Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.723
- Πόντοι
- 12.756
Βάλε και αυτον τον καριολη που περιμενει να περάσει ενα λεπτο για να γραψει 2ο μηνυμα για να μην συγχωνευτει
argyrotoxos
Σας μερσω..του τον εκατσα ηδη!!
Βάλε και αυτον τον καριολη που περιμενει να περάσει ενα λεπτο για να γραψει 2ο μηνυμα για να μην συγχωνευτει
ο τσελεμπρες.Δεν δύναμαι πλέον. Παρήλθε ο χρόνος.
Θα τον έχω υπόψη όμως στην επόμενη ψηφοφορία με θέμα: Ποιός θεωρείτε ότι κατέχει την μεγαλύτερη συλλογή από τσοντοβιντεάκια διασημοτήτων.
ο τσελεμπρες.
επρεπε να μπει και σε αυτη την ψηφοφορια η πουστρα αυτος ..ο τσελεμπρες.
Και ειναι ΚΑΙ ο πρωταγωνιστης!!!!!Στανταράκι πλέον.
Ολα στημένα αδερφε...
Γαμα τα πάμε για μάνδρα ολοταχώς.Ολα στημένα αδερφε...
Σαν τον ΟΠΑΠ γιναμε εδω με΄σα
τραβα τυπε γιατι οσο καθεσαι εδω σε βλεπω να σε βαζουν σε καμιά ψηφοφορία και εσεναΓαμα τα πάμε για μάνδρα ολοταχώς.
Με λίγα λόγια έχει άποψη για όλους και για όλα...Eννοείται ότι στηρίζουμε την πρωτοβουλία του συναγωνιστή Αγίου. 3ψηφιος αριθμός μηνυμάτων, πονάτε εσείς που λέγατε ότι θα πάει άπατο;
Ας ξεκινήσουμε από τον ορισμό του μέσου ξερόλα.
Ξερόλας είναι αυτός που τρέχει να σχολιάσει όλα τα θέματα όποιο και να είναι το περιεχόμενο. Έχει αυτοπεποίθηση καθώς θεωρεί ότι αυτό που γράφει είναι το σωστό, ενώ όταν κάποιος του λέει με επιχειρήματα ότι είναι λάθος ή δεν απαντά ή λέει κάτι αόριστο (του τύπου δεν κατάλαβες τι σου είπα, είναι άλλη περίπτωση κτλ). Ο ξερόλας δηλαδή είναι και δήθεν.
Ο ακραίος ξερόλας νιώθει μια ανάγκη να σχολιάσει για τα πάντα ακόμη και αν το θέμα δεν τον αφορά. Ας πούμε μπαίνει να γράψει για ένα στούντιο στην Αλεξανδρούπολη ενώ δε σκοπεύει να πάει ποτέ του.
Ο μέσος ξερόλας χτυπάει μία συγκεκριμένη (μεγάλη) γκάμα θεμάτων. Ας πούμε γράφει για ρόδα, ταινίες, αγοραίο έρωτα, πολεμικές τέχνες, γυμναστήριο αλλά όχι για χώρες του εξωτερικού. Σε αυτή την κατηγορία θα έβαζα τον Τέλη και τον Αργυρότοξο επειδή έχουν πολύ μεγάλη γκάμα που σχολιάζουν.
Εγώ δεν είμαι ξερόλας ,αλλά επειδή είχα την ατυχία να συνανστραγώ τέτοιους ανθρώπους ,τους έχω ψυχολογήσει.
Eννοείται ότι στηρίζουμε την πρωτοβουλία του συναγωνιστή Αγίου. 3ψηφιος αριθμός μηνυμάτων, πονάτε εσείς που λέγατε ότι θα πάει άπατο;
Ας ξεκινήσουμε από τον ορισμό του μέσου ξερόλα.
Ξερόλας είναι αυτός που τρέχει να σχολιάσει όλα τα θέματα όποιο και να είναι το περιεχόμενο. Έχει αυτοπεποίθηση καθώς θεωρεί ότι αυτό που γράφει είναι το σωστό, ενώ όταν κάποιος του λέει με επιχειρήματα ότι είναι λάθος ή δεν απαντά ή λέει κάτι αόριστο (του τύπου δεν κατάλαβες τι σου είπα, είναι άλλη περίπτωση κτλ). Ο ξερόλας δηλαδή είναι και δήθεν.
Ο ακραίος ξερόλας νιώθει μια ανάγκη να σχολιάσει για τα πάντα ακόμη και αν το θέμα δεν τον αφορά. Ας πούμε μπαίνει να γράψει για ένα στούντιο στην Αλεξανδρούπολη ενώ δε σκοπεύει να πάει ποτέ του.
Ο μέσος ξερόλας χτυπάει μία συγκεκριμένη (μεγάλη) γκάμα θεμάτων. Ας πούμε γράφει για ρόδα, ταινίες, αγοραίο έρωτα, πολεμικές τέχνες, γυμναστήριο αλλά όχι για χώρες του εξωτερικού. Σε αυτή την κατηγορία θα έβαζα τον Τέλη και τον Αργυρότοξο επειδή έχουν πολύ μεγάλη γκάμα που σχολιάζουν.
Εγώ δεν είμαι ξερόλας ,αλλά επειδή είχα την ατυχία να συνανστραγώ τέτοιους ανθρώπους ,τους έχω ψυχολογήσει.
Ε τώρα είναι που θα χορτάσει ο πάτος σας ψηφαλάκια.αρα με τον παραπανω ορισμο εγω εξαιρουμαι της διαδικασίας , ΞΕΚΑΘΑΡΑ
Τι ψηφισες μαν;ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ
νοθεία μαν , εντελωςΤι ψηφισες μαν;