Νέα

Nα παντρευτω η οχι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 279
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
1
καλα κανε κ καμια πλυση με μπενταντιν αποστειρωμενε τυπε!

Τύπισσα βρωμάνε.. Ξενερώνω.. Σήμερα την έπεσα σε μια κινεζούλα. Μαύρες ούτε μεθυσμένος δεν γαμάω. Πραγματικά απορώ με γυναίκες σαν εσένα. Το μεγαλύτερο συναισθηματικό δέσιμο το έχω με την ανηψιά μου, πραγματικά θα άλλαζε ο τρόπος που την βλέπω αν μεγαλώντας αφηνε να την βρωμίσουν αραπάδες και sand nigers

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
για γραψε καμμια δραστηριοτητα αγγλια.μη μου γραψεις για μπαρ και τετοια γιατι εχω παει 2 φορες αγγλια.κατι ιδιαιτερο

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
για γραψε καμμια δραστηριοτητα αγγλια.μη μου γραψεις για μπαρ και τετοια γιατι εχω παει 2 φορες αγγλια.κατι ιδιαιτερο

λολ οτι δραστηριοτητες εχει εκει εχει κ εδω...τι νομιζεις οτι μας εχουν περιορισμενουςςς

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Τύπισσα βρωμάνε.. Ξενερώνω.. Σήμερα την έπεσα σε μια κινεζούλα. Μαύρες ούτε μεθυσμένος δεν γαμάω. Πραγματικά απορώ με γυναίκες σαν εσένα. Το μεγαλύτερο συναισθηματικό δέσιμο το έχω με την ανηψιά μου, πραγματικά θα άλλαζε ο τρόπος που την βλέπω αν μεγαλώντας αφηνε να την βρωμίσουν αραπάδες και sand nigers

εισαι πολυ ρατσιστης κατα βαθος..να το κοιταξεις!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Τύπισσα βρωμάνε.. Ξενερώνω..
Θυμαμαι στα στριπτιζαδικα, καταλαβαινα οτι ερχοντουσαν μαύρες απο πισω μου χωρις να τις κοιταξω, επειδη με επιανε η μυρωδια.

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Θυμαμαι στα στριπτιζαδικα, καταλαβαινα οτι ερχοντουσαν μαύρες απο πισω μου χωρις να τις κοιταξω, επειδη με επιανε η μυρωδια.

ισχυει το εχω μυρισει σε μαυρους συναδελφους..ευτυχως αυτοι π σχετιστηκα δε το ειχαν

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
λολ οτι δραστηριοτητες εχει εκει εχει κ εδω...τι νομιζεις οτι μας εχουν περιορισμενουςςς
οχι ρε παιδι μου.απλα επειδη εγραψες οτι εισαι πολυασχολη γραψε για κατι που κανεις και σου αρεσει.οποιδηποτε δραστηριοτητα εκτος απο κλαμπ μπαρ

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
1
εισαι πολυ ρατσιστης κατα βαθος..να το κοιταξεις!

Φυσικά και είμαι. Ανοίγω το fb και βλέπω ''φίλους'' να αναπαράγουν διαφημισεις της actionaid κλπ για παιδάκια που πεινανε στην Αφρική. Αφρική ζω τώρα, ειναι ενα μέρος που μπορείς να βγάλεις ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ λεφτα. Τώρα το πως καταφέρνουν να είναι τρικοσμοκοι, μπορείς να το διαπιστώσεις απο τους αραπάδες χύστες σου

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
οχι ρε παιδι μου.απλα επειδη εγραψες οτι εισαι πολυασχολη γραψε για κατι που κανεις και σου αρεσει.οποιδηποτε δραστηριοτητα εκτος απο κλαμπ μπαρ

μια δραστηριοτηρα π κανω ειναι ο λατιν χοροςς.
σημερα μετα τη δουλεια πηγα σε latin party.

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Φυσικά και είμαι. Ανοίγω το fb και βλέπω ''φίλους'' να αναπαράγουν διαφημισεις της actionaid κλπ για παιδάκια που πεινανε στην Αφρική. Αφρική ζω τώρα, ειναι ενα μέρος που μπορείς να βγάλεις ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ λεφτα. Τώρα το πως καταφέρνουν να είναι τρικοσμοκοι, μπορείς να το διαπιστώσεις απο τους αραπάδες χύστες σου

παπαρολαγνε ειναι γνωστο οτι η αφρικη εχει δυο κοσμους..εσυ προφανως ζεις σαυτον της παπαροφιλιαςςς

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Αφρική πού τύπε?

shaGuar

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2017
Like
22
Πόντοι
0
Um... Άρα... Νομίζω πως η πλειοψηφία συμφωνεί πως δεν θα ήταν καλή ιδέα να το κάνεις (Ο καθένας για τους δικούς του λόγους φυσικά)... Οπότε... There you have it! This is your answer right here! Can we all take a chill pill now? :P Αλλά... Τί να λέμε τώρα;... Αφού στο τέλος, αυτό που θέλεις εσύ θα κάνεις... :P

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
1

Είναι ένα κλικ πίσω από τους ινδοπάκι. Προσγειωνόμουν Δελχί και η μπόχα μπήκε απο τα packs του αεροπλανου γύρω στα 3-4000 πόδια

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
ωωω γουσταρω να σε δω να χορευειςςς.

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
1
παπαρολαγνε ειναι γνωστο οτι η αφρικη εχει δυο κοσμους..εσυ προφανως ζεις σαυτον της παπαροφιλιαςςς

Για πες μας τι χωρίζει αυτούς τους δύο κόσμους στην Αφρική αφού ειναι και γνωστό όπως λες

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Για πες μας τι χωρίζει αυτούς τους δύο κόσμους στην Αφρική αφού ειναι και γνωστό όπως λες

ως γνωστον η νοτια αφρικη εχει τα λεφτα...
οι υπολοιποι στη ψομολυσσα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom