Νέα

Να πυροβολούμε όσους μπουκάρουν σπίτι μας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

να πυροβολουμε?

• ναι

Ψήφοι: 202 80,5%
  • οχι

Ψήφοι: 49 19,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    251

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
:grin:

Μουνίτσα όταν κάποιος απειλείται με βία κάθε μορφής αλλάζει και αλλάζει πολύ. Και εσένα αν έμπαιναν διαρρήκτες σπίτι σου να απειλήσουν τα παιδιά σου μπορεί να τους έβγαζες τα μάτια.

Πάντως και εγώ είμαι κατά της οπλοκατοχής, στο τέλος θα σκοτώνει ο ένας τον άλλο για πλάκα. Και στις ΗΠΑ που είναι νόμιμη δλδ έχει μειωθεί η βία;

μα εχει διαφορα το να βουτηξει καποιος το παιδι σου μπροστα στα ματια σου και διαφορα το να λες οτι πρεπει να εχουμε οπλα μες το σπιτι και να πυροβολαμε οποιον βρουμε...επισης θα σου κανω μια ερωτηση....βαζει καποιος οπλο στο παιδι σου...και σου ζηταει φραγκα ή οτιδηποτε αλλο....τι κανεις? για πες μου? ορμας να του "δαγκασεις" το μηλο του αδαμ οσαν τον ταρζαν? βγαζεις μπερετες και καλαζνικοφ? κανεις ο,τι σου ζητησουν προκειμενου να ξεκουμπιστουν? ρισκαρεις το να σκοτωσουν το παιδι σου ή εσενα και να μεινει το παιδι σου ορφανο? στη θεωρια ειναι πολυ εκολα ολα...και γω μπορω να σου πω οτι αμα μου ανεβει το αιμα στο κεφαλι κανω παπαδες...το θεμα ειναι να παραμενεις ψυχραιμος ομως και να σκεφτεις ποιο ειναι το πιο ανωδυνο για ολους...

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
το θεμα ειναι να εχεις την ψυχραιμια και να σκεφτεις ΠΩΣ μπορεις να προστατευσεις την οικογενεια σου με τον πιο ασφαλη τροπο...αυτες τις ντεμεκ μαγκιες τις ακουω βερεσε...

Εσύ που είσαι τόσο ψύχραιμη κάτσε λύσε και σουντόκου. Και μετά λέει για χαρακίρια η λοβοτομή   :jerking:

el titos

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
το θεμα ειναι να εχεις την ψυχραιμια και να σκεφτεις ΠΩΣ μπορεις να προστατευσεις την οικογενεια σου με τον πιο ασφαλη τροπο...αυτες τις ντεμεκ μαγκιες τις ακουω βερεσε...
δεν ειναι θεμα μαγκιας,ειναι ανθρωπινη αντιδραση που λεγεται αυτοαμυνα..την αναγνωριζουν και τα δικαστηρια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΧΑΧΑΧΧΑ φοβερα ιμοτικονς

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Φανταζόμουν ότι μετά από τόσα χρόνια,
αυτό θα είχε γίνει αντιληπτό και στους φορουμικούς εχθρούς μου.
Γνωρίζω ότι τα αναρχοκουμμουνια είναι βλάκες
και δεν έχουν διαύγεια νού, λόγω χασίς ,
αλλά ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΠΙΑ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Με εντυπωσιάζουν που συνεχίζουν να με βρίζουν !!!

Μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε.  :grin:

Επισκέπτης
επισης θα σου κανω μια ερωτηση....βαζει καποιος οπλο στο παιδι σου...και σου ζηταει φραγκα ή οτιδηποτε αλλο....τι κανεις? για πες μου? ορμας να του "δαγκασεις" το μηλο του αδαμ οσαν τον ταρζαν? βγαζεις μπερετες και καλαζνικοφ?

Σενάρια που διαδραματίζονται μόνο στο κεφάλι χασικλήδων του πάρκου Ναυαρίνου
και της Βίλλας Αμαλίας ....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Μα ... τα έχουμε πει ....

Και από κουράδες σκύλων είχα έλλειψη μικρός,
γι'αυτό τις σιχαίνομαι τώρα.
(Σύμφωνα με το σκεπτικό σου, ότι σιχαόνομαι τις βρωμιάρες των Εξαρχείων επειδή δεν μου έκατσαν κάποτε).

Τώρα όμως που πλούτισα, δεν έχω έλλειψη από κυράδες σκύλων.

Συγνώμη τώρα, πάω να φάω μία μεγάλη κουράδα γερμανικού λυκόσκυλου
και για επιδόρπιο με το τσάϊ μου μία μικρή από τσιουάουα ....

ξεκολλα απο τα νευρα σου, συγκεντρωσου. Περιμενω πιο πολλα απο σενα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Το σπίτι αλλά και ο τομέας της αυτοάμυνας για τη ζωή και την περιουσία πρέπει να είναι καθήκον του ΠΟΛΙΤΗ μέσω ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ και ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
Το δε σπίτι πρέπει να είναι χώρος που αφεντικό είναι ο ΠΟΛΙΤΗΣ. Επομένως κάθε ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ μπούκα σε αυτό, θα πρέπει να δίνεται στον πολίτη η δυνατότητα να την αποκρούσει με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, δίχως να μπλέκονται τρίτοι .

Επισκέπτης
Για την ιστορία,
επιτρεπόταν στους έλληνες να έχουν όπλα
μέχρι το 1949 ....

Τότε απαγορεύτηκε για τους γνωστούς λόγους ...

Το ΚΚΕ δηλαδή ...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εσύ που είσαι τόσο ψύχραιμη κάτσε λύσε και σουντόκου. Και μετά λέει για χαρακίρια η λοβοτομή   :jerking:

εσυ πιστευε οτι θα προστατευσεις τα απροστατευτα κανοντας σαν χομο σαπιενς και δαγκωνοντας τους εισβολεις...και αμα μεινει τριχα ειτε απο σενα ειτε απο το σπλαχνο ελα να με γαμησεις μετα...στα απειρα μα πραγματικα ΑΠΕΙΡΑ περιστατικα αυτοαμυνας και παλικαριας θα ηθελα μια ποσοστιαια αναλυση ποσοι εκ των κομαντο εζησαν για να μας διηγηθουν την ιστορια τους...οι υπολοιποι βλεπουν τα ραδικια αναποδα...και υποτιθεται οτι οταν εχεις παιδι...το τελευταιο που θες...ειναι να το αφησεις μονο του επειδη εσυ την ειδες ουκας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom