Νέα

Να πυροβολούμε όσους μπουκάρουν σπίτι μας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

να πυροβολουμε?

• ναι

Ψήφοι: 202 80,5%
  • οχι

Ψήφοι: 49 19,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    251

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εγω σε ποια γλωσσα να το πω?
ΧΕΣΤΗΚΑ.
Παμε παλι.
ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΦΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ Η ΕΜΠΟΡΟΣ.
Κατανοητο?

ρε τι κουραζεσαι? σε τετοιου ειδους συζητησεις λεει ο καθενας
οτι θελει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ε θα επιληφθει το κρατος και θα παει φυλακη. Γιατι αγχωνεστε και πανικοβάλεστε τοσο?
Δεν αγχωνομαι, γιατι δεν προκειται να γινει ποτέ.
Απλα θλιβομαι για τον τροπο που σκεφτεστε.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ε θα επιληφθει το κρατος και θα παει φυλακη. Γιατι αγχωνεστε και πανικοβάλεστε τοσο?

Συζητηση γινεται σεβαλιε για θεματα που ηδη εχουν θεσπιστει και ληθει. Εσυ ερχεσαι να πεις δεν μου αρεσουν και σου δινουμε μια εικονα γιατι αποφασιστηκε να μην ειναι ετσι. Αγχος εχουμε για αλλα πραγματα που πιθανον εχεις και συ της καθημερινοτητας.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
θα συμφωνουσα μαζι σου εαν μπορουσες να μου εγγηθεις οτι ο νομος τηρειται κατα γραμμα, δεν υπαρχουν παραθυρακια και κυριως οτι ολοι οι κατοικοι αυτης της χωρας εχουν σωας τας φρενας και ελεγχονται αξιοκρατικα για αυτο....δεν υπαρχει τιποτα απο τα τρια σε αυτη τη χωρα οποτε ο νομος απο μονος του θα ηταν επικινδυνος...και αν θες να στο πω και αλλιως ενας σωστος αμεροληπτος ψυχιατρος ακουγοντας μερικους απο εδω μεσα και τα λεγομενα τους ΔΕ θα τους εδινε οχι αδεια οπλοκατοχης αλλα ουτε αδεια τεκνοποιησης...

Ναι. Και δεν εμπιστεύεσαι το κρατος και τις αρχες οτι θα ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΝ την κοινωνια απο καταχρηση της οπλοκατοχης?

Επισκέπτης
Το πρόβλημα είναι πως το κρατος αν εγώ καταφέρω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου σε μια τέτοια περίπτωση θα καταστραφει η ζωή μου απο το κράτος.

ΣΩΣΤΑ.

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
ΑΝ ΜΠΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΠΑΙΔΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ
(όχι εσένα, οποιουδήποτε)
ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΝΑ ΒΙΑΣΤΕΙΣ , ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.

ΕΠΑΦΙΕΣΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ , ΒΙΑΣΕΙ , ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕΙ.

Αν αμυνθείς, Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΧΩΡΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ
ΘΑ ΣΕ ΤΣΑΚΙΣΕΙ.

Τελεία και παύλα.

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Όχι δεν σου επιτρέπω να έχεις άποψη , ούτε επιφυλάξεις για την ψυχική μου υγεία. Δεν σε έχρισε κανείς κριτή των όλων και ούτε είσαι και καλή στη δουλεια σου μπορώ να πώ γιατί συχνά πυκνά την ακυρώνεις.

Εσένα και το σπρέι είναι αρκετο.

δεν μπορεις μαλλον να εμπεδωσεις την εννοια του κρινω....εκρινα κανεναν? την αποψη μου λεω με επιχειρηματα... αμα κρινω εσενα ή καποιον αλλον ξαναελα...αντιθετως βλεπω οτι εσυ μπορεις και μιλας για τη δουλεια μου την οποια δε γνωριζεις...

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Το κρατος και η αστυνομια τι κανουν επ αυτου? Γιατι υπάρχουν?

Το κράτος και η αστυνομία δλδ μετά θα μπορεί να ελέγξει ή να αποτρέψει τη χρήση του όπλου πέρα από τον σκοπό για τον οποίο πουλήθηκε;

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
θα συμφωνουσα μαζι σου εαν μπορουσες να μου εγγηθεις οτι ο νομος τηρειται κατα γραμμα, δεν υπαρχουν παραθυρακια και κυριως οτι ολοι οι κατοικοι αυτης της χωρας εχουν σωας τας φρενας και ελεγχονται αξιοκρατικα για αυτο....δεν υπαρχει τιποτα απο τα τρια σε αυτη τη χωρα οποτε ο νομος απο μονος του θα ηταν επικινδυνος...και αν θες να στο πω και αλλιως ενας σωστος αμεροληπτος ψυχιατρος ακουγοντας μερικους απο εδω μεσα και τα λεγομενα τους ΔΕ θα τους εδινε οχι αδεια οπλοκατοχης αλλα ουτε αδεια τεκνοποιησης...

Οπα! Κρυφοφασισταριό το μουνάκι  :2funny: Ανοίγει την καταβόθρα και ότι θέλει αμολάει  :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Δεν αγχωνομαι, γιατι δεν προκειται να γινει ποτέ.
Απλα θλιβομαι για τον τροπο που σκεφτεστε.

Μπα. Και συ που το ξέρεις? Εισαι δικτατορας και δε το ξέρουμε? Νομιζα πως έχουμε δημοκρατια και αποφασιζουμε οι πολίτες τι θελουμε.
Στη δημοκρατια ξέρεις σημερα ισχύει αυτό, και αυριο το άλλο. Ο τρόπος που σκεφτόμαστε είναι δικη μας δουλειά, εσύ μπορείς να σκεφτείς όπως σου αρέσει. Δε θα σε ρωτήσουμε κιολας για το πως σκεφτόμαστε, όπως και δε σου ζηταει κανείς το λόγο για το πως σκέφτεσαι εσύ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
σεβαλιε τι θα ψηφισεις εκλογες που ερχονται;χρυση αυγη;ετσι απο απλη απορια;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Στην Ολλανδία έχει αποτύχει το μοντέλο, δεν έχει μειωθεί η χρήση ναρκωτικών.
Στην Ελλάδα έχει μειωθεί δηλαδή;;; :rolleyes:
Δεν ειναι το ιδιο. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!
ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Για ρίξε μια εξήγα...γιατί πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο μέθυσος σύζυγος να σκοτώσει την γυναίκα του ή το παιδί του με κάποιο σιδερικό κ όχι χτυπώντας μέχρι θανάτου,με μαχαίρι ή κάποιο βαρύ αντικείμενο;;;;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Το κράτος και η αστυνομία δλδ μετά θα μπορεί να ελέγξει ή να αποτρέψει τη χρήση του όπλου πέρα από τον σκοπό για τον οποίο πουλήθηκε;

αμα δε μπορεί τοτε πως περιμενετε να ελέγξει τη σημερινη εγκληματικότητα και να προστατέψει τη ζωή και την περιουσία του πολίτη...

Οι κακοποιοι και οι εγκληματιες ξέρετε έχουν και όπλα. Και με μεγαλύτερη δύναμη πυρος πολλές φορες απο αυτα των κρατικων αρχών...

Επισκέπτης
και αν θες να στο πω και αλλιως ενας σωστος αμεροληπτος ψυχιατρος ακουγοντας μερικους απο εδω μεσα και τα λεγομενα τους ΔΕ θα τους εδινε οχι αδεια οπλοκατοχης αλλα ουτε αδεια τεκνοποιησης...

Κάποιο μπερδεύουν τους ψυχίατρους
με τους κομισάριους και τους πράκτορες της NKDV
που αποφάσιζαν ποιοί θα πάνε εξορία θανάτου στη Σιβηρία
ή ποιοί θα συμμετάσχουν σε κλήρωση για να κερδίσουν
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
όταν οι "λευκοι" δεν συμπλήρωναν το νούμερο που είχε θέσει το κόμμα
σε κάθε επαρχία της ΕΣΣΔ για να πεθάνουν.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΑΠΙΕΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Κάποιο μπερδεύουν τους ψυχίατρους
με τους κομισάριους και τους πράκτορες της NKDV
που αποφάσιζαν ποιοί θα πάνε εξορία θανάτου στη Σιβηρία
ή ποιοί θα συμμετάσχουν σε κλήρωση για να κερδίσουν
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
όταν οι "λευκοι" δεν συμπλήρωναν το νούμερο που είχε θέσει το κόμμα
σε κάθε επαρχία της ΕΣΣΔ για να πεθάνουν.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΑΠΙΕΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ....

γλωσσάς.

απαπαπαππαπαπα

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Στην Ελλάδα έχει μειωθεί δηλαδή;;; :rolleyes:Για ρίξε μια εξήγα...γιατί πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο μέθυσος σύζυγος να σκοτώσει την γυναίκα του ή το παιδί του με κάποιο σιδερικό κ όχι χτυπώντας μέχρι θανάτου,με μαχαίρι ή κάποιο βαρύ αντικείμενο;;;;

Free πρέζα και βάλτε και φόρο.

Ισότητα με τους καπνιστές.

Αυτά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Πες και κανενα επιχειρημα για διαφορα.
Ουτε καν μου απαντησες.
Στον Παπαζολη απαντησα, για τη διαφορά κουζινομαχαιρου και σφαιρας.
Φυσικα δεν νομιζω οτι χρειαζεται εξηγηση, οτι μια σκανδαλη πατιεται πανω σε εναν παροξυσμο, ενω το να πνιξεις ή να μαχαιρωσεις καποιον προυποθετει διαφορετικη ενεργεια. Και βεβαια να παρακαμψεις και την αντιστασή του.
Εσυ ρωταγες για αλκοολ και ναρκωτικα. Απαντησα. Το επιχειρημα "το αλκοολ βλαπτει, αρα να ειναι νομιμα τα ναρκωτικα" μου θυμιζει το περιφημο "οι πολιτικοι κλεβουν, αρα μην με τιμωρησετε αμα κλεψω κι εγω". Τι να απαντησω σε αυτο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom