Νέα

να μεινω με τα windows XP?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 242
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Kαι οταν λεμε βιβλιο δεν εννοουμε ενα τουτοριαλακι
για ορεκτικο 100-200 σελιδες...

υπολογισε 800+  ;)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Το θεμα ειναι οτι δεν χρειάζεται να μαθεις assembly
για να γνωρίζεις πράγματα στο software που ειπες πριν το οποιο
κατ' εμε ειναι μια πολυ γενικη εννοια και πρεπει να γινεις πιο συγκεκριμενος.
Παρολαυτα αν θες να κατσεις να μαθεις ή να ξαναθυμηθεις την assembly

"You really need a good book" οπως θα σου έλεγε και κάποιος ξένος. Yπάρχουν αρκετα
ebooks εκει εξω πανω στα οποια μπορει να συζητησει κανεις συγκεκριμενα. Το να σου απαντησει
ο Τσολιας σε μια ερωτηση θεωρητικη την οποια ο ιδιος εχει καταλαβει πρωτα στην πραξη σε σενα
μπορει να μην λεει τιποτα (χωρις να φταιει αυτος φυσικα). Αν θες οντως να πειραματιστεις
ξεκινα με ενα καλο βιβλιο και κατεβασε και εναν compiler έναν assembler για την assembly.

Και κατι ακομη assembly!= γλώσσα μηχανής.

Η γλωσσα μηχανης ειναι αυτο -> 1101010010101010100110
Η assembly ειναι αυτο -> call printf . (Μια εντολή της)
η ασσεμβλευ που σου χρισιμευει η τελος παντον που την χρησημοπειης εση ???????????

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
βαριεμε να αναληο απο την αρχη την διαδικοτιτα του μπιτ πος τα οχταμπιτα εγιναν 32 σταθερα και απο εκει με πολαπλασιαστη παντα στο2 στο περασμα του χρονου με κενουργια ανθεκτικοτερα  φτινα υλικα φτασαμε στους σινχρονους κομπιουτορες !!! σημερα το σοφτ εχει γινει αυτοματοποιημενο σε οπιαδιποτε εφαρμογη!! η γνωση τον γλοσον διαδικου προγραματισμου σε βοηθαει ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙς ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΒΕΙ ΕΤΣΙ οστε οταν δεν δουλευει ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙς ΤΟ ΓΙΑΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  ο τσολιας ειναι ψαγμενος αλλα οχι σε ολη την γκαμα απο την αρχη της σηχρονης πληροφορικης .. και το ξαναλεο απλο και να δουλεβει!!!! ο πουσταλεκος που ειναι????? τα πεινει με τους ρωσους??????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
βαριεμε να αναληο απο την αρχη την διαδικοτιτα του μπιτ πος τα οχταμπιτα εγιναν 32 σταθερα και απο εκει με πολαπλασιαστη παντα στο2 στο περασμα του χρονου με κενουργια ανθεκτικοτερα  φτινα υλικα φτασαμε στους σινχρονους κομπιουτορες !!! σημερα το σοφτ εχει γινει αυτοματοποιημενο σε οπιαδιποτε εφαρμογη!! η γνωση τον γλοσον διαδικου προγραματισμου σε βοηθαει ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙς ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΒΕΙ ΕΤΣΙ οστε οταν δεν δουλευει ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙς ΤΟ ΓΙΑΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  ο τσολιας ειναι ψαγμενος αλλα οχι σε ολη την γκαμα απο την αρχη της σηχρονης πληροφορικης .. και το ξαναλεο απλο και να δουλεβει!!!! ο πουσταλεκος που ειναι????? τα πεινει με τους ρωσους??????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Tι ειναι η δυαδικοτητα του bit? ΠΟυ το εχεις δει αυτο?
ΕΠισης τι ειναι ο δυαδικος προγραμματισμος?

σε αυτο που ρωτησες πριν.

What is it good for?

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Tι ειναι η δυαδικοτητα του bit? ΠΟυ το εχεις δει αυτο?
ΕΠισης τι ειναι ο δυαδικος προγραμματισμος?

σε αυτο που ρωτησες πριν.

What is it good for?
αδεφε σιγουρα εισαι προγραματιστης?????    διαβασε την αλφα βητα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ερρρεεε σημερα!!!! τι εχουμε παθει!!!!!!!!!!! τελος παντον αντε παο να γαμισο την κηρα καλητερα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
επισης αυτο το *2 που λες καθε φορα τι ειναι? Τι ειναι αυτη η μαλακια που λες?   :P

οτι δηλαδη αρχικα ειχαμε 16 μπιτ μετα 32 και μετα 64?

Αυτο ειναι λαθος που λες. Γιατι η αύξηση πάει εκθετικά και οχι πολλαπλασιαστικά.

The range of integer values that can be stored in 32 bits is 0 through 4,294,967,295

δηλαδη ενας 32 μπιτ καταχωρητής -> 2[sup]32[/sup]

ενω ενας 64μπιτος -> 2[sup]64[/sup]

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
επισης αυτο το *2 που λες καθε φορα τι ειναι? Τι ειναι αυτη η μαλακια που λες?   :P

οτι δηλαδη αρχικα ειχαμε 16 μπιτ μετα 32 και μετα 64?

Αυτο ειναι λαθος που λες. Γιατι η αύξηση πάει εκθετικά και οχι πολλαπλασιαστικά.

The range of integer values that can be stored in 32 bits is 0 through 4,294,967,295

δηλαδη ενας 32 μπιτ καταχωρητής -> 2[sup]32[/sup]

ενω ενας 64μπιτος -> 2[sup]64[/sup]
αδερφε αστο καλητερα !!! να κερασο μπουρδελο???? ;) ;) ;) ;) :think: :think: :think: :think: :think: :think:  να περνατε καλα μαγκες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αδεφε σιγουρα εισαι προγραματιστης?????    διαβασε την αλφα βητα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ερρρεεε σημερα!!!! τι εχουμε παθει!!!!!!!!!!! τελος παντον αντε παο να γαμισο την κηρα καλητερα

εχεις εσυ δει πουθενα τον ορο η "δυαδικοτητα ενος bit? "  :S

καθεσαι εδω και ωρα και μας παραθέτεις αχρειαστες γενικοτητες και λάθος διατυπωμένες εννοιες

για να μας δειξεις τι ακριβως?

Καλυτερα οπως λες πηγαινε στην κυρά γιατι εχεις μπερδεψει την πουτσα με την βουρτσα
μπλεκεις απο την μια τεχνικες λεπτομερειες με software και assembly τα χεις κανει ενα ματσο ολα.

Τεσπα τελος συζητησης εδω απο εμενα.

"Συζητησης"...

η δυαδικοτητα ενος bit.... μαλιστα. Δυαδικος προγραμματισμος... θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε  :headbang:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
εχεις εσυ δει πουθενα τον ορο η "δυαδικοτητα ενος bit? "  :S

καθεσαι εδω και ωρα και μας παραθέτεις αχρειαστες γενικοτητες και λάθος διατυπωμένες εννοιες

για να μας δειξεις τι ακριβως?

Καλυτερα οπως λες πηγαινε στην κυρά γιατι εχεις μπερδεψει την πουτσα με την βουρτσα
μπλεκεις απο την μια τεχνικες λεπτομερειες με software και assembly τα χεις κανει ενα ματσο ολα.

Τεσπα τελος συζητησης εδω απο εμενα.

"Συζητησης"...
Στην επιστήμη των υπολογιστών, ένα bit μπορεί επιπλέον να οριστεί ως μια μεταβλητή, ή ως μια υπολογίσιμη ποσότητα η οποία μπορεί να έχει μόνο δύο πιθανές τιμές. Αυτές οι δύο τιμές συνήθως ερμηνεύονται ως δυαδικά ψηφία και αναπαριστούνται με τους αριθμούς 0 και 1. Η λέξη bit στα αγγλικά προκύπτει από των λέξεων BInary digiT, αλλά κυριολεκτικά σημαίνει και «μικροσκοπικό τμήμα, κομματάκι». Στα ελληνικά έχει αποδοθεί δυφίο (κατά τον ΕΛΟΤ, και ακολουθώντας το σκεπτικό σύντμησης από τα αγγλικά), από τη σύντμηση των λέξεων ΔΥαδικό ψηΦΙΟ, όρος που δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου στη βιβλιογραφία. Οι δύο τιμές που μπορεί να πάρει ένα bit μπορούν να ερμηνευθούν ως λογικές τιμές (αληθές/ψευδές, ναι/όχι), ως al values (true/false, yes/no), ως αλγερβικά πρόσημα (+/−), ως καταστάσης ενεργοποίησης (ενεργό/ανενεργό, on/off), η ως οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα η οποία μπορεί να πάρει μόνο δύο τιμές. Η αντιστοιχία μεταξύ αυτών των δύο τιμών και της φυσικής κατάστασης της συσκευής, είναι απλά θέμα σύμβασης, και μπορεί να χρησιμοποιούνται με διαφορετικό τρόπο ακόμα και μέσα στην ίδια συσκευή ή πρόγραμμα. Το μήκος ενός ψηφιακού αριθμού ονομάζεται «μήκος bit».  αδερφε αστο λεμε τραβαα για κανα διπλο με γυρο!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny:    εγω οτι γραφο το ξερο καλα!!!!! τσακαλεεεεεεεεεεεεεεεεεε 

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ο τσολιας ειναι ψαγμενος αλλα οχι σε ολη την γκαμα απο την αρχη της σηχρονης πληροφορικης .. και το ξαναλεο απλο και να δουλεβει!!!! ο πουσταλεκος που ειναι????? τα πεινει με τους ρωσους??????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
έχω δουλέψει και με απλά συστήματα, έχω φτιάξει μέχρι 8μπιτη μνήμη μη πτητική,
full adders, half adders, multipliers όλα αυτά σε verilog αλλά και σε board με τα κατάλληλα τρανζίστορ και ηλεκτρονόμους.
δεν υπάρχει σύγχρονη πληροφορική, η πληροφορική είναι ένα πράγμα που έχει ζωή μερικές δεκάδες χρόνια, πότε πάλιωσε και πότε προλάβαμε να μιλάμε για σύγχρονη πληροφορική όταν υπάρχει κόσμος που ασχολείται ακόμα με το C64, οι ίδιες οι εταιρίες παράγουν chip 20 ετών για ενσωματωμένα συστήματα.

δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνω; να πάω να μαζέψω άμμο από την παραλία και να φτιάξω τα δικά μου wafer.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
full adders, half adders, multipliers όλα αυτά σε verilog αλλά και σε board με τα κατάλληλα τρανζίστορ και ηλεκτρονόμους.
δεν υπάρχει σύγχρονη πληροφορική, η πληροφορική είναι ένα πράγμα που έχει ζωή μερικές δεκάδες χρόνια, πότε πάλιωσε και πότε προλάβαμε να μιλάμε για σύγχρονη πληροφορική όταν υπάρχει κόσμος που ασχολείται ακόμα με το C64, οι ίδιες οι εταιρίες παράγουν chip 20 ετών για ενσωματωμένα συστήματα.

δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνω; να πάω να μαζέψω άμμο από την παραλία και να φτιάξω τα δικά μου wafer.
aderfe μην αρπαζεσε !!! σοστο σε βρισκο !!! δεν πιστευο να εφτιαξες σε σινδεση πουσ πουλ 15 πινα ολοκληρομενα τον παλιο καιρο!! δεν μου αποντησες  για τον φιλομας τον αρκανς ομος?? τι θα εκανες στην θεση του!!??

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Εχεις διαβάσει εσυ σε κανα σοβαρο βιβλιο τον ορο "δυαδικοτητα ενος μπιτ?"  :P

bit duality ?  :- 

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
aderfe μην αρπαζεσε !!! σοστο σε βρισκο !!! δεν πιστευο να εφτιαξες σε σινδεση πουσ πουλ 15 πινα ολοκληρομενα τον παλιο καιρο!! δεν μου αποντησες  για τον φιλομας τον αρκανς ομος?? τι θα εκανες στην θεση του!!??
επειδή δεν το έχω κάνει, χάνω κάτι;

windows xp μέχρι το τέλος του '14 που τελειώνει επίσημα η υποστήριξή τους από την Microsoft.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
kalh ebdomada alania με μορο που μου γραφει τορα στο σκαιπ μοσχα γινετε οπαααααα  αλλα μου γραφει οτι θα τους γαμισει στην πεινα ο πουτιν!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αντε καληνηχτα

OP
OP
arcans82

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
τελικα μετα απο πολυ διαλογο καταληγουμε οτι πρεπει να μεινω με τα xp.
ok θα μεινω με τα xp για να το λετε εσεις.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Dragoon

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1
τελικα μετα απο πολυ διαλογο καταληγουμε οτι πρεπει να μεινω με τα xp.
ok θα μεινω με τα xp για να το λετε εσεις.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Και πάνω που ετοιμαζόμουν να ρωτησω "σε τι αποφαση κατέληξε ο άνθρωπος που άνοιξε το θέμα αραγε.."  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom