apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ειδικα οι ελληνες που ειναι και πολυ μαγκες τυπεΠάντως και εγώ είμαι κατά της οπλοκατοχής, στο τέλος θα σκοτώνει ο ένας τον άλλο για πλάκα.
ειδικα οι ελληνες που ειναι και πολυ μαγκες τυπεΠάντως και εγώ είμαι κατά της οπλοκατοχής, στο τέλος θα σκοτώνει ο ένας τον άλλο για πλάκα.
καλα νταξει. παμε να κανουμε μια κουβεντα και το γαμας στις γιρλαντες γυρω γυρω. δε ξαναρωταω.
η πρασινιλα ταιριαζε με την ξινιλα σου θα επρεπε να σου επιστραφει παραυτα
Μουνίτσα όταν κάποιος απειλείται με βία κάθε μορφής αλλάζει και αλλάζει πολύ. Και εσένα αν έμπαιναν διαρρήκτες σπίτι σου να απειλήσουν τα παιδιά σου μπορεί να τους έβγαζες τα μάτια.
Πάντως και εγώ είμαι κατά της οπλοκατοχής, στο τέλος θα σκοτώνει ο ένας τον άλλο για πλάκα. Και στις ΗΠΑ που είναι νόμιμη δλδ έχει μειωθεί η βία;
το θεμα ειναι να εχεις την ψυχραιμια και να σκεφτεις ΠΩΣ μπορεις να προστατευσεις την οικογενεια σου με τον πιο ασφαλη τροπο...αυτες τις ντεμεκ μαγκιες τις ακουω βερεσε...
δεν ειναι θεμα μαγκιας,ειναι ανθρωπινη αντιδραση που λεγεται αυτοαμυνα..την αναγνωριζουν και τα δικαστηρια.το θεμα ειναι να εχεις την ψυχραιμια και να σκεφτεις ΠΩΣ μπορεις να προστατευσεις την οικογενεια σου με τον πιο ασφαλη τροπο...αυτες τις ντεμεκ μαγκιες τις ακουω βερεσε...
Αχου μη μου μιλάς έτσι. Είμαι ευαίστητη και σκαλώνω. Πάραυτα.
Φανταζόμουν ότι μετά από τόσα χρόνια,
αυτό θα είχε γίνει αντιληπτό και στους φορουμικούς εχθρούς μου.
Γνωρίζω ότι τα αναρχοκουμμουνια είναι βλάκες
και δεν έχουν διαύγεια νού, λόγω χασίς ,
αλλά ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΠΙΑ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Με εντυπωσιάζουν που συνεχίζουν να με βρίζουν !!!
επισης θα σου κανω μια ερωτηση....βαζει καποιος οπλο στο παιδι σου...και σου ζηταει φραγκα ή οτιδηποτε αλλο....τι κανεις? για πες μου? ορμας να του "δαγκασεις" το μηλο του αδαμ οσαν τον ταρζαν? βγαζεις μπερετες και καλαζνικοφ?
Μα ... τα έχουμε πει ....
Και από κουράδες σκύλων είχα έλλειψη μικρός,
γι'αυτό τις σιχαίνομαι τώρα.
(Σύμφωνα με το σκεπτικό σου, ότι σιχαόνομαι τις βρωμιάρες των Εξαρχείων επειδή δεν μου έκατσαν κάποτε).
Τώρα όμως που πλούτισα, δεν έχω έλλειψη από κυράδες σκύλων.
Συγνώμη τώρα, πάω να φάω μία μεγάλη κουράδα γερμανικού λυκόσκυλου
και για επιδόρπιο με το τσάϊ μου μία μικρή από τσιουάουα ....
ξιδακι
Εσύ που είσαι τόσο ψύχραιμη κάτσε λύσε και σουντόκου. Και μετά λέει για χαρακίρια η λοβοτομή
ξεκολλα απο τα νευρα σου
ειδικα οι ελληνες που ειναι και πολυ μαγκες τυπε