Αν δεν με απατά η μνήμη μου, μόνος του έφυγε, δεν τον έδιωξε κανείς..Και νομίζω ότι όποτε θέλει μπορεί να ξαναμπεί.
Σε ένα site με 20.500 είναι τουλάχιστον αστείο να παρακαλάμε κάποιον να μείνει...
Όπως λέει το το τραγούδι, άμα θες να μείνεις, μείνε...
Εξαλλου αν δεν κανω λαθος, χθες μαλλον πρεπει να διεγραψε και το λογαριασμο του απ το σαιτ. (ετσι ειπε τουλαχιστον οτι θα κανει)
Πιθανον πλεον να ειναι αργα... το πουλακι πεταξε!!!
Επιστρέφεται. Σε ένα site που έχουν γραφεί 300 post για το αν φύγει ή μείνει και εσύ λέγεσαι mod είναι μαλακία να κριτικάρεις έτσι το 301.
Αν μιλάς προσωπικά και όχι σαν mod σε έχω γραμμένο.
Αμά είναι άκαιρη μην απαντήσεις.
Ναι δεν πήρα μέρος γιατί δεν είχα πολύ χρόνο για να εμπλακώ αν και θα ήθελα έστω κι αν για αρκετα πράγματα έχω καταλήξει. Επίσης πολλά από αυτά που ειπώθηκαν τα έβρισκα βαρετά και δε ενδιέφεραν. Με κόπο παρακολουθούσα και τα posting σας.
Με ενδιαφέρει να δώ όμως πως κρίνουν κάποια μέλη του site άτομα σαν τον Hrys έστω και εκ των υστέρων. Γιατί είμαι αναξιόπιστος ?
Για χαβαλέ πάντως δεν το έκανα. Αυτό το δηλώνω έστω και τώρα.
Ομοίως άμα δε βρίσκεις νόημα μην απαντήσεις.
Κανένα πρακτικό αποτέλεσμα. Μπορεί να θεωρήσεις ότι είμαι περιέργος για κάτι γι αυτό εβαλα την ψηφοφορία. Αλλά για όλα τα πράγματα στη ζωή πρέπει να υπάρχει ένα πρακτικό αποτέλεσμα ?
Αν δεν με απατά η μνήμη μου, μόνος του έφυγε, δεν τον έδιωξε κανείς..Και νομίζω ότι όποτε θέλει μπορεί να ξαναμπεί.
Σε ένα site με 20.500 είναι τουλάχιστον αστείο να παρακαλάμε κάποιον να μείνει...
Όπως λέει το το τραγούδι, άμα θες να μείνεις, μείνε...
Συμφωνώ. Η ψηφοφορία δεν αφορά τον εξοστρακισμό του Hrys ή όχι. Εξ άλλου αυτό δε νομίζω ότι μπορεί να τεθεί σε ψηφοφορία από εμένα
Μια προτίμηση αν είναι χρήσιμη η παρουσία του στο site ή όχι αφορά.
Βασικά μια περιέργεια δικιά μου για το πως αξιολογούμε κάποια άτομα σαν το Hrys.
Συμπεραίνω ότι η πρόταση για ψηφοφορία δεν είναι ούτε άκαιρη ούτε ανόητη ούτε παπαριά... Όμως θα ήταν πολύ καλύτερα οι επεξηγήσεις του TilesTora να είχαν παρουσιαστεί από την αρχή και όχι ύστερα από την κριτική που προκάλεσαν. Προσθέτω ότι από δημοσκοπήσεις έχει πήξει η χώρα, προχθές είχαμε και εκλογές, "αύριο" θα ξανάχουμε" οπότε η πρόταση του TilesTora πρέπει να πάει παρέα με την παλιά πρόταση για μπουρδελότσαρκα των μελών του site...
Φανερό ότι όσο αυξάνονται τα μέλη, τόσο τα ποσοστά των απόψεών τους θα πλησιάζουν εκείνα των μετρήσεων γνώμης. Εκτός και κάποιος φαντάζεται ότι όσοι ενδιαφέρονται για σκέτο sex (με επαγγελματίες είτε one night studs κ.λ.π.) αποτελούν κάποια ξεχωριστή μερίδα του ανδρικού πληθυσμού...