Νέα

Να πυροβολούμε όσους μπουκάρουν σπίτι μας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

να πυροβολουμε?

• ναι

Ψήφοι: 202 80,5%
  • οχι

Ψήφοι: 49 19,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    251

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Free πρέζα και βάλτε και φόρο.

Ισότητα με τους καπνιστές.

Αυτά.

φρι πρεζα και φρι ληξιμο παρεισακτου στο σπιτι σου χωρις πολλα πολλα ντραβαλα. να ξεμπερδευεις με μια απλη παρουσια στον εισαγγελεα βαρδιας.
υ.γ. ευτυχως καποιοι δικαστες γλυτωσαν το γερο που του την επεσαν ληστες να τον φανε σπιτι του και εληξε τον εναν.

Επισκέπτης
Φυσικα δεν νομιζω οτι χρειαζεται εξηγηση, οτι μια σκανδαλη πατιεται πανω σε εναν παροξυσμο, ενω το να πνιξεις ή να μαχαιρωσεις καποιον προυποθετει διαφορετικη ενεργεια.

Πίπες λες δικηγόρε.
Στις Νομικές Σχολές της Ελλάδος
δεν σας μαθαίνουν πως σκοτώνει το μαχαίρι.

Με μία τομή μήκους 3cm και βάθους 3,8cm
πέφτεις σε κώμα σε 5sec και πεθαίνεις σε 12 sec.

Το χτύπημα άπαξ δωθεί δεν αντιμετωπίζεται ούτε από ομάδα χειρουργών που
βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο στόχο.

Αν νομίζεις ότι λέω μαλακίες,
ψάξε το Combat Use of the double edge knife του Rex applegate

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Το επιχειρημα "το αλκοολ βλαπτει, αρα να ειναι νομιμα τα ναρκωτικα" μου θυμιζει το περιφημο "οι πολιτικοι κλεβουν, αρα μην με τιμωρησετε αμα κλεψω κι εγω". Τι να απαντησω σε αυτο?
Και το τσιγαρο και και και.
Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι ναρκωτικο.
Δεν γινεται να εχουμε ελευθερα πραγματικα ναρκωτικα σαν το αλκοολ και το τσιγαρο και για την φουντα να κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας, επειδη υπαρχουν μεγαλα συμφεροντα απο πισω.
Και γενικα δεν μπορει να κρατος σε τετοιον μεγαλο βαθμο να μου επιβαλει τι θα κανω στην ζωη μου.
Αλλα στα αρχιδια μας αφου μας αφηνει ησυχους μεσα στο σπιτι μας, ας του πουμε και ευχαριστω.
Θελουμε και εμεεις μια ψευτικα χαρα ασφαλειας, για αυτο γουσταρουν οπλοκατοχη και νομω περι καταπατησης ιδιοκτησιας.
Γιατι το σπιτι ειναι ιερο.  :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
θα φταιει ο μπαφος που χαρη στην αυτοοργανωση κανω στον ιδιωτικο μου χωρο.....ενοχλω κανεναν;

τεσπα περιμενα να μου πεις σαν υπερμαχος του νεοφιλελευθερισμου για τους 100 μπατσους που φυλανε τον γιωργακη και τον αντωνακη τι προτεινεις;να διατεθουν για την προστασια του πολιτη και οι αρχηγοι να υποχρεωθουν να προσλαμβανουν μισθοφορους;

Δεν ειμαι υπερμαχος του νεοφιλελευθερισμου, πως σου ήρθε? Κουμπωσε το μπαφο σου και ξαναέλα γιατι κάπου το χανεις  είσαι λιγακι αρτσι μπουρτσι και λουλας  :uglystupid:  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
φρι πρεζα και φρι ληξιμο παρεισακτου στο σπιτι σου χωρις πολλα πολλα ντραβαλα. να ξεμπερδευεις με μια απλη παρουσια στον εισαγγελεα βαρδιας.
υ.γ. ευτυχως καποιοι δικαστες γλυτωσαν το γερο που του την επεσαν ληστες να τον φανε σπιτι του και εληξε τον εναν.
Φυσικά, και δικαίως. Αφού υπήρχε άμυνα. Μια χαρα νομικο πλαισιο εχουμε. Επαρκεστατο.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ε δεν είναι το ίδιο ρε pz. Πολύ πιο εύκολα σκοτώνεις έναν άνθρωπο με όπλο. Μην γράφουμε τα αυτονόητα.
Ίσως...τι να πω...εγώ πάντως δεν βλέπω διαφορά ανάμεσα στο να μετατράψεις κάτι σε όπλο ή να έχεις όπλο.

Αν σε πιάσει τέτοια στιγμή παροξυσμού θα σκοτώσεις είτε με βαρύ αντικείμενο,είτε με όπλο πιστεύω.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

:rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δεν ειμαι υπερμαχος του νεοφιλελευθερισμου, πως σου ήρθε? Κουμπωσε το μπαφο σου και ξαναέλα γιατι κάπου το χανεις  είσαι λιγακι αρτσι μπουρτσι και λουλας  :uglystupid:  :2funny:
προσπαθω να σε ενταξω ρε μαν.....κομμουνι εισαι,αναρχας;τι; :think:

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16

:rockon: :rockon: :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Πίπες λες δικηγόρε.
Στις Νομικές Σχολές της Ελλάδος
δεν σας μαθαίνουν πως σκοτώνει το μαχαίρι.

Με μία τομή μήκους 3cm και βάθους 3,8cm
πέφτεις σε κώμα σε 5sec και πεθαίνεις σε 12 sec.

Το χτύπημα άπαξ δωθεί δεν αντιμετωπίζεται ούτε από ομάδα χειρουργών που
βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο στόχο.

Αν νομίζεις ότι λέω μαλακίες,
ψάξε το Combat Use of the double edge knife του Rex applegate
Μαχαιρι και σφαιρα δεν ειναι το ιδιο.
Τελος.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Φυσικά, και δικαίως. Αφού υπήρχε άμυνα. Μια χαρα νομικο πλαισιο εχουμε. Επαρκεστατο.

Καθόλου επαρκες. Να μη στοιχειοθετηθει καν κατηγορια και δικογραφία. Μια απλη ανακριση απο την αστυνομια και πολύ ειναι. Τον τρεχαν και στα δικαστήρια τον άνθρωπο.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
για το κυνηγετικο οπλο μπορει?

Το κυνηγετικό είναι πολύ πιο δύσκολο στη χρήση και στη μεταφορά από ένα περίστροφο. Για τους περισσότερους δλδ.

Η ασυνομία απορρίπτει πάνω από 90% στις αιτήσεις πολιτών για χορήγηση περιστρόφου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
έχεις φάει σκάλωμα εσύ με το καμάκι ε :boobies:? έμπαινε  :rockon: :rockon:

*Για λύπηση τα αποτελέσματα τς ψηφοφορίας  :jerking: αναμενόμενο βέβαια ...

εννοειται ρε συ. Αν δεν το κανουμε τωρα
που ειμαστε νεοι ποτε θα το κάνουμε????

www.lifeshore.com/smiley/high-quality-3d-emoticon-185-966.htm][IMG width=110 height=110]]

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Στον Παπαζολη απαντησα, για τη διαφορά κουζινομαχαιρου και σφαιρας.
Φυσικα δεν νομιζω οτι χρειαζεται εξηγηση, οτι μια σκανδαλη πατιεται πανω σε εναν παροξυσμο, ενω το να πνιξεις ή να μαχαιρωσεις καποιον προυποθετει διαφορετικη ενεργεια. Και βεβαια να παρακαμψεις και την αντιστασή του.
Εσυ ρωταγες για αλκοολ και ναρκωτικα. Απαντησα. Το επιχειρημα "το αλκοολ βλαπτει, αρα να ειναι νομιμα τα ναρκωτικα" μου θυμιζει το περιφημο "οι πολιτικοι κλεβουν, αρα μην με τιμωρησετε αμα κλεψω κι εγω". Τι να απαντησω σε αυτο?
το αλκοολ που ανηκει ρε μαν;δεν ανηκει στις ναρκωτικες ουσιες; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom