Νέα

Να πυροβολούμε όσους μπουκάρουν σπίτι μας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

να πυροβολουμε?

• ναι

Ψήφοι: 202 80,5%
  • οχι

Ψήφοι: 49 19,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    251

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Το σπίτι αλλά και ο τομέας της αυτοάμυνας για τη ζωή και την περιουσία πρέπει να είναι καθήκον του ΠΟΛΙΤΗ μέσω ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ και ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
Το δε σπίτι πρέπει να είναι χώρος που αφεντικό είναι ο ΠΟΛΙΤΗΣ. Επομένως κάθε ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ μπούκα σε αυτό, θα πρέπει να δίνεται στον πολίτη η δυνατότητα να την αποκρούσει με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, δίχως να μπλέκονται τρίτοι .
Καρατζαφέρης speaking. :sunglasses:

To πιο αστείο πάντως είναι ότι οι υπέρ στα όπλα συνήθως δεν έχουν λόγο να είναι υπέρ...δεν έχουν δεχθεί δηλαδή ποτέ επίθεση ή να τους έχουν ληστέψει.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
εσυ πιστευε οτι θα προστατευσεις τα απροστατευτα κανοντας σαν χομο σαπιενς και δαγκωνοντας τους εισβολεις...και αμα μεινει τριχα ειτε απο σενα ειτε απο το σπλαχνο ελα να με γαμησεις μετα...στα απειρα μα πραγματικα ΑΠΕΙΡΑ περιστατικα αυτοαμυνας και παλικαριας θα ηθελα μια ποσοστιαια αναλυση ποσοι εκ των κομαντο εζησαν για να μας διηγηθουν την ιστορια τους...οι υπολοιποι βλεπουν τα ραδικια αναποδα...και υποτιθεται οτι οταν εχεις παιδι...το τελευταιο που θες...ειναι να το αφησεις μονο του επειδη εσυ την ειδες ουκας...

E και? Τι σε νοιάζει εσένα αν ο άλλος κάνει το - λάθος- κατά τη γνώμη σου? ΕΣΥ μη το κάνεις και ενέργησε κατα πως θες.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Για την ιστορία,
επιτρεπόταν στους έλληνες να έχουν όπλα
μέχρι το 1949 ....

Τότε απαγορεύτηκε για τους γνωστούς λόγους ...

Το ΚΚΕ δηλαδή ...
Ορίστε...φαντάζεσαι να ξανα πάρουν όπλα οι κκέδες;;;

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
μα εχει διαφορα το να βουτηξει καποιος το παιδι σου μπροστα στα ματια σου και διαφορα το να λες οτι πρεπει να εχουμε οπλα μες το σπιτι και να πυροβολαμε οποιον βρουμε...επισης θα σου κανω μια ερωτηση....βαζει καποιος οπλο στο παιδι σου...και σου ζηταει φραγκα ή οτιδηποτε αλλο....τι κανεις? για πες μου? ορμας να του "δαγκασεις" το μηλο του αδαμ οσαν τον ταρζαν? βγαζεις μπερετες και καλαζνικοφ? κανεις ο,τι σου ζητησουν προκειμενου να ξεκουμπιστουν? ρισκαρεις το να σκοτωσουν το παιδι σου ή εσενα και να μεινει το παιδι σου ορφανο? στη θεωρια ειναι πολυ εκολα ολα...και γω μπορω να σου πω οτι αμα μου ανεβει το αιμα στο κεφαλι κανω παπαδες...το θεμα ειναι να παραμενεις ψυχραιμος ομως και να σκεφτεις ποιο ειναι το πιο ανωδυνο για ολους...

:thumbsup:

Ναι στη θεωρία όλα εύκολα είναι όντως.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Καρατζαφέρης speaking. :sunglasses:

To πιο αστείο πάντως είναι ότι οι υπέρ στα όπλα συνήθως δεν έχουν λόγο να είναι υπέρ...δεν έχουν δεχθεί δηλαδή ποτέ επίθεση ή να τους έχουν ληστέψει.

Στα αρχίδια μου αν είναι καρατζαφέρης ή παπατζαφέρης.

Εγώ φιλαράκι είμαι μαοικός : μαύρη γάτα, άσπρη γάτα, ποντίκια να πιάνει :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
E και? Τι σε νοιάζει εσένα αν ο άλλος κάνει το - λάθος- κατά τη γνώμη σου? ΕΣΥ μη το κάνεις και ενέργησε κατα πως θες.

ετσι μωρε κουβεντα να γινεται...εχει χαβαλε να μιλας με συγεκριμενα ατομα ;) :grin:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Στα αρχίδια μου αν είναι καρατζαφέρης ή παπατζαφέρης.

Εγώ φιλαράκι είμαι μαοικός : μαύρη γάτα, άσπρη γάτα, ποντίκια να πιάνει :grin:
Εεε ντάξει,πάρε γάτα τουφέκι λοιπόν....ο λάκης έχει λέει,πάρε κ εσύ,κανείς δεν σε εμποδίζει. :grin:

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
εσυ πιστευε οτι θα προστατευσεις τα απροστατευτα κανοντας σαν χομο σαπιενς και δαγκωνοντας τους εισβολεις...και αμα μεινει τριχα ειτε απο σενα ειτε απο το σπλαχνο ελα να με γαμησεις μετα...στα απειρα μα πραγματικα ΑΠΕΙΡΑ περιστατικα αυτοαμυνας και παλικαριας θα ηθελα μια ποσοστιαια αναλυση ποσοι εκ των κομαντο εζησαν για να μας διηγηθουν την ιστορια τους...οι υπολοιποι βλεπουν τα ραδικια αναποδα...και υποτιθεται οτι οταν εχεις παιδι...το τελευταιο που θες...ειναι να το αφησεις μονο του επειδη εσυ την ειδες ουκας...

Επείδή έχω παιδί , ξέρω πολύ καλύτερα από σένα ρε βρωμόμουνο τι μπορώ να κάνω γι αυτό και τι όχι.

Τράβα να ξεσκιστείς παραπέρα ρε σίχαμα και άσε τα κατηχητικά .

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Σε λίγο θα μας μάθει και αυτοάμυνα η Μουνίλα ναουμ. Πρώτα όμως θα μας μάθει αυτοσυγκέντρωση , ομμμμμμμμμμμ και τέτοια.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Το σπίτι αλλά και ο τομέας της αυτοάμυνας για τη ζωή και την περιουσία πρέπει να είναι καθήκον του ΠΟΛΙΤΗ μέσω ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ και ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
Το δε σπίτι πρέπει να είναι χώρος που αφεντικό είναι ο ΠΟΛΙΤΗΣ. Επομένως κάθε ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ μπούκα σε αυτό, θα πρέπει να δίνεται στον πολίτη η δυνατότητα να την αποκρούσει με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, δίχως να μπλέκονται τρίτοι .

ανετα μπορεις να αμυνθεις με οποιο τροπο θες οταν εισαι σπιτι σου.
Εσυ θες να μην εχεις κυρωσεις.
Ερωτηση αν εισαι στον δρομο θες να χεις οπλο (χωρις κυρωσεις αν σκοτωσεις) μπας και σε ληστεψουν η μονο στο σπιτι σε νοιαζει;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και αν αρχισουν να πυροβολουν τους ντιλιβερι επειδη χτυπαν λαθος κουδουνι τυπε?
ή τα κοριτσακια που μοιαζουν φυλλαδια?τοχεις σκεφτει αυτο?
:2funny: :2funny:

Επισκέπτης
εσυ πιστευε οτι θα προστατευσεις τα απροστατευτα κανοντας σαν χομο σαπιενς και δαγκωνοντας τους εισβολεις...και αμα μεινει τριχα ειτε απο σενα ειτε απο το σπλαχνο 1)ελα να με γαμησεις μετα...στα απειρα μα πραγματικα ΑΠΕΙΡΑ περιστατικα αυτοαμυνας και παλικαριας 2)θα ηθελα μια ποσοστιαια αναλυση ποσοι εκ των κομαντο εζησαν για να μας διηγηθουν την ιστορια τους...οι υπολοιποι βλεπουν τα ραδικια αναποδα...και υποτιθεται οτι οταν εχεις παιδι...το τελευταιο που θες...ειναι να το αφησεις μονο του επειδη εσυ την ειδες ουκας...

1)Αδύνατον. Για να γαμήσεις κάποια , πρέπει να σου σηκωθεί.
Με απολύτως συγκεκριμένη κατηγορία "γυναικών" άπαξ και τις δεις,
είναι αδύνατον να σου σηκωθεί.Θα μου πεις υπάρχουν και τυφλοί!

2)Από έλληνες μετανάστες στην αμέρικα,κυκλοφορούν άπειρες ιστορίες,
που ξάπλωσαν εισβολείς πάσης φύσεως με όπλα.
Ακόμη και 70χρονοι σκοτώνουν κλέφτες ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ.

Τα αναρχοαυτόνομα σιχάματα, τα οποία δεν θέλουν να υπάρχουν όπλα & άμυνα
στη διάθεση των νομοταγών πολιτών, προσπαθούν να μας πείσουν, ότι τάχα ενδιαφέρονται για το καλό των νομοταγών πολιτών.Και ότι ο κάθε αλήτης κλέφτης πρεζόνι, είναι αθάνατος , υπεράνθρωπος που είναι αδύνατον να αντιμετωπιστεί.

Η πραγματικότητα είναι διαφορετική.
Όλοι είναι θνητοί απέναντι στα πυροβόλα όπλα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Εεε ντάξει,πάρε γάτα τουφέκι λοιπόν....ο λάκης έχει λέει,πάρε κ εσύ,κανείς δεν σε εμποδίζει. :grin:

Ε οτι θελω θα παρω ρε λεβέντη εσύ τι χολοσκάς? Αααα σε καλό μας. Με εμποδίζει το κράτος δεν εννοώ να παρω αλλά χώνει τη μύτη του στο τι θα κάνω σπίτι μου αν απειλουμαι. Το κρατος ας εφαρμόσει το νόμο του ΕΞΩ στο δρόμο στο δημόσιο. Μέσα στο σπίτι μου αν απειλούμαι θέλω να είναι ζήτημα δικό μου και να μη μπλέκει τα πόδια του κανείς άλλος.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

URL]]

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom