Νέα

Nα παντρευτω η οχι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 279
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
859
Πόντοι
96
Έλεος με τα Τρωλ!Πως λέμε πουτανιές έχουμε και Τρωλιές! :thubsdown:

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.284
Πόντοι
26.227
Θα ηθελα τη γνωμη σας καθως τελευταια με περιτρυγιριζουν τυποι που θελουν να αποκτησουν βιζα για παραμονη στην Αγγλια. Το αποκορυφωμα ηταν σημερα οταν φιλικο προσωπο μου τηλεφωνησε για να μου πει οτι υπαρχει τυπος Αλβανικης καταγωγης που μπορει να σκασει 10000 λιρες σε μενα upfront ωστε να κανω λευκο γαμο μαζι του.

Εσας σας εχει τυχει κατι τετοιο..εχετε ακουσει να συμβει στο περιβαλλον σας και γενικα τι αποψη εχετε?

Εγω ειμαι αρνητικη καθως πανω απο ολα για μενα ειναι  η ελευθερια μου ...και αν καποτε παντρευτω θα ειναι γτ θα ειμαι madly in love!

Παρολα αυτα..ειναι πολλα τα λεφτα Αρη!!  :grin:

Φιλικά ΠΑΝΤΑ

- Να ψάξεις λίγο περισσότερο με τι ράτσες μπλέκεις.
Οι Αλβανοί δεν είναι σαν τις Αλβανές που θα σου βγουν ή πουτάνες ή νοικοκυρές ... ΜΑΚΡΑΝ

- Οταν μπαίνεις σε μία κατάσταση το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να έχεις ΕΤΟΙΜΟ το πλάνο εξόδου ... με εναλλακτικά σενάρια ομαλά, μη ομαλά. :hi:

- Και εάν σου τύχει ο "έρωτας" που θες τι θα του πεις? Συγνώμη έχω ένα γάμο πάρτε χαρτάκι στη λίστα αναμονής να χωρίσω?  :headbang:

- Ερωτας στο εύχομαι μην ξεχνάς την απόλυτη ερώτηση για να δεις αν είναι ο κατάλληλος :

"Αν κάνω γιο μαζί του θα ήθελα ο γιός μου (μας) να του μοιάζει να έχει τα προτερήματά του αλλά ΚΑΙ τα ελαττώματά του?  :grin: "

Το ίδιο ισχύει και για τον άνδρα

"Αν κάνω κόρη μαζί της θα ήθελα η κόρη μου (μας) να του μοιάζει να έχει τα προτερήματά τοης αλλά ΚΑΙ τα ελαττώματά της?  :grin: "

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.063
Πόντοι
26.096
Θα ηθελα τη γνωμη σας καθως τελευταια με περιτρυγιριζουν τυποι που θελουν να αποκτησουν βιζα για παραμονη στην Αγγλια. Το αποκορυφωμα ηταν σημερα οταν φιλικο προσωπο μου τηλεφωνησε για να μου πει οτι υπαρχει τυπος Αλβανικης καταγωγης που μπορει να σκασει 10000 λιρες σε μενα upfront ωστε να κανω λευκο γαμο μαζι του.

Εσας σας εχει τυχει κατι τετοιο..εχετε ακουσει να συμβει στο περιβαλλον σας και γενικα τι αποψη εχετε?

Εγω ειμαι αρνητικη καθως πανω απο ολα για μενα ειναι  η ελευθερια μου ...και αν καποτε παντρευτω θα ειναι γτ θα ειμαι madly in love!

:tired: :sleeping: :tired: :sleeping: :tired: :sleeping: :tired: :sleeping: :tired: :sleeping: :tired:

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16

Εγω ειμαι αρνητικη καθως πανω απο ολα για μενα ειναι  η ελευθερια μου ...και αν καποτε παντρευτω θα ειναι γτ θα ειμαι madly in love!

Παρολα αυτα..ειναι πολλα τα λεφτα Αρη!!  :grin:
Καλως το κουκλι με τη βρετανικη υπηκοοτητα  :2funny:
arkouda1984paliaktel.jpg

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Μια απορεία μόνο: Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι ένας άνθρωπος χωρίς ηθικές αναστολές που είναι διατεθημένος να δώσει τόσα λεφτά cash , δεν θα τα διεκδικήσει πίσω.Είτε με τον καλό είτε με τον άγριο τρόπο;
Δεν είμαι ρατσιστής αλλά όλοι έχουμε δει στην Ελλάδα το ποιόν αυτών των ανθρώπων σε μεγάλο ποσοστό.
Πρόσεξε μη βρεθείς σε κανένα χαντάκι καμιά μέρα...

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
μας δουλευει η τυπισσα κανονικα
παιζει να ειναι και αντρας
καταντησσε το bou cosmopolitan ..

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.936
Πόντοι
6.925

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
πενταγιωτισσα πιστευω οτι εισαι βαθυτατα διαταραγμενο ατομο

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

Θα πάρεις και εσύ την Αλβανική υπηκοότητα;
Στα σοβαρά πως διασφαλίζεσαι σε μια τέτοια κατάσταση;Επικίνδυνα πράγματα.

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.497
Πόντοι
3.506
...υπαρχει τυπος Αλβανικης καταγωγης που μπορει να σκασει 10000 λιρες σε μενα upfront ωστε να κανω λευκο γαμο μαζι του...

Εισαι σιγουρη οτι ο  "γαμος" θα ειναι λευκος η αφου σε καταγαμησει θα σου πει οτι ηταν "συζυγικο σου καθηκον"..Ασε που μπορει να φωναξει και τους φιλους του και να βγαλει τα λεφτα που εδωσε και με το παραπανω...

nowhereman

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
210
Πόντοι
21
Εννοειται να μην μπλεξεις.που ξερεις αν μετα σε εκβιαζουν η βρεθεις τεμαχισμενη.οσο για τα χρηματα καλυτερα κανε τη συνοδο αν θες προσθετο εισοδημα ,παρα αυτο.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Η ιστορια του πενταγιωτισσα μπαζει σπο παντου..,

1. Απο ολοκληρο λονδινο πηγεκι επεσε πανω στον αλβανο;;;
2. Ο αλβανος αφου θελει την βρετανικη υπηκοοτητα, γιατι δε πηγε να παντρευτει μια βρετανιδα;;
3. Μηπως ο πενταγιωτισας θελει να παρει την..,αλβανικη υπηκοοτητα και το φερνει πλαγιως;;;

Τροφη για σκεψη

:think:

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΟΛΑΡΕΙΣ ΜΕ ΓΑΜΟ..
θα σου λεγα 100%

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
-και απο ατομα που κανουν αυτην την δουλεια εδω...βρισκουν νυφες...κ γαμπρους..
-και απο νομικο-διπλωματικα θεματα..
-------------------
παντως τα 10 πολυ λιγα...
ξεκινας με 25-30...
αυτος ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΧΙ ΕΣΥ..
--------------------
ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ φροντισε να τα παρει 3 ατομο δικο σου...
--
κοιτα μην εχει χρεη, κτλ...
θεματα αλλα..1,000 δυο παιζουν..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom