κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.817
- Πόντοι
- 19.795
Η καλυτερη σουνοθεία μαν , εντελως
Η καλυτερη σουνοθεία μαν , εντελως
Χωρις φωτοσοπιά εντελώς αδιάφορη ειναι και τίγκα στην κυτταρίτιδα. Κωλάρα δεν τη λες με την καμία.απο τη κωλαρα της Τζενιφερ Λοπεζ;
Ποσο αλλο φωτοσοπ ρε φιλε??
Μας μπερδέψατε... Τελικά που τους ρίξατε;Εδω μεσα δεν υπαρχουν ξερολες, μονο καλοπροαιρετοι αναζητητες της μοναδικης αληθειας, γνησιοι απογονοι του Σωκρατη.
ντροπη σας!
edit: ξεχασα να τονισω οτι τον εχουν ολοι > 25 π.
Τι να κανω; Ο @Νιπλης που εχει τις αυθεντικες, ολογυμνη με κυταριτιδα ζηταει ενα σκασμο λεφτα για να μου τις στειλει σε πμ ο καριολης.Ποσο αλλο φωτοσοπ ρε φιλε??
Σοφια Βεργκαρα ξεκαθαρα, η αλλη εχει κυταριτιδαΜας μπερδέψατε... Τελικά που τους ρίξατε;
από που και ως πουβαλε και saul
Φυσικα, αφου τον μετρανε απο την κωλοτρυπιδαΕδω μεσα δεν υπαρχουν ξερολες, μονο καλοπροαιρετοι αναζητητες της μοναδικης αληθειας, γνησιοι απογονοι του Σωκρατη.
ντροπη σας!
Γαμάνε ακατάπαυστα, δεν προλαβαίνουν να γράψουνΕγώ έχω μια απορία. Βλέπω στα ακριβά call girls κριτικές από κάποια μέλη που δε συμμετέχουν καν στο φόρουμ!!!
Έχει ο άλλος 5 μηνύματα και 39 κριτικές!!!
22 cm ήταν!!! Τι έγινε μαν;;; Ανέβηκε ο μέσος όρος και τώρα τι;;;; Δηλαδή είμαι στους μικροψώληδες;;;Εδω μεσα δεν υπαρχουν ξερολες, μονο καλοπροαιρετοι αναζητητες της μοναδικης αληθειας, γνησιοι απογονοι του Σωκρατη.
ντροπη σας!
Ετσι ειναι φιλαρακι, δεν φταιμε εμεις, φταιει η κλιματικη αλλαγη και ο πολεμος στην Ουκρανια22 cm ήταν!!! Τι έγινε μαν;;; Ανέβηκε ο μέσος όρος και τώρα τι;;;; Δηλαδή είμαι στους μικροψώληδες;;;
41% ο Πιπης μου, νομίζω νικάω δίκαια.22 cm ήταν!!! Τι έγινε μαν;;; Ανέβηκε ο μέσος όρος και τώρα τι;;;; Δηλαδή είμαι στους μικροψώληδες;;;
και ουτε προκειται οταν εχεις αντιπαλο τον Αλεξ.Ψήφισα τον εαυτό μου
Δεν έχω κερδίσει ποτέ ψηφοφορία στο bou
που να την κερασω ρε? δεν μου αρεσουν αυτοι οι υποψηφιοι εχει αλλους πιο σπασαρχιδες
ασε που οι μισοι απο αυτους εχουν φαει μπαν η δεν μπαινουν και τους εχουμε ξεχασει ηδη