Νέα

Να πυροβολούμε όσους μπουκάρουν σπίτι μας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

να πυροβολουμε?

• ναι

Ψήφοι: 202 80,5%
  • οχι

Ψήφοι: 49 19,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    251

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Τι στο διαολο θελουμε οπλα τοτε, αφου προφανως εχουμε το κρατος και την αστυνομια.  :2funny:
Η αστυνομια το πολυ πολυ να βρει τον δραστη, δεν προκειται να εμποδισει να γινει το εγκλημα.

Ε αρα τι φοβάστε αμα υπαρχει οπλοκατοχή? Αμα γίνει κάποιο έγκλημα η αστυνομια θα βρει το δραστη.
Αμα το θυμα είχε παει να απειλήσει στον ιδιωτικο του χώρο το δραστη, παει στα ραδίκια και παμε παρακάτω . Ας μη πήγαινε.
Ποιο πρόβλημα βλέπετε λοιπόν?

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Τα αυτόματα όπλα σαφώς δεν πρέπει να επιτραπούν σε πολίτες.
Και όσα μπορούν να μετατραπούν σε αυτόματα.

Και εσύ θεωρείς ότι το κράτος μετά μπορεί να ελέγξει τη χρήση των όπλων από τους πολίτες;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εισαι ηλιθια. λες τα δικα σου χωρις να παρακολουθεις την κουβεντα. απλα να πεις την πιπα σου

οι συγκρισεις ειναι ηλιθιες απο μονες του δε χρειαζονται τη δικη μου συνδρομη....συγκρινετε την πρεζα με τα οπλα? με τα σοβαρα σας δηλαδη? για πες μου εσυ εκτορα την αποψη σου...να παρουμε ολοι οπλα σπιτια μας? μου διαβεβαιωνεις εσυ οτι 1 στους 10 μονο θα το χρησιμοποιησει λανθασμενα?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Έλα ένα τραγουδάκι που ταιριάζει στην περίσταση:

:rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
γιατι δεν θελει και πολυ η βιδα να λασκαρει και να βγει εξω να σκοτωνει οτι βλεπει μπροστα του.
να τσακωθει με την μανα,γυναικα,κορη,γειτονα,και να πυροβολησει.πολυ θελει νομιζεις;τα παραδειγματα απειρα.

παρανομα θα οπλοφορησει εξω. θα μου λες και συ τα δικα σου ή θα παρακολουθεις τι σου γραφω?

και το κουζινομαχαιρο επιτρεπεται να τοχεις σπιτι σου, δε θελει και πολυ η βιδα να λασκαρει και να βγει εξω να σκοτωνει οτι βλεπει μπροστα του. προτεινω να τα απαγορευσουμε και να κοβουμε με τα δαχτυλα και τα δοντια.

Επισκέπτης
εδω μπατσοι που υποτιθεται οτι εχουν περασει και εκπαιδευση και (λεμε τωρα) ψυχογραφηματα και πυροβολανε στο ψαχνο και θα δωθουν οπλα στον καθε πυροβολημενο κοτζακ??και τι θα γινεται? συστηματικη ψυχολογικη αξιολογιση στον καθενα που κατεχει οπλο καθε 6 μηνες?? ή μηπως οσοι κατεχετε καραμπινα κανετε οτι δε γνωριζετε με τι τροπο πηραν οι περισσοτεροι το χαρτι του ψυχιατρου για την αδεια??

Πάλι μαλακίες άσχετων.

3. Η μη διαπίστωση κατά τα ανωτέρω ψυχικής διαταραχής δεν σημαίνει ότι τέτοια διαταραχή δεν υπάρχει, ούτε πολύ περισσότερο, ότι δεν θα υπάρξει στο μέλλον. Η βεβαίωση επομένως ότι δεν διαπιστώθηκε ψυχική διαταραχή δεν ισοδυναμεί  με πιστοποιητικό ψυχικής υγείας, όπως πολλοί κακώς συμπεραίνουν. Ο ψυχίατρος μπορεί να βεβαιώσει ότι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο «δεν πρέπει να φέρει όπλο», αλλά δεν μπορεί να βεβαιώσει ότι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο «μπορεί να φέρει όπλο». Η  Ε.Ψ.Ε. συνιστά επομένως στους ψυχίατρους να καθιστούν σαφές προς όλους και προς αποφυγή λανθασμένων συμπερασμάτων και πρακτικών ότι όταν βεβαιώνουν ότι δεν διαπίστωσαν την ύπαρξη ψυχικής διαταραχής στον εξετασθέντα δεν βεβαιώνουν εξ αντιθέτου ότι διαπίστωσαν την ψυχική του υγεία.

άλλη βλακεία ....

αστυνομικοί εμπειρίας 5 γεμιστήρων (και αν),
συχνά και μικρόσωμες κοπέλες,
με MP-5 !!!!!!!!!!!!!

Στις ελληνικές πόλεις !!!!!!!!!!!!

Και ΜΑΤατζήδες με πιστόλια των .45 & .40

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!

Ρε πούστη , οι ΜΑΛΑΚΕΣ των γραφείων που παίρνουν αποφάσεις,
έχουν ακούσει ποτέ για εξωστρακισμό ;;;;;;;;;;;;;;;

Ας βρουν κανέναν ειδικό να τους εξηγήσει,
έτσι και χτυπήσουν σε κτίρια , κολώνες κτλ
οι σφαίρες από όλα αυτά ,
στα 10-20 μέτρα μετά την έξοδο από την κάννη

ΤΙ ΜΑΝΕΣ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ & ΓΕΙΤΟΝΕΣ ....

Και να δώσουν καραμπίνες στην αστυνομία.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
παρανομα θα οπλοφορησει εξω. θα μου λες και συ τα δικα σου ή θα παρακολουθεις τι σου γραφω?

και το κουζινομαχαιρο επιτρεπεται να τοχεις σπιτι σου, δε θελει και πολυ η βιδα να λασκαρει και να βγει εξω να σκοτωνει οτι βλεπει μπροστα του. προτεινω να τα απαγορευσουμε και να κοβουμε με τα δαχτυλα και τα δοντια.
ρε συ τι συγκρινες τωρα?ειναι ιδια πραγματα? :S

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ε αρα τι φοβάστε αμα υπαρχει οπλοκατοχή? Αμα γίνει κάποιο έγκλημα η αστυνομια θα βρει το δραστη.
Αμα το θυμα είχε παει να απειλήσει στον ιδιωτικο του χώρο το δραστη, παει στα ραδίκια και παμε παρακάτω . Ας μη πήγαινε.
Ποιο πρόβλημα βλέπετε λοιπόν?

Ρε chev το πρόβλημα δεν είναι η οπλοκατοχή εντός οικίας για προσωπική προστασία. Αλλά το γεγονός ότι μετά το όπλο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για χίλιους άσχετους λόγους. Και τελικά η οπλοκατοχή να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από αυτά που υποτίθεται ότι θα λύσει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
οι συγκρισεις ειναι ηλιθιες απο μονες του δε χρειαζονται τη δικη μου συνδρομη....συγκρινετε την πρεζα με τα οπλα? με τα σοβαρα σας δηλαδη? για πες μου εσυ εκτορα την αποψη σου...να παρουμε ολοι οπλα σπιτια μας? μου διαβεβαιωνεις εσυ οτι 1 στους 10 μονο θα το χρησιμοποιησει λανθασμενα?
Τα οπλα φυσικα ΔΕΝ προκειται να επιτραπουν ελευθερα, και φυσικα ΔΕΝ θα επιτραπει ποτέ να πυροβολεις ελευθερα οποιον μπαινει σπιτι σου.
Το νομικο πλαισιο ειναι υπερεπαρκες.
Η συζητηση ειναι ιδιας σοβαροτητας με την συζητηση περι επιστροφης στη δραχμη.
Ανύπαρκτης δηλαδη.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
αυτό λέμε  :rockon: :rockon: :rockon:

Και που ξέρεις ρε μουνίλα δλδ την ψυχική μας κατάσταση και βγάζεις τόσο αυθαίρετα συμπεράσματα και ειρωνέυεσαι?

επειδη ακριβως εγω δεν ξερω τη δικη σας και δεν την ξερει ουτε το "κρατος" ουτε οι ψυχιατροι που θα χορηγησουν το κωλοχαρτο και επειδη ξερω με τι τροπο βγαινουν οι αδειες για καραμπινες και επειδη στη δουλεια μου εχουν δει πολλα τα ματακια μου μου επιτρεπεις υποθετω να εχω επιφυλαξεις για την ψυχικη κατασταση του καθε παρανοϊκου που θεωρει φυσιολογικο το να οπλοφορει στο σπιτι του ετσι?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

θες να σου γραψω νομο σε δυο σειρες? ηλιθια εισαι. υπο τις προυποθεσεις που θα αναφερει ρητα ο νομος ναι μια χαρα λογικο το βρισκω το οπλο στο σπιτι.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Λές ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Και δεν επιτρεπεται να λες τετοια, γιατι παραπληροφορεις.
Επισης, ΔΕΝ εχεις την επιλογη να κανεις φούντα, και κατ' επέκταση ναρκωτικα, γιατι η κοινωνια σε χρειαζεται υγιη, για να οδηγείς σωστα και να μην σκοτωσεις κανεναν, για να μην επιβαρυνεις τα νοσοκομεια αυριο, για να μπορεις να πολεμησεις αν χρειαστει, για να μπορεις να δουλεψεις, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ. Οποιος ξαναγραψει οτι η φουντα δεν ειναι και τιποτα σοβαρο, του λεω ευθεως οτι ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ.
Ειναι κοινη γνωση οτι δεν εχουν επικινδυνα συστατικα. Αμα ξερεις κατι αλλο ποσταρε το.
Η φουντα δεν προκειται να σε κανει πρεζακι, ισως απλα ειναι η εισαγωγη στον χωρο.
Πιο επικινδυνο ειναι ομως το αλκοολ απο την φουντα συμφωνα με ερευνες.
Αλλα ειπαμε το αλκοολ ειναι στην κουλτουρα των λαων, δεν ειναι ναρκωτικο.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Λές ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Και δεν επιτρεπεται να λες τετοια, γιατι παραπληροφορεις.
Επισης, ΔΕΝ εχεις την επιλογη να κανεις φούντα, και κατ' επέκταση ναρκωτικα, γιατι η κοινωνια σε χρειαζεται υγιη, για να οδηγείς σωστα και να μην σκοτωσεις κανεναν, για να μην επιβαρυνεις τα νοσοκομεια αυριο, για να μπορεις να πολεμησεις αν χρειαστει, για να μπορεις να δουλεψεις, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ. Οποιος ξαναγραψει οτι η φουντα δεν ειναι και τιποτα σοβαρο, του λεω ευθεως οτι ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ.
Το σκεπτικό της νομιμοποιήσης των ναρκωτικών στηρίζεται στο να μην κερδοφορεί ο έμπορος του θανάτου κυρίως μιας κ ο νόμος δεν επάρκει.

Διαφωνείς;;;

Χρειάζεται να αφήνεις το πρεζέμπορα να εκμεταλλεύεται κ κερδίζει από τα θυματά του;;;

Επισκέπτης
Οποιος ξαναγραψει οτι η φουντα δεν ειναι και τιποτα σοβαρο, του λεω ευθεως οτι ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ.

Στους 300 της Βουλής μάγκα πεστα
και στον αρχηγό σου τον Αντωνάκη
που ψήφισε υπέρ του νόμιμου μπάφου
ελπίζοντας (ο μαλάκας) να πάρει ψήφους από χασικλήδες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ρε σεις μην βριζετε.κρατηστε την συζητηση σε ενα επιπεδο,μην σας γαμησω. :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πάλι μαλακίες άσχετων.

3. Η μη διαπίστωση κατά τα ανωτέρω ψυχικής διαταραχής δεν σημαίνει ότι τέτοια διαταραχή δεν υπάρχει, ούτε πολύ περισσότερο, ότι δεν θα υπάρξει στο μέλλον. Η βεβαίωση επομένως ότι δεν διαπιστώθηκε ψυχική διαταραχή δεν ισοδυναμεί  με πιστοποιητικό ψυχικής υγείας, όπως πολλοί κακώς συμπεραίνουν. Ο ψυχίατρος μπορεί να βεβαιώσει ότι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο «δεν πρέπει να φέρει όπλο», αλλά δεν μπορεί να βεβαιώσει ότι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο «μπορεί να φέρει όπλο». Η  Ε.Ψ.Ε. συνιστά επομένως στους ψυχίατρους να καθιστούν σαφές προς όλους και προς αποφυγή λανθασμένων συμπερασμάτων και πρακτικών ότι όταν βεβαιώνουν ότι δεν διαπίστωσαν την ύπαρξη ψυχικής διαταραχής στον εξετασθέντα δεν βεβαιώνουν εξ αντιθέτου ότι διαπίστωσαν την ψυχική του υγεία.

λακη....λογω δουλειας εχω παρει τετοιο χαρτι και ξερω παρα πολυ καλα και τις ερωτησεις που μου κανανε και τον τροπο που μου το δωσανε...επισης λογω δουλειας γνωριζω πως δουλευουν οι ψυχιατροι στα νοσοκομεια στην εκδοση τετοιων εγγραφων...μπορω να εχω τη δικη μου αποψη επι του θεματος? ευχαριστω...και οκ τη δεδομενη στιγμη μπορουσε να φερει οπλο...τον ελεγχει κανενας? τον εξεταζει καποιος? μετα απο 1 χρονο μπορει να το φερει? μετα απο 10? εδω ουτε τους μπατσους και τους δασκαλους δεν εξεταζουν ως οφειλαν...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Και κατι ακομη.
Ξερετε σε ποσα σπιτια πεφτει ξύλο αβερτα?
Ξερετε τι σκηνες βιας γινονται ενοοικογενειακα καθε μερα?
Αν δεν ξερετε, περαστε ενα πρωι απο τον εισαγγελεα ακροασεων, να δειτε γυναικες μαυρισμενες στο ξυλο απο παρανοικους και μεθυσους.
Φαντασου τωρα, αυτος ο παρανοικος, να εχει και ενα οπλο, επειδη κατα την γνωμη μερικων, πρεπει να διαφυλαξει την ιδιοκτησια του.
Ευτυχως η συζητηση αυτη δεν ειναι παρα καφενειακή, και ποτέ δεν θα υλοποιηθει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom