Νέα

Να μείνει ο hrys ή να φύγει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TiLesTora
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να μείνει ο HRYS ή να φύγει ?

• Όι απόψεις του είναι ενδιαφέρουσες και δίνει χρώμα στο forum. Μείνε φίλε.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Η πολιτικοποίηση των πάντων είναι βαρετή. Δε θα μου λείψει.

• Δε με ενδιαφέρει.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

TiLesTora

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
1
Ο hrys έχει δικαίωμα να φυγει ή να μείνει και να γράφει ότι θέλει γιατί έχουμε δημοκρατία. Ο λαός ας πει τις προτιμήσεις του...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αν δεν με απατά η μνήμη μου, μόνος του έφυγε, δεν τον έδιωξε κανείς..Και νομίζω ότι όποτε θέλει μπορεί να ξαναμπεί.
Σε ένα site με 20.500 είναι τουλάχιστον αστείο να παρακαλάμε κάποιον να μείνει...
Όπως λέει το το τραγούδι, άμα θες να μείνεις, μείνε...

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Tα stickers και t-shirts μας λείπουν...

dytikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές , με όλο το σεβασμό θεωρώ ότι το θέμα του thread είναι άκυρο.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
tilestora μάλλον άκαιρη η πρότασή σου και κατόπιν εορτής.

Επίσης δε σε είδα να συμμετέχεις σε καμμία από τις σχετικές συζητήσεις κάτι που σίγουρα μειώνει πολύ την αξιοπιστία σου.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Δεν βρίσκω νόημα στην ύπαρξη αυτού του  thread.

Μου φαίνεται μάλιστα σαν κατά κάποιο τρόπο συνέχεια του προηγούμενου. Και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, ποιό πρακτικό αποτέλεσμα θα μπορούσε να έχει?

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Εξαλλου αν δεν κανω λαθος, χθες μαλλον πρεπει να διεγραψε και το λογαριασμο του απ το σαιτ. (ετσι ειπε τουλαχιστον οτι θα κανει)
Πιθανον  πλεον να ειναι αργα... το πουλακι πεταξε!!!

OP
OP
T

TiLesTora

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
1
Επιστρέφεται. Σε ένα site που έχουν γραφεί 300 post για το αν φύγει ή μείνει και εσύ λέγεσαι mod είναι μαλακία να κριτικάρεις έτσι το 301.
Αν μιλάς προσωπικά και όχι σαν mod σε έχω γραμμένο.

OP
OP
T

TiLesTora

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
1
tilestora μάλλον άκαιρη η πρότασή σου και κατόπιν εορτής.

Επίσης δε σε είδα να συμμετέχεις σε καμμία από τις σχετικές συζητήσεις κάτι που σίγουρα μειώνει πολύ την αξιοπιστία σου.
Αμά είναι άκαιρη μην απαντήσεις.
Ναι δεν πήρα μέρος γιατί δεν είχα πολύ χρόνο για να εμπλακώ αν και θα ήθελα έστω κι αν για αρκετα πράγματα έχω καταλήξει. Επίσης πολλά από αυτά που ειπώθηκαν τα έβρισκα βαρετά και δε ενδιέφεραν. Με κόπο παρακολουθούσα και τα posting σας.
Με ενδιαφέρει να δώ όμως πως κρίνουν κάποια  μέλη του site άτομα σαν τον Hrys έστω και εκ των υστέρων. Γιατί είμαι αναξιόπιστος ?
Για χαβαλέ πάντως δεν το έκανα. Αυτό το δηλώνω έστω και τώρα.

OP
OP
T

TiLesTora

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
1
Δεν βρίσκω νόημα στην ύπαρξη αυτού του  thread.

Μου φαίνεται μάλιστα σαν κατά κάποιο τρόπο συνέχεια του προηγούμενου. Και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, ποιό πρακτικό αποτέλεσμα θα μπορούσε να έχει?
Ομοίως άμα δε βρίσκεις νόημα μην απαντήσεις.
Κανένα πρακτικό αποτέλεσμα. Μπορεί να θεωρήσεις ότι είμαι περιέργος για κάτι γι αυτό εβαλα την ψηφοφορία. Αλλά για όλα τα πράγματα στη ζωή πρέπει να υπάρχει ένα πρακτικό αποτέλεσμα ?

OP
OP
T

TiLesTora

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
1
Αν δεν με απατά η μνήμη μου, μόνος του έφυγε, δεν τον έδιωξε κανείς..Και νομίζω ότι όποτε θέλει μπορεί να ξαναμπεί.
Σε ένα site με 20.500 είναι τουλάχιστον αστείο να παρακαλάμε κάποιον να μείνει...
Όπως λέει το το τραγούδι, άμα θες να μείνεις, μείνε...
Συμφωνώ. Η ψηφοφορία δεν αφορά τον εξοστρακισμό του Hrys ή όχι. Εξ άλλου αυτό δε νομίζω ότι μπορεί να τεθεί σε ψηφοφορία από εμένα
Μια προτίμηση αν είναι χρήσιμη η παρουσία του στο site ή όχι αφορά.
Βασικά μια περιέργεια δικιά μου για το πως αξιολογούμε κάποια άτομα σαν το Hrys.

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Συμπεραίνω ότι η πρόταση για ψηφοφορία δεν είναι ούτε άκαιρη ούτε ανόητη ούτε παπαριά... Όμως  θα ήταν πολύ καλύτερα οι επεξηγήσεις του TilesTora να είχαν παρουσιαστεί από την αρχή και όχι ύστερα από την κριτική που προκάλεσαν. Προσθέτω ότι από δημοσκοπήσεις έχει πήξει η χώρα, προχθές είχαμε και εκλογές, "αύριο" θα ξανάχουμε" οπότε η πρόταση του  TilesTora πρέπει να πάει παρέα με την παλιά πρόταση για μπουρδελότσαρκα των μελών του site...
Φανερό ότι όσο αυξάνονται τα μέλη, τόσο τα ποσοστά των απόψεών τους θα πλησιάζουν εκείνα των μετρήσεων γνώμης. Εκτός και κάποιος φαντάζεται ότι όσοι ενδιαφέρονται για σκέτο sex (με επαγγελματίες είτε one night studs κ.λ.π.) αποτελούν κάποια ξεχωριστή μερίδα του ανδρικού πληθυσμού...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom