Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 171
- Πόντοι
- 16
ααα καλά, σιγά μην το θυμηθείς ρε συ, δεν πειράζει, αν το θυμηθείς πες.θα σου πω, αλλά θα περιμένεις κάνα δίμηνο να γυρίσω σπίτι
Θα ηθελα τη γνωμη σας καθως τελευταια με περιτρυγιριζουν τυποι που θελουν να αποκτησουν βιζα για παραμονη στην Αγγλια. Το αποκορυφωμα ηταν σημερα οταν φιλικο προσωπο μου τηλεφωνησε για να μου πει οτι υπαρχει τυπος Αλβανικης καταγωγης που μπορει να σκασει 10000 λιρες σε μενα upfront ωστε να κανω λευκο γαμο μαζι του.
Εσας σας εχει τυχει κατι τετοιο..εχετε ακουσει να συμβει στο περιβαλλον σας και γενικα τι αποψη εχετε?
Εγω ειμαι αρνητικη καθως πανω απο ολα για μενα ειναι η ελευθερια μου ...και αν καποτε παντρευτω θα ειναι γτ θα ειμαι madly in love!
Παρολα αυτα..ειναι πολλα τα λεφτα Αρη!!
χαχαχαΠαντρέψου. Και πολύ σου είναι ο αλβανιάρης μετά το βρώμισμα που έχεις φάει από αραπάδες και ινδοπάκια
αθηνα σε περιμενω καυλα
Περιμενε να μαζεψεις τα φλώκια των αραπάδων και των ινδοπακι
τι θες μωρη σταρα κλωναρι
σε τρωει ο κωλος σου ?
Tύπε είσαι αξιολύπητος. Για να γαμήσεις περιμένεις κάποια που την έχει χύσει το μισό πακιστάν και μισή Αφρική.
Αυτοκτόνα
τυπε θα παρει προφυλαξεις :STύπε είσαι αξιολύπητος. Για να γαμήσεις περιμένεις κάποια που την έχει χύσει το μισό πακιστάν και μισή Αφρική.
Αυτοκτόνα
τυπε μην ξεχνας και τους ΙνδουςTύπε είσαι αξιολύπητος. Για να γαμήσεις περιμένεις κάποια που την έχει χύσει το μισό πακιστάν και μισή Αφρική.
Αυτοκτόνα
Στοιχειοδως ο υπαλληλος που ελεγχει τετοιου ειδους γαμους,μπορει να ερευνησει κατα ποσον αυτος ο γαμος ειναι αληθινος η απο συμφερον,ψευτικος,λευκος.Αν ψαξει και μαθει οτι η νυφη πηγαινει μονο με μαυρους,Πακιστανους και Μπαγκλαντεσιανους,τι γινεται τοτε;Οι Αλβανοι ειναι λευκοι,πως να το κανουμε.
χα,χαδεν αφήνεις τις μαλακίες να διοργανώσουμε κανένα gangbang με κρεμπιεδες να σε χύσουμε από παντού
από πατουσάκια πως τα πας ?