Δ
Διαγραμμένο μέλος 201110
Επισκέπτης
και τα δυο κάβλα είναι........Το δεύτερο τωρα τελευταία μαρέσει περισσότερο....
Καβάλα και τα δύο εάν είναι και μουναρα η γυναίκα αμαρτία να μην την χαίρονται και αλλοικαι τα δυο κάβλα είναι........Το δεύτερο τωρα τελευταία μαρέσει περισσότερο....
Πες τααααα, αν έχουμε δώσει εμπιστοσύνη στα κορίτσια, δεν υπάρχουν ζηλιες κ κτητικότητες, απελευθερώνονται και βγάζουν τρελά γούστα!!!!!!σε όλες αρέσει απλά δεν έχουν γνωρίσει τους κατάλληλους να τις βάλουν στα παιχνίδιαΚαι τα δύο. Ειδικά όταν είμαστε στον ίδιο χώρο 2-3 ζευγάρια... καύλα!
Και εμένα το ίδιο φίλε ...δεν το έχω κάνει αλλά όταν γαμιεται με των δονητη και βλέπω που μπαίνει άλλη πουτσα μέσα της χύνω αμέσως ....την ψήνω ...για να δουμεΝομίζω θα με καύλωνε να βλέπω να την γαμάνε χωρίς συμμετοχή μου,.... μάλλον θα με καύλωνε να βλέπω να χύνει όταν τη γαμάνε και λέω ''νομίζω '' γιατί δεν έχει γίνει , οπότε δεν ξέρω και σίγουρα.
τελικα τα πραγματα ειναι ασπρο μαυρο σε αυτες τις περιπτωσεις .πριν κατι μηνες μου ετυχε περιστατικο το οποιο αρνηθηκα γιατι δεν γουσταρω καθολου παρτουζες
ειμαι τελειως φαση 1 vs 1 .
Πηδαγα μια γνωστη ιεροδουλη του χωρου (ακριβουτσικη 250/ωρα) , και μου λεει οτι εχει εναν εφοπλιστη πελατη που γουσταρει να του πηδανε την γυναικα
για 300/ωρα αν σε ενδιαφερει να ερθεις , να κανουμε ενα foursome .
Της ειπα ουτε καν , μου εδειξε την γυναικα του εφοπλιστη , δυνατο μιλφακι , αλλα εγω να γαμαω μεσα με αλλους 2 δεν παιζει ουτε σε σεναριο επιστημονικης
φαντασιας , και 1χιλιαρικο να μου εδινε .
Αν δεν ήταν παντρεμένη και δεν είχε παιδιά αγαπητέ δεν θα την ένοιαζε αν ξενερώσεις από την πουτανιά που μπορεί να βγάλει και να την σουτάρεις. Η δεν θα θυμηθεί πως τελικά τα καυλί σου δεν είναι το καλύτερο καυλι που μπορεί να φάει. Και επειδή όλα αυτά τα αν θα έχουν επιπτώσεις στα παιδιά της σου λέει ένα όχι και κοιμάται ήσυχη. Δεν την αποκωδικοποιείς καλά7 χρονια παντρεμενος. οσες φορες κ να προσπαθησα μεσω συζητησεων για τριο με 2 αντρες ή να τη γαμαει αλλος κ να κοιταω ή να τη γαμανε 2,3 για να παρω ενα "ναι μ αρεσει ή ισως να το εκανα" παντα ηταν αρνητικη σε σημειο π την ξενερωνει η κ μονο η συζητηση. Μαλιστα οταν ενα διαστηνα την ειχα πρηξει ενεδωσε στα λογια κ ειπε ενα ναι ισως να το εκανα αν ΔΕΝ ημουν παντρεμενη κ ΔΕΝ ειχα παιδια αν γινοταν κατω υπο προυποθεσεις (ευκολοτερο το τζοκερ). Με λιγα λογια guys, αν η γυναικα το χει μεσα της θα το βγαλει κ θα σας το πει, αν δεν το χει τζαμπα την πρηζεται κ χαλιεστε κ οι 2 (οπως εγω).
εντωμεταξυ παντα πιστευα οτι για τη γυναικα η απολυτη ηδονη ειναι ενα τριο με 2 αντρες, ειτε στομα μουνι ειτε μουνι κωλος. μετα απο χρονια εμπειριας με γυναικες κ υστερα με συζυγο κατεληξα στο ανωτερω συμπερασμα.
Καταλήγουμε στο οτι ή το εχει κάποια και το θέλει και το κάνει ή τζοκερΑν δεν ήταν παντρεμένη και δεν είχε παιδιά αγαπητέ δεν θα την ένοιαζε αν ξενερώσεις από την πουτανιά που μπορεί να βγάλει και να την σουτάρεις. Η δεν θα θυμηθεί πως τελικά τα καυλί σου δεν είναι το καλύτερο καυλι που μπορεί να φάει. Και επειδή όλα αυτά τα αν θα έχουν επιπτώσεις στα παιδιά της σου λέει ένα όχι και κοιμάται ήσυχη. Δεν την αποκωδικοποιείς καλά
Γιατί δεν επινες απλά ένα καφέ?Και τα δυο. Έχω γαμησει αρκετές παντρεμένες και στο παρελθόν μου γαμησαν την γκομενα και το έμαθα μετα. Και τα δυο είναι καβλα για διαφορετικούς λόγους. Το πρώτο τονώνει και επιβεβαιώνει τον ανδρισμό. Το δευτερο ξυπνάει τον ανταγωνισμό και κινητοποιεί τη λίμπιντο
Μείνε στον καφέ φίλε μου. Δεν είναι όλοι για όλα ?Γιατί δεν επινες απλά ένα καφέ?
Αυτό να μου πειςΜείνε στον καφέ φίλε μου. Δεν είναι όλοι για όλα ?
Συμφωνώ. Ειναι υποκρισία και αστείο ΟΛΟΙ να θέλουν να γαμανε άλλων αλλα όχι αλλοι τη δική τους…. Fair playΑν μια γυναικα δε θελει να δοκιμασει κατι αλλο ειναι ανεραστη,θα ειναι ετσι και με τον δικο της,τωρα λογοι που ειναι ή γινετε ετσι πολλοι.Δεν υπαρχει αθρωπος που να του ελεγες να δοκιμασει κατι αλλο και να μη θελει,απλα βεβαια δε θα πει καποια με τη μια ναι θελω,αν ηξεραν οι γυναικες οτι δε θα ειχε επιπτωσει και δε θα μαθευτει ολες μα ολες θα δοκιμαζαν .Τωρα το τι ειναι πιο πολυ καυλα να γαμας αλλου ή να σου γαμαν τη δικια σου ειναι θεμα γουστων,βεβαια και εγω δε δεχομαι να γαμας αλλουνού ,αλλα να μη θες να σου γαμανε τη δικια σου.Εμενα προσωπικα θα με καυλωνε να μου τη γαμανε αλλα με τη προυποθεση να καυλωνει και να το γουσταρει.