Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 74.842
- Πόντοι
- 12.756
Γιατί δεν προτείνατε κάποιον, όταν μαζεύαμε τους υποψήφιους;;;
Πάρτε το κατζίον μου τώρα!
γιατι βρε μπαγλαμα αφησες μικρό περιθωριο .. τρωγόσουνα να ανοιξεις το μαγαζι
Γιατί δεν προτείνατε κάποιον, όταν μαζεύαμε τους υποψήφιους;;;
γιατι βρε μπαγλαμα αφησες μικρό περιθωριο .. τρωγόσουνα να ανοιξεις το μαγαζι
δεν προλαβαΓιατί δεν προτείνατε κάποιον, όταν μαζεύαμε τους υποψήφιους;;;
Εγώ βεργκαρα εβαλα@The Saint* O τραβαμουης ποιος ειναι?Στην επιλογη βυζαρες Βεργκαρα επρεπε να προστεθει και η κωλαρα της
Εχεις κονε?Γιατι κι εγω εμπαινα ΣοφακιΕγώ βεργκαρα εβαλα
Ο Τραμουντάνα.@The Saint* O τραβαμουης ποιος ειναι?Στην επιλογη βυζαρες Βεργκαρα επρεπε να προστεθει και η κωλαρα της
Έχει ο αγιοςΕχεις κονε?Γιατι κι εγω εμπαινα Σοφακι
Εκει και στον μουνοβαγονη πηγε το μυαλο μου.Νομιζω θα απεχω απο την ψηφοφορια,δεν βαλατε εγχωριες βυζαρες-κωλαρες,αμαν αυτη η ξενομανιαΟ Τραμουντάνα.
πάγαινε σε κανένα πανηγύρι....Εκει και στον μουνοβαγονη πηγε το μυαλο μου.Νομιζω θα απεχω απο την ψηφοφορια,δεν βαλατε εγχωριες βυζαρες-κωλαρες,αμαν αυτη η ξενομανια
Εκει και στον μουνοβαγονη πηγε το μυαλο μου.Νομιζω θα απεχω απο την ψηφοφορια,δεν βαλατε εγχωριες βυζαρες-κωλαρες,αμαν αυτη η ξενομανια
Tα αποφευγω.Εχει πολλα μελη ομως,που θα ταιριαζαν μια χαρα σε τετοια ιβεντ.Τωρα αν εσυ καταλαβες,οτι εννοω πως ειναι για τα πανηγυρια,δικο σου θεμαπάγαινε σε κανένα πανηγύρι....
Αναβλήθηκαν μαν λογο του δυσάρεστου γεγονός στην Ικαρία.πάγαινε σε κανένα πανηγύρι....
Πες τα με τις γαμιολεςΌταν είχα βάλει κώλο Ιωάννας Τριανταφυλλίδου, μπάζο την ανεβάζατε, ξυλάγκουρο τη κατεβάζατε...
Χμ,δεν το ενθυμουμαι,αλλα ακουγεται λογικο.Τι να την κανεις γκομενα 1,80?Για να αλλαζει λαμπες?Όταν είχα βάλει κώλο Ιωάννας Τριανταφυλλίδου, μπάζο την ανεβάζατε, ξυλάγκουρο τη κατεβάζατε...
To τσιγαριζεις το κριθαρακι?Tο πουλεν μου ειναι 3ο..Και αν ελειπε η καριολα η βεργκαρα θα χτυπαγε τον Αλεξ στην κορυφη!!!
Μπηκαν και οι ισαποστακηδες τωρα και δεν ψηφιζω-δεν με εκφραζουν οι υποψηφιοι κτλ και χαλασε η μανεστρα
Προσωπικά με βολεύει πολύ. Στεκόμαστε όρθιοι και της κάνω γλειφομούνι χωρίς να σκύβω.Χμ,δεν το ενθυμουμαι,αλλα ακουγεται λογικο.Τι να την κανεις γκομενα 1,80?Για να αλλαζει λαμπες?
...ναι αλλα κουραστικο! Ανεβα να φιλησεις, κατεβα να γαμησεις, σε τρωει η αποσταση κ ο δρομοςΠροσωπικά με βολεύει πολύ. Στεκόμαστε όρθιοι και της κάνω γλειφομούνι χωρίς να σκύβω.