ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
δεν ξέρεις ... δεν ξέρεις ... δεν ξέρεις ....
ναι αυτο συμπεραναμε ολοι απο την εξελιξη της κουβεντας.
δεν ξέρεις ... δεν ξέρεις ... δεν ξέρεις ....
ο διαχειρηστης βαφτηκε κοκκινος τυπεγιατι ο αλλος που ερχεται για κοινοχρηστα??ολη η πολοικατοικια θα τον κυνηγαει..
Το οτι σε νευριασα ειναι σιγουρο
ή μπορει να βγεις παγανια και να καθαρισεις εναν στον δρομο
να τον φορτωσεις στο τζιπακι που θα σου εχει δανεισει ο λακης
να τον βαλεις σπιτι σου και να πεις οτι πηγε να μπουκαρει μεσα![]()
Να βαλουμε και στο συνταγμα και στο αστικο δικαιο τον ορο μαγκας?
Αμα ειναι μαγκας ο κλεφτης να την γλυτωσει!
Αμα ειναι μαγκας ο δολοφονος και δεν τον πιασουμε για 10 χρονια, ας την γλυτωσει.
Επι τις ουσιας.
Θεωρεις σωστη ποινη τον θανατο και χωρις δικαστηριο για εναν διαρρηκτη?
και μιλας εκ μερους ολων οσων εχουν παιδια? ξερεις αν εγω εχω? μπραβο...εισαι γαματη μανα...αυτο θες να ακουσεις? εισαι ειδωλο...προτυπο...σε ζηλευω...δηλαδη οποια μανα πραξει ή σκεφτει το αντιθετο ειναι για τα μπαζα...
κατηχητικο βλεπω να κανεις εσυ και οχι εγω...απο τα λογια μεχρι την πραξη να ξερεις υπαρχουν χιλιομετρα...το βρωμομουνο το αντιπαρερχομαι οπως και τα υπολοιπα...συνηθιζω να τα βαζω μονο με ισαξιους μου
μην ασχολεισαι ρε τυπε με δεξιες ρεπουμπλικανικες μαλακιες.....νομος ειναι το δικιο του εργατηΝα βαλουμε και στο συνταγμα και στο αστικο δικαιο τον ορο μαγκας?
Αμα ειναι μαγκας ο κλεφτης να την γλυτωσει!
Αμα ειναι μαγκας ο δολοφονος και δεν τον πιασουμε για 10 χρονια, ας την γλυτωσει.
Επι τις ουσιας.
Θεωρεις σωστη ποινη τον θανατο και χωρις δικαστηριο για εναν διαρρηκτη?
επισης σε μεγαλο κινδυνο ειναι και τα παιδακια που λενε τα καλαντα τυπε
φαντασου να κανουν το λαθος και να πατησουν ενα βημα μεσα απτην πορτα σου :S
Ξεχνάτε ότι οι κλέφτες-διαρρήκτες συνήθως δεν είναι απόστρατοι ΟΥΚαδες, SAS, Λεγεώνας των Ξένων , Μοζάντ κτλ κτλ κτλ ....
Υπάνθρωποι που πάνε για εύκολη μπάζα είναι.
Επίσης δεν είναι καμικάζι.
Δεν θέλουν να πεθάνουν.
Και πραγματικά στις σημερινές συνθήκες της Ελλάδος,
Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
και μιλας εκ μερους ολων οσων εχουν παιδια? ξερεις αν εγω εχω? μπραβο...εισαι γαματη μανα...αυτο θες να ακουσεις? εισαι ειδωλο...προτυπο...σε ζηλευω...δηλαδη οποια μανα πραξει ή σκεφτει το αντιθετο ειναι για τα μπαζα...
κατηχητικο βλεπω να κανεις εσυ και οχι εγω...απο τα λογια μεχρι την πραξη να ξερεις υπαρχουν χιλιομετρα...το βρωμομουνο το αντιπαρερχομαι οπως και τα υπολοιπα...συνηθιζω να τα βαζω μονο με ισαξιους μου
Επίσης είπες με ποιο δικαιώμα κάνει κουμάντο σπίτι σου το κράτος.
Μαζί σου,σπίτι μας θα κάνουμε ό,τι θέλουμε,έξω από αυτό θα κάνει κουμάντο το κράτος με τους νόμους του.
Ερώτηση: αν το κράτος φροντίζει για την εγκληματικότητα στον δρόμο-έξω από το σπίτι σου,χρειάζεται εσύ να φροντίσεις από μέσα;;;
Και τον Καντάρη δεν τον σκότωσαν ΟΥΚΑΔΕΣ, δύο φαινομενικά ακίνδυνοι Σομαλοί (;) (δεν θυμάμαι εθνικότητα). Για αυτό την πάτησε μάλλον, θεωρούσε ότι τους είχε του χεριού του. Αλλά δυστυχώς τον σκοτώσαν λίγο πριν πάει στο μαιευτήριο να δει το παιδί του.
Επίσης είπες με ποιο δικαιώμα κάνει κουμάντο σπίτι σου το κράτος.
Μαζί σου,σπίτι μας θα κάνουμε ό,τι θέλουμε,έξω από αυτό θα κάνει κουμάντο το κράτος με τους νόμους του.
Ερώτηση: αν το κράτος φροντίζει για την εγκληματικότητα στον δρόμο-έξω από το σπίτι σου,χρειάζεται εσύ να φροντίσεις από μέσα;;;
Τα δικά σου εσύ....αν πάρεις εσύ ως πολίτης όπλα θα μπουκάρει κ ο κάθε βρωμιάρης με όπλα αποφασισμένος να τραβήξει σκανδάλη.Ξεχνάτε ότι οι κλέφτες-διαρρήκτες συνήθως δεν είναι απόστρατοι ΟΥΚαδες, SAS, Λεγεώνας των Ξένων , Μοζάντ κτλ κτλ κτλ ....
Υπάνθρωποι που πάνε για εύκολη μπάζα είναι.
Επίσης δεν είναι καμικάζι.
Δεν θέλουν να πεθάνουν.
Έχουν αποθρασυνθεί επειδή ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ.
Και πραγματικά στις σημερινές συνθήκες της Ελλάδος,
Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
Τίποτε όμως.
Αν δεν έχει συναγερμούς, πόρτες ασφαλείας, κάγκελα-λόγχες, αγκαθωτά συρματοπλέγματα, ψηλά ντουβάρια κτλ κτλ
ΘΑ ΤΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ
ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΙΑΖΟΥΝ ....
αυτή είναι η αλήθεια ....
πρέπει να πεθανουν χιλιάδες ακόμη,
να πάρει ο κόσμος όπλα
και να αρχίζει να τρώει βρωμάρηδες για να ξεκαθαρίσει το θέμα ......
ωπα γυναικοκαυγας...πειτε μου οτι θα θα κυλιστειτε και στις λασπες...!!!!!