Νέα

Να πυροβολούμε όσους μπουκάρουν σπίτι μας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

να πυροβολουμε?

• ναι

Ψήφοι: 202 80,5%
  • οχι

Ψήφοι: 49 19,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    251

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι. Και δεν εμπιστεύεσαι το κρατος και τις αρχες οτι θα ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΝ την κοινωνια απο καταχρηση της οπλοκατοχης?

τα ενδεχομενα ειναι δυο...εαν εμπιστευεσαι το κρατος το εμπιστευεσαι γενικοτερα αρα δεν χρειαζεται η οπλοκατοχη γιατι το κρατος σε προστατευει...εαν δεν εμπιστευεσαι το κρατος τοτε ή επιτρεπεις την οπλοκατοχη επομενως το κρατος ειναι αχρηστο στο να συλλαβει τον παρανομο και γινομαστε ζουγκλα ή προσπαθεις να αλλαξεις το κρατος

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Στην Ολλανδία έχει αποτύχει το μοντέλο, δεν έχει μειωθεί η χρήση ναρκωτικών.
Καλο διαβασμα. www.tovima.gr/world/article/?aid=146727]http://www.tovima.gr/world/article/?aid=146727[/url]
Τα σκληρά ναρκωτικά

Ο κ. Κάιζερ παρατηρεί ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις που να συνδέουν την ανεκτική πολιτική απέναντι στην κάνναβη με την αύξηση του αριθμού των χρηστών σκληρών ουσιών (κοκαΐνης - ηρωίνης). Αντιθέτως, χάρη στα ευρύτατα διαδεδομένα προγράμματα στήριξης και αποκατάστασης των χρηστών, ο αριθμός τους σταθεροποιήθηκε πριν από δέκα χρόνια στο επίπεδο των 2,6 ατόμων ανά 1.000 κατοίκους. Αυτό σημαίνει, τονίζει ο κ. Κάιζερ, ότι η Ολλανδία έχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά στην Ευρώπη. Στη Γερμανία, για παράδειγμα, το αντίστοιχο ποσοστό είναι 3,2, στη Γαλλία 4,3, στη Σουηδία 4,7 και στη Βρετανία 6,7. Ακόμη σημαντικότερη είναι η διαπίστωση ότι ο μέσος όρος ηλικίας των χρηστών σκληρών ουσιών ανεβαίνει χρόνο με τον χρόνο. Αυτή την περίοδο είναι γύρω στα 40 χρόνια και του χρόνου θα είναι μεγαλύτερος, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει μετακίνηση νέων σε ηλικία ατόμων από τα μαλακά στα σκληρά ναρκωτικά· τουλάχιστον σε βαθμό που να επηρεάζει τις μετρήσεις. Επιπλέον οι θάνατοι στην Ολλανδία από τα σκληρά ναρκωτικά είναι πολύ χαμηλότεροι σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες: 0,5 θάνατοι ανά 100.000 κατοίκους το 1999, όταν στη Γερμανία το ποσοστό είναι 1,3, στη Σουηδία 1,9 και στη Βρετανία 2,7 (στοιχεία του Ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου για τα Ναρκωτικά).
Φυλακές για χρήστες

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
σεβαλιε τι θα ψηφισεις εκλογες που ερχονται;χρυση αυγη;ετσι απο απλη απορια;

Αν ήμουνα της ιδεολογιας της χρυσης αυγης, ΔΕΝ θα πιστευα στο δικαιωμα ελευθερης οπλοκατοχής, και σε αυτονομιες του πολιτη, σεβασμο ιδιωτικου χωρου , αυτο-οργανωση κλπ κλπ...

Καπου τα χεις μπερδεψει στο κεφάλι σου  :uglystupid:

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
δεν μπορεις μαλλον να εμπεδωσεις την εννοια του κρινω....εκρινα κανεναν? την αποψη μου λεω με επιχειρηματα... αμα κρινω εσενα ή καποιον αλλον ξαναελα...αντιθετως βλεπω οτι εσυ μπορεις και μιλας για τη δουλεια μου την οποια δε γνωριζεις...

Αυτά είναι τα επιχειρήματά σου?

οχι ρε...ολοι εδω μεσα που θελουν οπλο ειναι στα καλα τους και ξερουν με τι τροπο θα το χρησιμοποιησουν και ποτε ειναι το σωστο ταιμινγκ.... :rolleyes:

Με το ειρωνικό σου ποστ περί ψυχικής υγείας των μελών εδώ μέσα , δεν κρίνεις και μάλιστα παρατάσσεις και επιχειρήματα?

Άνοιξε κανά λεξικό και ψάξε τι λέξη "επιχείρημα". Θα εκπλαγείς με αυτά που θα βρεις μέσα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το κράτος και η αστυνομία δλδ μετά θα μπορεί να ελέγξει ή να αποτρέψει τη χρήση του όπλου πέρα από τον σκοπό για τον οποίο πουλήθηκε;

για το κυνηγετικο οπλο μπορει?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
τα ενδεχομενα ειναι δυο...εαν εμπιστευεσαι το κρατος το εμπιστευεσαι γενικοτερα αρα δεν χρειαζεται η οπλοκατοχη γιατι το κρατος σε προστατευει...εαν δεν εμπιστευεσαι το κρατος τοτε ή επιτρεπεις την οπλοκατοχη επομενως το κρατος ειναι αχρηστο στο να συλλαβει τον παρανομο και γινομαστε ζουγκλα ή προσπαθεις να αλλαξεις το κρατος

Εσυ ρε πουλακι μου τι κανεις? Το εμπιστεύεσαι το κρατος ναι η ου?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Στον Παπαζολη απαντησα, για τη διαφορά κουζινομαχαιρου και σφαιρας.
Φυσικα δεν νομιζω οτι χρειαζεται εξηγηση, οτι μια σκανδαλη πατιεται πανω σε εναν παροξυσμο, ενω το να πνιξεις ή να μαχαιρωσεις καποιον προυποθετει διαφορετικη ενεργεια. Και βεβαια να παρακαμψεις και την αντιστασή του.
Εσυ ρωταγες για αλκοολ και ναρκωτικα. Απαντησα. Το επιχειρημα "το αλκοολ βλαπτει, αρα να ειναι νομιμα τα ναρκωτικα" μου θυμιζει το περιφημο "οι πολιτικοι κλεβουν, αρα μην με τιμωρησετε αμα κλεψω κι εγω". Τι να απαντησω σε αυτο?

σε αυτο εχεις δικιο, σαφως και διαφερει το πυροβολο οπλο με το μαχαιρι η άλλο δυναμει φονικο εργαλειο.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Στον Παπαζολη απαντησα, για τη διαφορά κουζινομαχαιρου και σφαιρας.
Φυσικα δεν νομιζω οτι χρειαζεται εξηγηση, οτι μια σκανδαλη πατιεται πανω σε εναν παροξυσμο, ενω το να πνιξεις ή να μαχαιρωσεις καποιον προυποθετει διαφορετικη ενεργεια. Και βεβαια να παρακαμψεις και την αντιστασή του.
Πάνω σε έναν παροξυσμό δηλαδή δεν χτυπάς την άλλη στον τείχο ας πούμε ή δεν πιάνεις ένα βαρύ αντικείμενο να της ανοίξεις το κεφάλι ή ένα μαχαίρι αν βρεθεί μπροστά σου...μόνο όπλο τραβάς...

Έχω βρεθεί σε τέτοια στιγμή παροξυσμού στα 16-17 που λες κ δεν φαντάζεσαι τι πέταξα στον αδερφό μου...τρύπα στον τείχο έχουμε στο πατρικό μου,αν τον είχε βρει θα ήμουν μοναχοπαίδι τώρα σε κάποιο ίδρυμα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Πάνω σε έναν παροξυσμό δηλαδή δεν χτυπάς την άλλη στον τείχο ας πούμε ή δεν πιάνεις ένα βαρύ αντικείμενο να της ανοίξεις το κεφάλι ή ένα μαχαίρι αν βρεθεί μπροστά σου...μόνο όπλο τραβάς...

Έχω βρεθεί σε τέτοια στιγμή παροξυσμού στα 16-17 που λες κ δεν φαντάζεσαι τι πέταξα στον αδερφό μου...αν τον είχε βρει θα ήμουν μοναχοπαίδι τώρα σε κάποιο ίδρυμα.
Αν ειχες ενα περιστροφο ομως μεσα στο σπιτι, θα ησουν στην ψειρού.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ρε ζώο
διάβασες το κείμενο ;;;;;;;;;;;;;

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ;;;;;;;;;;;;;;

Ο ψυχίατρος αν δεν έχει νοσηλευτεί σε άσυλο
και δεν παίρνεις ψυχοφάρμακα
ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ.

Πάνε άλλαξε καμιά πάπια και μάθε να διαβάζεις ....

τις ερωτησεις που σου κανει τις γνωριζεις υποθετω...διαφωνεις οτι πρεπει να γινεται ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟΣ ελεγχος της ψυχικης υγειας?????
παπιες δεν αλλαζω καλε μου....αυτο το κανουν οι νοσηλευτριες για τις οποιες αντιλλαμβανομαι οτι μιλας λιγο υποτιμητικα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Αν ήμουνα της ιδεολογιας της χρυσης αυγης, ΔΕΝ θα πιστευα στο δικαιωμα ελευθερης οπλοκατοχής, και σε αυτονομιες του πολιτη, σεβασμο ιδιωτικου χωρου , αυτο-οργανωση κλπ κλπ...

Καπου τα χεις μπερδεψει στο κεφάλι σου  :uglystupid:
θα φταιει ο μπαφος που χαρη στην αυτοοργανωση κανω στον ιδιωτικο μου χωρο.....ενοχλω κανεναν;

τεσπα περιμενα να μου πεις σαν υπερμαχος του νεοφιλελευθερισμου για τους 100 μπατσους που φυλανε τον γιωργακη και τον αντωνακη τι προτεινεις;να διατεθουν για την προστασια του πολιτη και οι αρχηγοι να υποχρεωθουν να προσλαμβανουν μισθοφορους;

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Στην Ελλάδα έχει μειωθεί δηλαδή;;; :rolleyes:

Προσωπικά πιστέυω ότι θα αυξηθεί περισσότερο με το να τα αφήνεις χύμα.

Για ρίξε μια εξήγα...γιατί πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο μέθυσος σύζυγος να σκοτώσει την γυναίκα του ή το παιδί του με κάποιο σιδερικό κ όχι χτυπώντας μέχρι θανάτου,με μαχαίρι ή κάποιο βαρύ αντικείμενο;;;;

Ε δεν είναι το ίδιο ρε pz. Πολύ πιο εύκολα σκοτώνεις έναν άνθρωπο με όπλο. Μην γράφουμε τα αυτονόητα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αν ειχες ενα περιστροφο ομως μεσα στο σπιτι, θα ησουν στην ψειρού.
Και στις δυο περιπτώσεις πάντως πτώμα θα υπήρχε.

Δεν νομίζω ότι έχει σημασία για το πτώμα αν ο άλλος θα πάει ίδρυμα ή στην ψειρού.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom