Νέα

Να γαμάς γυναίκα άλλου ή να γαμάνε τη δική σου;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι αποτελεί μεγαλύτερη κάβλαενα άντρα, να γαμαει γυναίκες αλλου ή να γαμανε τη δική του;

• Να γαμάει γυναίκες άλλων

Ψήφοι: 111 49,8%
  • Να γαμανε τη δική του

Ψήφοι: 25 11,2%
  • Και τα δυο είναι καβλα

Ψήφοι: 55 24,7%
  • Τίποτα απο αυτά.

Ψήφοι: 32 14,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    223
Δ

Διαγραμμένο μέλος 201110

Επισκέπτης
και τα δυο κάβλα είναι........Το δεύτερο τωρα τελευταία μαρέσει περισσότερο....

• Like
Αντιδράσεις: xxxnnn

Klima

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2021
Like
4.516
Πόντοι
446
και τα δυο κάβλα είναι........Το δεύτερο τωρα τελευταία μαρέσει περισσότερο....
Καβάλα και τα δύο εάν είναι και μουναρα η γυναίκα αμαρτία να μην την χαίρονται και αλλοι

• Like
Αντιδράσεις: xxxnnn

xxxnnn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2021
Like
1.940
Πόντοι
201
Όχι μόνο να την γαμάνε άλλοι αλλά να είσαι και εσύ εκει

• Like
Αντιδράσεις: Klima

Gogo(2)

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2020
Like
57
Πόντοι
0
Και τα δύο. Ειδικά όταν είμαστε στον ίδιο χώρο 2-3 ζευγάρια... καύλα!
Πες τααααα, αν έχουμε δώσει εμπιστοσύνη στα κορίτσια, δεν υπάρχουν ζηλιες κ κτητικότητες, απελευθερώνονται και βγάζουν τρελά γούστα!!!!!!σε όλες αρέσει απλά δεν έχουν γνωρίσει τους κατάλληλους να τις βάλουν στα παιχνίδια

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Το πιο ανώμαλο είναι να γαμαει εσένα τη γυναίκα σου το σκύλο και να τον πληρώνεις κιολας???

cuntstory

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2021
Like
229
Πόντοι
280
Να γαμαω την γυναικα αλλου αυστηρα δεν το διαπραγματευωμαι

Klima

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2021
Like
4.516
Πόντοι
446
Όσοι είναι παντρεμένοι και γουστάρουν να γαμανε γυναικα άλλου ...αλλά κανείς την δικιά τους ....άσχετα εάν θέλει αυτή η όχι ....δεν είναι σε αυτή την κατηγορία που συζητάμε....δεν παίζει αυτό η σου αρέσει η όχι ...τι μόνο γυναίκες άλλου....και η δικιά σου ....γιατί ....

nightman69

Μέγας
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
22.298
Πόντοι
4.656
Νομίζω θα με καύλωνε να βλέπω να την γαμάνε χωρίς συμμετοχή μου,.... μάλλον θα με καύλωνε να βλέπω να χύνει όταν τη γαμάνε και λέω ''νομίζω '' γιατί δεν έχει γίνει , οπότε δεν ξέρω και σίγουρα.

Klima

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2021
Like
4.516
Πόντοι
446
Νομίζω θα με καύλωνε να βλέπω να την γαμάνε χωρίς συμμετοχή μου,.... μάλλον θα με καύλωνε να βλέπω να χύνει όταν τη γαμάνε και λέω ''νομίζω '' γιατί δεν έχει γίνει , οπότε δεν ξέρω και σίγουρα.
Και εμένα το ίδιο φίλε ...δεν το έχω κάνει αλλά όταν γαμιεται με των δονητη και βλέπω που μπαίνει άλλη πουτσα μέσα της χύνω αμέσως ....την ψήνω ...για να δουμε

Εγγρ.
20 Ιουλ 2016
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
πριν κατι μηνες μου ετυχε περιστατικο το οποιο αρνηθηκα γιατι δεν γουσταρω καθολου παρτουζες
ειμαι τελειως φαση 1 vs 1 .
Πηδαγα μια γνωστη ιεροδουλη του χωρου (ακριβουτσικη 250/ωρα) , και μου λεει οτι εχει εναν εφοπλιστη πελατη που γουσταρει να του πηδανε την γυναικα
για 300/ωρα αν σε ενδιαφερει να ερθεις , να κανουμε ενα foursome .
Της ειπα ουτε καν , μου εδειξε την γυναικα του εφοπλιστη , δυνατο μιλφακι , αλλα εγω να γαμαω μεσα με αλλους 2 δεν παιζει ουτε σε σεναριο επιστημονικης
φαντασιας , και 1χιλιαρικο να μου εδινε .
τελικα τα πραγματα ειναι ασπρο μαυρο σε αυτες τις περιπτωσεις .

Εγγρ.
20 Ιουλ 2016
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
7 χρονια παντρεμενος. οσες φορες κ να προσπαθησα μεσω συζητησεων για τριο με 2 αντρες ή να τη γαμαει αλλος κ να κοιταω ή να τη γαμανε 2,3 για να παρω ενα "ναι μ αρεσει ή ισως να το εκανα" παντα ηταν αρνητικη σε σημειο π την ξενερωνει η κ μονο η συζητηση. Μαλιστα οταν ενα διαστηνα την ειχα πρηξει ενεδωσε στα λογια κ ειπε ενα ναι ισως να το εκανα αν ΔΕΝ ημουν παντρεμενη κ ΔΕΝ ειχα παιδια αν γινοταν κατω υπο προυποθεσεις (ευκολοτερο το τζοκερ). Με λιγα λογια guys, αν η γυναικα το χει μεσα της θα το βγαλει κ θα σας το πει, αν δεν το χει τζαμπα την πρηζεται κ χαλιεστε κ οι 2 (οπως εγω).
εντωμεταξυ παντα πιστευα οτι για τη γυναικα η απολυτη ηδονη ειναι ενα τριο με 2 αντρες, ειτε στομα μουνι ειτε μουνι κωλος. μετα απο χρονια εμπειριας με γυναικες κ υστερα με συζυγο κατεληξα στο ανωτερω συμπερασμα.

typhoon71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2017
Like
1.235
Πόντοι
206
7 χρονια παντρεμενος. οσες φορες κ να προσπαθησα μεσω συζητησεων για τριο με 2 αντρες ή να τη γαμαει αλλος κ να κοιταω ή να τη γαμανε 2,3 για να παρω ενα "ναι μ αρεσει ή ισως να το εκανα" παντα ηταν αρνητικη σε σημειο π την ξενερωνει η κ μονο η συζητηση. Μαλιστα οταν ενα διαστηνα την ειχα πρηξει ενεδωσε στα λογια κ ειπε ενα ναι ισως να το εκανα αν ΔΕΝ ημουν παντρεμενη κ ΔΕΝ ειχα παιδια αν γινοταν κατω υπο προυποθεσεις (ευκολοτερο το τζοκερ). Με λιγα λογια guys, αν η γυναικα το χει μεσα της θα το βγαλει κ θα σας το πει, αν δεν το χει τζαμπα την πρηζεται κ χαλιεστε κ οι 2 (οπως εγω).
εντωμεταξυ παντα πιστευα οτι για τη γυναικα η απολυτη ηδονη ειναι ενα τριο με 2 αντρες, ειτε στομα μουνι ειτε μουνι κωλος. μετα απο χρονια εμπειριας με γυναικες κ υστερα με συζυγο κατεληξα στο ανωτερω συμπερασμα.
Αν δεν ήταν παντρεμένη και δεν είχε παιδιά αγαπητέ δεν θα την ένοιαζε αν ξενερώσεις από την πουτανιά που μπορεί να βγάλει και να την σουτάρεις. Η δεν θα θυμηθεί πως τελικά τα καυλί σου δεν είναι το καλύτερο καυλι που μπορεί να φάει. Και επειδή όλα αυτά τα αν θα έχουν επιπτώσεις στα παιδιά της σου λέει ένα όχι και κοιμάται ήσυχη. Δεν την αποκωδικοποιείς καλά

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 179312
Εγγρ.
18 Φεβ 2018
Κριτικές
24
Like
3.048
Πόντοι
1.431
Αν δεν ήταν παντρεμένη και δεν είχε παιδιά αγαπητέ δεν θα την ένοιαζε αν ξενερώσεις από την πουτανιά που μπορεί να βγάλει και να την σουτάρεις. Η δεν θα θυμηθεί πως τελικά τα καυλί σου δεν είναι το καλύτερο καυλι που μπορεί να φάει. Και επειδή όλα αυτά τα αν θα έχουν επιπτώσεις στα παιδιά της σου λέει ένα όχι και κοιμάται ήσυχη. Δεν την αποκωδικοποιείς καλά
Καταλήγουμε στο οτι ή το εχει κάποια και το θέλει και το κάνει ή τζοκερ :)

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Και τα δυο. Έχω γαμησει αρκετές παντρεμένες και στο παρελθόν μου γαμησαν την γκομενα και το έμαθα μετα. Και τα δυο είναι καβλα για διαφορετικούς λόγους. Το πρώτο τονώνει και επιβεβαιώνει τον ανδρισμό. Το δευτερο ξυπνάει τον ανταγωνισμό και κινητοποιεί τη λίμπιντο
Γιατί δεν επινες απλά ένα καφέ?

Εγγρ.
11 Απρ 2021
Κριτικές
2
Like
190
Πόντοι
1
Αν μια γυναικα δε θελει να δοκιμασει κατι αλλο ειναι ανεραστη,θα ειναι ετσι και με τον δικο της,τωρα λογοι που ειναι ή γινετε ετσι πολλοι.Δεν υπαρχει αθρωπος που να του ελεγες να δοκιμασει κατι αλλο και να μη θελει,απλα βεβαια δε θα πει καποια με τη μια ναι θελω,αν ηξεραν οι γυναικες οτι δε θα ειχε επιπτωσει και δε θα μαθευτει ολες μα ολες θα δοκιμαζαν .Τωρα το τι ειναι πιο πολυ καυλα να γαμας αλλου ή να σου γαμαν τη δικια σου ειναι θεμα γουστων,βεβαια και εγω δε δεχομαι να γαμας αλλουνού ,αλλα να μη θες να σου γαμανε τη δικια σου.Εμενα προσωπικα θα με καυλωνε να μου τη γαμανε αλλα με τη προυποθεση να καυλωνει και να το γουσταρει.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 179312
Εγγρ.
18 Φεβ 2018
Κριτικές
24
Like
3.048
Πόντοι
1.431
Αν μια γυναικα δε θελει να δοκιμασει κατι αλλο ειναι ανεραστη,θα ειναι ετσι και με τον δικο της,τωρα λογοι που ειναι ή γινετε ετσι πολλοι.Δεν υπαρχει αθρωπος που να του ελεγες να δοκιμασει κατι αλλο και να μη θελει,απλα βεβαια δε θα πει καποια με τη μια ναι θελω,αν ηξεραν οι γυναικες οτι δε θα ειχε επιπτωσει και δε θα μαθευτει ολες μα ολες θα δοκιμαζαν .Τωρα το τι ειναι πιο πολυ καυλα να γαμας αλλου ή να σου γαμαν τη δικια σου ειναι θεμα γουστων,βεβαια και εγω δε δεχομαι να γαμας αλλουνού ,αλλα να μη θες να σου γαμανε τη δικια σου.Εμενα προσωπικα θα με καυλωνε να μου τη γαμανε αλλα με τη προυποθεση να καυλωνει και να το γουσταρει.
Συμφωνώ. Ειναι υποκρισία και αστείο ΟΛΟΙ να θέλουν να γαμανε άλλων αλλα όχι αλλοι τη δική τους…. Fair play

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom