Νέα

Να πυροβολούμε όσους μπουκάρουν σπίτι μας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

να πυροβολουμε?

• ναι

Ψήφοι: 202 80,5%
  • οχι

Ψήφοι: 49 19,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    251

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
επειδη ακριβως εγω δεν ξερω τη δικη σας και δεν την ξερει ουτε το "κρατος" ουτε οι ψυχιατροι που θα χορηγησουν το κωλοχαρτο και επειδη ξερω με τι τροπο βγαινουν οι αδειες για καραμπινες και επειδη στη δουλεια μου εχουν δει πολλα τα ματακια μου μου επιτρεπεις υποθετω να εχω επιφυλαξεις για την ψυχικη κατασταση του καθε παρανοϊκου που θεωρει φυσιολογικο το να οπλοφορει στο σπιτι του ετσι?

Όχι δεν σου επιτρέπω να έχεις άποψη , ούτε επιφυλάξεις για την ψυχική μου υγεία. Δεν σε έχρισε κανείς κριτή των όλων και ούτε είσαι και καλή στη δουλεια σου μπορώ να πώ γιατί συχνά πυκνά την ακυρώνεις.

Εσένα και το σπρέι είναι αρκετο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε συ τι συγκρινες τωρα?ειναι ιδια πραγματα? :S

αυτος που λασκαρε η βιδα του οπως μου ανεφερες σαν παραδειγμα κρατηθηκε και δεν καθαρισε κανεναν επειδη του ελειπε το πιστολι? δεν επικοινωνουμε καθολου για κοιταχτειτε λιγο.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τα οπλα φυσικα ΔΕΝ προκειται να επιτραπουν ελευθερα, και φυσικα ΔΕΝ θα επιτραπει ποτέ να πυροβολεις ελευθερα οποιον μπαινει σπιτι σου.
Το νομικο πλαισιο ειναι υπερεπαρκες.
Η συζητηση ειναι ιδιας σοβαροτητας με την συζητηση περι επιστροφης στη δραχμη.
Ανύπαρκτης δηλαδη.
Μπα όχι,η οπλοφορία είναι μάλλον μικρότερης σοβαρότητας ακόμα....αύριο αν καυλώσει στους ευρωπαίους μας κόβουν τα δάνεια κ πας δραχμή.

Οι πολιτικοί σιγά μην δώσουν όπλα στον λαό...καλυτερα να τρώνε γιαούρτια παρά σφαίρες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
επιλεγουμε αυτο που ισχυει τωρα,(και συ δεν θες με τι λογικη "ΠΙΣΤΕΥΩ οτι μπορω να αφαιρω ζωες κατ επιλογην σπιτι μου") εσυ μπορεις ανετα να παρεις οπλο να προστατευσεις την περιουσια σου αλλα αν κανεις μαλακια και ενω ο αλλος παει να σε κλεψει (εννομο αγαθο περιουσια) τον σκοτωσεις (εννομο αγαθο ζωη) ειτε στο σπιτι, ειτε στο γραφειο, ειτε στο δρομο, ειτε στο αυτοκινητο... (δεν υπαρχουν σφαιρες ιδιοκτησιας, μπανιου, αυτονικητου, εκκλησιας κτλ απλα εννομα αγαθα που προστατευονται) τοτε θα υποστεις κυρωσεις, αν παει να σε σκοτωσει θα αθωωθεις κτλ..
κατα τα λοιπα ξαναρωτω σε ενα κρατος κατα τα λεγομενα σου που δεν σε προστευει και ειναι παρανομο εσενα τι σε νοιαζει το νομιμο; Αφου δεν λειτουργει κανε και συ οτι θες. Παρε οπλο και σκοτωσε και καλυψε τον κωλο σου. και ασε εμας να πιστευουμε οτι θελουμε. που το προβλημα;    

Το πρόβλημα είναι πως το κρατος αν εγώ καταφέρω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου σε μια τέτοια περίπτωση θα καταστραφει η ζωή μου απο το κράτος.

Επομένως αυτο που θα ήθελα να ισχύει είναι το κρατος να μην ανακατεύεται στον "τσαμπουκά" την εμπλοκή μου στο χώρο ευθυνης μου. Δηλαδη να περιχαρακωθεί χώρος ευθύνης και εξουσιάς του πολίτη. Και να παύει η κρατικη προστασία εκεί. Αυτός που θα επιχειρήσει να μπει μπαίνει με δικη του ευθύνη. Τώρα πρέπει να πας σε δικη να αποδείξεις το ενα το άλλο και αν το κανεις. Εγω λεω απλα να μη στοιχειοθετείται καν κατηγορία η δικογραφια κλπ. Δηλαδη μιλαμε για ελευθερη απο το κρατος ζωνη.

Τώρα αν υπαρχει κατάχρηση στο δημοσιο χώρο δλδ εκτος χώρου ιδιωτικου και ευθύνης του πολιτη, υπάρχουν οι κρατικες αρχές. Αρα δεν είναι παρε οπλο και σκοτωσε, γιατι μετα θα με "σκοτώσει" εμενα το κρατος. Το να ανακατευετεί το κρατος στο τι θα κανω στο ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ αυτο ειναι το προβλημα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Στους 300 της Βουλής μάγκα πεστα
και στον αρχηγό σου τον Αντωνάκη
που ψήφισε υπέρ του νόμιμου μπάφου
ελπίζοντας (ο μαλάκας) να πάρει ψήφους από χασικλήδες.
Χεστηκα και για αρχηγους, και για ψηφους, και για ο,τιδηποτε.
Χεστηκα αν η χρηση εγινε νομιμη.
Ξαναλεω. ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΦΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ (Η ΕΜΠΟΡΟΣ).

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ε αρα τι φοβάστε αμα υπαρχει οπλοκατοχή? Αμα γίνει κάποιο έγκλημα η αστυνομια θα βρει το δραστη.
Αμα το θυμα είχε παει να απειλήσει στον ιδιωτικο του χώρο το δραστη, παει στα ραδίκια και παμε παρακάτω . Ας μη πήγαινε.
Ποιο πρόβλημα βλέπετε λοιπόν?
Στα αρχιδια μου εμενα αμα πεθανει καποιος δικος μου και τελικα η αστυνομια βρει τον δραστη.
Το θεμα ειναι να μην πεθανει.
Εσυ μιλας τωρα για νομο για κατοικια, η γενικη οπλοφορια?
Γιατι εσυ εχεις πει για γενικη οπλοφορια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ο αλλος εχει κολλησει με τα εξαρχεια στο μεταξυ

λακη το μυαλο σου ειναι πιο κολλημενο και απο ξεραμενο

σκατο δημητρακη στην λεκανη.

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
παρανομα θα οπλοφορησει εξω. θα μου λες και συ τα δικα σου ή θα παρακολουθεις τι σου γραφω?

και το κουζινομαχαιρο επιτρεπεται να τοχεις σπιτι σου, δε θελει και πολυ η βιδα να λασκαρει και να βγει εξω να σκοτωνει οτι βλεπει μπροστα του. προτεινω να τα απαγορευσουμε και να κοβουμε με τα δαχτυλα και τα δοντια.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: τι θα γίνει απόψε μου πιάστηκε ο σβέρκος  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Τέσπα συμφωνώ με Φιδέλε και  Έκτορα  :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
λακη....λογω δουλειας εχω παρει τετοιο χαρτι και ξερω παρα πολυ καλα και τις ερωτησεις που μου κανανε και τον τροπο που μου το δωσανε...επισης λογω δουλειας γνωριζω πως δουλευουν οι ψυχιατροι στα νοσοκομεια στην εκδοση τετοιων εγγραφων...μπορω να εχω τη δικη μου αποψη επι του θεματος? ευχαριστω...και οκ τη δεδομενη στιγμη μπορουσε να φερει οπλο...τον ελεγχει κανενας? τον εξεταζει καποιος? μετα απο 1 χρονο μπορει να το φερει? μετα απο 10? εδω ουτε τους μπατσους και τους δασκαλους δεν εξεταζουν ως οφειλαν...

ρε ζώο
διάβασες το κείμενο ;;;;;;;;;;;;;

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ;;;;;;;;;;;;;;

Ο ψυχίατρος αν δεν έχει νοσηλευτεί σε άσυλο
και δεν παίρνεις ψυχοφάρμακα
ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ.

Πάνε άλλαξε καμιά πάπια και μάθε να διαβάζεις ....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Και κατι ακομη.
Ξερετε σε ποσα σπιτια πεφτει ξύλο αβερτα?
Ξερετε τι σκηνες βιας γινονται ενοοικογενειακα καθε μερα?
Αν δεν ξερετε, περαστε ενα πρωι απο τον εισαγγελεα ακροασεων, να δειτε γυναικες μαυρισμενες στο ξυλο απο παρανοικους και μεθυσους.
Φαντασου τωρα, αυτος ο παρανοικος, να εχει και ενα οπλο, επειδη κατα την γνωμη μερικων, πρεπει να διαφυλαξει την ιδιοκτησια του.
Ευτυχως η συζητηση αυτη δεν ειναι παρα καφενειακή, και ποτέ δεν θα υλοποιηθει.

Ε θα επιληφθει το κρατος και θα παει φυλακη. Γιατι αγχωνεστε και πανικοβάλεστε τοσο?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Και κατι ακομη.
Ξερετε σε ποσα σπιτια πεφτει ξύλο αβερτα?
Ξερετε τι σκηνες βιας γινονται ενοοικογενειακα καθε μερα?
Αν δεν ξερετε, περαστε ενα πρωι απο τον εισαγγελεα ακροασεων, να δειτε γυναικες μαυρισμενες στο ξυλο απο παρανοικους και μεθυσους.
Φαντασου τωρα, αυτος ο παρανοικος, να εχει και ενα οπλο, επειδη κατα την γνωμη μερικων, πρεπει να διαφυλαξει την ιδιοκτησια του.
Ευτυχως η συζητηση αυτη δεν ειναι παρα καφενειακή, και ποτέ δεν θα υλοποιηθει.
Ντάξει τώρα...αν θελήσει να σκοτώσει κάποιος την γυναίκα του παίρνει κ ένα κουζινομάχαιρο ή την πνίγει...

Δεν χρειάζεται να το κάνει με σιδερικό. :cheesy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
λακη εχεις καταντησει σαχλαμαρας.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Το σκεπτικό της νομιμοποιήσης των ναρκωτικών στηρίζεται στο να μην κερδοφορεί ο έμπορος του θανάτου κυρίως μιας κ ο νόμος δεν επάρκει.

Διαφωνείς;;;

Χρειάζεται να αφήνεις το πρεζέμπορα να εκμεταλλεύεται κ κερδίζει από τα θυματά του;;;

Στην Ολλανδία έχει αποτύχει το μοντέλο, δεν έχει μειωθεί η χρήση ναρκωτικών.

Επισκέπτης
ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΦΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ (Η ΕΜΠΟΡΟΣ).

Να σου προτείνω το ww.dsanet.gr

την επίκαιρη νομοθεσία ;;;;;;

έλεγα θα το ξέρεις ....

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ.
ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΟΜΙΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Σε ποιά γλώσσα να το πω ρε πούστη ;;;;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ντάξει τώρα...αν θελήσει να σκοτώσει κάποιος την γυναίκα του παίρνει κ ένα κουζινομάχαιρο ή την πνίγει...

Δεν χρειάζεται να το κάνει με σιδερικό. :cheesy:
Δεν ειναι το ιδιο. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!
ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ρε chev το πρόβλημα δεν είναι η οπλοκατοχή εντός οικίας για προσωπική προστασία. Αλλά το γεγονός ότι μετά το όπλο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για χίλιους άσχετους λόγους. Και τελικά η οπλοκατοχή να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από αυτά που υποτίθεται ότι θα λύσει.

Το κρατος και η αστυνομια τι κανουν επ αυτου? Γιατι υπάρχουν?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Να σου προτείνω το ww.dsanet.gr

την επίκαιρη νομοθεσία ;;;;;;

έλεγα θα το ξέρεις ....

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ.
ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΟΜΙΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Σε ποιά γλώσσα να το πω ρε πούστη ;;;;;;
Εγω σε ποια γλωσσα να το πω?
ΧΕΣΤΗΚΑ.
Παμε παλι.
ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΦΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ Η ΕΜΠΟΡΟΣ.
Κατανοητο?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Δεν ειναι το ιδιο. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!
ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Ισα ισα αν υπαρχει νομιμη οπλοκατοχη για καθε πολιτη θα ξέρει το κρατος σε ποιον πολιτη ανηκει ποιο οπλο. Ενω τώρα είναι και παρανομα και γινεται και μπαχαλο.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
θες να σου γραψω νομο σε δυο σειρες? ηλιθια εισαι. υπο τις προυποθεσεις που θα αναφερει ρητα ο νομος ναι μια χαρα λογικο το βρισκω το οπλο στο σπιτι.

θα συμφωνουσα μαζι σου εαν μπορουσες να μου εγγηθεις οτι ο νομος τηρειται κατα γραμμα, δεν υπαρχουν παραθυρακια και κυριως οτι ολοι οι κατοικοι αυτης της χωρας εχουν σωας τας φρενας και ελεγχονται αξιοκρατικα για αυτο....δεν υπαρχει τιποτα απο τα τρια σε αυτη τη χωρα οποτε ο νομος απο μονος του θα ηταν επικινδυνος...και αν θες να στο πω και αλλιως ενας σωστος αμεροληπτος ψυχιατρος ακουγοντας μερικους απο εδω μεσα και τα λεγομενα τους ΔΕ θα τους εδινε οχι αδεια οπλοκατοχης αλλα ουτε αδεια τεκνοποιησης...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom