Νέα

να μεινω με τα windows XP?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 242
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Δεν υποχρεωσα κανεναν ρε παιδια να κοιταξει αυτα που γράφω  :grin:
μην ζορίζεστε... Η δικη μου γνωμη ειναι οτι και ενας χρηστης
όντας ασχετος μπορει να παιξει με τερματικο προς οφελος του.
Αυτο. Οι επαγγελματιες απο την αλλη σιγουρα παιζουν.

αφού γράφεις, μπορούμε να σχολιάσουμε και να παραθέσουμε...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αφού γράφεις, μπορούμε να σχολιάσουμε και να παραθέσουμε...

Ναι αλλα τι νοημα εχει να ειρωνευεται καποιος?  :P
βγαινει κατι ας πουμε? ειναι ανωτερος? Σχολιαστε δεν εχω προβλημα
και να διαφωνησουμε... αλλα να διαφωνεις επειδη εχεις λογο οχι επειδη
απλα δεν σ αρεσουν αυτα που διαβαζεις (γενικα μιλώντας)  :2funny:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
δεν ειρωνεύμαι... απλά σχολιάζω...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ναι αλλα τι νοημα εχει να ειρωνευεται καποιος?  :P
βγαινει κατι ας πουμε? ειναι ανωτερος? Σχολιαστε δεν εχω προβλημα
και να διαφωνησουμε... αλλα να διαφωνεις επειδη εχεις λογο οχι επειδη
απλα δεν σ αρεσουν αυτα που διαβαζεις (γενικα μιλώντας)  :2funny:
ξηπνησες παλικαρε??? :2funny: :2funny: απο οτι καταλαβενο εισαι για 18η βδομαδα πανο απο το πσι σινεχεια :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: για αυτο σεπαο εισαι σκληρος!!!!!!!!!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τορα αν σε σαιτ με μπουρδελα ψαχνεις ορθογραφιμενα και χωρις πλακα ποστ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΟΣ ΚΑΓΚΟΥΡΟΠΙΤΑ ΑΛΑ ΚΡΕΜ!!!!!!!!!  δεν μου λες απο 386 486 θιμασε τιποτα ?? πασκαλ γλωσα θιμασε??

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ναι ναι ετσι ακριβως καυλιαρη! Να τα διαδιδεις αυτα να χεστει πανω του ολος ο κοσμος!
Αυτο με το ιντερνετ ειναι το λιγοτερο βεβαια!
Αλλες μεγαλες αληθειες για τις οποιες πρεπει να ειμαστε ολοι ενημεροι ειναι οι εξης:
1)Ο φουρνος μικροκυματων προκαλει καρκινο
2)Τα κινητα τηλεφωνα ειναι του διαβολου
3)Οι μπαταριες εχουν ραδιενεργεια
4)Οταν μπαινεις ασυρματα στο ιντερνετ μπαινει στο pc σου ο αντιχριστος!
5)Οι αριθμοι της ρουλετας εχουν αθροισμα 666 (αν δε με πιστευετε μετρηστε το)
6)Ο Πητ Παπαδακος παλεψε με το διαβολο και του γαμησε τη μανουλα!
7)Την επιθεση στους διδιμους πυργους την εκαναν οι αμερικανοι
8)Ο ελβις ζει
9)Μονο ο τσακ νορις τρωει απο το φουρνο μικροκυματων ενω μιλαει στο κινητο και μπαινει στο ιντερνετ και δεν συμβαινουν ολα τα παραπανω!

Με εκτιμηση... ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :sunglasses:
αλεκαρε αμα το παιδι σου που ειναι στο σπιτι που χρησημοπειεις ασιρματο νον στοπ στα 30 του παρουσιασει ανοια  ?? η σκληρηση κατα πλακας στα 40 ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΚΟΦΑΝΕΙ?????  οι αροστιες αγνοστου <γνοστης> αιτιολογιας δεν εχεις ακουσει οτι στελνουν κοσμο αδιαβαστο?? ΑΑΑΑΑ  ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΛΕΚΟΣ!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑς!!!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΘΕΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΑΘΕΝΕΙ!!!!!!!!!!! ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΟΦΤ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
ξηπνησες παλικαρε??? :2funny: :2funny: απο οτι καταλαβενο εισαι για 18η βδομαδα πανο απο το πσι σινεχεια :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: για αυτο σεπαο εισαι σκληρος!!!!!!!!!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τορα αν σε σαιτ με μπουρδελα ψαχνεις ορθογραφιμενα και χωρις πλακα ποστ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΟΣ ΚΑΓΚΟΥΡΟΠΙΤΑ ΑΛΑ ΚΡΕΜ!!!!!!!!!  δεν μου λες απο 386 486 θιμασε τιποτα ?? πασκαλ γλωσα θιμασε??

Pascal ειναι πολυ προσφατη καυλιαρη! Οι εμπειροι χυστες παιζουν μονο με fortran  :sunglasses:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
αλεκαρε αμα το παιδι σου που ειναι στο σπιτι που χρησημοπειεις ασιρματο νον στοπ στα 30 του παρουσιασει ανοια  ?? η σκληρηση κατα πλακας στα 40 ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΚΟΦΑΝΕΙ?????  οι αροστιες αγνοστου <γνοστης> αιτιολογιας δεν εχεις ακουσει οτι στελνουν κοσμο αδιαβαστο?? ΑΑΑΑΑ  ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΛΕΚΟΣ!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑς!!!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΘΕΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΑΘΕΝΕΙ!!!!!!!!!!! ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΟΦΤ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δε μου λες, μηπως τα Ρωσσικα ρουτερ εκπεμπουν λιγοτερο? Ή ειναι ολα του διαβολου?  :2funny:

Σοβαρα τωρα επειδη ολοι το παιζετε ειδικοι γνωστες και τα πηρα αγρια θα σας κανω μια πολυ απλη ερωτηση γιατι απο οτι βλεπω ολοι το παιζουν μαγκες πισω απο το πληκτρολογιο!!
Δειτε τις εικονες εδω για λιγο και πειτε μου τι διαφορες υπαρχουν! Οι εικονες μπορει να φαινονται ασχετες με το αντικειμενο αλλα οσοι ξερουν απο υπολογιστες και απο δικτυα θα καταλαβουν αμεσως τις αντιστοιχιες με τα δικτυα και τα προτυπα μεταφορας δεδομενων! Ειδικα οσοι συνδεονται με ασυρματο!
Και επειδη ειμαι σιγουρος οτι ολοι ειστε ασχετοι οτι και να λετε εδω ξερω οτι κανεις δε θα βρει τις διαφορες!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν ασχολουμαι με την Pascal δεν ειναι ουτε ευέλικτη ουτε "popular" για να διαθέτει τοσους
μεταγλωτιστές οσους η C.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Pascal ειναι πολυ προσφατη καυλιαρη! Οι εμπειροι χυστες παιζουν μονο με fortran  :sunglasses:
eisai και αλεκοσ εισαι και IBM-ΑΚΙΑς  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΑΛΛΑ σοστοσ!! εγω προτα πασκαλ εματθα και μετα ντοσ ! ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΓΑ !!!!!  

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Δεν ασχολουμαι με την Pascal δεν ειναι ουτε ευέλικτη ουτε "popular" για να διαθέτει τοσους
μεταγλωτιστές οσους η C.
γνομη σου αυτο!!!! σεβαστη!!! σε προγραματισμο τορα θιμασε την βαση του 386 ??? που πολαπλασιαζε γεομετρικα μετα ο γκειτσ?? τα προτα 32 μπιτ αν θιμασε??

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
γνομη σου αυτο!!!! σεβαστη!!! σε προγραματισμο τορα θιμασε την βαση του 386 ??? που πολαπλασιαζε γεομετρικα μετα ο γκειτσ?? τα προτα 32 μπιτ αν θιμασε??

Δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως ρωτας  .
Ο i386 ηταν ενας 32bit επεξεργαστής της Intel.
Θες να με ρωτησεις αν θυμαμαι την αρχιτεκτονικη του?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η βαση που λες τι ειναι? Η βαση καποιου συγκεκριμενου αριθμητικου συστηματος?

:S

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως ρωτας  .
Ο i386 ηταν ενας 32bit επεξεργαστής της Intel.
Θες να με ρωτησεις αν θυμαμαι την αρχιτεκτονικη του?
ο προτος  επεξεργαστης  32 βιτ ειταν στην δεκαετια του ογδοντα !!!! οποιος θελει να καταταλαβει τον τροπο λειτουργιας σε σοφτγουερ και χαρντγυουερ το σημερινον υπολογιστον απο εκει πρεπει να αρχισει πολαπλασιασμος αυτου του προταρχικου 32 μπιτ ειναι τα σημερινα τελοσ παντον οποιος καταλαβε καταλαβε!!  οποιος δεν!!! δεν πιραζει και αυτος δικος μαςειναι!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  απο δικτια πουσταλεκαρεεε σε τι επιπεδο το κατεχεις το θεμα???

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
ο προτος  επεξεργαστης  32 βιτ ειταν στην δεκαετια του ογδοντα !!!! οποιος θελει να καταταλαβει τον τροπο λειτουργιας σε σοφτγουερ και χαρντγυουερ το σημερινον υπολογιστον απο εκει πρεπει να αρχισει πολαπλασιασμος αυτου του προταρχικου 32 μπιτ ειναι τα σημερινα τελοσ παντον οποιος καταλαβε καταλαβε!!  οποιος δεν!!! δεν πιραζει και αυτος δικος μαςειναι!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  απο δικτια πουσταλεκαρεεε σε τι επιπεδο το κατεχεις το θεμα???

Ξερω να κλεβω ιντερνετ απο το γειτονα! Καλος δεν ειμαι?  :2funny: :2funny: :2funny:
Στα αμεσα σχεδια μου ειναι να μαθω να κλεβω και κωδικους και πληροφοριες απο το γειτονα για εγκυκλοπαιδικους και εκπαιδευτικους λογους παντα!  :s&m_2:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ξερω να κλεβω ιντερνετ απο το γειτονα! Καλος δεν ειμαι?  :2funny: :2funny: :2funny:
Στα αμεσα σχεδια μου ειναι να μαθω να κλεβω και κωδικους και πληροφοριες απο το γειτονα για εγκυκλοπαιδικους και εκπαιδευτικους λογους παντα!  :s&m_2:
ορρεοοοσσσσσσσσσσ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: για δοσε μας την μεθοδο το σπασιμο διλαδη!!!!!  σε κλειδομενα εεε!!!!  σε ξεκλιδοτα ξερη και ο γιος μου :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ο προτος  επεξεργαστης  32 βιτ ειταν στην δεκαετια του ογδοντα !!!! οποιος θελει να καταταλαβει τον τροπο λειτουργιας σε σοφτγουερ και χαρντγυουερ το σημερινον υπολογιστον απο εκει πρεπει να αρχισει πολαπλασιασμος αυτου του προταρχικου 32 μπιτ ειναι τα σημερινα τελοσ παντον οποιος καταλαβε καταλαβε!!  οποιος δεν!!! δεν πιραζει και αυτος δικος μαςειναι!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  απο δικτια πουσταλεκαρεεε σε τι επιπεδο το κατεχεις το θεμα???

Ναι σωστα οποιος θέλει να μάθει assembly μπορει να διαβάσει αυτα που λες.
Αλλα και με την C μια χαρα καταπιάνεται καποιος με "low" level έννοιες
πχ διαχείριση bit / μνήμης κτλπ κτλπ οποτε
μεταξύ Pascal / Fortran που αναφέρθηκαν πιο πάνω εγω προτείνω C.
Η "μαλακια" με την assembly ειναι οτι καθε επεξεργαστής διαθέτει το δικο του σετ εντολών.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ναι σωστα οποιος θέλει να μάθει assembly μπορει να διαβάσει αυτα που λες.
Αλλα και με την C μια χαρα καταπιάνεται καποιος με "low" level έννοιες
πχ διαχείριση bit / μνήμης κτλπ κτλπ οποτε
μεταξύ Pascal / Fortran που αναφέρθηκαν πιο πάνω εγω προτείνω C.
Η "μαλακια" με την assembly ειναι οτι καθε επεξεργαστής διαθέτει το δικο του σετ εντολών.
ξεχασες να αναφερης για την διαφορετικη οπτικη η αρχιτεχτονικη που ειναι κατασκευασμενος ο καθε επεξεργαστης εκει ειναι η χρισιμοτιτα της ασσεμβλει και η απικονισιτης στην λειτουργια ειναι οπος τα βασικα γραματα στουσ μαθηνατικουσ τιπους για κατανοηση και ευκολοτερη χρηση

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
ορρεοοοσσσσσσσσσσ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: για δοσε μας την μεθοδο το σπασιμο διλαδη!!!!!  σε κλειδομενα εεε!!!!  σε ξεκλιδοτα ξερη και ο γιος μου :2funny: :2funny: :2funny:

Καυλιαρη βαλε backtrack και πιασε δουλεια! Δεν ειναι καθολου δυσκολο!
Νομιζω πρεπει να βγαινουν και στα ρωσσικα!!  :2funny: :2funny:  :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Καυλιαρη βαλε backtrack και πιασε δουλεια! Δεν ειναι καθολου δυσκολο!
Νομιζω πρεπει να βγαινουν και στα ρωσσικα!!  :2funny: :2funny:  :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: αμερικανακι εεεεε!!!!  πωσ και ετσι????  που το επαθες?? σε λιγο κληνουν και οι καλπες!!!! :rockon: :rockon: :rockon:  σοβαρα τορα ποσ σπας την παρολα ενος πελατη δικτιου ιντερνετ !!??  στην πραξη εχεις κανει τιποτα??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom