριζεται απο την ελξη που εχει για το ιδιο φυλο. Απο εκει και περα αμα ο αλλος τη βρισκει να τρωει δαχτυλα, στραπον ή να του γλειφει την κωλοτρυπιδα γυναικα δεν ειναι ομοφυλοφιλος. Η ερωτικη πραξη και η εκσταση προερχεται απο τα ετεροφυλα στοιχεια και οχι απο τα ομοφυλοφιλα. Οποισδηποτε θεωρει την κωλοτρυπιδα το οριο του αντρισμου μπορει να το πιστευει και να περιμενει το ξεμαρμαρωμα του παλαιολογου για να παρει την Πολη. Οπως καταλαβαινετε λοιπον μπορειτε να πιστευετε σε αυταπατες για να θεωρειτε πως ειστε τα μονα ετεροφυλα αρσενικα αλλα δεν αντιστοιχει με την πραγματικοτητα.
πουσταρα του κερατα
παθητικο ξεκωλιαρη
ξεσκισμενη σουφριτσα
κλπ κλπ μπορεις να τον λες και αυτο ειναι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 652
- Εμφανίσεις
- 98K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις