Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Ξεκινα απο τωρα τη μουνοκλαψα στον Αντι γιατι σε βλεπω να μαζευεις πολλες και φετος...
Ξεκινα απο τωρα τη μουνοκλαψα στον Αντι γιατι σε βλεπω να μαζευεις πολλες και φετος...
ειχαμε και το θεματακι με την παρις φετος που ειχε κοντρα αιματα παθη κλπ κλπ
ειχαμε και το θεματακι με την παρις φετος που ειχε κοντρα αιματα παθη κλπ κλπ
πως τα βλεπεις?
δεν εχω την τεχνογνωσια τυπε,λιγους αλλα καλους φιλους,δεν μπορω να εγγυηθω το αδιαβλητο της διαδικασιας,οπως ηταν παλια δηλαδηΑνοιξε το τυπε θα βοηθησω και εγω....
-Να υπαρξει ενα διαστημα 2-3 εβδομαδων που ενεργα μελη να προτεινουν αλλα ενεργα μελη σαν υποψηφιους.Γενικα οι υποψηφιοι να ειναι ενεργα μελη και οχι πεθαμενα νικς.
Κατεβαίνεις φέτος υποψήφιος;δεν εχω την τεχνογνωσια τυπε,λιγους αλλα καλους φιλους,δεν μπορω να εγγυηθω το αδιαβλητο της διαδικασιας,οπως ηταν παλια δηλαδη
Εσυ θα αντεξεις με το ονομα σου στη λίστα ή θα ζαλισεις τα αρχιδια του Αντισθενη να σε βγάλει απο εκει μεσα.Δεν είχαμε κανένα θεματάκι.
Απλώς ο τύπος γράφει καραμούφα κριτικές και απορώ πως τον αφήνει η διεύθυνση και εξακολουθεί να υπάρχει στο φόρουμ και μάλιστα με 10 κλώνους.
Αν γουστάρετε μούφα κριτικές ψηφίστε τον.
Και να κατεβει τυπε δεν εχει ελπιδες διακρισης. Πανε οι εποχες που ο Νασος ηταν αναμεσα στους 10 -12 καλυτερους μαλακες του site. Περασμενα μεγαλεια, πλεον υπαρχουν νεοι και πολυ καλυτεροι μαλακες απο αυτον. Συν τα μονιμα φαβορι...... ονοματα δεν λεμε...Κατεβαίνεις φέτος υποψήφιος;
Περασμένα μεγαλεία...Και να κατεβει τυπε δεν εχει ελπιδες διακρισης. Πανε οι εποχες που ο Νασος ηταν αναμεσα στους 10 -12 καλυτερους μαλακες του site. Περασμενα μεγαλεια, πλεον υπαρχουν νεοι και πολυ καλυτεροι μαλακες απο αυτον. Συν τα μονιμα φαβορι...... ονοματα δεν λεμε...
Θα κατεβεις ως υποψηφιος στις εκλογες φετος;
Θα κατεβεις ως υποψηφιος στις εκλογες φετος;
θα βγουμε ολοι απο την ψηφοφορια οπως το 2023 τωρα που μας εδειξαν τον δρομο ο κοτονιπλης και ο κοτοπουρνας