The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.459
- Πόντοι
- 25.467
Το ζαβό βάλατε υπογραφή φιλτατε?
Αν έχει αρχίδια και χιούμορ, όπως ισχυρίζεται, ας βάλει και αυτός άβαταρ τον Βαρόνο Μινχάουζεν.
Το ζαβό βάλατε υπογραφή φιλτατε?
βαλε ρε ΠΑΠΑΡΑ το κανονικο σου αβαταρ που ειναι ΩΡΑΙΟΑν έχει αρχίδια και χιούμορ, όπως ισχυρίζεται, ας βάλει και αυτός άβαταρ τον Βαρόνο Μινχάουζεν.
Τα μεγαλοποιεί λίγο, αλλά όσο αφορά τις διαρροές προσωπικών δεδομένων έχει δίκιο. Δράστης ήτο ο υπερπόντιξ , και θύματα ο Ίσιος και ο Τραβαμούνης.
Έχει και από τα 2?Αν έχει αρχίδια και χιούμορ, όπως ισχυρίζεται, ας βάλει και αυτός άβαταρ τον Βαρόνο Μινχάουζεν.
Έχει και από τα 2?
βαλε ρε ΠΑΠΑΡΑ το κανονικο σου αβαταρ που ειναι ΩΡΑΙΟ
Κατάλαβα.Έτσι γράφει.
Μιας και είμαστε ενήλικοι , όσοι συνομιλούμε τέλος πάντων (για τα βοθρολύμματα υπάρχει η ignore list) ,
το βρίσκετε ώριμο να αποκαλύπτετε την ταυτότητά σας, σε άτομα που δεν θα θέλατε να σας γνωρίζουν ;;;
Μετά δικαιούστε να κλαίτε ;;;
Δηλαδή αν δεν θέλετε να ξέρει ο Χ ποιός είστε, θα συναντιόσασταν μαζί του ;; Και θα συστηνόσασταν στον Χ ;
Και μετά όταν έλεγε σε άλλους (πιθανόν της ίδιας ποιότητας με αυτόν, σύμφωνα με το "δείξε μου τους φίλους σου" )
ποιός είστε .... τι ;;; Δικαιούστε παραπόνων ;;;
Σαν να συστηνόταν κάποιος σε ένα από τα πτύελα της ignore list .... δεν θα σήμαινε κάτι τέτοιο ότι θα μάθαιναν αμέσως την ταυτότητά του
και τα υπόλοιπα πτυελοεμεσματοπεριττώματα της λίστας ;
Για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου .... ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Ο ΠΟΡΝΟΠΑΠΠΟΣ ;;;
Γιατί δεν είχε ποτέ άσχημη συμπεριφορά απέναντί μου ;;;
Αντιθέτως .... ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ 100% , ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ,
θεωρώ ότι ήταν τζέντλεμαν .
φαντασου με μηχανικη υποστηριξη ζει....Μεταξύ μας .... δεν κατάλαβα ποτέ ... γιατί ο άγιος ... είχε άβαταρ ... το βίνσεντ πράϊς .... από λεζάντα της ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗΣ εκπομπής του αγίου ....
Μου άρεσε ο βίνσεντ πράϊς ... σε ταινίες τρόμου, βασισμένες στον Πόε ....
αλλά ραδιοφωνική αμερικάνικη εκπομπή του .... 40 ;;;;;;;;;
Δεν τον θυμάμαι καθόλου , ομολογώ . Δεν θέλω να το παίζω εξυπνάκιας, όταν έχω ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ.αναφέρομαι ΜΌΝΟ στον Υπερπόντικα.
φαντασου με μηχανικη υποστηριξη ζει....
ναιβαλε ρε ΠΑΠΑΡΑ το κανονικο σου αβαταρ που ειναι ΩΡΑΙΟ
μου αρεσει αυτο το αβαταρ παντωςΔεν τον θυμάμαι καθόλου , ομολογώ . Δεν θέλω να το παίζω εξυπνάκιας, όταν έχω ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ.
Άλλο προφίλ του πορνόπαππου ήταν ή άσχετος ;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έλα ρε ! Πρέπει να μας εξηγήσει . Και 120 χρονών να είναι ... ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑ ;;;
Σούπερ είναι , συμφωνώ !μου αρεσει αυτο το αβαταρ παντως
Καλυτερα οχι.τυποι προτεινω να το παρει το mr.malakas απο τωρα και φετος ο πιξης
ηδη απο τις πρωτες μερες φανηκε οτι ειναι ασταματητος
γκανιαν
Θα μου πείτε ρε ;;; Τι σχέση ... έχει ο άγιος ... με την αμερικάνικη ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ εκπομπή του αγίου ;;;;;;;;;
Εντάξει .... πέτυχα τύπο .... που ακούει σε γερμανικό γραμμόφωνο του 1925 .... δίσκους σουϊνγκ .... αλλά αυτά σπανίζουν !
Δεν πιστεύω και τούτος να έχει κανά τέτοιο χόμπυ !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σούπερ είναι , συμφωνώ !
Ο ραδιοφωνικός άγιος που κολλάει δεν πάει ο νούς μου !!!!!
Του τα πάσαρε κάποιος καλοθελητής. Δεν ήταν δα και η πρώτη φορά που γινόταν κάτι τέτοιο.Αυτός ήταν αληθινός. Πως αλλιώς βρήκε σε λίγες ώρες τα στοιχεία του φίλου μου και του τα έστειλε σε πμ;
Και γιατί να κάνει κάτι τέτοιο; Ο φίλος μου δεν είχε κόντρες με κανέναν στο σάιτ.
Προσωπικά τον υποψιαζόμουν τον συγκεκριμένο καιρό με αυτά που έγραφε και αυτό που συνέβη ήταν απλά η επιβεβαίωση.
Αυτός ήταν αληθινός. Πως αλλιώς βρήκε σε λίγες ώρες τα στοιχεία του φίλου μου και του τα έστειλε σε πμ;
Κι εγώ της ίδιας άποψης είμαι.Και να ήταν . Θέλει επικοινωνία με isp . Αφού πάρει ip από το site. Αυτά , έγιναν σε λίγες ώρες ;
Και αν ήταν σε τέτοιο πόστο .... θα ήθελε να εκτεθεί ... για να την πει σε κάποιον στο .... μπου.κομ ;;;;;;
Δίνω πιθανότητες 0.00001%
Από την άλλη δίνω 99.99999% να ήταν έργο ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ ΕΔΩ.