Νέα

Να πυροβολούμε όσους μπουκάρουν σπίτι μας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

να πυροβολουμε?

• ναι

Ψήφοι: 202 80,5%
  • οχι

Ψήφοι: 49 19,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    251

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ή μπορει να βγεις παγανια και να καθαρισεις εναν στον δρομο
να τον φορτωσεις στο τζιπακι που θα σου εχει δανεισει ο λακης
να τον βαλεις σπιτι σου και να πεις οτι πηγε να μπουκαρει μεσα :2funny:

Πολλα αιματα ρε συ....Θα θελει καθαρισμο κ το τζιπακι...Δεν λεει.....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Να βαλουμε και στο συνταγμα και στο αστικο δικαιο τον ορο μαγκας?
Αμα ειναι μαγκας ο κλεφτης να την γλυτωσει!
Αμα ειναι μαγκας ο δολοφονος και δεν τον πιασουμε για 10 χρονια, ας την γλυτωσει.
Επι τις ουσιας.
Θεωρεις σωστη ποινη τον θανατο και χωρις δικαστηριο για εναν διαρρηκτη?

Ε ας μη μπει ο διαρρήκτης. Θα ξέρει εκ των προτέρων πως εκεί που μπαίνει ΠΑΥΕΙ για την πράξη του η κυριαρχία του κράτους και η νομική του προστασία. Τα περί ποινων κλπ μετράνε ΕΞΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ.
Στον ιδιωτικό δε παρεμβαίνει κανείς. Βιζ- α- βι , οne 2 one. Ενας με ένα.
Τώρα θέλει ο πολίτης εκεί να του ρίξει με οπλοπολυβόλα? Θέλει να κάνει τα στραβά ματια? Να τον κεράσει κανταιφι? Να του στήσει και κόλο? Στην κρίση του. Απλά το κράτος να μην έχει λόγο.
Τι σε πειραζει εσένα αυτό? Και στο κάτω κατω γιατί κλαίγεσαι για το διαρρήκτη και δε κλαίγεσαι για τον ιδιοκτήτη σπιτιού που ? Σε αυτόν δηλαδή αξίζει ο θάνατος ε?

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
και μιλας εκ μερους ολων οσων εχουν παιδια? ξερεις αν εγω εχω? μπραβο...εισαι γαματη μανα...αυτο θες να ακουσεις? εισαι ειδωλο...προτυπο...σε ζηλευω...δηλαδη οποια μανα πραξει ή σκεφτει το αντιθετο ειναι για τα μπαζα...
κατηχητικο βλεπω να κανεις εσυ και οχι εγω...απο τα λογια μεχρι την πραξη να ξερεις υπαρχουν χιλιομετρα...το βρωμομουνο το αντιπαρερχομαι οπως και τα υπολοιπα...συνηθιζω να τα βαζω μονο με ισαξιους μου

Ρε μαλάκα πόσες μέρες έμεινες αγάμητη και παλαλληρείς?
Είδες πουθενά να εκπροσωπώ κάποιον? Είδες πουθενά να μιλώ για άλλους? Για μένα σαφώς πάντα μιλώ και δεν ήρθα εγώ με κανένα μαλακισμένο υφάκι να σου ζητήσω το λόγο αν θα πάρεις και τσιμπούκι στον διαρρήκτη που θα μπεί σπίτι σου. Στήσε και κώλο αν γουστάρεις , στο μουνί μου  σας γράφω όλες τις μανάδες.

ΕΓΩ  θα προστάτευα όπως μπορούσα το παιδί μου. Εσύ κάτσε να πλέκεις εργόχειρο.

Έλεος με την κάθε σαλεμένη εδώ μέσα. Ολόκληρη παράγραφο από το στομάχι της έβγαλε. :S

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
Να βαλουμε και στο συνταγμα και στο αστικο δικαιο τον ορο μαγκας?
Αμα ειναι μαγκας ο κλεφτης να την γλυτωσει!
Αμα ειναι μαγκας ο δολοφονος και δεν τον πιασουμε για 10 χρονια, ας την γλυτωσει.
Επι τις ουσιας.
Θεωρεις σωστη ποινη τον θανατο και χωρις δικαστηριο για εναν διαρρηκτη?
μην ασχολεισαι ρε τυπε με δεξιες ρεπουμπλικανικες μαλακιες.....νομος ειναι το δικιο του εργατη :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
επισης σε μεγαλο κινδυνο ειναι και τα παιδακια που λενε τα καλαντα τυπε :grin:
φαντασου να κανουν το λαθος και να πατησουν ενα βημα μεσα απτην πορτα σου :S

390036_2647972813071_1668225698_2356478_315593444_n.jpg

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και το αλλο τυποι μου
φωναζεις εναν υδραυλικο ή ηλεκτρολογο και λοιπα
κανει την δουλεια και μετα για να μην τον πληρωσεις τον καθαριζεις
τι κινημα δεν πληρωνω και μαλακιες
αυτα ειναι :rockon:

Επισκέπτης
Τέλος όταν ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού βγάζει όπλο σε διαρρήκτες,
αυτό δεν σημαίνει ΠΑΝΤΑ το θάνατο του κλέφτη.

Μπορεί να παραδωθεί υπό την απειλή του όπλου
και να τον μαζέψει η αστυνομία.

Ακόμη και να πυροβοληθεί , μπορεί επίσης να μην πεθάνει.

Ωστόσο είναι καλύτερα να πεθάνουν 10 κλέφτες από πυρά ιδιοκτητών,
παρά 1 νομοταγής από πυρά κλεφτών.

Σήμερα στην ελλάδα σκοτώνονται ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΌ ΠΥΡΑ ΚΛΕΦΤΩΝ.

Κανείς όμως αλλοδαπός κλέφτης, από πυρά ελλήνων ιδιοκτητών.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ξεχνάτε ότι οι κλέφτες-διαρρήκτες συνήθως δεν είναι απόστρατοι ΟΥΚαδες, SAS, Λεγεώνας των Ξένων , Μοζάντ κτλ κτλ κτλ ....

Υπάνθρωποι που πάνε για εύκολη μπάζα είναι.

Επίσης δεν είναι καμικάζι.
Δεν θέλουν να πεθάνουν.

Και τον Καντάρη δεν τον σκότωσαν ΟΥΚΑΔΕΣ, δύο φαινομενικά ακίνδυνοι Σομαλοί ; (δεν θυμάμαι εθνικότητα). Για αυτό την πάτησε μάλλον, θεωρούσε ότι τους είχε του χεριού του. Αλλά δυστυχώς τον σκοτώσαν λίγο πριν πάει στο μαιευτήριο να δει το παιδί του.

Και πραγματικά στις σημερινές συνθήκες της Ελλάδος,
Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

Όντως.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
και μιλας εκ μερους ολων οσων εχουν παιδια? ξερεις αν εγω εχω? μπραβο...εισαι γαματη μανα...αυτο θες να ακουσεις? εισαι ειδωλο...προτυπο...σε ζηλευω...δηλαδη οποια μανα πραξει ή σκεφτει το αντιθετο ειναι για τα μπαζα...
κατηχητικο βλεπω να κανεις εσυ και οχι εγω...απο τα λογια μεχρι την πραξη να ξερεις υπαρχουν χιλιομετρα...το βρωμομουνο το αντιπαρερχομαι οπως και τα υπολοιπα...συνηθιζω να τα βαζω μονο με ισαξιους μου

www.freesmileys.org/free-big-smiley.php] [/url]

el titos

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
2
Πόντοι
1
ωπα γυναικοκαυγας...πειτε μου οτι θα θα κυλιστειτε και στις λασπες...!!!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Επίσης είπες με ποιο δικαιώμα κάνει κουμάντο σπίτι σου το κράτος.

Μαζί σου,σπίτι μας θα κάνουμε ό,τι θέλουμε,έξω από αυτό θα κάνει κουμάντο το κράτος με τους νόμους του. :rockon:

Ερώτηση: αν το κράτος φροντίζει για την εγκληματικότητα στον δρόμο-έξω από το σπίτι σου,χρειάζεται εσύ να φροντίσεις από μέσα;;;

Ναι χρειάζεται. Το κράτος έχει λόγο στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ . Στον ιδιωτικό δε πρέπει να υπαρχει τοσο μεγάλη παρέμβαση. Πιστεύω στην αυτονομία του κάθε πολίτη. Δε πιστεύω στο φωτισμένο κράτος πατερούλης που αναλαμβάνει να κάνει ντα τα κακά παιδάκια.

Επισκέπτης
Και τον Καντάρη δεν τον σκότωσαν ΟΥΚΑΔΕΣ, δύο φαινομενικά ακίνδυνοι Σομαλοί (;) (δεν θυμάμαι εθνικότητα). Για αυτό την πάτησε μάλλον, θεωρούσε ότι τους είχε του χεριού του. Αλλά δυστυχώς τον σκοτώσαν λίγο πριν πάει στο μαιευτήριο να δει το παιδί του.

Είχε όπλο αυτός ;;;;;;;;;;;;;
Το συγκρινεις ;;;;;;;;

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Επίσης είπες με ποιο δικαιώμα κάνει κουμάντο σπίτι σου το κράτος.

Μαζί σου,σπίτι μας θα κάνουμε ό,τι θέλουμε,έξω από αυτό θα κάνει κουμάντο το κράτος με τους νόμους του. :rockon:

Ερώτηση: αν το κράτος φροντίζει για την εγκληματικότητα στον δρόμο-έξω από το σπίτι σου,χρειάζεται εσύ να φροντίσεις από μέσα;;;

η ελλαδα εχει 25000000 μεταναστες επιχειρησιακα αυτον τον αριθμο δεν μπορει να τον διαζειρηστει ιδιαιτερα οταν αυτος ο αριθμος αυξανεται...καθημερινα.... οποτε στην πραξη ο αυξημενος αριθμος ληστειων δειχνει οτι κανεις δεν μπορει να σου πει εαν καποιον ενδεχεται να μπουκαρει ή οχι....

απο την αλλη ο θεσμος των πολυδυναμων Α.Τ στην επαρχια εχει αποτυχει διοτι ο πολιτης θα περιμενει 2 ωρες μεχρι να ερθει στο απομακρυσμενο σπιτι του η αστυνομια....ενω θελει να αμυνθει την στιγμη της ληστειας...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ξεχνάτε ότι οι κλέφτες-διαρρήκτες συνήθως δεν είναι απόστρατοι ΟΥΚαδες, SAS, Λεγεώνας των Ξένων , Μοζάντ κτλ κτλ κτλ ....

Υπάνθρωποι που πάνε για εύκολη μπάζα είναι.

Επίσης δεν είναι καμικάζι.
Δεν θέλουν να πεθάνουν.

Έχουν αποθρασυνθεί επειδή ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ.

Και πραγματικά στις σημερινές συνθήκες της Ελλάδος,
Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

Τίποτε όμως.

Αν δεν έχει συναγερμούς, πόρτες ασφαλείας, κάγκελα-λόγχες, αγκαθωτά συρματοπλέγματα, ψηλά ντουβάρια κτλ κτλ

ΘΑ ΤΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ
ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΙΑΖΟΥΝ ....

αυτή είναι η αλήθεια ....

πρέπει να πεθανουν χιλιάδες ακόμη,
να πάρει ο κόσμος όπλα
και να αρχίζει να τρώει βρωμάρηδες για να ξεκαθαρίσει το θέμα ......
Τα δικά σου εσύ....αν πάρεις εσύ ως πολίτης όπλα θα μπουκάρει κ ο κάθε βρωμιάρης με όπλα αποφασισμένος να τραβήξει σκανδάλη.

Μπορεί να γίνουν λιγότεροι οι βρωμιάρηδες αλλά αυτοί που θα συνεχίσουν θα'ναι πιο επικίνδυνοι......και στην τελική δεν είναι τυχαίο που στα περισσότερα κράτη δεν επιτρέπεται η οπλοκατοχή από τον πολίτη.

+ φυσικά το γεγονός πως κ ο πολίτης πολλές φορές θα τραβάει σκανδάλη....εκτός αν θεωρείς ότι η πλειοψηφία έχει τα προσόντα να κρίνει πότε θα τραβήξει σκανδάλη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom