Νέα

να μεινω με τα windows XP?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 242
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Xασιμο χρονου ειναι να σπάσεις ασυρματα δικτυα ανθρωπων
που δεν γνωριζουν. Αν ηταν γειτονας ο πουσταλεκος θα ανοιγα
το ασυρματο με δικο μου κωδικο και να βλεπαμε αν θα μπορουσε να το σπασει
αυτος και η παρεα του  :2funny: :2funny:

Καυλιαρη πρεπει να καταλαβεις οτι το σπασιμο του δικτυου του γειτονα ειναι απλα το πρωτο βημα για τυχον πουστιες μουνοπανιες και κωλοτρυπιδιες που ενδεχεται να ακολουθησουν μετα  :dancing:
Ενταξει χαιρω πολυ αν μου βαλεις εναν κωδικο σαν αυτον: persdjtgpae2342345234()&)WSF_#($@KJFEfwef εννοειται οτι θα πρεπει να τον ψαχνω για μερικα δισεκατομυρια χρονια  :2funny:
Πολυ απλα δε θα σπασω το δικο σου δικτυο αλλα καποιου αλλου! Ετσι κ αλλιως τοσο ψαγμενοι σαν εσενα θα ειναι 1 στους 1000

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καυλιαρη πρεπει να καταλαβεις οτι το σπασιμο του δικτυου του γειτονα ειναι απλα το πρωτο βημα για τυχον πουστιες μουνοπανιες και κωλοτρυπιδιες που ενδεχεται να ακολουθησουν μετα  :dancing:
Ενταξει χαιρω πολυ αν μου βαλεις εναν κωδικο σαν αυτον: persdjtgpae2342345234()&)WSF_#($@KJFEfwef εννοειται οτι θα πρεπει να τον ψαχνω για μερικα δισεκατομυρια χρονια  :2funny:
Πολυ απλα δε θα σπασω το δικο σου δικτυο αλλα καποιου αλλου! Ετσι κ αλλιως τοσο ψαγμενοι σαν εσενα θα ειναι 1 στους 1000

hehehehe αν και ειναι μνημονικά αχρείαστος ο κωδικος που περιγραφεις.
Πάρε μια φράση που θυμασαι χρησιμοποιησε τα ακρωνυμια της
και βαλε μεσα και εναν αριθμο σε παρενθέσεις πχ ->

Στο τραγουδακι των U2 που λεει "Ηello , hello I'm at place called Vertigo"

[HHIAPCV(25)] μεσα σε παρενθεσεις ειναι η ηλικια μου και έχω βάλει και τις 2 αγκύλες επισης για να οριοθετήσουν την αρχή και το τέλος του κωδικου σαν  "flags" :p

ετσι χρησιμοποιεις και γραμματα και αριθμους και ειδικους χαρακτήρες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Mερικές αναφορές για τα θέματα των κωδικών  :

Οσοι έχετε ασυρματο και γενικα λογαριασμους στο Ίντερνετ συμβουλευτείτε τα παραπανω
πριν συντάξετε κάποιον προς χρήση. Την επομενη φορα που θα ανοιχθει καποιο θρέντ για αυτο
θα έχω κρατησει αυτο το θρεντ back up για να μην λεμε συνεχεια τα ιδια  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom