Νέα

Να πυροβολούμε όσους μπουκάρουν σπίτι μας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

να πυροβολουμε?

• ναι

Ψήφοι: 202 80,5%
  • οχι

Ψήφοι: 49 19,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    251

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
μα εχει διαφορα το να βουτηξει καποιος το παιδι σου μπροστα στα ματια σου και διαφορα το να λες οτι πρεπει να εχουμε οπλα μες το σπιτι και να πυροβολαμε οποιον βρουμε...επισης θα σου κανω μια ερωτηση....βαζει καποιος οπλο στο παιδι σου...και σου ζηταει φραγκα ή οτιδηποτε αλλο....τι κανεις? για πες μου? ορμας να του "δαγκασεις" το μηλο του αδαμ οσαν τον ταρζαν? βγαζεις μπερετες και καλαζνικοφ? κανεις ο,τι σου ζητησουν προκειμενου να ξεκουμπιστουν? ρισκαρεις το να σκοτωσουν το παιδι σου ή εσενα και να μεινει το παιδι σου ορφανο? στη θεωρια ειναι πολυ εκολα ολα...και γω μπορω να σου πω οτι αμα μου ανεβει το αιμα στο κεφαλι κανω παπαδες...το θεμα ειναι να παραμενεις ψυχραιμος ομως και να σκεφτεις ποιο ειναι το πιο ανωδυνο για ολους...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ε οτι θελω θα παρω ρε λεβέντη εσύ τι χολοσκάς? Αααα σε καλό μας. Με εμποδίζει το κράτος δεν εννοώ να παρω αλλά χώνει τη μύτη του στο τι θα κάνω σπίτι μου αν απειλουμαι. Το κρατος ας εφαρμόσει το νόμο του ΕΞΩ στο δρόμο στο δημόσιο. Μέσα στο σπίτι μου αν απειλούμαι θέλω να είναι ζήτημα δικό μου και να μη μπλέκει τα πόδια του κανείς άλλος.
Ε άντε πάρε...αυτοδικία!!!! :rockon:

Αν λογομαχήσεις κ με κάποιον εντός του σπιτίου σου να μπορείς να τον καθαρίσεις,μέσα στο σπίτι σου κάνεις ό,τι θες,βιάζεις τα παιδιά σου,δέρνεις κ βιάζεις την γυναίκα σου-γκομενά σου...είσαι ο απόλυτος κυρίαρχος!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Το κράτος κ οι νόμοι κουμάντο έξω από το σπίτι σου,τί το περάσαμε..... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Εγω έιμαι με τον Φινδέλε σε αυτό  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Μου επιτρέπεις να σου κάνω την τσιρλίντερ έτσι?  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Επείδή έχω παιδί , ξέρω πολύ καλύτερα από σένα ρε βρωμόμουνο τι μπορώ να κάνω γι αυτό και τι όχι.

Τράβα να ξεσκιστείς παραπέρα ρε σίχαμα και άσε τα κατηχητικά .

και μιλας εκ μερους ολων οσων εχουν παιδια? ξερεις αν εγω εχω? μπραβο...εισαι γαματη μανα...αυτο θες να ακουσεις? εισαι ειδωλο...προτυπο...σε ζηλευω...δηλαδη οποια μανα πραξει ή σκεφτει το αντιθετο ειναι για τα μπαζα...
κατηχητικο βλεπω να κανεις εσυ και οχι εγω...απο τα λογια μεχρι την πραξη να ξερεις υπαρχουν χιλιομετρα...το βρωμομουνο το αντιπαρερχομαι οπως και τα υπολοιπα...συνηθιζω να τα βαζω μονο με ισαξιους μου

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Τα σιχάματα των Εξαρχείων,
όταν δεν βρίζουν ,
θεωρούν πάντα ότι είναι σε θέση να κάνουν τους ιδεολογικούς τους αντιπάλους να νευριάζουν ....

Λακη δεν μενω εξαρχεια και δεν εχω παει και ποτε. Το οτι σε νευριασα ειναι σιγουρο, αλλα τωρα θα σε αφησω γιατι με επιασε το φιλοσοφικο και το ριξα στην κουβεντα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Aμαν πια με τις προσωπικες επιθεσεις και το σπαμ!
Θα μου πειτε ποιο μιλαει τωρα.  :birdman:
Αλλα νταξει, το εχουμε γαμησει.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ε άντε πάρε...αυτοδικία!!!! :rockon:

Αν λογομαχήσεις κ με κάποιον εντός του σπιτίου σου να μπορείς να τον καθαρίσεις,μέσα στο σπίτι σου κάνεις ό,τι θες,βιάζεις τα παιδιά σου,δέρνεις κ βιάζεις την γυναίκα σου-γκομενά σου...είσαι ο απόλυτος κυρίαρχος!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Το κράτος κ οι νόμοι κουμάντο έξω από το σπίτι σου,τί το περάσαμε..... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Είπα για εισβολή τρίτου. Αν ο άλλος ο τρίτος θέλει να μπουκάρει να ξέρει πως κανείς δε τον προστατεύει πλέον .Μπαίνει με δική του ευθύνη. Αυτό λέω. Αν είναι μάγκας ας με ξαπλώσει και ας τα πάρει όλα. Αλλά το κράτος παύει να τον προστατεύει.
Μπαίνει σε risk zone.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εγω έιμαι με τον Φινδέλε σε αυτό  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Μου επιτρέπεις να σου κάνω την τσιρλίντερ έτσι?  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Χαχαχα δόσε! :rockon: :grin: Aπλά δε ξερων αν μπορώ να εγγυθώ την ασφαλεια σου απο τη mounitsa ,είναι άκρως επιίκνδυνη .Kαθαρίζεις μόνη σου :grin:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
επισης σε μεγαλο κινδυνο ειναι και τα παιδακια που λενε τα καλαντα τυπε :grin:
φαντασου να κανουν το λαθος και να πατησουν ενα βημα μεσα απτην πορτα σου :S
ή να ανεβουν στον οροφο σου ενω τους ειπες απο το θυροτηλεφωνο μας τα 'πανε

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Η να ξινισουν βλεποντας ποσα τους εδωσε.....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Είπα για εισβολή τρίτου. Αν ο άλλος ο τρίτος θέλει να μπουκάρει να ξέρει πως κανείς δε τον προστατεύει πλέον .Μπαίνει με δική του ευθύνη. Αυτό λέω. Αν είναι μάγκας ας με ξαπλώσει και ας τα πάρει όλα. Αλλά το κράτους παύει να τον προστατεύει.
Μπαίνει σε risk zone.

Αν σε απειλησει στο αυτοκινητο; στο δρομο; στο σουπερ μαρκετ; εκει θα υπαρχουν οι κυρωσεις;

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

:2funny:

Φονικά όπλα τύπε.  :grin:

trigona-kalanta-610x400.jpg

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Είπα για εισβολή τρίτου. Αν ο άλλος ο τρίτος θέλει να μπουκάρει να ξέρει πως κανείς δε τον προστατεύει πλέον .Μπαίνει με δική του ευθύνη. Αυτό λέω. Αν είναι μάγκας ας με ξαπλώσει και ας τα πάρει όλα. Αλλά το κράτους παύει να τον προστατεύει.
Μπαίνει σε risk zone.
Επίσης είπες με ποιο δικαιώμα κάνει κουμάντο σπίτι σου το κράτος.

Μαζί σου,σπίτι μας θα κάνουμε ό,τι θέλουμε,έξω από αυτό θα κάνει κουμάντο το κράτος με τους νόμους του. :rockon:

Ερώτηση: αν το κράτος φροντίζει για την εγκληματικότητα στον δρόμο-έξω από το σπίτι σου,χρειάζεται εσύ να φροντίσεις από μέσα;;;

Επισκέπτης
Ξεχνάτε ότι οι κλέφτες-διαρρήκτες συνήθως δεν είναι απόστρατοι ΟΥΚαδες, SAS, Λεγεώνας των Ξένων , Μοζάντ κτλ κτλ κτλ ....

Υπάνθρωποι που πάνε για εύκολη μπάζα είναι.

Επίσης δεν είναι καμικάζι.
Δεν θέλουν να πεθάνουν.

Έχουν αποθρασυνθεί επειδή ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ.

Και πραγματικά στις σημερινές συνθήκες της Ελλάδος,
Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

Τίποτε όμως.

Αν δεν έχει συναγερμούς, πόρτες ασφαλείας, κάγκελα-λόγχες, αγκαθωτά συρματοπλέγματα, ψηλά ντουβάρια κτλ κτλ

ΘΑ ΤΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ
ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΙΑΖΟΥΝ ....

αυτή είναι η αλήθεια ....

πρέπει να πεθανουν χιλιάδες ακόμη,
να πάρει ο κόσμος όπλα
και να αρχίζει να τρώει βρωμάρηδες για να ξεκαθαρίσει το θέμα ......

Υ.Γ. Βρίστε με και λίγο.Στην τελευταία σελίδα καθόλου δεν βρίσατε.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Μπαίνει σε risk zone.
Να βαλουμε και στο συνταγμα και στο αστικο δικαιο τον ορο μαγκας?
Αμα ειναι μαγκας ο κλεφτης να την γλυτωσει!
Αμα ειναι μαγκας ο δολοφονος και δεν τον πιασουμε για 10 χρονια, ας την γλυτωσει.
Επι τις ουσιας.
Θεωρεις σωστη ποινη τον θανατο και χωρις δικαστηριο για εναν διαρρηκτη?

el titos

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
γιατι ο αλλος που ερχεται για κοινοχρηστα??ολη η πολοικατοικια θα τον κυνηγαει..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αν λογομαχήσεις κ με κάποιον εντός του σπιτίου σου να μπορείς να τον καθαρίσεις
ή μπορει να βγεις παγανια και να καθαρισεις εναν στον δρομο
να τον φορτωσεις στο τζιπακι που θα σου εχει δανεισει ο λακης
να τον βαλεις σπιτι σου και να πεις οτι πηγε να μπουκαρει μεσα :2funny: