Νέα

να μεινω με τα windows XP?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 242
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
να μεινω με τα windows xp η να βαλω καποια αλλα windows?
ποια προτεινετε να βαλω και γιατι?

μονο για λινουξ μην μου λετε τυποι μου,διοτι δεν εχω ιδεα τι γινετε.

Βαλε Linux.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
καλημερα μαγκες.Ερωτηση, ειμαι και θελω να μεινω χειριστης υπολογιστη και μονο, λογω της δουλειας μου χειριζομε δυσκολα προγραμματα επεξεργασιας εικονας κατα βαση σε διαφορα λειτουργικα.Θα ηθελα να ξερω αν μπορω να εχω και windows και λινουξ στον ιδιο υπολογιστη,αν ειναι ευκολο να το κανω  και χωρις να μπλεξω με φορματ κλπ.Το πισι που τρεχω τωρα ειναι σε xp. Thanks

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλημερα μαγκες.Ερωτηση, ειμαι και θελω να μεινω χειριστης υπολογιστη και μονο, λογω της δουλειας μου χειριζομε δυσκολα προγραμματα επεξεργασιας εικονας κατα βαση σε διαφορα λειτουργικα.Θα ηθελα να ξερω αν μπορω να εχω και windows και λινουξ στον ιδιο υπολογιστη,αν ειναι ευκολο να το κανω  και χωρις να μπλεξω με φορματ κλπ.Το πισι που τρεχω τωρα ειναι σε xp. Thanks

Αλλα υπάρχει και μια περίπτωση να μην το δεχθεί το συστημα σου
οποτε πρέπει να πάς για κανονικη εγκατάσταση στον δισκο με partition
και dual boot Windows - Ubuntu αυτο που έδειξε ο davarits κατι σελιδες πριν
ειναι Triple boot.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
thaks.Ρε γαμοτο εχω πολλα προγραμματα στ πισι και βαριεμε σαν τον διαολο να ξανακανω εγκαταστασεις ελεγα μηπως ειναι απλο.Ξερω ποσο καλυτερο ειναι το λινουξ αλλα ο πουστης ο μπιλ εχει σαν μονοπωλειο καποια σοφτ και για εμενα ειναι σχεδον υποχρεωτικο να τα εχω.
ευχαριστω και παλι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δηλαδη εσυ αν θες να μετακινησεις ενα φακελο (που περιεχει αρχεια μεσα) απο το φακελο ξερω γω downloads στο desktop ανοιγεις terminal για να το κανεις?  :think:

Ναι. Και αυτο ... και τα παντα! Ειδικα αυτο που περιγράφεις
ειναι πολυ απλό. Γιατι αν θέλω να μεταφέρω 100 αρχέια txt απο τον τρέχοντα κατάλογο
σε έναν της επιλογής μου μπορω να τα μεταφέρω και τα 100 με την ακόλουθη εντολή

Κώδικας:
 sudo cp *.txt /var/www (1)

/var/www ειναι ο κατάλογος και επειδη ειναι συστήματος δεν θα με αφήσει σαν απλο χρηστη οποτε σε Debian-Based συστηματα θες μια sudo μπροστα δηλαδη να δώσεις κωδικο ωστε να σε αφήσει το σύστημα να κάνεις μια ενέργεια σε έναν φάκελο του συστήματος το αντίστοιχο στα Windows δεν θυμαμαι αν σε αφήνει χωρις κωδικο... παντως αν σε αφήνει ειναι και αυτο ενα ζήτημα ασφάλειας ενα κενό βασικα , μια παράλειψη. Ο αστερίσκος (*) ειναι ενας απο τους μπαλαντέρ χαρακτήρες και απλά περιλαμβάνει ολα και τα 100 .txt ασχετα την ονομασια τους. Το cp προέρχεται απο την αγγλική λέξη copy.

H παραπάνω εντολή μπορει επίσης να επαναληφθεί με τον χαρακτήρα μπαλαντέρ (!) αν ειναι η ακριβως προηγουμενη υπο την έννοια οτι η sudo δεν εχει χρησιμοποιηθει για κάποια άλλη οποτε με

Κώδικας:
 !sudo (2)  < = > sudo cp *.txt /var/www (1)
εχω ακριβως το ιδιο αποτελεσμα στην προκειμένη ή με ενα απλο πάτημα του πλήκτρου Up απο το πληκτρολογιο.

Τελοςπαντων για να μην το ψυρίζουμε άλλο γιατι μπορω να παραθέσω αρκετα ακομη ολοι οι σοβαροι επαγγελματίες που δουλεύουν σε Linux έχουν πάντοτε ετοιμα scripts που δουλεύουν με Bash scripting γλωσσα. Και πλεον και αρκετοι χρηστες που ερχονται στο λινουξ αρχιζουν να καταπιανονται με το τερματικο και να απολαμβάνουν την δυναμη του χωρις να το φοβουνται.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
thaks.Ρε γαμοτο εχω πολλα προγραμματα στ πισι και βαριεμε σαν τον διαολο να ξανακανω εγκαταστασεις ελεγα μηπως ειναι απλο.Ξερω ποσο καλυτερο ειναι το λινουξ αλλα ο πουστης ο μπιλ εχει σαν μονοπωλειο καποια σοφτ και για εμενα ειναι σχεδον υποχρεωτικο να τα εχω.
ευχαριστω και παλι

Γενικα μπορεις να ψάξεις για αντιστοιχία προγραμμάτων Windows-Linux

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
ειναι πολυ απλό. Γιατι αν θέλω να μεταφέρω 100 αρχέια txt απο τον τρέχοντα κατάλογο

Κώδικας:

/var/www ειναι ο κατάλογος και επειδη ειναι συστήματος δεν θα με αφήσει σαν απλο χρηστη οποτε σε Debian-Based συστηματα θες μια sudo μπροστα δηλαδη να δώσεις κωδικο ωστε να σε αφήσει το σύστημα να κάνεις μια ενέργεια σε έναν φάκελο του συστήματος το αντίστοιχο στα Windows δεν θυμαμαι αν σε αφήνει χωρις κωδικο... παντως αν σε αφήνει ειναι και αυτο ενα ζήτημα ασφάλειας ενα κενό βασικα , μια παράλειψη. Ο αστερίσκος (*) ειναι ενας απο τους μπαλαντέρ χαρακτήρες και απλά περιλαμβάνει ολα και τα 100 .txt ασχετα την ονομασια τους. Το cp προέρχεται απο την αγγλική λέξη copy.

H παραπάνω εντολή μπορει επίσης να επαναληφθεί με τον χαρακτήρα μπαλαντέρ (!) αν ειναι η ακριβως προηγουμενη υπο την έννοια οτι η sudo δεν εχει χρησιμοποιηθει για κάποια άλλη οποτε με

Κώδικας:
εχω ακριβως το ιδιο αποτελεσμα στην προκειμένη ή με ενα απλο πάτημα του πλήκτρου Up απο το πληκτρολογιο.

Τελοςπαντων για να μην το ψυρίζουμε άλλο γιατι μπορω να παραθέσω αρκετα ακομη ολοι οι σοβαροι επαγγελματίες που δουλεύουν σε Linux έχουν πάντοτε ετοιμα scripts που δουλεύουν με Bash scripting γλωσσα. Και πλεον και αρκετοι χρηστες που ερχονται στο λινουξ αρχιζουν να καταπιανονται με το τερματικο και να απολαμβάνουν την δυναμη του χωρις να το φοβουνται.

Ωπα μεγαλε, εγω σε ρωτησα για μια συγκεκριμενη περιπτωση επειτηδες! Σου ειπα αν θες να αντιγραψεις ενα μονο φακελο με αρχεια μεσα (αφου εχει αρχεια μεσα θα πρεπει να βαλεις και ενα -r φανταζομαι). Αυτο γινεται με μια κινηση με το ποντικι!
Προφανως αν εχεις 10000 αρχεια θες να αντιγραψεις μονο τα .txt που εχουν στο ονομα τους το γραμμα a ξερω γω, τοτε θα ηταν παρανοικο να το κανεις με το ποντικι και θα σου επαιρνε και ωρες  :2funny:

EDIT: [size=4pt]Τωρα που το λες κ εγω εχω φτιαξει δικο μου script για να κλεβω ιντερνετ απο το γειτονα [/size] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Tι να κοιτάξω ρε δικέ μου?  :grin:
Αν θες την αλήθεια ρισκάρεις κάθε φορα που κατεβάζεις
πράγματα απο μη πιστοποιημένες τοποθεσίες. Και πιστοποιημένες τοποθεσίες
ειναι μονον τα official sites που έχουν το λογισμικο που θές να κατεβάσεις και συνηθως
δεν το έχουν free ή θα το έχουν αλλα δοκιμαστικα μονο ή μονο τα απωθετήρια της διανομής σου.
Και απωθετήρια παίζουν ΜΟΝΟ στο Linuxaki. Νομιζεις τσαμπα εγραφα τοσα σεντονια λεγοντας οτι
τα Windows δεν ειναι ασφαλή ή για να το παιξω γνωστης εδω μεσα λες και ξερω κανεναν προσωπικα.

Αυτο που μου χεις δωσει λεει απλα πως προκειται να κατεβάσεις ενα .iso μεσω torrent προγραμματος (uTorrent ή μTorrent) και δεν χρειάζεται σειριακό ID (αριθμος) για να κανεις την ενεργοποιηση (που αμφιβάλλω για αυτο) πρεπει να διαβάσεις τα σχόλια απο κάτω.

Παρεπιπτοντως δεν δινει ουτε md5 id που ειναι γενικά ενας αριθμος για να δεις αμα έχεις κατεβάσει σωστα το αρχείο απο την τοποθεσια του... διαβασε και εδω αν ξέρεις αγγλικα

εχει μεσα και 2-3 εντολες απο τις οποιες μολις κατεβάσεις το αρχειο υπολογιζεις αυτο που κατέβασες και το συγκρίνεις με αυτο που σου εχει στο σαιτ αν θυμαμαι καλα....

μην με πειτε χάκερ παλι ή οτι το παιζω μουρη με εντολές... ολα αυτα ειναι αρκετα χρησιμα και βασικα πραγματα για καποιον που θέλει να κατεβάσει κατι. Και αν συμβει μια στραβη να αποκλεισει τουλαχιστον το σενάριο του αποτυχημένου κατεβάσματος.

Τοση ωρα οι ασχετοι σε λενε υπερβολικο! Εδω ομως εγινες πραγματικα υπερβολικος!!!
Δηλαδη εσυ (και οποιοσδηποτε αλλος) την πρωτη φορα που επιασες υπολογιστη στα χερια σου (την πρωτη φορα λεμε τωρα που ησουν 10 χρονων και κοιταγες το πληκτρολογιο για να γραψεις) οταν κατεβαζες κατι ελεγχες μετα το md5 του οπως λες εδω?

Και ναι τα windows που εστειλα στον καυλιαρη δε χρειαζονται σειριακο αριθμο! Αυτο εννοω εγω οταν λεω οτι τα windows 7 ειναι δοκιμασμενα! Οτι εχουν βγει γαματες εκδοσεις σπασμενες που δουλευουν τελεια, κανουν κανονικα update και δε θελουν καμια ενεργοποιηση!!
Τωρα θα μου πεις απο ποτε το πειρατικο (windows) ειναι προτιμοτερο απο το εντελως δωρεαν (linux)?
Απαντηση: Απο τοτε που θελω να παιζω παιχνιδια (και μονο για να παιζω παιχνιδια, αφου για καθε αλλη χρηση το linux ειναι καλυτερο - πιστευω συμφωνουμε σ αυτο!) :2funny:

Τωρα αν ο αλλος που εφτιαξε στο τορρεντ μου στελνει ιο κλπ, γιαυτο υπαρχουν και τα σχολια στα torrents και τα antivirus (σπασμενα κ αυτα  :2funny:) που αναβαθμιζονται καθημερινα και σε προστατευουν απο το 99% των μαλακιων! Αρα θα πρεπει ο αλλος να ειναι πολυ γαματος για να μπορεσει να εισβαλλει στο pc σου (οταν δεν ειστε συνδεδεμενοι στο ιδιο δικτυο)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: o typos κοιμηθικε!! λοιπον λιγα λογια για το περασμα τον λειτουργικον ... ολα γινοντε αλλα ηπαρχει ο σοστος τροπος!!! υπαρχουν και τα πειραματα ΟΛΑ ΓΕΙΝΟΝΤΑΙ!! !!και αρχιζω  σε λαπτοπ ποτε δεν χοριζουμε τον δισκο του σε πατριοτ και ποτε δεν χρισιμοποιουμε διπλο λειτουργικο WINDOWS!!  αν θελουμε να δουλευη για χρονια  απροβληματιστα!!!!! an το κανουμε ανοιγουμε στον υπολογιστη περισοτερα και χωρισ ελενχο πορτς και μπερδεμα τον ΙΝF ντραιβερ  απο το βασικο λειτουργικο με αποτελεσμα προβληματα ασφαλειας σταθεροτητα σωστης λειτουργειας που οδιγουν στα πολαπλα φορματ που οδειγουν στην καταπονηση του χαρντγουερ ktl χασιμο χρονου αρχειον κτλ !!!ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ:!!! Στους σταθερουσ τορα υπολογιστες το πιο βασικο πραγμα ειναι το σοστο στισιμο!! δηλαδη !!! παντα βαζουμε ενα μικρο σκληρο δισκο  οπου φορτονουμε το λειτουργικο και απο πισο τον δευτερο μεγαλο αποθικη!! αν θελουμε πολλαπλα λειτουργικα  καθε λειτουργικο  και ενας μικρος σκληρος!!! 80 η 120 γκικα οπου φορμαρετε αμεσος και κανεις τα πειραματα σου σε χρονο μιδεν ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΣΕ ΠΑΤΡΙΟΤ!!!!!! ΒΑΣΙΚΟ !!!!!!για την ασφαλεια και την απροβληματιστη λειτουργεια!!!! για παντα!!!!!!!! οι σκληροι δισκοι ειναι κατασκευασμενοι απο την μαμα να λειτουργουν σαν ενα εξυπνο υποσιστημα του υπολογιστη με εσωτερικη μνημη για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕς!!!  τορα αν εση δεν εχεισ λευτα για σκληρους και τον χοριζεις  σε τομεις πατριοτ μετα μιν φοναζεις για λαθος μποουτ ιους κρασαρισματα κτλ  ΣΤΑ ΕΠΑΓΚΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΙΜΑΤΑ  ΔΕΝ ΧΟΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΠΑΤΡΙΟΤ ΔΙΣΚΟΥΣ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!  αν τιρισεις αυτα φορτοσε οσα λειτουργικα θες!!!!  δεν κρασαρει δεν κολαει δεν περνανε ιοι και μαλγουερ μεσα και δουλευει για παντα!!!!!!  σε σιστιμα με πολαπλα γουιντος τορα παντα περναμε την παλιοτερη εκδοση προτα και μετα την νεοτερη !! στα λινουχ περναμε οτι θελουμε οποσ το θελουμε!!!  αυτα τα ολιγα ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ Υ.Γ οπου να ναι θα ξηπνησει!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: Y.G2 ΣΤΑ γουιντος 8 βαλανε ειδικο εργαλειο οπου ριθμιζεις το μποουτ απο μεσα απο τα γουιντος!!!!! να κατι καινουργιο!!!Y.G3 ΓΙΑ το ιντερνετ τελος!! παντα βαζουμε ενα υπολογιστη με πολλαπλα λειτουργικα μπροστα σινδεμενο αμεσα με καλοδιο στο ινερνετ  ΠΑΝΤΑ !!!!!!! ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ!!!! <<το γουαρλες το ασιρματο διλαδι ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΛΙΨΗ ΡΑΔΙΚΟΙΜΑΤΟΣ RAF ΥΨΙΛΟΤΑΤΗΣ ΣΥΓΧΟΤΗΤΑς 2ΓΚΙΓΑΧΕΡΤΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟ!!!! διλαδη μετα απο 20  χρονια παρκινσον αλσχαιμερ κτλ!!>> και απο πισο τον σωστο στημενο <<τερματικο>>  σε δικτιο <υπαρχουν πολοι τροποι δικτιοσης> μονο με τον προτο η τους προτους που ειναι σινδεδεμενοι με το ινερνετ!! αυτα  !!! τα πολι χοντρα !!!

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Y.G3 ΓΙΑ το ιντερνετ τελος!! παντα βαζουμε ενα υπολογιστη με πολλαπλα λειτουργικα μπροστα σινδεμενο αμεσα με καλοδιο στο ινερνετ  ΠΑΝΤΑ !!!!!!! ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ!!!! <<το γουαρλες το ασιρματο διλαδι ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΛΙΨΗ ΡΑΔΙΚΟΙΜΑΤΟΣ RAF ΥΨΙΛΟΤΑΤΗΣ ΣΥΓΧΟΤΗΤΑς 2ΓΚΙΓΑΧΕΡΤΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟ!!!! διλαδη μετα απο 20  χρονια παρκινσον αλσχαιμερ κτλ!!>> και απο πισο τον σωστο στημενο <<τερματικο>>  σε δικτιο <υπαρχουν πολοι τροποι δικτιοσης> μονο με τον προτο η τους προτους που ειναι σινδεδεμενοι με το ινερνετ!! αυτα  !!! τα πολι χοντρα !!!

Ναι ναι ετσι ακριβως καυλιαρη! Να τα διαδιδεις αυτα να χεστει πανω του ολος ο κοσμος!
Αυτο με το ιντερνετ ειναι το λιγοτερο βεβαια!
Αλλες μεγαλες αληθειες για τις οποιες πρεπει να ειμαστε ολοι ενημεροι ειναι οι εξης:
1)Ο φουρνος μικροκυματων προκαλει καρκινο
2)Τα κινητα τηλεφωνα ειναι του διαβολου
3)Οι μπαταριες εχουν ραδιενεργεια
4)Οταν μπαινεις ασυρματα στο ιντερνετ μπαινει στο pc σου ο αντιχριστος!
5)Οι αριθμοι της ρουλετας εχουν αθροισμα 666 (αν δε με πιστευετε μετρηστε το)
6)Ο Πητ Παπαδακος παλεψε με το διαβολο και του γαμησε τη μανουλα!
7)Την επιθεση στους διδιμους πυργους την εκαναν οι αμερικανοι
8)Ο ελβις ζει
9)Μονο ο τσακ νορις τρωει απο το φουρνο μικροκυματων ενω μιλαει στο κινητο και μπαινει στο ιντερνετ και δεν συμβαινουν ολα τα παραπανω!

Με εκτιμηση... ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :sunglasses:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Τύπε, έχεις βάλει το 0 και το 00 στον υπολογισμό?

:think:

Μονο το 0 καυλιαρη! Πρεπει να εισαι καθυστερημενος για να παιζεις αμερικανικη ρουλετα!
(τουλαχιστον ακομα πιο καθυστερημενος απο αυτους που παιζουν ευρωπαικη)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ναι ναι ετσι ακριβως καυλιαρη! Να τα διαδιδεις αυτα να χεστει πανω του ολος ο κοσμος!

6)[/b]Ο Πητ Παπαδακος παλεψε με το διαβολο και του γαμησε τη μανουλα!

O Πητ ειναι συγγενής μου και λιγα τα λόγια σου :tickedoff: :tickedoff: γιατι βαράει άσχημα
(ρωτα και το διάβολο που τον μαυρισε στο ξυλο)

Εχει ανοίξει και εταιρεια σεκιουριτι ο Πητ και  :fuck2: και  :s&m_1:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Προφανως αν εχεις 10000 αρχεια θες να αντιγραψεις μονο τα .txt που εχουν στο ονομα τους το γραμμα a ξερω γω, τοτε θα ηταν παρανοικο να το κανεις με το ποντικι και θα σου επαιρνε και ωρες  :2funny:

Ακριβως επειδη τις περισσοτερες φορες το θέμα ειναι πολλα αρχεία και οχι μονο ένα ειναι καλυτερα να χρησιμοποιεις το τερματικο.

Τοση ωρα οι ασχετοι σε λενε υπερβολικο! Εδω ομως εγινες πραγματικα υπερβολικος!!!
Δηλαδη εσυ (και οποιοσδηποτε αλλος) την πρωτη φορα που επιασες υπολογιστη στα χερια σου (την πρωτη φορα λεμε τωρα που ησουν 10 χρονων και κοιταγες το πληκτρολογιο για να γραψεις) οταν κατεβαζες κατι ελεγχες μετα το md5 του οπως λες εδω?

Κανονικα ετσι θα πρεπει να γινεται. Δεν ειναι θεμα υπερβολης ειναι στοιχειώδες και βασικο αλλο που ο περισσοτερος κοσμος δεν ασχολειται και ειναι ασχετος. (με την καλη εννοια)

...... * ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ * ............

Εσενα τελικα το προβλημα σου δεν ειναι μονο στις ελλεηνιδες.... εκτος αυτου εγω θα το σκεφτομουν σοβαρα να ακουσω καποιον ο οποιος δεν ξέρει καν να γραψει... μαθε πρωτα να γραφεις και μετα ξεκινα την ειρωνεία  ;)

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
O Πητ ειναι συγγενής μου και λιγα τα λόγια σου :tickedoff: :tickedoff: γιατι βαράει άσχημα
(ρωτα και το διάβολο που τον μαυρισε στο ξυλο)

Εχει ανοίξει και εταιρεια σεκιουριτι ο Πητ και  :fuck2: και  :s&m_1:

Οπως βλεπεις κ εσυ συμφωνουμε καυλιαρη  :rockon:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825

Κώδικας:

Κώδικας:

το είπες μόνος σου... οι "επαγγελματίες"
εδώ δεν είμαστε τέτοιοι...

Gloria

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
να μεινει με τα xp πολυ προτιμοτερο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το είπες μόνος σου... οι "επαγγελματίες"
εδώ δεν είμαστε τέτοιοι...

Δεν υποχρεωσα κανεναν ρε παιδια να κοιταξει αυτα που γράφω  :grin:
μην ζορίζεστε... Η δικη μου γνωμη ειναι οτι και ενας χρηστης
όντας ασχετος μπορει να παιξει με τερματικο προς οφελος του.
Αυτο. Οι επαγγελματιες απο την αλλη σιγουρα παιζουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom