Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Ανατροπή πάλι
Είχαμε πάνω από 5 φορές που έχει αλλάξει προπορευόμενος
ανησυχησα μωρακι.Καλώς τον παρατρεχάμενο του Κασίδα. Πως πήγε το επισκεπτήριο σήμερα;
Καλώς τον
ενω ως δικηγορος δε την πληρωνει! η ως βαρεων βαρων γαμιας!!!
Ο παπαφίλιπας τι πληρώνει που κοντράρει στα ίσα τέτοιο μεγαθήριο?
Σκάσε κ εσυ ρε @Κούλης ΧρυσόςΑνατροπή πάλι
διανοια και ο κλωνοκεργιακος μας, διανοιαΣκάσε κ εσυ ρε @Κούλης Χρυσός
Εγώ δεν ανησύχησα καθόλου ρε δροσερούλη. Όλοι ξέρουνε που χάνεσαι μόλις νυχτώσει.
κλωνοκεργιακος πρεπει να παει ντιρεκτ με γκολδεν πας μαλακιας πιστευω
Φοβερή ιδέα.κλωνοκεργιακος πρεπει να παει ντιρεκτ με γκολδεν πας μαλακιας πιστευω
δυστυχως δεν ειμαστε "εγκριτη" διοργανωση και θα μας τραμπουκισουν τα αλλα μεληΦοβερή ιδέα.
Να κάνουμε ένα Final4 με 3 golden pass ?
Με τις μαλακίες που έγραφες όλο το βράδυ πήρες πάλι κεφάλι μπροστάδυστυχως δεν ειμαστε "εγκριτη" διοργανωση και θα μας τραμπουκισουν τα αλλα μελη
κεργιακος αφαντος παλι
Τι κατάλαβες τώρα? Σε γλιτώνει από κάτι?
Τι κατάλαβες τώρα? Σε γλιτώνει από κάτι?
επισης στα @@ μου η βαθμολογια και στο εχω αποδειξει απο την αρχη που δεν εχω κανει την κοτα, αλλα συμμετεχω κανονικα οπως και πριν.Με τις μαλακίες που έγραφες όλο το βράδυ πήρες πάλι κεφάλι μπροστά
Ποτέ κανένας υποψήφιος δεν γλίτωσε κατηγορώντας τη διοργάνωση, αντιθέτως βυθίζεται όλο και πιο πολύ στον βούρκο.
Ευχαριστούμε για το εξαιρετικό ρεπορτάζ , Κάπτεν!Μετά από 20 ώρες της πιο αγωνιώδους εκλογικής αναμέτρησης των τελευταίων ετών, η κατάσταση φαίνεται να ξεκαθαρίζει μια ώρα πριν κλείσουν οι κάλπες αφού η διαφορά υπέρ του κ.Παπαφιλιψ είναι η μεγαλύτερη που υπήρξε (5 ψήφοι).
Στο εκλογικό κέντρο του κ.Αλεξ71 υπάρχει απογοήτευση, ενώ ο ίδιος είπε λακωνικά :"ανφερ".
Πολλά χαμόγελα και στο εκλογικό κέντρο του κ.ΠιΕξ75 όπου στελέχη και απλοί ψηφοφόροι τραγουδούν μαζί "σκάσε γύφτο".
Κυριάκο
Όχι εταιρικό και για την γυναίκαΔύο κάρτες βλέπω;;;;γκόμενα και γυναίκα τύπε;