Νέα

Nα παντρευτω η οχι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 279
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.941
Πόντοι
3.656
Θα ηθελα τη γνωμη σας καθως τελευταια με περιτρυγιριζουν τυποι που θελουν να αποκτησουν βιζα για παραμονη στην Αγγλια. Το αποκορυφωμα ηταν σημερα οταν φιλικο προσωπο μου τηλεφωνησε για να μου πει οτι υπαρχει τυπος Αλβανικης καταγωγης που μπορει να σκασει 10000 λιρες σε μενα upfront ωστε να κανω λευκο γαμο μαζι του.

Εσας σας εχει τυχει κατι τετοιο..εχετε ακουσει να συμβει στο περιβαλλον σας και γενικα τι αποψη εχετε?

Εγω ειμαι αρνητικη καθως πανω απο ολα για μενα ειναι  η ελευθερια μου ...και αν καποτε παντρευτω θα ειναι γτ θα ειμαι madly in love!

Παρολα αυτα..ειναι πολλα τα λεφτα Αρη!!  :grin:

Δεν σου περνάει από το μυαλό, ποιο είναι το επάγγελμα του Αλβανού που μπορεί να σου δώσει 10.000 λίρες; Και πραγματικά πιστεύεις ότι αν κάνεις ένα συμβόλαιο με δικηγόρο ή οποιονδήποτε άλλο θα μπορείς να ξεφύγεις με νόμιμα μέσα από ένα τέτοιο άνθρωπο; είναι δυνατό να είσαι τόσο ...... (ας μην βάλω χαρακτηρισμό);

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
αν δεν εχει αγγλους γονεις δεν εχει και αγγλικη υππηκοοτητα
ποτε προλαβε να την παρει?
καλο το παραμυθακι της
(εξακολουθβ=ω να πιστευω οτι δεν ειναι κοπελα)

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Παντρέψου. Και πολύ σου είναι ο αλβανιάρης μετά το βρώμισμα που έχεις φάει από αραπάδες και ινδοπάκια

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
πενταγιο για μενα παντρεψου θα παρεις αφοβα και χαλαρα το μπαγιοκο και μιλαμε για 10χηνες

εννοειται πως δεν χρειαζεται να μενετε καν στο ιδιο σπιτι και ουτε που θα τον δεις εκτος απο καποιες λιγες φορες

γαμιεσαι με οποιον θες και οπου θες μιλα με εναν δικηγορο εκει στο uk για να ξερεις

αθηνα σε περιμενω καυλα

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Στοιχειοδως ο υπαλληλος που ελεγχει τετοιου ειδους γαμους,μπορει να ερευνησει κατα ποσον αυτος ο γαμος ειναι αληθινος η απο συμφερον,ψευτικος,λευκος.Αν ψαξει και μαθει οτι η νυφη πηγαινει  μονο με μαυρους,Πακιστανους και Μπαγκλαντεσιανους,τι γινεται τοτε;Οι Αλβανοι ειναι λευκοι,πως να το κανουμε.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Tύπε είσαι αξιολύπητος. Για να γαμήσεις περιμένεις κάποια που την έχει χύσει το μισό πακιστάν και μισή Αφρική.
Αυτοκτόνα

δεν ξαναπαω μπουρδελα τοτε
με αποστομωσες

johny cunt

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2014
Κριτικές
15
Like
1.050
Πόντοι
1.016
Tύπε είσαι αξιολύπητος. Για να γαμήσεις περιμένεις κάποια που την έχει χύσει το μισό πακιστάν και μισή Αφρική.
Αυτοκτόνα
τυπε θα παρει προφυλαξεις  :S

Συνημμένα

• f1.jpg
    f1.jpg
    4,7 KB · Εμφανίσεις: 16

HanSolo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
139
Πόντοι
280
Όλα σχετικά είναι. Αρκεί να αξίζει.

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
Στοιχειοδως ο υπαλληλος που ελεγχει τετοιου ειδους γαμους,μπορει να ερευνησει κατα ποσον αυτος ο γαμος ειναι αληθινος η απο συμφερον,ψευτικος,λευκος.Αν ψαξει και μαθει οτι η νυφη πηγαινει  μονο με μαυρους,Πακιστανους και Μπαγκλαντεσιανους,τι γινεται τοτε;Οι Αλβανοι ειναι λευκοι,πως να το κανουμε.

χα χα χα χα χαχα

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
877
Πόντοι
96
Λέτε η Πενταγιώτισσα να είναι ο Αιμίλιος(-ία) ; :2funny:

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
η 5yo αναβαθμίστηκε, από κει που την έχυναν στα δόντια πράσινοι πάκηδες τώρα τσιμπουκώνει βρωμοσκοπιανούς σε βανάκια και παντρεύεται αλβανό για ένα δεκαρικάκι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom