Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2020

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2020;

• Stekas72

Ψήφοι: 16 10,9%
  • Jean Claude

Ψήφοι: 12 8,2%
  • Kappa fi

Ψήφοι: 35 23,8%
  • Pussy wagon

Ψήφοι: 20 13,6%
  • Acapoeira

Ψήφοι: 6 4,1%
  • Whois

Ψήφοι: 26 17,7%
  • Peter van Norden

Ψήφοι: 11 7,5%
  • Barock

Ψήφοι: 7 4,8%
  • Kolonoskopos

Ψήφοι: 8 5,4%
  • nik1410

Ψήφοι: 6 4,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    147

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.107
Πόντοι
2.606
Δεν είναι καινούργιο τύπε... σύγουρα πικεριστής ανάμεσα σε βαν κώλεν, σουκερ και πικερ.

τι θα γίνει με την φετινή διοργάνωση, την original δλδ...
τι έχει αποφασίσει η BUEFA?

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
τι θα γίνει με την φετινή διοργάνωση, την original δλδ...
τι έχει αποφασίσει η BUEFA?

Η διοίκηση της BUEFA παρακολουθεί τις εξελίξεις και είναι σε επαφή με τις αρμόδιες αρχές και τους διαχειριστές.

Η έναρξη των αγώνων θα γίνει με βασικό κριτήριο την διαφύλαξη της υγείας αθλητών και κοινού.

Ακόμα και οι μέγιστοι μαλάκες (κάποιοι κάνουν εμφανίσεις και εδώ) χρίζουν ειδικής προστασίας, κάποιοι μάλιστα είναι συλλεκτικοί μαλάκες που κοσμούν το άθλημα και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να απουσιάσουν.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 85965

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Δεν είναι καινούργιο τύπε... σύγουρα πικεριστής ανάμεσα σε βαν κώλεν, σουκερ και πικερ.
σιγουρα εισαι μαλακας!
δεν ειμαι πικεριστης,γιατι κατα κυριο λογο γαμαω γκομενες,οχι πουτανες.
δεν ειμαι 120 κιλα γουρουνι σαν εσενα για να μην μπορω να σταυρωσω γκομενα με τιποτα.
εσενα μια φορα στη ζωη σου σου εκατσε μια φακλανα και εγραψες ολοκληρο διηγημα ξεφτιλιζοντας τον εαυτο σου δημοσια!
ας απολαυσουμε ενα μικρο μερος του για μια ακομα φορα

Είσαι τα πάντα για μένα.
Είσαι ο λόγος που θέλω να συνεχίσω να ζω. Ο λόγος που με κάνει να προσπαθήσω να νικήσω τα
πάθη μου που καταστρέφουν τη ζωή μου. Τη ζωή μας.
Είσαι ένας άγγελος που έριξε ο Θεός στη ζωή μου για να με σώσει. Για να μου αναπληρώσει την
αγάπη που δεν δέχτηκα από κανέναν στην ζωή μου. Δεν μου την αναπλήρωσες απλά, την
δημιούργησες εσύ. Ποτέ μου δεν είχα ονειρευτεί ότι υπάρχει πλάσμα πάνω στον πλανήτη που θα
μπορούσε να με αγαπήσει τόσο πολύ, τόσο βαθιά, τόσο ανιδιοτελώς, χωρίς να περιμένει καμία
ανταπόδοση.
Ποτέ μου δεν πίστευα στα όνειρα, ούτε ότι μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Εσύ όμως το
έκανες. Με έκανες να ονειρευτώ. Να ονειρευτώ μια ευτυχισμένη ζωή μαζί σου. Ένα σπιτικό. Έναν
γάμο. Παιδιά. Ευτυχία και γαλήνη. Τόσο μεγάλη ανάγκη την έχω την γαλήνη.
Η ψυχή μου είναι βασανισμένη. Πονάω. Η παιδική μου ηλικία ήταν καλή, γεμάτη από υλική αγάπη,
αλλά κενή από αισθήματα. Κανείς δεν με αγκάλιασε, κανείς δεν με φίλησε. Κανείς δεν πίστεψε στον
εαυτό μου. Κανείς δεν με ενθάρρυνε, δεν μου είπε ένα μπράβο, δεν με εξύψωσε, δεν καμάρωσε
για μένα.
Κανείς εκτός από εσένα, Άγγελέ μου.
Με πίστεψες, με αγάπησες, με είχες σαν Θεό σου. Με έβαλες στη ζωή σου. Σου έδωσα αγάπη...
Όση αγάπη μου... επίτρεψαν οι αντιστάσεις μου και ο φόβος μου να αφεθώ. Νιώθω ότι θέλω να
σου δώσω ένα σύμπαν γεμάτο αγάπη αλλά οι φόβοι μου με σταματάνε και με αφήνουν να σου
δώσω μόνο ένα... ψίχουλο αγάπης.
Να ξερες όμως πόσο πολύ σε αγαπάω. Πόσο έκλαψα και υπέφερα. Πόσο κλαίω και υποφέρω αυτές
τις μέρες της απουσίας σου. Μου λείπεις. Λείπουν τα πάντα σου. Λείπει το χαμόγελό σου που
φώτιζε το μουντό μου σπίτι και την σκοτεινή ψυχή μου. Λείπουν τα πανέμορφα μάτια σου που
τρόμαζα να τα κοιτάξω πολύ ώρα γιατί με μάγευαν. Έχανα τα λογικά μου.
Σε ερωτεύτηκα παράφορα. Εγώ που δεν πίστευα σε έρωτες και... «χαζομάρες» όπως συνήθιζα να τα
αποκαλώ. Εγώ τώρα πεθαίνω από τον έρωτα και την απουσία σου.
Σε λάτρεψα. Εγώ που φοβόμουν να πω ένα «σ’ αγαπώ» στην ίδια μου την οικογένεια μου. Που δεν
τόλμησα να αποχαιρετήσω τον πατέρα μου. Που δεν του είπα ποτέ πόσο τον αγαπώ, πριν τον χάσω
για πάντα. Που δεν είχα το κουράγιο να φιλήσω την μάνα που με γέννησε.
Σε έβαλα μέσα στην ψυχή μου. Έγινες η ψυχή μου. Έγινες ο Θεός μου. Εγώ που δεν πίστευα σε
κανέναν Θεό. Εγώ από το μοιραίο εκείνο βράδυ και μετά προσεύχομαι κάθε στιγμή, σε κάθε
εικόνισμα, σε κάθε Άγιο, στην Παναγία και στον Θεό να σε φέρει πίσω στο σπίτι μας. Να σε φέρει
πίσω στη ζωή μου. Να με ξανακάνει να ζήσω.
Έταξα πράγματα για σένα. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να ακούσω ξανά τη φωνούλα σου. Την
υπέροχη μελωδία της φωνής σου που γέμιζε το σπίτι μας.

πουστεκας72 ο αρχιπυρφορος

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Φοβερό πόνημα !
Πρόκειται για πρύτανη της μαλακίας.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
ας απολαυσουμε ενα μικρο μερος του για μια ακομα φορα

στεκας72 ο αρχιπυρφορος
Είσαι τα πάντα για μένα...
...υπέροχη μελωδία της φωνής σου που γέμιζε το σπίτι μας.
φαίνεται πολύ λάμψη έβλεπε μικρός  :cheesy:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746

Συνημμένα

• images (14).jpg
    images (14).jpg
    7,7 KB · Εμφανίσεις: 25
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Η διοίκηση της BUEFA παρακολουθεί τις εξελίξεις και είναι σε επαφή με τις αρμόδιες αρχές και τους διαχειριστές.

Η έναρξη των αγώνων θα γίνει με βασικό κριτήριο την διαφύλαξη της υγείας αθλητών και κοινού.

Ακόμα και οι μέγιστοι μαλάκες (κάποιοι κάνουν εμφανίσεις και εδώ) χρίζουν ειδικής προστασίας, κάποιοι μάλιστα είναι συλλεκτικοί μαλάκες που κοσμούν το άθλημα και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να απουσιάσουν.

Δηλαδή σαν τo champions league ένα πράγμα.

Ποιοι είναι στη Bouefa;

Υπάρχει αντίστοιχα και Bourdeleague ?

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Ρε γελοίε χοντρέ  πουStekas72, μοσχάρι των 120 kg.
Μία γκόμενα χτύπησες στη ζωή σου, σε παράτησε, έκλαιγες μερόνυχτα και την παρακαλούσες να γυρίσει πισω και έγραψες ολόκληρο διήγημα για να μείνει η ξεφτίλα σου παντοτινή.
Μη μιλάς ,κάτσε στο δωματιάκι σου στην Καισαριανή και παίξε το πουλάκι σου.

:2funny: :2funny: :2funny:

Ο Stekas72 ή πουStekas72 ή Στόκος κλπ  :2funny: :2funny:

Είναι ένας αμόρφωτος χοντρομπαλάς 120 κιλά με μπάκα

και ΑΝ, λέμε ΑΝ, έχει αυστραλέζικο διαβατήριο και έχει γεννηθεί
και μεγαλώσει στην Αυστραλία, και ΔΕΝ πάει
εκεί να γλυτώσει από την κατάσταση αυτή της κρίσης
είναι ΖΩΟΝ και είναι ο μεγαλύτερος ΜΑΛΑΚΑΣ όλων των εποχών !

Stekas72  ο Αυστραλοπίθηκος ! :2funny: :2funny:

Australopithecus  :2funny: :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.quickmeme.com/img/f5/f57cd197ad852d55ce1910f500365feffa802bc9640b7a8cb83bc0fb77e0088b.jpg[/img[/URL]]

Stekas72  ο [b]Αυστραλοπίθηκος[/b] ! :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Δηλαδή σαν τo champions league ένα πράγμα.

Ποιοι είναι στη Bouefa;

Υπάρχει αντίστοιχα και Bourdeleague ?

Buefa....bourdelaleague...

Επαθλα; Μεταγραφες; Ομαδες; Σπονσορες;

Πρεπει να μπουν σε μια ταξη ολα αυτα, ειναι καπως χυμα ακομα.

Αν στηθει σωστα, παει για συνδρομη μετα και αρχιζουν τα εσοδα.

:S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506
To playmobil που είναι σήμερα;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
To playmobil που είναι σήμερα;

Τυπε, κανε ενα break και ελα να εξηγησεις-διδαξεις τη τεχνικη φασολαδα στο μετρο.

Αν δεις οτι καταβαινουν, μιλα και για το συνδυασμο με ελιες-φετα να το παμε σε αλλο επιπεδο.

Ελα να διδαξεις τυπε, οι νεοι εχουν ερωτηματα και πρεπει να λαβουν υπευθυνες απαντησεις και διδαχες.

:S

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.923
Πόντοι
1.346

:S :S :S

Συνημμένα

• SOS - ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΒΑΤΕΨΤΕ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΤΣΑΡΔΙΑ.........png
    SOS - ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΒΑΤΕΨΤΕ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΤΣΑΡΔΙΑ.........png
    175,3 KB · Εμφανίσεις: 31

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686

http://[URL unfurl="true"]www.quickmeme.com/img/f5/f57cd197ad852d55ce1910f500365feffa802bc9640b7a8cb83bc0fb77e0088b.jpg[/img[/URL]]

( με βάση το ΠΡΟΦΙΛ του , στην πραγματική ζωή μπορεί να
  είναι καλύτερος , ή χειρότερος !)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506

[/quote]

Αυτα τα ποστ πουα τα επαναλαμβανεις αυτουσια για χρονια τα εχεις αποθηκευμενα καπου ανα προφιλ ή τα γραφεις καθε φορα ακριβως τα ιδια;

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936

[/quote]

Bourd Wars

Η bouefa περνάει κρίση.

Τιμές σπιλώνονται καθως μια ανένδοτη επίθεση εναντίων του ιδρυτή της Kon Steka και τους ακόλουθους του, λαμβάνει χώρα παράλληλα με την κρίση αξιών.

Οι ψηφοφόροι είναι διχασμένοι. Σε μια κίνηση αιφνιδιασμού ο markosp και οι συν’αυτον προσπάθησαν να κλέψουν τα σκήπτρα του διαγωνισμού Mr. Malakas 2020.

Μαστροποί και χαβαλέδες βρίσκονται σε ειρηνευτική αποστολή στο forum Κοινότητα με σκοπό να πείσουν τον Jedi Christos Vladimir Savvidis να αναλάβει πρωτοβουλία συνάντησης με όλες τις πλευρές.

Μέσα σε αυτή την ανεμοδούρα, μια νέα ένωση δημιουργείται από μέχρι πρόσφατα ορκισμένους εχθρούς, για την αναβίωση του διαγωνισμού.

Η συνέχεια εδώ...

[URL unfurl="true"]https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=313287.msg9407909#msg9407909[/URL]

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 85965

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
πουστεκας72 =eνας πανχοντρος,βλακας,αταλαντος,τεμπελης,θρασυδειλος που γραφει διηγημα για την απολυτη καταντια του!
και εγω αν εμοιαζα με αυτο το παχυδερμο και με ειχαν ξεβρακωσει κανονικα σε ενα σαιτ που πισω απο την ανωνυμια μπορω να κοροιδευω κοσμο και να φτιαξω μια φανταστικη περσονα για το ποιος θα ηθελα να ημουν,για να απαλυνω τον πονο της θλιβερης μου υπαρξης,θα εκνευριζομουν!

τι σκουπιδι!
εκανε την ξεφτιλα του διηγημα!

Όταν έκλειναν τα ματάκια σου έσκιζε η ψυχή μου γιατί κοιμόσουν και μου έλειπε η παρουσία σου
και ο χρόνος μαζί σου. Τότε το μόνο που μπορούσα να κάνω είναι να σε χαζεύω με τις ώρες που
κοιμόσουν μέχρι να με πάρει και μένα ο ύπνος.
Μου λείπει η καληνύχτα σου και η καλημέρα σου. Όταν με φώναζες να σηκωθώ και εγώ δεν
ξυπνούσα. Το πόσο πολύ με φρόντιζες και εγώ απλά σου ανταπέδιδα ένα ψίχουλο από όσα έκανες
εσύ για μένα.
Μου λείπει το γέλιο σου. Το πόσο με νευρίαζες όταν φόραγες τα γυαλάκια σου γιατί έκρυβαν τα
μοναδικά ματάκια σου. Και εγώ δεν ήθελα να σε φιλήσω όταν τα φόραγες. Ήμουν τόσο ηλίθιος...
Μου λείπουν τα πάντα πάνω σου. Η κάθε μικρή λεπτομέρεια που έκανε τη ζωή μου μοναδική μαζί
σου. Θυμάμαι πόσο με τσάτιζε που κρέμαγες τα ρουχαλάκια σου στον δικό μου χώρο και εγώ τα
έβγαζα και τα κρέμαγα πιο δίπλα. Πόσο θα θελα να σουν εδώ τώρα και να τα κρέμαγες ξανά εκεί
ακριβώς που το έκανες...
Ήθελα να ξέρεις ότι προσπάθησα να δώσω τέλος στη ζωή μου. Πήρα κάποια χάπια και ήπια μαζί
λίγο ποτό. Δεν τα κατάφερα να φύγω. Όχι γιατί είμαι δειλός, αλλά γιατί σου χρωστάω κάτι. Σου
χρωστάω μια συγνώμη που πρέπει να σου την πω από κοντά. Σου χρωστάω μια αγκαλιά, ένα φιλί
και ένα ταξίδι. Αυτό το ταξίδι που ονειρέυτηκα να το κάνω μαζί σου.
Προσεύχομαι στον Θεό κάθε στιγμή. Να σε γυρίσει πίσω. Να με συγχωρήσεις. Να ακούσω την
φωνούλα σου. Να διαβάσω ένα μήνυμα σου και να μου δοθεί μια τελευταία ευκαιρία να σε δω,
ώστε να προσπαθήσω σκληρά να σε πείσω ότι μετάνιωσα και ότι σε χρειάζομαι όσο κανέναν άλλον
στη ζωή μου.
Χρειάζομαι την ζωή μου. Εσένα. Τον άγγελό μου. Τον σύντροφο μου. Τον άνθρωπο που θα φέρει
στον κόσμο το παιδί μου. Τον άνθρωπο που θα πεθάνει μαζί μου στα γεράματα μου. Που θα μου
κρατάει το χέρι μέχρι την τελευταία μας κατοικία μαζί.
Τον άνθρωπο που ερωτεύτηκα πριν ακόμα γεννηθώ και που θα ερωτευτώ και στην επόμενη ζωή
μου.

πουστεκας72 ο τελευταιος των τελευταιων
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ahmed Butt

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2020
Like
107
Πόντοι
6
πουστεκας72 =eνας πανχοντρος,βλακας,αταλαντος,τεμπελης,θρασυδειλος που γραφει διηγημα για την απολυτη καταντια του!
και εγω αν εμοιαζα με αυτο το παχυδερμο και με ειχαν ξεβρακωσει κανονικα σε ενα σαιτ που πισω απο την ανωνυμια μπορω να κοροιδευω κοσμο και να φτιαξω μια φανταστικη περσονα για το ποιος θα ηθελα να ημουν,για να απαλυνω τον πονο της θλιβερης μου υπαρξης,θα εκνευριζομουν!

τι σκουπιδι!
εκανε την ξεφτιλα του διηγημα!

Όταν έκλειναν τα ματάκια σου έσκιζε η ψυχή μου γιατί κοιμόσουν και μου έλειπε η παρουσία σου
και ο χρόνος μαζί σου. Τότε το μόνο που μπορούσα να κάνω είναι να σε χαζεύω με τις ώρες που
κοιμόσουν μέχρι να με πάρει και μένα ο ύπνος.
Μου λείπει η καληνύχτα σου και η καλημέρα σου. Όταν με φώναζες να σηκωθώ και εγώ δεν
ξυπνούσα. Το πόσο πολύ με φρόντιζες και εγώ απλά σου ανταπέδιδα ένα ψίχουλο από όσα έκανες
εσύ για μένα.
Μου λείπει το γέλιο σου. Το πόσο με νευρίαζες όταν φόραγες τα γυαλάκια σου γιατί έκρυβαν τα
μοναδικά ματάκια σου. Και εγώ δεν ήθελα να σε φιλήσω όταν τα φόραγες. Ήμουν τόσο ηλίθιος...
Μου λείπουν τα πάντα πάνω σου. Η κάθε μικρή λεπτομέρεια που έκανε τη ζωή μου μοναδική μαζί
σου. Θυμάμαι πόσο με τσάτιζε που κρέμαγες τα ρουχαλάκια σου στον δικό μου χώρο και εγώ τα
έβγαζα και τα κρέμαγα πιο δίπλα. Πόσο θα θελα να σουν εδώ τώρα και να τα κρέμαγες ξανά εκεί
ακριβώς που το έκανες...
Ήθελα να ξέρεις ότι προσπάθησα να δώσω τέλος στη ζωή μου. Πήρα κάποια χάπια και ήπια μαζί
λίγο ποτό. Δεν τα κατάφερα να φύγω. Όχι γιατί είμαι δειλός, αλλά γιατί σου χρωστάω κάτι. Σου
χρωστάω μια συγνώμη που πρέπει να σου την πω από κοντά. Σου χρωστάω μια αγκαλιά, ένα φιλί
και ένα ταξίδι. Αυτό το ταξίδι που ονειρέυτηκα να το κάνω μαζί σου.
Προσεύχομαι στον Θεό κάθε στιγμή. Να σε γυρίσει πίσω. Να με συγχωρήσεις. Να ακούσω την
φωνούλα σου. Να διαβάσω ένα μήνυμα σου και να μου δοθεί μια τελευταία ευκαιρία να σε δω,
ώστε να προσπαθήσω σκληρά να σε πείσω ότι μετάνιωσα και ότι σε χρειάζομαι όσο κανέναν άλλον
στη ζωή μου.
Χρειάζομαι την ζωή μου. Εσένα. Τον άγγελό μου. Τον σύντροφο μου. Τον άνθρωπο που θα φέρει
στον κόσμο το παιδί μου. Τον άνθρωπο που θα πεθάνει μαζί μου στα γεράματα μου. Που θα μου
κρατάει το χέρι μέχρι την τελευταία μας κατοικία μαζί.
Τον άνθρωπο που ερωτεύτηκα πριν ακόμα γεννηθώ και που θα ερωτευτώ και στην επόμενη ζωή
μου.

πουστεκας72 ο τελευταιος των τελευταιων
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

παράδειγμα για το πως δεν πρέπει να είναι ένας άντρας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom