Νέα

Ο Μέσος Σχολιαστής ξερόλας του Bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 225
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός από τους παρακάτω Θεωρείτε ότι είναι ο πιο αντιπροσωπευτικός ξερόλας;

• The Saint!

Ψήφοι: 9 12,9%
  • Νίπλης

Ψήφοι: 15 21,4%
  • Τραβαμούνης

Ψήφοι: 2 2,9%
  • Ζαν Κλωντ Βαν Ντάμας Κούπα

Ψήφοι: 5 7,1%
  • Παπαφίλλιπας

Ψήφοι: 11 15,7%
  • Αλέξ 71

Ψήφοι: 22 31,4%
  • Saul

Ψήφοι: 2 2,9%
  • Kalogero

Ψήφοι: 6 8,6%
  • Tελης Σταλόνε 6969

Ψήφοι: 4 5,7%
  • dem

Ψήφοι: 8 11,4%
  • Κωστάκηδες (γενικώς)

Ψήφοι: 3 4,3%
  • Πι χις 75 (τιμής ένεκεν)

Ψήφοι: 5 7,1%
  • Στην πούτσα μου, ψηφίζω τις βυζάρες της Σοφίας Βεργκάρα

Ψήφοι: 11 15,7%
  • Στα παπάρια μου, ψηφίζω την κωλάρα της Τζένιφερ Λόπεζ

Ψήφοι: 7 10,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    70
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.049
Πόντοι
25.467
Βάλε και αυτον τον καριολη που περιμενει να περάσει ενα λεπτο για να γραψει 2ο μηνυμα για να μην συγχωνευτει

Δεν δύναμαι πλέον. Παρήλθε ο χρόνος.

Θα τον έχω υπόψη όμως στην επόμενη ψηφοφορία με θέμα: Ποιός θεωρείτε ότι κατέχει την μεγαλύτερη συλλογή από τσοντοβιντεάκια διασημοτήτων. :sunglasses:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.557
Πόντοι
3.656
Δεν δύναμαι πλέον. Παρήλθε ο χρόνος.

Θα τον έχω υπόψη όμως στην επόμενη ψηφοφορία με θέμα: Ποιός θεωρείτε ότι κατέχει την μεγαλύτερη συλλογή από τσοντοβιντεάκια διασημοτήτων. :sunglasses:
ο τσελεμπρες.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.723
Πόντοι
12.756

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.315
Πόντοι
3.846
Eννοείται ότι στηρίζουμε την πρωτοβουλία του συναγωνιστή Αγίου. 3ψηφιος αριθμός μηνυμάτων, πονάτε εσείς που λέγατε ότι θα πάει άπατο;

Ας ξεκινήσουμε από τον ορισμό του μέσου ξερόλα.
Ξερόλας είναι αυτός που τρέχει να σχολιάσει όλα τα θέματα όποιο και να είναι το περιεχόμενο. Έχει αυτοπεποίθηση καθώς θεωρεί ότι αυτό που γράφει είναι το σωστό, ενώ όταν κάποιος του λέει με επιχειρήματα ότι είναι λάθος ή δεν απαντά ή λέει κάτι αόριστο (του τύπου δεν κατάλαβες τι σου είπα, είναι άλλη περίπτωση κτλ). Ο ξερόλας δηλαδή είναι και δήθεν.

Ο ακραίος ξερόλας νιώθει μια ανάγκη να σχολιάσει για τα πάντα ακόμη και αν το θέμα δεν τον αφορά. Ας πούμε μπαίνει να γράψει για ένα στούντιο στην Αλεξανδρούπολη ενώ δε σκοπεύει να πάει ποτέ του.

Ο μέσος ξερόλας χτυπάει μία συγκεκριμένη (μεγάλη) γκάμα θεμάτων. Ας πούμε γράφει για ρόδα, ταινίες, αγοραίο έρωτα, πολεμικές τέχνες, γυμναστήριο αλλά όχι για χώρες του εξωτερικού. Σε αυτή την κατηγορία θα έβαζα τον Τέλη και τον Αργυρότοξο επειδή έχουν πολύ μεγάλη γκάμα που σχολιάζουν.

Εγώ δεν είμαι ξερόλας ,αλλά επειδή είχα την ατυχία να συνανστραγώ τέτοιους ανθρώπους ,τους έχω ψυχολογήσει.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.338
Πόντοι
4.546
Eννοείται ότι στηρίζουμε την πρωτοβουλία του συναγωνιστή Αγίου. 3ψηφιος αριθμός μηνυμάτων, πονάτε εσείς που λέγατε ότι θα πάει άπατο;

Ξερόλας είναι αυτός που τρέχει να σχολιάσει όλα τα θέματα όποιο και να είναι το περιεχόμενο. Έχει αυτοπεποίθηση καθώς θεωρεί ότι αυτό που γράφει είναι το σωστό, ενώ όταν κάποιος του λέει με επιχειρήματα ότι είναι λάθος ή δεν απαντά ή λέει κάτι αόριστο (του τύπου δεν κατάλαβες τι σου είπα, είναι άλλη περίπτωση κτλ). Ο ξερόλας δηλαδή είναι και δήθεν.

Ο ακραίος ξερόλας νιώθει μια ανάγκη να σχολιάσει για τα πάντα ακόμη και αν το θέμα δεν τον αφορά. Ας πούμε μπαίνει να γράψει για ένα στούντιο στην Αλεξανδρούπολη ενώ δε σκοπεύει να πάει ποτέ του.

Ο μέσος ξερόλας χτυπάει μία συγκεκριμένη (μεγάλη) γκάμα θεμάτων. Ας πούμε γράφει για ρόδα, ταινίες, αγοραίο έρωτα, πολεμικές τέχνες, γυμναστήριο αλλά όχι για χώρες του εξωτερικού. Σε αυτή την κατηγορία θα έβαζα τον Τέλη και τον Αργυρότοξο επειδή έχουν πολύ μεγάλη γκάμα που σχολιάζουν.

Εγώ δεν είμαι ξερόλας ,αλλά επειδή είχα την ατυχία να συνανστραγώ τέτοιους ανθρώπους ,τους έχω ψυχολογήσει.
Με λίγα λόγια έχει άποψη για όλους και για όλα...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.064
Πόντοι
19.795
Eιστε ανωμαλοι και ντιγκιντανγκες ολοι εδω μεσα. Σε λιγο θα γραφετε και συνταγες απο Κοσμοπολιταν.

Ακους εκει ο Παπαφιλιπας πιο πολλους ψηφους απο τη κωλαρα της Τζενιφερ Λοπεζ;:confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.723
Πόντοι
12.756

αρα με τον παραπανω ορισμο εγω εξαιρουμαι της διαδικασίας , ΞΕΚΑΘΑΡΑ :rockon::rockon::rockon:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.064
Πόντοι
19.795
JLo_Beauty2.jpg

Stories