gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Για πες τωρα τι οπλα εχεις και απεφυγε να ρωτησεις που να τα βαλεις... ;)
μπουαααααχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχααχ
Για πες τωρα τι οπλα εχεις και απεφυγε να ρωτησεις που να τα βαλεις... ;)
ο λακης ειναι σαν τηλεπερσονα που προκαλει τους δημοσιογραφους γιατι γουσταρει τα φωτα να πεφτουν πανω του
σαν τον γαλατη
Πάντως ρε μπαγάσα στα αρχίδια σου, δεν χαμπαριάζεις με τίποτα.
Μπήκε σπίτι μου χωρίς να τον καλέσω. Και μόνο για την αγένεια που επέδειξε του αξίζει φρικτός θάνατος.
Τώρα που έμαθες κάνε τα κουμάντα σου και μη μας ζαλίζεις με τις ευαισθησίες σου.
εισαι ρε μπαγασα παντως..γαλατης
ψοφας για φωτα
Έχω πάρα πολλά, τα περισσότερα από τα οποία τα έχω κληρονομήσει
και δεν τα έχω βγάλει ούτε από τις θήκες τους.
Τα χαρτιά τα έφτιαξαν ξαδέλφες και αδελφή.
Τα αγαπημένα μου είναι κάποιες επαναληπτικές, ένα ποζέ και 2 αεροβόλα των 5,5mm ....
Κάποια στιγμή θα πάρω κι ένα 10άρι λειόκανο,
αλλά βαριέμαι το τρέξιμο με τα χαρτιά.
Θα στείλω και γιαυτό μια ξαδέλφη ....
για τους ανθρωπους που μας εμβολιαζουν συστηματικα με τεραστιες δοσεις υπερφιαλης μαλακιας? χαρακιρι εχω να προτεινω...
να συμπληρωσω επισης οτι και οσοι πηγαινουν για επισκεψη χωρις τουλαχιστον μια φοντανιερα αγκαλια (ητοι ειναι αγενεις) θα τυφεκιζονται με συνοπτικες διαδικασιες...
ρε παπαρα τα μοντελα πες οχι τα ειδη. με εσκασες.
στο αμερικα ισχυει νομικα αυτονα συμπληρωσω επισης οτι και οσοι πηγαινουν για επισκεψη χωρις τουλαχιστον μια φοντανιερα αγκαλια (ητοι ειναι αγενεις) θα τυφεκιζονται με συνοπτικες διαδικασιες...
μαλάκα άνοιξε το thread που σου είπα ....
και μπες μέσα με τις συντρόφισσες ....
θα ξεσκιστείς στο γαμήσι .....
Σου έδωσε άδεια ο Κύριος να αμολάς μαλακίες σήμερα?
Αυτά στον κύριο σου όση ωρα σε ξεκωλιάζει.
δεν τιθεται θεμα αν καποιος του αξιζει να πεθανει η οχι,την ωρα που σε απειλει ειτε εσενα ειτε την οικογενεια σου προφανως θα βρεις τροπο να προστατευτεις η να τους προστατευσεις..δεν νομιζω να κατσει καποιος να σκεφτει εκεινη την ωρα αν του αξιζει αυτουνου να πεθανει η οχι..αν ειναι ευκολο καντε μας μια λιστα των χαρακτηριστικων/ιδιοτητων που εχει καποιος που του αξιζει ο θανατος να το περασω σε ενα ποστ-ιτ να ξερω και γω τι μου γινεται....ευχαριστω
Αφού ξέρεις από όπλα ....
θα σου πω τις μάρκες για τις χράπα χρούπα
και θα βρείς μόνος σου τα μοντέλα ....
mossberg-benelli-maverick ...
εδώ σε θέλω .....
να συμπληρωσω επισης οτι και οσοι πηγαινουν για επισκεψη χωρις τουλαχιστον μια φοντανιερα αγκαλια (ητοι ειναι αγενεις) θα τυφεκιζονται με συνοπτικες διαδικασιες...
δεν τιθεται θεμα αν καποιος του αξιζει να πεθανει η οχι,την ωρα που σε απειλει ειτε εσενα ειτε την οικογενεια σου προφανως θα βρεις τροπο να προστατευτεις η να τους προστατευσεις..δεν νομιζω να κατσει καποιος να σκεφτει εκεινη την ωρα αν του αξιζει αυτουνου να πεθανει η οχι..
Ρε λακη σε λυπαμαι. Ποια αναρχικη βρωμιαρα σε εφτυσε ; πες τα ολα.